Στηρίζω με μια μικρή παρένθεση. Παραχώρηση όλης της Μακεδονίας και της Κρήτης σε αυτόν που θα δώσει την μεγαλύτερη προσφορά. Γιατί απαραίτητα Ισραήλ;Αγις έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:04 πωληση του νομου θεσσαλονικης στο Ισραηλ - εξοφληση χρεους - πωληση των κατοικων κ των απογονων τους - σαν δουλων στα αγροκτηματα της Πελοποννησου - για επιπλεον κερδος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δε λειτουργούν τα εισιτηρια του μετρό Θεσσαλονίκης
Re: Δε λειτουργούν τα εισιτηρια του μετρό Θεσσαλονίκης
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
εχουν αναγκη - χρημα κ παρελθον στην περιοχη - θα δωσουν ο τι ζητησουμεAitwlos έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:07Στηρίζω με μια μικρή παρένθεση. Παραχώρηση όλης της Μακεδονίας και της Κρήτης σε αυτόν που θα δώσει την μεγαλύτερη προσφορά. Γιατί απαραίτητα Ισραήλ;Αγις έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:04 πωληση του νομου θεσσαλονικης στο Ισραηλ - εξοφληση χρεους - πωληση των κατοικων κ των απογονων τους - σαν δουλων στα αγροκτηματα της Πελοποννησου - για επιπλεον κερδος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:04 πωληση του νομου θεσσαλονικης στο Ισραηλ - εξοφληση χρεους - πωληση των κατοικων κ των απογονων τους - σαν δουλων στα αγροκτηματα της Πελοποννησου - για επιπλεον κερδος
Και σένα σε παράτησε ο Θεσσαλονικιός γαμιάς σου και σκούζεις σαν αλάδωτος μεντεσές, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Εδώ ο άλλος ο καραγκιόζης συγκρίνει το Μανχάταν, που έχει πληθυσμό πάνω από 1,5 εκατομμύριο, με την Α΄ δημοτική κοινότητα Θεσσαλονίκης, που είναι βία 50 χιλιάδες.zteo έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:15 Αχρείαστο δεν είναι. Αλλά όταν βάζουν 4 σταθμούς στο κέντρο σε αποστάσεις που τις κάνεις άνετα με τα πόδια και αφήνουν σε πρώτη φάση όλη την Δυτική Θεσσαλονίκη απέξω τότε ναι είναι άχρηστο το έργο.
Αχρείαστο είναι, ρε συ. Το κέντρο της πόλης είναι μια ευθεία. Το μετρό δεν βοηθάει σε τίποτα. Θα μπορούσες να πεις ότι είναι γρήγορος τρόπος να συνδέσεις ας πούμε 3 ευρύτερες περιοχές, από τον σταθμό ως το κέντρο και από εκεί ως την καλαμαριά με τρεις μόνο σταθμούς, αλλά είναι overkill. Η λειτουργία και το κόστος κατασκευής τέτοιου πράγματος είναι ασύμφορα. Γι' αυτό πόλεις στο μέγεθος της Θεσσαλονίκης δεν έχουν συστήματα μετρό. Η κύρια γραμμή καλύπτει κυριολεκτικά λιγότερο από 10 τετραγωνικά χιλιόμετρα, που αυτομάτως κάνει το μετρό Θεσσαλονίκης το μικρότερο και πιο άχρηστο στον πλανήτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
OI alloi με τους μουσαμαδες ομως ε; Αυτοι ηταν οι σωστοι αλλα ο κοσμος τους αδικησε.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:01Από το 2019 το θέτουν σε λειτουργία. Κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια το θέτουν σε λειτουργία. Καμμιά άλλη κυβέρνηση δεν έκανε τόσα ψεύτικα εγκαίνια στην ιστορία της Ελλάδας.Οργισμένος έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:53 σκουζει ο φαιοζαιος οχετος που η ΝΔ και ο Κυριακος, θετουν επιτελους σε λειτουργια το ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;;;
Κάθε εξάμηνο βασικά βάζουν και νέα ημερομηνία. Πιο γελοίο τσίρκο δεν έχει εμφανιστεί στην χώρα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
