!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σάλος με την αποκάλυψη για το ακίνητο (1.2 εκατ.) Κικίλια – Τι απαντά ο ίδιος ο υπουργός

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Σάλος με την αποκάλυψη για το ακίνητο (1.2 εκατ.) Κικίλια – Τι απαντά ο ίδιος ο υπουργός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:57
SeaHawk έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:43 Τι ακριβως ειδες να γραφω και θυμηθηκες παλι τους κανονισμους;
Είδε να γράφεις. Έχεις φάει πέρμαμπαν. Είσαι ανεπιθύμητος στο φόρουμ. Επίσης δεν μας αρέσουν τα κομματικά μποτ.
Ώπα κάτσε.
Δεν είναι ανεπιθύμητος στο φόρουμ και σίγουρα δεν είναι κομματικό μποτ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Νετο Γκουερινο

Re: Σάλος με την αποκάλυψη για το ακίνητο (1.2 εκατ.) Κικίλια – Τι απαντά ο ίδιος ο υπουργός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Ερμής έγραψε: 13 Οκτ 2024, 11:19 Καλά το ποτέ είναι όντως πολύ σχετικό. Λέμε για τη μεγάλη πλειοψηφία.
Αυτο που σου λέω δεν είναι δίπλα στον Παρθενώνα.
Στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου που είναι κάτω από την Ακρόπολη, επίσης παίζουν τέτοιες τιμές και κυρίως ο λόγος(όπως και στα ανάκτορα) είναι πως δεν υπάρχουν σπίτια προς πώληση, είναι ελάχιστα.
Έχω δει με τα μάτια μου αγγελία προ κρίσης, στην Ηρωδου αττικού με τιμή 50m
Εντός κρίσης την έψαχνα πολύ για αγορά ενός ακινήτου στο κέντρο, άσχετα αν τελικά αυτά τα λεφτά τα έριξα στη δουλειά και με το μπρεξι, στη ουσία τα έχωσα στον πάτο μου.

Αυτό με τα 20μεγαλα το τμ στη Στησιχορου δε ξέρω αν τελικά πουλήθηκε τόσο αλλά τόσο το δήλωνε ο μεσίτης.
Βέβαια το σπίτι ήταν μες την καβλα που το είχα δει.
Στο κολωνακι που είναι στην ουσία δύο δρόμους παραπάνω έβρισκες εντός κρίσης και με 1500 το τμ τότε.
Κάπου λίγο μάλλον τα έχεις μπερδέψει από βιασύνη και λίγο δύσκολα βγάζω άκρη
Το 50μ τιμή που γράφεις εννοείς 50 εκατομμύρια;
Γιατί και με 20.000 το τετραγωνικό να τα βάλεις το σπίτι πρέπει να είναι 2500 τ.μ
Μάλλον θα εννοείς 5 εκατομμύρια ένα σπίτι γύρω στα 250 τ.μ
Η φωνή της Αληθειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Η φωνή της Αληθειας »

hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 09:36
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 13 Οκτ 2024, 05:57
hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:52 αλλά 1,2 εκατομμύρια με 20 χρόνια δουλειάς δεν βάζεις στην άκρη, ό,τι δουλειά κι αν είναι
20K αποταμίευση μια φορά τον χρόνο με 8% ανατοκισμό κατά μέσο όρο για 20 χρόνια αφήνει υπόλοιπο >1 εκ. Δεν είναι τίποτα εξωπραγματικό.
Γιατί όχι 40% ανατοκισμό; Τζάμπα είναι τα νούμερα, ό,τι θέλουμε βάζουμε.
8% είναι η μέση ετήσια απόδοση του S&P500, δεν είναι κάποιο τρομερό νούμερο. Άμα ο Κικίλιας είχε μεγαλύτερο αρχικό κεφάλαιο (που λογικά τα περισσότερα χρήματα τα έβγαλε όταν έπαιζε μπάσκετ σε μικρότερη ηλικία), τότε το >1 εκ βγαίνει με αρκετά χαμηλότερο ετήσιο ανατοκισμό. Βασικά, άμα είχε 200Κ πριν από 20 χρόνια και δεν τα έφαγε, είναι κάπως δύσκολο να μην έχει >1 εκ με κάποιες απλές επενδύσεις σε μετοχές.
Η φωνή της Αληθειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Η φωνή της Αληθειας »

SeaHawk έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:30 Τελικα εισαι η δεν εισαι μπακαλης γιατι εχω μπερδευτει.
:smt005:

Λολ, βρήκες το παλιό του μήνυμα που δήθεν προτιμούσε να πουλάει τσίχλες και γιαούρτια από το να δουλεύει σαν μηχανικός :roll: .

