Ώπα κάτσε.hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:57Είδε να γράφεις. Έχεις φάει πέρμαμπαν. Είσαι ανεπιθύμητος στο φόρουμ. Επίσης δεν μας αρέσουν τα κομματικά μποτ.
Δεν είναι ανεπιθύμητος στο φόρουμ και σίγουρα δεν είναι κομματικό μποτ.
Ώπα κάτσε.hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:57Είδε να γράφεις. Έχεις φάει πέρμαμπαν. Είσαι ανεπιθύμητος στο φόρουμ. Επίσης δεν μας αρέσουν τα κομματικά μποτ.
Κάπου λίγο μάλλον τα έχεις μπερδέψει από βιασύνη και λίγο δύσκολα βγάζω άκρηΕρμής έγραψε: 13 Οκτ 2024, 11:19 Καλά το ποτέ είναι όντως πολύ σχετικό. Λέμε για τη μεγάλη πλειοψηφία.
Αυτο που σου λέω δεν είναι δίπλα στον Παρθενώνα.
Στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου που είναι κάτω από την Ακρόπολη, επίσης παίζουν τέτοιες τιμές και κυρίως ο λόγος(όπως και στα ανάκτορα) είναι πως δεν υπάρχουν σπίτια προς πώληση, είναι ελάχιστα.
Έχω δει με τα μάτια μου αγγελία προ κρίσης, στην Ηρωδου αττικού με τιμή 50m
Εντός κρίσης την έψαχνα πολύ για αγορά ενός ακινήτου στο κέντρο, άσχετα αν τελικά αυτά τα λεφτά τα έριξα στη δουλειά και με το μπρεξι, στη ουσία τα έχωσα στον πάτο μου.
Αυτό με τα 20μεγαλα το τμ στη Στησιχορου δε ξέρω αν τελικά πουλήθηκε τόσο αλλά τόσο το δήλωνε ο μεσίτης.
Βέβαια το σπίτι ήταν μες την καβλα που το είχα δει.
Στο κολωνακι που είναι στην ουσία δύο δρόμους παραπάνω έβρισκες εντός κρίσης και με 1500 το τμ τότε.
8% είναι η μέση ετήσια απόδοση του S&P500, δεν είναι κάποιο τρομερό νούμερο. Άμα ο Κικίλιας είχε μεγαλύτερο αρχικό κεφάλαιο (που λογικά τα περισσότερα χρήματα τα έβγαλε όταν έπαιζε μπάσκετ σε μικρότερη ηλικία), τότε το >1 εκ βγαίνει με αρκετά χαμηλότερο ετήσιο ανατοκισμό. Βασικά, άμα είχε 200Κ πριν από 20 χρόνια και δεν τα έφαγε, είναι κάπως δύσκολο να μην έχει >1 εκ με κάποιες απλές επενδύσεις σε μετοχές.hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 09:36Γιατί όχι 40% ανατοκισμό; Τζάμπα είναι τα νούμερα, ό,τι θέλουμε βάζουμε.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 13 Οκτ 2024, 05:5720K αποταμίευση μια φορά τον χρόνο με 8% ανατοκισμό κατά μέσο όρο για 20 χρόνια αφήνει υπόλοιπο >1 εκ. Δεν είναι τίποτα εξωπραγματικό.hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:52 αλλά 1,2 εκατομμύρια με 20 χρόνια δουλειάς δεν βάζεις στην άκρη, ό,τι δουλειά κι αν είναι
Πόσες ώρες προσπαθούσες για να ψάξεις να βρείς τα πόστ μου και να ποστάρεις απάντηση με το χάλι που έχει το βόθρουμ ρε?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν υπαρχει τετοιο posthellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:55Ναι.SeaHawk έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:44Εχεις καποιο post μου που να αναφερει οτι εχω καποια σχεση με βαψιμο πρεβειων μπακαλη;hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:04
Ωραία, ξεκουβάλα απ' το φόρουμ για να μην διαβάζεις απόψεις ανώνυμων. Πήγαινε στην Βουλγαρία να βάψεις καμμιά πρεσβεία.