σε στηριζω πυτε. ΕΙμεθα σαλονικεις γαμω τη χαμουτζια μεσα...Feindflug έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:20Αγις έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:04 πωληση του νομου θεσσαλονικης στο Ισραηλ - εξοφληση χρεους - πωληση των κατοικων κ των απογονων τους - σαν δουλων στα αγροκτηματα της Πελοποννησου - για επιπλεον κερδοςΚαι σένα σε παράτησε ο Θεσσαλονικιός γαμιάς σου και σκούζεις σαν αλάδωτος μεντεσές, τύπε;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Κι αυτοί καραγκιόζηδες ήταν αλλά μόνο μια φορά έκαναν εγκαίνια. Σε ευχαριστούμε για την δόση γουαταμπαουτισμού.Οργισμένος έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:25OI alloi με τους μουσαμαδες ομως ε; Αυτοι ηταν οι σωστοι αλλα ο κοσμος τους αδικησε.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:01Από το 2019 το θέτουν σε λειτουργία. Κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια το θέτουν σε λειτουργία. Καμμιά άλλη κυβέρνηση δεν έκανε τόσα ψεύτικα εγκαίνια στην ιστορία της Ελλάδας.Οργισμένος έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:53 σκουζει ο φαιοζαιος οχετος που η ΝΔ και ο Κυριακος, θετουν επιτελους σε λειτουργια το ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;;;
Κάθε εξάμηνο βασικά βάζουν και νέα ημερομηνία. Πιο γελοίο τσίρκο δεν έχει εμφανιστεί στην χώρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
τι αλλο θα διαβασομε...hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:22Εδώ ο άλλος ο καραγκιόζης συγκρίνει το Μανχάταν, που έχει πληθυσμό πάνω από 1,5 εκατομμύριο, με την Α΄ δημοτική κοινότητα Θεσσαλονίκης, που είναι βία 50 χιλιάδες.zteo έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:15 Αχρείαστο δεν είναι. Αλλά όταν βάζουν 4 σταθμούς στο κέντρο σε αποστάσεις που τις κάνεις άνετα με τα πόδια και αφήνουν σε πρώτη φάση όλη την Δυτική Θεσσαλονίκη απέξω τότε ναι είναι άχρηστο το έργο.
Αχρείαστο είναι, ρε συ. Το κέντρο της πόλης είναι μια ευθεία. Το μετρό δεν βοηθάει σε τίποτα. Θα μπορούσες να πεις ότι είναι γρήγορος τρόπος να συνδέσεις ας πούμε 3 ευρύτερες περιοχές, από τον σταθμό ως το κέντρο και από εκεί ως την καλαμαριά με τρεις μόνο σταθμούς, αλλά είναι overkill. Η λειτουργία και το κόστος κατασκευής τέτοιου πράγματος είναι ασύμφορα. Γι' αυτό πόλεις στο μέγεθος της Θεσσαλονίκης δεν έχουν συστήματα μετρό. Η κύρια γραμμή καλύπτει κυριολεκτικά λιγότερο από 10 τετραγωνικά χιλιόμετρα, που αυτομάτως κάνει το μετρό Θεσσαλονίκης το μικρότερο και πιο άχρηστο στον πλανήτη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ναι αλλα με μουσαμα;; Ειπαμε, ΜΕ ΖΩΓΡΑΔΦΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥΣΑΜΑ;;; Και δεν σε θυμαμαι να λες τιποτα τοτε.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:27Κι αυτοί καραγκιόζηδες ήταν αλλά μόνο μια φορά έκαναν εγκαίνια. Σε ευχαριστούμε για την δόση γουαταμπαουτισμού.Οργισμένος έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:25OI alloi με τους μουσαμαδες ομως ε; Αυτοι ηταν οι σωστοι αλλα ο κοσμος τους αδικησε.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:01
Από το 2019 το θέτουν σε λειτουργία. Κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια το θέτουν σε λειτουργία. Καμμιά άλλη κυβέρνηση δεν έκανε τόσα ψεύτικα εγκαίνια στην ιστορία της Ελλάδας.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Το μετρό Θεσσαλονίκης είναι το μεγαλύτερο συσσωρευμένο δούλεμα που έχει φάει περιοχή της Ελλάδας για έργο. Ίσως ο ΒΟΑΚ το συναγωνίζεται.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Οργισμένος
το κοκο απο τον αλεκο ακομη ποναει ε;Aitwlos έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:07Στηρίζω με μια μικρή παρένθεση. Παραχώρηση όλης της Μακεδονίας και της Κρήτης σε αυτόν που θα δώσει την μεγαλύτερη προσφορά. Γιατί απαραίτητα Ισραήλ;Αγις έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:04 πωληση του νομου θεσσαλονικης στο Ισραηλ - εξοφληση χρεους - πωληση των κατοικων κ των απογονων τους - σαν δουλων στα αγροκτηματα της Πελοποννησου - για επιπλεον κερδος
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Δημοκράτης
Ε ναι ας μείνουμε στο κτι μου το είπε ο μπάρμπας μου ο ψευτηςAitwlos έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:56
Καλά μην το πάμε σε επίπεδο εταιρίων γιατί χοντραινει το πράγμα.