CEO είναι και το πιτσιρίκι που έχει για να τρέχει τις σακούλες στις πολυκατοικίες της γειτονιάς είναι ο VP of Logistics.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Unique έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:45
Kauldron έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:44
SeaHawk έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:30 Τελικα εισαι η δεν εισαι μπακαλης γιατι εχω μπερδευτει.
Για 'σενα πάντως δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα για το τί είσαι.
Οι συντονιστές στο λέφτερο send their regards :smt023 :smt023
Πόσες ώρες προσπαθούσες για να ψάξεις να βρείς τα πόστ μου και να ποστάρεις απάντηση με το χάλι που έχει το βόθρουμ ρε? :smt005:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:55
SeaHawk έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:44
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:04
Ωραία, ξεκουβάλα απ' το φόρουμ για να μην διαβάζεις απόψεις ανώνυμων. Πήγαινε στην Βουλγαρία να βάψεις καμμιά πρεσβεία.
Εχεις καποιο post μου που να αναφερει οτι εχω καποια σχεση με βαψιμο πρεβειων μπακαλη;
Ναι.
Δεν υπαρχει τετοιο post
Αλλα εδω ειμαστε να με διαψευσεις
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Είδε να γράφεις. Έχεις φάει πέρμαμπαν. Είσαι ανεπιθύμητος στο φόρουμ. Επίσης δεν μας αρέσουν τα κομματικά μποτ.
Εισαι εκπροσωπος καποιων και μιλας για λογαριασμο τους;
Προεδρος;
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:10 Μπογιατζής ειναι ο κύριος Ακτινίδιος; :smt017
Εγω νόμιζα ότι είναι ο κύριος αυγολεμονος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 13 Οκτ 2024, 17:58
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 09:36
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 13 Οκτ 2024, 05:57

20K αποταμίευση μια φορά τον χρόνο με 8% ανατοκισμό κατά μέσο όρο για 20 χρόνια αφήνει υπόλοιπο >1 εκ. Δεν είναι τίποτα εξωπραγματικό.
Γιατί όχι 40% ανατοκισμό; Τζάμπα είναι τα νούμερα, ό,τι θέλουμε βάζουμε.
8% είναι η μέση ετήσια απόδοση του S&P500, δεν είναι κάποιο τρομερό νούμερο.
Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αν ήταν έτσι θα πλούτιζαν όλοι από το χρηματιστήριο. Οι τράπεζες δεν θα χρειάζονταν καν άτομα να χειρίζονται τις επενδύσεις τους ούτε θα έχαναν ποτέ εκατομμύρια από λάθος επενδύσεις.

Να φανταστώ εσύ είσαι ήδη εκατομμυριούχος από τις επενδύσεις σου στον S&P500.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

SeaHawk έγραψε: 13 Οκτ 2024, 18:25

Προεδρος;
Ναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

SeaHawk έγραψε: 13 Οκτ 2024, 18:25

Προεδρος;
Θα βάψεις το σπίτι του Κικίλια;

viewtopic.php?f=33&t=57191
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

O φίλτατος Γιαννόπουλος θα το μπογιατίσει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 13 Οκτ 2024, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 13 Οκτ 2024, 16:02
Ερμής έγραψε: 13 Οκτ 2024, 11:19 Καλά το ποτέ είναι όντως πολύ σχετικό. Λέμε για τη μεγάλη πλειοψηφία.
Αυτο που σου λέω δεν είναι δίπλα στον Παρθενώνα.
Στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου που είναι κάτω από την Ακρόπολη, επίσης παίζουν τέτοιες τιμές και κυρίως ο λόγος(όπως και στα ανάκτορα) είναι πως δεν υπάρχουν σπίτια προς πώληση, είναι ελάχιστα.
Έχω δει με τα μάτια μου αγγελία προ κρίσης, στην Ηρωδου αττικού με τιμή 50m
Εντός κρίσης την έψαχνα πολύ για αγορά ενός ακινήτου στο κέντρο, άσχετα αν τελικά αυτά τα λεφτά τα έριξα στη δουλειά και με το μπρεξι, στη ουσία τα έχωσα στον πάτο μου.

Αυτό με τα 20μεγαλα το τμ στη Στησιχορου δε ξέρω αν τελικά πουλήθηκε τόσο αλλά τόσο το δήλωνε ο μεσίτης.
Βέβαια το σπίτι ήταν μες την καβλα που το είχα δει.
Στο κολωνακι που είναι στην ουσία δύο δρόμους παραπάνω έβρισκες εντός κρίσης και με 1500 το τμ τότε.
Κάπου λίγο μάλλον τα έχεις μπερδέψει από βιασύνη και λίγο δύσκολα βγάζω άκρη
Το 50μ τιμή που γράφεις εννοείς 50 εκατομμύρια;
Γιατί και με 20.000 το τετραγωνικό να τα βάλεις το σπίτι πρέπει να είναι 2500 τ.μ
Μάλλον θα εννοείς 5 εκατομμύρια ένα σπίτι γύρω στα 250 τ.μ
20Κ είπα πως ξεκινούσαν. Δε σημαίνει πως όλα κάνουν τόσο. Και 20Κ είχα πει για Στησιχορου, όχι για Ηρωδου Αττικού.
Αυτο με τα 50 μύρια ήταν αν θυμάμαι σωστά κάπου στα 500-600τμ πάνω στην Ηρωδου Αττικού.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:10 Μπογιατζής ειναι ο κύριος Ακτινίδιος; :smt017
Ειμαι παραγωγος ακτινιδιων δηλαδη αγροτης
Το κυριος ακτινιδιος απο που προκυπτει;
Ειναι καποιοιυ ειδους λογικη συμφωνα με την οποια μπορεις να αποκαλεσεις εναν γιατρο "κυριο χαπια",εναν νοσοκομο "κυριο κλυσμα" εναν μπακαλη "κυριο σερβιετα" και εναν μαναβη "κυριο λαχανο";
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”