Isildur έγραψε: 03 Οκτ 2024, 02:09Μένιο, εσύ;Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:05Isildur έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:22
Η επιδραστικότητα που μπορεί να έχει κανείς πάνω σου (θετική ή αρνητική) εξαρτάται από πολλά πράγματα ανάλογα με τον τρόπο που σε επηράζει, όπως για παράδειγμα η ηλικία (σου), διάφορες καταστάσεις που μπορεί να βιώνεις σε συγκεκριμένες φάσεις της ζωής σου, ενδιαφέροντα που πιθανόν να έχεις και να αλλάζουν ανά περιόδους και πολλά ακόμα που αφορούν εσένα τον "επηρεαζόμενο", αλλά και αλλαγές σε διάφορα επίπεδα (πχ σε απόψεις ή στον τρόπο που τις εκφράζει κλπ) ο "επιδραστικός".
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Re: Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum
- hellegennes
Η έννοια του επιδραστικού είναι οριστική. Είναι σαν το ύψος ή την ηλικία, δεν είναι κάποια εφήμερη ιδιότητα. Επιδραστικός είναι κάποιος που έχει επιδράσει στα άτομα ή την κουλτούρα που τα περιβάλλει. Δεν έχει σημασία πότε.Isildur έγραψε: 03 Οκτ 2024, 02:09Οκ, άρα έχει να κάνει με το πώς το εξετάζει ο καθένας σας. Εσύ το ορίζεις διαχρονικά (που δεν είναι λάθος, αν μιλήσει κανείς για την συνολική προσφορά κάποιου) ενώ η Φάτα για τρέχουσες καταστάσεις ανά περίοδο και φάση (που επίσης ισχύει).hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:48Γιατί το παρελθόν δεν αλλάζει. Το γεγονός ας πούμε ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί τώρα μαλακίες δεν σημαίνει ότι δεν είναι από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους του σινεμά. Δεν διαγράφεται η επίδρασή του στον κινηματογράφο και την ποπ κουλτούρα (και κατά πάσα πιθανότητα και στις επιστήμες).Isildur έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:22
Γιατί; Εμένα μια χαρά λογικό και σωστό μού ακούγεται αυτό που λέει η Φάτα εδώ.
Η επιδραστικότητα που μπορεί να έχει κανείς πάνω σου (θετική ή αρνητική) εξαρτάται από πολλά πράγματα ανάλογα με τον τρόπο που σε επηράζει, όπως για παράδειγμα η ηλικία (σου), διάφορες καταστάσεις που μπορεί να βιώνεις σε συγκεκριμένες φάσεις της ζωής σου, ενδιαφέροντα που πιθανόν να έχεις και να αλλάζουν ανά περιόδους και πολλά ακόμα που αφορούν εσένα τον "επηρεαζόμενο", αλλά και αλλαγές σε διάφορα επίπεδα (πχ σε απόψεις ή στον τρόπο που τις εκφράζει κλπ) ο "επιδραστικός". Οπότε, γιατί να μην αλλάζει και το κατά πόσο επιδρά πάνω σου κάποιος ή όχι, ή τέλος πάντων γιατί να ισχύει αυτό εσαεί;
Νάθινγκ του σι χίαρ, νομίζω...
Δεν μπορείς να πεις "για μένα ήσουν επιδραστικός αλλά τώρα δεν είσαι". Σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνεις την έννοια της επίδρασης. Αν έχει π.χ. επηρεάσει το χιούμορ μου ένα κείμενό σου, είναι επιδραστικό. Δεν έχει σημασία αν έχεις γράψει μετά άλλα κείμενα που δεν με επηρεάσαν. Δεν διαγράφεται η επίδρασή σου πάνω μου. Δεν υφίσταται κάποια ανάγκη να είναι μια διαρκής ενέργεια και δεν είναι διαρκής ενέργεια η επίδραση. Ούτε είναι συναίσθημα.
Η Νάιδα έχει μπερδέψει την συμπάθεια, την συμφωνία, τον θαυμασμό, την εκτίμηση και το ενδιαφέρον με την επίδραση. Εγώ δεν βλέπω κανένα προϊόν επίδρασής μου πάνω στην Νάιδα. Ενώ σε σένα ας πούμε βλέπω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ορίστε, το κορίτσι δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει η λέξη. Είναι delusion να νομίζεις ότι έχεις κάποια μεγάλη επίδραση στον κόσμο γύρω σου. Συνήθως για τους περισσότερους από εμάς η επίδραση είναι μικρή και σε περιορισμένο κύκλο.
