!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα new season: Η γειτόνισσα με τη χιτζάμπ
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Στενό μαρκάρισμα new season: Η γειτόνισσα με τη χιτζάμπ
Έμαθα πως ο πατέρας θα επέμβει, φτιάχνει αυτή τη στιγμή προφίλ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το sequel που δε ξέραμε ότι χρειαζόμαστε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εντάξει, 'ο φίλος σου έπεσε σε περίπτωση. Δεν είναι όλες έτσι. Εγώ έχω πέσει σε περίπτωση να σιχαίνεται να τον βάλει στο στόμα. Βάσανο..vantono έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:03Το μόνο που ξέρω απο φίλο μου ελ του εξωτερικού που εχει παει με Ιρανη συγκεκριμενα (κοσμική, του εξωτερικου κι αυτη, οχι με χιτζαμπ και τετοια), ειναι οτι λατρεύουν τα απερίτμητα. Τους φαινονται ξεχωριστά μάλλον.Unique έγραψε: 04 Οκτ 2024, 13:49Aυτές λοιπόν φίλε μου, με το που προσγειωθεί το αεροπλάνο σε κάποιο Ελληνικό νησί, έχουν πετάξει χιτζάμπ και λοιπά συμπράκαλα απο πάνω τους, και κυκλοφορούν στις παραλίες με απίστευτες στριγκάρες.vantono έγραψε: 04 Οκτ 2024, 13:30 Εδω και κατι μηνες εχουμε κάτι καινούριους ενοικιαστές στην πολυκατοικια. Μάνα και κόρη κυκλοφορουν με χιτζάμπ οχι κλασικές μαύρες και άραχνες, αλλά συνηθως ανοιχτόχρωμες, όπως και ανοιχτόχρωμα μακριά φορέματα. Δεν ξερω καταγωγή (ακομα), αλλα δεν ειναι καθόλου σκουρόχρωμες, εχουν λευκο δέρμα και πρασινωπά μάτια.
Ακόμα και ο πατέρας, ελαφρώς πιο σκουρόχρωμος απο εκεινες, ο οποίος μιλάει στον πληθυντικό ακόμα και στον ίσκιο του και χαμογελάει χωρις λογο σε οποιον βλεπει μπροστα του.
Απο κουτσομπολιά της γειτονιάς έχω μάθει οτι η μάνα ειναι 40άρα (ουτε που της φαίνεται για κάποιο λόγο, κατατάσσεται ανετα στην κατηγορία Dajeική ΜΟΥΝΑΡΑ που λεμε) και η κόρη 20, και μετακόμισαν προσφατα λόγω της σχολής της μικρής, για να ειναι πιο κοντά, κατι τετοιο.
Με τη μάνα εχουμε συναντηθεί, χαιρετιόμαστε που και που, βγάζει και αυτή σκυλο για βολτα (μου κανει εντύπωση που εκτός των χιτζάμπ, γενικά στις συναναστροφές τους ζουν, μιλάνε και φέρονται σαν μια νορμάλ δυτική οικογένεια), γενικά τα λέμε τελος παντων οταν τυχαίνει.
Χθες περπατούσαν μάνα με κόρη, γυρίζει η κόρη και μου ριχνει βλέμμα και η μάνα της μπαίνει μπροστά της και της κλείνει το οπτικό πεδίο. Αλλά μέσω της γλωσσας του σωματος που ειμαι αψογος στο να διαβαζω, δεν φανηκε να το εκανε σε φάση "μην κοιτάς ετσι ξενους ανθρωπους, σοβαρέψου", αλλά σε φάση "αυτός ειναι δικός μου μικρη, κάνε πέρα".
Το θεμα ειναι οτι, ενω φορουν χιτζάμπ και μακριά φορέματα γενικα (παρότι ειναι με φωτεινά χρώματα) απο αστράγαλο και κατω ειναι όλα φατσα φόρα. Φοράνε ωραια σανδαλάκια, ειναι τοπ περιποιημένες απο θεμα πεντικιουρ, φοράνε και αλυσιδουλες/βραχιολάκια στον αστραγαλο και οι δυο, συν δαχτυλίδι ποδιου σε ενα ποδοδαχτυλο η μικρή. Και οι δυο φορούσαν πολλά σκουλαρίκια στο ενα αυτι, οταν ανοιξαν λιγο τη χιτζαμπ για να τη φτιαξουν καλυτερα, φάνηκαν ολα.
Μη ρωτήσετε πως τα ειδα ολα αυτα και πως ειμαι τόσο σιγουρος, οταν σκανάρει εστω και λιγα δεύτερα ο βαντόναρος, ειναι τελειωμενη υποθεση.
Εκει επιασα κουβέντα εγω, άνετες στην κουβεντα κι εκεινες, μου μιλούσαν και οι δυο, και γενικά φαινεται οτι με συμπάθησαν πολύ.