Αν κάθε λίγο και λιγάκι γίνονται προσφυγές είναι λογικό να καθυστερούν τα έργα.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:01Από το 2019 το θέτουν σε λειτουργία. Κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια το θέτουν σε λειτουργία. Καμμιά άλλη κυβέρνηση δεν έκανε τόσα ψεύτικα εγκαίνια στην ιστορία της Ελλάδας.Οργισμένος έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:53 σκουζει ο φαιοζαιος οχετος που η ΝΔ και ο Κυριακος, θετουν επιτελους σε λειτουργια το ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;;;
- Οργισμένος
Και για να σοβαρευτουμε, το μετρο της Θεσσαλονκης ηταν ενα απολυτα απαραιτητο εργο για το 1.5 εκ κατοικων πολεοδομικο συγκροτημα. Φυσικα οχι στην σημερινη αρχικη μορφη του, ειναι πολυ μικρο σημερα, οταν ομως γινουν οι απαραιτητες επεκτασεις, 1η εκ των οποιων ειναι η επεκταση στα δυτικα σε σταυρουπολη και Ευοσμο καθως και η μετεπειτα επεκταση ΚΤΕΛ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ αλλα και Πυλαια καθως και αργοτερα με ΣΙνδο ισως υπεργειως, τοτε θα ανασανει η πολη και οι κατοικοι της θα παρουν μια γευση απο το τι εστι βορειοευρωπαικη πολη.
Κοιταχτε ζωα να μην τα βλεπετε ολα κομματικα και εξυπνακιστικα. ΑΝτε μαλακες εχετε γαμηθει στη μαλακια.
Κοιταχτε ζωα να μην τα βλεπετε ολα κομματικα και εξυπνακιστικα. ΑΝτε μαλακες εχετε γαμηθει στη μαλακια.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Δεν εχεις αδικο. Και αυτο λογω κομματισμου. Εγω περιμενω πως και πως να κατεβω και να καμω επιτελους τη βολτα μου, να κινηθω ανετα απο Καλαμαρια μεχρι σταθμο . Εζησα και την Αθηνα πριν το μετρο και μετα και καταλαβα την τεραστια διαφορα. Καφε καλαμαρια και στο 15λεπτο σταθμο ΟΣΕ.gassim έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:35Αν κάθε λίγο και λιγάκι γίνονται προσφυγές είναι λογικό να καθυστερούν τα έργα.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 22:01Από το 2019 το θέτουν σε λειτουργία. Κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια το θέτουν σε λειτουργία. Καμμιά άλλη κυβέρνηση δεν έκανε τόσα ψεύτικα εγκαίνια στην ιστορία της Ελλάδας.Οργισμένος έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:53 σκουζει ο φαιοζαιος οχετος που η ΝΔ και ο Κυριακος, θετουν επιτελους σε λειτουργια το ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;;;
Προσεξτε ομως , μπορει αν γκρεμισθει το μετρο αφου το εχτισε ο κουλης και ειναι πειραματικο οπως γραφουν μερικοι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1038 Απαντήσεις
- 20743 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 112 Απαντήσεις