Έχεις βγει έξω όμως και δεν σε γύρισε πίσω το μουνί ο ΑΜ...τι να πουν λίγα λέπιαvantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 21:27 Έτσι. Φτιάχνεις και λέπια στο δέρμα μετά, μαζί με το χαρακτήρα.
Όχι λέπια ψαριού, λέπια σαύρας/χελώνας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
Re: Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2024, 21:07Στράτος.. Πλεμπαιοι.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 20:49Εδώ σε έχω. Στη Φεράρι των ξυριστικών μηχανών, και σε tim00la σκάνδαλο!Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 20:07
Νομίζω ότι υπάγομαι σε κατηγορία, η οποία μου επιτρέπει να υπηρετήσω για 9 μήνες και χωρίς να πάω στην παραμεθόριο. Βέβαια, και εγώ έχω ακούσει ότι αξίζει γενικά να πας στην παραμεθόριο
![]()
Οσον αφορά τα χρήματα, ξέρεις περίπου πόσα χρειάζονται;
Είμαι σε μεγάλο δίλημμα... Δεν υπάρχει καμία ξυριστική που να τα παίρνει σύριζα; Βλέπω κάποιες ακριβές στο ίντερνετ, αλλά δεν ξέρω αν θα κάνουν την δουλειά
https://www.skroutz.gr/s/10924062/Wahl- ... omeni.html
Εγώ που έχω ψιλοδυσκολα γένια γενικώς, και συριζα μου τα παίρνει όσες φορές τα έχω πάρει, και αλφαδιασμενο τριμαρισμα μου κάνει.
Στρατό αναγκαστικά με τις κομπλεξικές αδερφαρες που είχα μπλέξει όμως, εβαζα μόνο ξυράφι.
Τα γαμώσπιτα έρχονταν και σε άγγιζαν στο λαιμό ρε μαλάκα, ΣΕ ΑΓΓΙΖΑΝ και σου έλεγαν πήγαινε τώρα για ξύρισμα, ή σε καμπάνιαζαν ως "αξύριστο".
ΟΙ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΟΙ ΝΤΟΥΛΑΠΑΤΕΣ!
ΠΝ ρε μονια!!!
Και όσους έχω ρωτήσει ποιος ο λόγος για όλο αυτό, έπαιρνα αστείες δικαιολογίες τύπου "για να μην πιάνεις ψείρες στον πόλεμο κτλ". Που με αυτή τη λογική θα έπρεπε να ξυρίζεις και μαλλιά, μη σου πω και ολόσωμο ξύρισμα.
Άλλη δικαιολογία που μου είπε κάποιος είναι ότι μούσια άφηναν μόνο οι κομμουνιστές, και στον ΕΣ έχει μείνει τραύμα από τον εμφύλιο και για αυτό το παρακάνουν τόσο με το ξύρισμα.
Γενικά είναι ένας παραλογισμός που θα μπορούσε να γίνει ανεκτός μόνο το διάστημα που ο φαντάρος περνάει ΣΠΕΝ, όσο διαρκεί η εκπαίδευση του τέλος πάντων, εκεί κοντά στο μήνα.
Δεν θα έπρεπε να κρατάει καθ'ολη τη θητεία αυτή η παράνοια.
Αλλά να έρχονται να σε αγγίζουν στο λαιμό ρε μλκ για να δουν αν γρατσουναει η φυτρα ή όχι, πόσο ντουλαπατο γκειλίκι.
student έγραψε: 08 Οκτ 2024, 20:13Προμηθεύσου μπόλικες δόσεις υπομονής στον παραλογισμό (εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο στρατός) και απόλαυσε το να μη σε νοιάζει τίποτα πέραν μιας παιδικής και περιστασιακά αυτιστικής ρουτίνας και το να γνωρίσεις άτομα και καταστάσεις που δεν θα πετύχαινες με την καμία.Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 19:5712 κανονικά, αλλά στην παραμεθόριο μειώνεται στους 9 μήνες. Εγώ μάλλον υπάγομαι σε κατηγορία που μου επιτρέπει να κάνω 9 μήνες είτε βρίσκομαι στην παραμεθόριο, είτε όχιGeorge_V έγραψε: 08 Οκτ 2024, 15:35 Ποσο ειναι πια η θητεια? 12 μηνες? 9 μηνες?
Ειμουνα στην τελευταια σειρα που εκανε 16.
Go figure...
Για 9 μήνες, no real worries + ανεπανάληπτες κοινωνικές δεξιότητες.