Συμπερασμα: Μπορεί να ντύνονται με παραδοσιακή ενδυμασία των καταβολών τους κτλ, αλλά η γυναίκα όσο και να ντυθεί ειναι γυναίκα τελικά, το φωνάζει το μέσα της αυτό.
Έκτοτε, μου εχουν ξυπνήσει αμαρτωλοί πόθοι μα τον Αλλάχ, εχω αρχισει να φαντασιώνομαι σεξουαλικές σκηνές με χιτζάμπ και μπούργκες στο κεφάλι μου. Ισως και να φταίνε καποια βιντεάκια με Μια Καλίφα που ειχα δει παλιότερα, και μολις ειδα αυτές τις τύπισσες μου τα ξυπνήσανε στη μνήμη![]()
Εξακριβωμένο.
Μου ελεγε οτι πριν φυστικωθούνε, του τον περιεργαζόταν για ωρα και του τον κοιτούσε με δέος. Και μετά τον στράγγιξε τον φιλο κανονικότατα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Φαντασιώνεσαι να φοράς στο κεφάλι χιτζάμπ και μπούργκες;vantono έγραψε: 04 Οκτ 2024, 13:30 εχω αρχισει να φαντασιώνομαι σεξουαλικές σκηνές με χιτζάμπ και μπούργκες στο κεφάλι μου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:12Πύτε μου, άρα η σουπερμαρκετού είναι πλέον διαθέσιμη για τυχόν ενδιαφερόμενους;vantono έγραψε: 04 Οκτ 2024, 13:38Οχι ζακέτα με τρύπιο μανίκι πάντως, πύτε μου![]()
Φυσικά και αμάνικο φορουσα, επέστρεφα απο γυμναστική![]()
Υγ
Μην κάνεις καμιά μαλακία και μπλέξεις με τον πατερα-συζυγο.![]()
Ελεύθερα, απο μενα παντως διαθεσιμη ειναι, δεν την ειχα δεσμεύσει και ποτέ
- kongrosian
- Rocco Siffredi
Με τιντερ τι έγινε;που το αφήσαμε εκείνο
Οκ, ακόμη μία αρχή τηλεοπτικής σαιζόν με το ίδιο στόρυ.
Το καλό είναι ότι στη συγκεκριμένη φάση, μάλλον θα γλυτώσουμε από σκρινσοτ μηνύματων με καρδούλες, που έπαιζαν λαστ γίαρς.
Το καλό είναι ότι στη συγκεκριμένη φάση, μάλλον θα γλυτώσουμε από σκρινσοτ μηνύματων με καρδούλες, που έπαιζαν λαστ γίαρς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Φαινεται πολύ αγαθούλης τυπάκος, κάνει σχεδόν υποκλίσεις ακομη και στα αδέσποτα τριγύρω του. Δεν ξερω αν μπορει να του γυρίσει το μάτι και να στροφάρει 180 μοιρες, αν κερατωθει, αλλα δεν μπορω να τον φανταστώ έτσιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:11 Αφού παίζει πατέρας , το ξεχνάς και μένεις στις φαντασιώσεις. Αν ήταν χωρισμένη, να έλεγα.
Μου εστειλε ο Αλλαχ τον πιο καλοκάγαθο ακόλουθό του και δυο ΜΟΥΝΑΡΕΣ για να με κανει να αλλαξω γνώμη και να γινω μουσουλμανόφιλος και αντισιωνιστης μαλλον, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.
- Dwarven Blacksmith
Επιχείρηση Al-Vantono Flood
- vantono
Εκεινη με εβαλε να το ανοιξομε και λιγο καιρο μετά εκεινη με εβαλε να το κλείσομεν. Δεν αντεξε τον ανταγωνισμό
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ενοείται, αλλά τα γράφει ωραία
ας γινουμε χαλίφηδες να ακούμε τα παμύθια της Χαλιμάς
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Έτσι είναι οι μουσουλμάνοι, καλοί, αγαθοί και ευγενικοί.τωρα αν χωθείς στα οικογενειακά τους , δεν ξέρω κατά πόσον θα το δουν πολιτισμένα. Καλύτερα να μείνεις στις φαντασιώσεις θα έλεγα.vantono έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:30Φαινεται πολύ αγαθούλης τυπάκος, κάνει σχεδόν υποκλίσεις ακομη και στα αδέσποτα τριγύρω του. Δεν ξερω αν μπορει να του γυρίσει το μάτι και να στροφάρει 180 μοιρες, αν κερατωθει, αλλα δεν μπορω να τον φανταστώ έτσιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Οκτ 2024, 14:11 Αφού παίζει πατέρας , το ξεχνάς και μένεις στις φαντασιώσεις. Αν ήταν χωρισμένη, να έλεγα.![]()
Μου εστειλε ο Αλλαχ τον πιο καλοκάγαθο ακόλουθό του και δυο ΜΟΥΝΑΡΕΣ για να με κανει να αλλαξω γνώμη και να γινω μουσουλμανόφιλος και αντισιωνιστης μαλλον, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 10 Απαντήσεις