Αχρείαστο δεν είναι. Αλλά όταν βάζουν 4 σταθμούς στο κέντρο σε αποστάσεις που τις κάνεις άνετα με τα πόδια και αφήνουν σε πρώτη φάση όλη την Δυτική Θεσσαλονίκη απέξω τότε ναι είναι άχρηστο το έργο.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:05Για ποιο πράγμα να ευχαριστούμε; Που έχουμε ξοδέψει μια περιουσία σε φόρους για να φτιαχτεί ένα αχρείαστο έργο που προσωπικά βρίσκω αμφίβολο να χρησιμοποιήσω, έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην κίνηση και την οικονομία της πόλης για 2 δεκαετίες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 20:59Αντί να ευχαριστείτε την μεγαλοσύνη του κράτους της πόλης των αθηνών κάνετε και κόνξες;hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 18:50
Το Μετρό έχει 13 σταθμούς στην κύρια γραμμή. Μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί οι 0 από τους 13. Δεν ξέρω ποια πειραματόζωα θα μπούνε σε έργο που δυο μήνες πριν την επίσημη λειτουργία του δεν έχει παραδοθεί τίποτα ακόμη, αλλά τους εύχομαι καλή τύχη.
Η απόπειρα χιούμορ με το κράτος των Αθηνών είναι αποτυχημένη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δε λειτουργούν τα εισιτηρια του μετρό Θεσσαλονίκης
Re: Δε λειτουργούν τα εισιτηρια του μετρό Θεσσαλονίκης
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δηλαδη ησουν αντιθετος και με τις στασεις του ΟΑΣΘ ηταν και αυτες περισσοτερο πυκνες απο οτι ηθελες;
Ρε Γιάννη τι σχέση έχει ο ΟΑΣΘ με το ΜετροSeaHawk έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:28 Δηλαδη ησουν αντιθετος και με τις στασεις του ΟΑΣΘ ηταν και αυτες περισσοτερο πυκνες απο οτι ηθελες;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο πισω απο το κραξιμο
Σε ολα τα μετρο παγκοσμιως οι στασεις στο κεντρο των πολεων ειναι πυκνοτερες και γινονται πιο αραιες προς τα εξω
Στην Νεα Υορκη παιζει να εχει και στασεις με αποσταση 300 μετρα μεταξυ τους
Οι πυκνες στασεις θεωρουνται γενικως πλεονεκτημα εδω διαβαζουμε οτι ειναι προβλημα
Σε ολα τα μετρο παγκοσμιως οι στασεις στο κεντρο των πολεων ειναι πυκνοτερες και γινονται πιο αραιες προς τα εξω
Οι πυκνες στασεις θεωρουνται γενικως πλεονεκτημα εδω διαβαζουμε οτι ειναι προβλημα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
να σας φτιάξουμε την υποθαλάσσια να μη φωνάζετε;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
μεγαλο λαθος η απελευθερωση τους - μας κατεστρεψε η μεγαλη ιδεα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Λίνο Βεντούρα
Αυτό θα ήταν αδιανόητο
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Οργισμένος
σκουζει ο φαιοζαιος οχετος που η ΝΔ και ο Κυριακος, θετουν επιτελους σε λειτουργια το ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;;;
Οσοι προτιματε τα ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ καραβοπανα του ποκοπικου μη παιρνετε το μετρο. ΕΙναι ... αχρειαστο...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΜΕ ΔΩ ΜΕΣΑ, ειναι λεει αχρειαστο...
Οσοι προτιματε τα ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ καραβοπανα του ποκοπικου μη παιρνετε το μετρο. ΕΙναι ... αχρειαστο...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
SeaHawk έγραψε: 03 Οκτ 2024, 19:02Eχεις διαβασει την συμβαση και διαπιστωσες οτι προβλεπεται παραδοση ανα σταθμο η απλα το φανταστηκες;hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 18:50
Το Μετρό έχει 13 σταθμούς στην κύρια γραμμή. Μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί οι 0 από τους 13. Δεν ξέρω ποια πειραματόζωα θα μπούνε σε έργο που δυο μήνες πριν την επίσημη λειτουργία του δεν έχει παραδοθεί τίποτα ακόμη, αλλά τους εύχομαι καλή τύχη.
Εχεις παραδωσει/παραλαβει ποτε καποιο εργο;(εκτος απο παραδοση παραλαβη σε βιντεο κλαμπ)
Welcome back ακτονοπαραγωγε της καρδιάς μας
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Δημοκράτης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 19:48Σύμφωνα με την εταιρία όχιMaspoli έγραψε: 03 Οκτ 2024, 19:33ποιο ειναι το ψέμα; Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα εισιτήρια;Δημοκράτης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 19:18 Ρε συδεν γινετια να ποσταρεις και 2ο ψέμα την ίδια μέρα
Βάλε μια ρέγουλα στην βλακεια σου
Καλά μην το πάμε σε επίπεδο εταιρίων γιατί χοντραινει το πράγμα.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντοςΟργισμένος έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:53 σκουζει ο φαιοζαιος οχετος που η ΝΔ και ο Κυριακος, θετουν επιτελους σε λειτουργια το ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;;;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Από το 2019 το θέτουν σε λειτουργία. Κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια το θέτουν σε λειτουργία. Καμμιά άλλη κυβέρνηση δεν έκανε τόσα ψεύτικα εγκαίνια στην ιστορία της Ελλάδας.Οργισμένος έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:53 σκουζει ο φαιοζαιος οχετος που η ΝΔ και ο Κυριακος, θετουν επιτελους σε λειτουργια το ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;;;
Κάθε εξάμηνο βασικά βάζουν και νέα ημερομηνία. Πιο γελοίο τσίρκο δεν έχει εμφανιστεί στην χώρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
πωληση του νομου θεσσαλονικης στο Ισραηλ - εξοφληση χρεους - πωληση των κατοικων κ των απογονων τους - σαν δουλων στα αγροκτηματα της Πελοποννησου - για επιπλεον κερδος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πες μας ότι έχεις κάνει και νέα Υόρκη τώρα, να τρελαθουμεSeaHawk έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:37 Προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο πισω απο το κραξιμο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1038 Απαντήσεις
- 20743 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 112 Απαντήσεις