Καλά να πας, καλά να τελειώσεις αδελφέ. Ο Κύριος θα ναι μαζί σου.
Γνωρίζεις κάτι κατσικογαμηδες που δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να γνωρίσεις, μπορεί να κλαις απ τα γέλια όλη μέρα
Να παιζεις χαρτιά τώρα και να παρακολουθείς κουβέντα 18χρονου κοκκινομαγουλακια παρθενου με 50χρονο ασβερκο ρωσοποντιο με 4 παιδια
Και ο άλλος λέει για Ι5, μου έλειψαν
Το μόνο χρήσιμο που σου μαθαίνει ο στρατός είναι να εμπεδωσεις ότι πολλες φορές στη ζωή και κυριως στην Ελλάδα, θα σου λένε τι να κάνεις άνθρωποι που δεν κάνουν ούτε για αντιβαρο σε γερανο.
Σου μαθαίνει επίσης ότι το ελληνικό κράτος δε δίνει δεκάρα για εσένα και επίσης ότι αν γίνει πόλεμος τη γαμησες.
Σου μαθαίνει επίσης ότι το ελληνικό κράτος δε δίνει δεκάρα για εσένα και επίσης ότι αν γίνει πόλεμος τη γαμησες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 08 Οκτ 2024, 22:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τι είναι το σπεν; εμείς οι ναυτικοί δε ξέρουμε από αυτάvantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 21:39Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2024, 21:07Στράτος.. Πλεμπαιοι.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 20:49
Εδώ σε έχω. Στη Φεράρι των ξυριστικών μηχανών, και σε tim00la σκάνδαλο!
Εγώ που έχω ψιλοδυσκολα γένια γενικώς, και συριζα μου τα παίρνει όσες φορές τα έχω πάρει, και αλφαδιασμενο τριμαρισμα μου κάνει.
Στρατό αναγκαστικά με τις κομπλεξικές αδερφαρες που είχα μπλέξει όμως, εβαζα μόνο ξυράφι.
Τα γαμώσπιτα έρχονταν και σε άγγιζαν στο λαιμό ρε μαλάκα, ΣΕ ΑΓΓΙΖΑΝ και σου έλεγαν πήγαινε τώρα για ξύρισμα, ή σε καμπάνιαζαν ως "αξύριστο".
ΠΝ ρε μονια!!!
Και όσους έχω ρωτήσει ποιος ο λόγος για όλο αυτό, έπαιρνα αστείες δικαιολογίες τύπου "για να μην πιάνεις ψείρες στον πόλεμο κτλ". Που με αυτή τη λογική θα έπρεπε να ξυρίζεις και μαλλιά, μη σου πω και ολόσωμο ξύρισμα.
Άλλη δικαιολογία που μου είπε κάποιος είναι ότι μούσια άφηναν μόνο οι κομμουνιστές, και στον ΕΣ έχει μείνει τραύμα από τον εμφύλιο και για αυτό το παρακάνουν τόσο με το ξύρισμα.
Γενικά είναι ένας παραλογισμός που θα μπορούσε να γίνει ανεκτός μόνο το διάστημα που ο φαντάρος περνάει ΣΠΕΝ, όσο διαρκεί η εκπαίδευση του τέλος πάντων, εκεί κοντά στο μήνα.
Δεν θα έπρεπε να κρατάει καθ'ολη τη θητεία αυτή η παράνοια.
Αλλά να έρχονται να σε αγγίζουν στο λαιμό ρε μλκ για να δουν αν γρατσουναει η φυτρα ή όχι, πόσο ντουλαπατο γκειλίκι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν εννοείς ηλεκτρική ξυριστική μηχανή καλύτερα ξέχνα το.Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:18ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:11 Η δική μου συμβουλή είναι να θεωρείς εαυτόν τυχερό που πας στη σημερινή εποχή φαντάρος![]()
Ακόμα μου έχουν μείνει μαράζι οι 28 μήνες που έκανα σε εποχές ημιάγριες...
Πτολεμαίος έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:13 Τι συμβουλές να δώσω;
Όταν ήμουν φαντάρος είχαμε ακόμα βαλλίστρες.
Citroenakias έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:14Βρακια, κάλτσες, φανελάκια και ισοθερμικάΓράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Οκ, σκεφτόμουν να αγοράσω μια ξυριστική μηχανή και έναν υπνόσακο
Ναι, πεζικό. Οκ, ευχαριστώ όπως και να έχειΕρμής έγραψε: 08 Οκτ 2024, 20:13
Άρα πεζικό πρέπει να είσαι . Νομίζω η Θηβα είναι μεγάλο κέντρο. Δεν έχω ιδέα τι παίζει εκεί.