Εισαι εκπροσωπος καποιων και μιλας για λογαριασμο τους;hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:57
Είδε να γράφεις. Έχεις φάει πέρμαμπαν. Είσαι ανεπιθύμητος στο φόρουμ. Επίσης δεν μας αρέσουν τα κομματικά μποτ.
Εγω νόμιζα ότι είναι ο κύριος αυγολεμονος
Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αν ήταν έτσι θα πλούτιζαν όλοι από το χρηματιστήριο. Οι τράπεζες δεν θα χρειάζονταν καν άτομα να χειρίζονται τις επενδύσεις τους ούτε θα έχαναν ποτέ εκατομμύρια από λάθος επενδύσεις.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 13 Οκτ 2024, 17:588% είναι η μέση ετήσια απόδοση του S&P500, δεν είναι κάποιο τρομερό νούμερο.hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 09:36Γιατί όχι 40% ανατοκισμό; Τζάμπα είναι τα νούμερα, ό,τι θέλουμε βάζουμε.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 13 Οκτ 2024, 05:57
20K αποταμίευση μια φορά τον χρόνο με 8% ανατοκισμό κατά μέσο όρο για 20 χρόνια αφήνει υπόλοιπο >1 εκ. Δεν είναι τίποτα εξωπραγματικό.
Ναι.SeaHawk έγραψε: 13 Οκτ 2024, 18:25Εισαι εκπροσωπος καποιων και μιλας για λογαριασμο τους;hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:57
Είδε να γράφεις. Έχεις φάει πέρμαμπαν. Είσαι ανεπιθύμητος στο φόρουμ. Επίσης δεν μας αρέσουν τα κομματικά μποτ.
Προεδρος;
Θα βάψεις το σπίτι του Κικίλια;SeaHawk έγραψε: 13 Οκτ 2024, 18:25Εισαι εκπροσωπος καποιων και μιλας για λογαριασμο τους;hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:57
Προεδρος;
20Κ είπα πως ξεκινούσαν. Δε σημαίνει πως όλα κάνουν τόσο. Και 20Κ είχα πει για Στησιχορου, όχι για Ηρωδου Αττικού.Νετο Γκουερινο έγραψε: 13 Οκτ 2024, 16:02Κάπου λίγο μάλλον τα έχεις μπερδέψει από βιασύνη και λίγο δύσκολα βγάζω άκρηΕρμής έγραψε: 13 Οκτ 2024, 11:19 Καλά το ποτέ είναι όντως πολύ σχετικό. Λέμε για τη μεγάλη πλειοψηφία.
Αυτο που σου λέω δεν είναι δίπλα στον Παρθενώνα.
Στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου που είναι κάτω από την Ακρόπολη, επίσης παίζουν τέτοιες τιμές και κυρίως ο λόγος(όπως και στα ανάκτορα) είναι πως δεν υπάρχουν σπίτια προς πώληση, είναι ελάχιστα.
Έχω δει με τα μάτια μου αγγελία προ κρίσης, στην Ηρωδου αττικού με τιμή 50m
Εντός κρίσης την έψαχνα πολύ για αγορά ενός ακινήτου στο κέντρο, άσχετα αν τελικά αυτά τα λεφτά τα έριξα στη δουλειά και με το μπρεξι, στη ουσία τα έχωσα στον πάτο μου.
Αυτό με τα 20μεγαλα το τμ στη Στησιχορου δε ξέρω αν τελικά πουλήθηκε τόσο αλλά τόσο το δήλωνε ο μεσίτης.
Βέβαια το σπίτι ήταν μες την καβλα που το είχα δει.
Στο κολωνακι που είναι στην ουσία δύο δρόμους παραπάνω έβρισκες εντός κρίσης και με 1500 το τμ τότε.
Το 50μ τιμή που γράφεις εννοείς 50 εκατομμύρια;
Γιατί και με 20.000 το τετραγωνικό να τα βάλεις το σπίτι πρέπει να είναι 2500 τ.μ
Μάλλον θα εννοείς 5 εκατομμύρια ένα σπίτι γύρω στα 250 τ.μ
Ειμαι παραγωγος ακτινιδιων δηλαδη αγροτης