Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2024, 23:21
micmic έγραψε: 12 Οκτ 2024, 22:25
Το έγραψα και παραπάνω, δεν παίζει κανένα ρόλο το περιβάλλον και τα αυτοκίνητα και οι ρύποι. Όλα αυτά είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Απλά κοιτάνε να αρπάξουν φράγκα από όπου μπορούν επειδή η οικονομία πάει ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ. Το ΑΕΠ προβλέπεται σε 2 χρόνια να είναι εντελώς καθηλωμένο. Αν δεν βρουν αυτή τη μαλακία θα βρουν άλλη. Το χειμώνα θα χαρατσώνουν τα άσπρα αυτοκίνητα επειδή ανάβουν πολύ τη θέρμανση και το καλοκαίρι τα μαύρα επειδή ανάβουν πολύ την ψύξη. Θα αρπάξουν από οπουδήποτε μπορούν μέχρι να πάνε κι οι ίδιοι στα τσακίδια.
αν άφηνες τις μαλακίες καμία φορά, όλα θα ήταν καλύτερα.
ειδικά για το νευρικό σου σύστημα.
Μπα; Λέει μαλακίες;
Τότε γιατί τα σκατά της ΝΔ και της ΕΕ δεν κάνουν κάτι για τις νταλίκες που καίνε 100 φορές πιο πολύ η κάθε μία καθημερινά από το δικό μου το ΙΧ, αλλά γαμάνε εμένα;
Τότε γιατί τα σκατά της ΝΔ και της ΕΕ δεν κάνουν κάτι για τα αεροπλάνα που καίνε 500 φορές περισσότερο (αναλογικά) το κάθε ένα καθημερινά από το δικό μου ΙΧ, αλλά γαμάνε εμένα;
Τότε γιατί δεν κάνουν κάτι για τα καράβια που καίνε και αυτά 500 φορές περισσότερο (αναλογικά) το κάθε ένα καθημερινά από το δικό μου ΙΧ, αλλά γαμάνε εμένα;
Μα γιατί είναι είναι απλά σκατά που εφαρμόζουν μόνο φορομπηχτικά μέτρα...
Και εσύ απλά είσαι ένα κομματόσκυλο, το οποίο φορώντας παρωπίδες για τη λογική γίνεσαι ρεζίλι κάθε μέρα!!!
.