Japetus έγραψε: 08 Οκτ 2024, 20:16 Μην πάρεις πολλά πράγματα μαζί σου, τα πολύ βασικά μόνο μπες πρώτα και δες. Στην άδεια ορκωμοσίας φέρνεις ότι άλλο χρειαστεί..
Ένα ταυ ή μικρό πολυμπριζο είναι χρήσιμο για τα κινητά αν δεν έχει πολλές πρίζες ο θάλαμος.
Ευχαριστώ για την συμβουλή! Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι λίγο ιδεολογικά φορτισμένα και δεν χρειάζεται τώρα να κάνουμε τέτοια συζήτηση εδώ
Ωωω, σε ευχαριστώ!vantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 20:49 Εδώ σε έχω. Στη Φεράρι των ξυριστικών μηχανών, και σε tim00la σκάνδαλο!
Χαχα, ευχαριστώ, φίλε!enaon έγραψε: 08 Οκτ 2024, 20:28 μαλλον παλια ήσουν στην Θηβα, μετα την αναβολή θα σε πάνε αλλού. Τόσο μικρός εισαι; νομιζα πανω απο 40. Καλά θα περάσεις, μην ακους τα νήπια εδω μεσα, αν μπορουσες να παρεις και τους μισους μαζί σου καλά θα ήταν. Τον βαντόνο κυρίως, μπας και στρώσει χαρακτήρα.
Ευχαριστώ πολύ, φίλε μου! Να είσαι καλά!student έγραψε: 08 Οκτ 2024, 20:13 Προμηθεύσου μπόλικες δόσεις υπομονής στον παραλογισμό (εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο στρατός) και απόλαυσε το να μη σε νοιάζει τίποτα πέραν μιας παιδικής και περιστασιακά αυτιστικής ρουτίνας και το να γνωρίσεις άτομα και καταστάσεις που δεν θα πετύχαινες με την καμία.
Για 9 μήνες, no real worries + ανεπανάληπτες κοινωνικές δεξιότητες.
Καλά να πας, καλά να τελειώσεις αδελφέ. Ο Κύριος θα ναι μαζί σου.
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Καλύτερα απλό ξυραφάκι, ε; Απ' ό,τι καταλαβαίνω είναι λίγο αυστηροί με το ξύρισμαΣπίρτο έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:05Αν εννοείς ηλεκτρική ξυριστική μηχανή καλύτερα ξέχνα το.Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:18ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:11 Η δική μου συμβουλή είναι να θεωρείς εαυτόν τυχερό που πας στη σημερινή εποχή φαντάρος![]()
Ακόμα μου έχουν μείνει μαράζι οι 28 μήνες που έκανα σε εποχές ημιάγριες...
Πτολεμαίος έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:13 Τι συμβουλές να δώσω;
Όταν ήμουν φαντάρος είχαμε ακόμα βαλλίστρες.![]()
Οκ, σκεφτόμουν να αγοράσω μια ξυριστική μηχανή και έναν υπνόσακο
--
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γράφων την 08 Οκτ 2024, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρέπει να πας μικρός γενικά για να μην τα σκέφτεσαι αυτάnyxtovios έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:04 Το μόνο χρήσιμο που σου μαθαίνει ο στρατός είναι να εμπεδωσεις ότι πολλες φορές στη ζωή και κυριως στην Ελλάδα, θα σου λένε τι να κάνεις άνθρωποι που δεν κάνουν ούτε για αντιβαρο σε γερανο.
Τώρα να πας 40 χρονών και ο άλλος ο αξιωματικός να τον βγάζει να κατουράει στον νιπτήρα την ώρα που ξυριζεσαι θα φορτώσεις
Άμα είσαι Θήβα ετοιμάσου για πολύ μπιχλα
ωχ
Συμφωνώjason0 έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:10Πρέπει να πας μικρός γενικά για να μην τα σκέφτεσαι αυτάnyxtovios έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:04 Το μόνο χρήσιμο που σου μαθαίνει ο στρατός είναι να εμπεδωσεις ότι πολλες φορές στη ζωή και κυριως στην Ελλάδα, θα σου λένε τι να κάνεις άνθρωποι που δεν κάνουν ούτε για αντιβαρο σε γερανο.
Τώρα να πας 40 χρονών και ο άλλος ο αξιωματικός να τον βγάζει να κατουράει στον νιπτήρα την ώρα που ξυριζεσαι θα φορτώσεις![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση