Δε μπορώ να διαβάσω το σεντόνι, δε μου πάει γιατί ξέρω το τέλος.
Spoiler : Δε θα γαμησει
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Για αυτό τονίζω ότι μου έκανε τόση εντύπωση πως πέραν της ενδυμασίας, σε όλα τα άλλα μοιάζουν σαν μια νορμάλ δυτική οικογένεια.Ερμής έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:47 το γάμησες και ψόφησε ρε μλκ
που ακούστηκε μουσλιμια να εχουν κατοικίδιο και να το βγάζουν και βόλτα; ΕΛΕΟC καπου λίγο
Δε φακ; Μέτρα σκύλουςΕρμής έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:47 το γάμησες και ψόφησε ρε μλκ
που ακούστηκε μουσλιμια να εχουν κατοικίδιο και να το βγάζουν και βόλτα; ΕΛΕΟC καπου λίγο
Το γμσες ρε, αυτά δε τα κάνουν ούτε αυτές που με το που περάσει το αεροπλάνο τον εναέριο της Σαουδικής Αραβίας τα πετάνε όλα απο πάνω τους.vantono έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:53Για αυτό τονίζω ότι μου έκανε τόση εντύπωση πως πέραν της ενδυμασίας, σε όλα τα άλλα μοιάζουν σαν μια νορμάλ δυτική οικογένεια.Ερμής έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:47 το γάμησες και ψόφησε ρε μλκ
Μήμπως είναι από Θράκη;vantono έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:53Για αυτό τονίζω ότι μου έκανε τόση εντύπωση πως πέραν της ενδυμασίας, σε όλα τα άλλα μοιάζουν σαν μια νορμάλ δυτική οικογένεια.Ερμής έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:47 το γάμησες και ψόφησε ρε μλκ
Α δεν το αποκλείω τώρα που το λες. Κάτι με τη σχολή της μικρής έχει να κάνει το στορυ, λες να είναι Πομάκοι που πέρασε καμία Αθήνα η μικρή και κατέβηκε όλη η οικογένεια?Rocco Siffredi έγραψε: 04 Οκτ 2024, 15:01Μήμπως είναι από Θράκη;vantono έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:53Για αυτό τονίζω ότι μου έκανε τόση εντύπωση πως πέραν της ενδυμασίας, σε όλα τα άλλα μοιάζουν σαν μια νορμάλ δυτική οικογένεια.Ερμής έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:47 το γάμησες και ψόφησε ρε μλκ
Στέλνε σενάριο σε Σειρηνάκη έχεις έμπνευση
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πολλές έχω δει με χιτζάμπ να κυκλοφορούν "ασυνόδευτες", αυτό δεν μου έκανε εντύπωση. Μέχρι και μαυρούλες ορίτζιναλ μουσουλμάνες έχω δει να περπατούν γυναικοπαρεα.Ερμής έγραψε: 04 Οκτ 2024, 15:00Το γμσες ρε, αυτά δε τα κάνουν ούτε αυτές που με το που περάσει το αεροπλάνο τον εναέριο της Σαουδικής Αραβίας τα πετάνε όλα απο πάνω τους.vantono έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:53Για αυτό τονίζω ότι μου έκανε τόση εντύπωση πως πέραν της ενδυμασίας, σε όλα τα άλλα μοιάζουν σαν μια νορμάλ δυτική οικογένεια.Ερμής έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:47 το γάμησες και ψόφησε ρε μλκ
Αυτο ειναι τρύπα του όζοντος στην ιστορία.
Δευτερη τρύπα είναι οτι γυρνάνε μόνες τους χωρίς άντρα.
Αν ήταν τοσο δυτικότροπες ρε, το πρώτο πράγμα που θα πέταγαν απο πάνω τους θα ήταν το χιντζαμπ
Από Δευτέρα θα σου στείλω και το λογαριασμό.vantono έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:30 Μου εστειλε ο Αλλαχ τον πιο καλοκάγαθο ακόλουθό του και δυο ΜΟΥΝΑΡΕΣ
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Χίλιες και μια πίπες...
Έχω φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι να μπω να ξαναδώ τσόντες με χιτζάμπ μετά από πάρα πολλά χρονια, που με κατήντησες, σιωνιστή άνθρωπο.