Αλλά το να λες ότι δεν θα ήθελες οι άνθρωποι να επηρεάζονται από τις ιδέες σου σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνεις τι λες. Είναι ψυχική πάθηση να μην θέλεις οι άνθρωποι να ενστερνίζονται τις ιδέες σου. Πώς γίνεται να έχεις ισχυρές πεποιθήσεις για οτιδήποτε και αίσθηση του σωστού και δίκαιου αλλά να μην θέλεις κανείς να συμφωνεί με αυτά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ξέρω αν είναι θέμα ορισμού λεξικού αυτό που λες και όπως το περιγράφεις, κι αν όντως είναι, τότε σε ό,τι αφορά την απόλυτη ερμηνεία της έχεις δίκιο. Εγώ όμως το αντιλαμβάνομαι αλλιώς, και πιστεύω όχι μόνο εγώ. Και μάλιστα από προσωπικά βιώματα, δεν μιλάω γενικά κι αόριστα. Υπήρξαν άτομα που κάποτε με επηρέαζαν ενώ τώρα όχι, οπότε θεωρώ ότι τότε ήταν επιδραστικοί πάνω μου, ενώ τώρα δεν είναι. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει ο όρος να είναι διαχρονικός και να ερμηνεύεται μόνο έτσι, ακόμα και αν όντως είναι (γραμματικά, εννοώ).hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 02:21Η έννοια του επιδραστικού είναι οριστική. Είναι σαν το ύψος ή την ηλικία, δεν είναι κάποια εφήμερη ιδιότητα. Επιδραστικός είναι κάποιος που έχει επιδράσει στα άτομα ή την κουλτούρα που τα περιβάλλει. Δεν έχει σημασία πότε.Isildur έγραψε: 03 Οκτ 2024, 02:09Οκ, άρα έχει να κάνει με το πώς το εξετάζει ο καθένας σας. Εσύ το ορίζεις διαχρονικά (που δεν είναι λάθος, αν μιλήσει κανείς για την συνολική προσφορά κάποιου) ενώ η Φάτα για τρέχουσες καταστάσεις ανά περίοδο και φάση (που επίσης ισχύει).hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:48
Γιατί το παρελθόν δεν αλλάζει. Το γεγονός ας πούμε ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί τώρα μαλακίες δεν σημαίνει ότι δεν είναι από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους του σινεμά. Δεν διαγράφεται η επίδρασή του στον κινηματογράφο και την ποπ κουλτούρα (και κατά πάσα πιθανότητα και στις επιστήμες).
Νάθινγκ του σι χίαρ, νομίζω...
Δεν μπορείς να πεις "για μένα ήσουν επιδραστικός αλλά τώρα δεν είσαι". Σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνεις την έννοια της επίδρασης. Αν έχει π.χ. επηρεάσει το χιούμορ μου ένα κείμενό σου, είναι επιδραστικό. Δεν έχει σημασία αν έχεις γράψει μετά άλλα κείμενα που δεν με επηρεάσαν. Δεν διαγράφεται η επίδρασή σου πάνω μου. Δεν υφίσταται κάποια ανάγκη να είναι μια διαρκής ενέργεια και δεν είναι διαρκής ενέργεια η επίδραση. Ούτε είναι συναίσθημα.
Η Νάιδα έχει μπερδέψει την συμπάθεια, την συμφωνία, τον θαυμασμό, την εκτίμηση και το ενδιαφέρον με την επίδραση. Εγώ δεν βλέπω κανένα προϊόν επίδρασής μου πάνω στην Νάιδα. Ενώ σε σένα ας πούμε βλέπω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- hellegennes
Δεν είναι γραμματικό το θέμα, νοηματικό είναι. Η επίδραση είναι τετελεσμένο γεγονός. Λέμε ότι π.χ. η Τζούλι Άντριους είναι από τις καλύτερες ηθοποιούς του παλιού Χόλιγουντ. Πλέον δεν παίζει, αλλά δεν έχει χάσει τον τίτλο επειδή σταμάτησε να εμφανίζεται. Ε, όταν πεθάνει το ρήμα θα γίνει "ήταν".Isildur έγραψε: 03 Οκτ 2024, 02:34 Δεν ξέρω αν είναι θέμα ορισμού λεξικού αυτό που λες και όπως το περιγράφεις, κι αν όντως είναι, τότε σε ό,τι αφορά την απόλυτη ερμηνεία της έχεις δίκιο. Εγώ όμως το αντιλαμβάνομαι αλλιώς, και πιστεύω όχι μόνο εγώ. Και μάλιστα από προσωπικά βιώματα, δεν μιλάω γενικά κι αόριστα. Υπήρξαν άτομα που κάποτε με επηρέαζαν ενώ τώρα όχι, οπότε θεωρώ ότι τότε ήταν επιδραστικοί πάνω μου, ενώ τώρα δεν είναι. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει ο όρος να είναι διαχρονικός και να ερμηνεύεται μόνο έτσι, ακόμα και αν όντως είναι (γραμματικά, εννοώ).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παίδες, νομίζω ότι η επιδραστικότητα στο πχόρουμ δεν έχει άμεση σχέση με την επιδραστικότητα που έχουν πάνω μας στην καθημερινότητα, πρόσωπα και καταστάσεις στη χ ή ψ φάση της ζωής μας.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 02:50Δεν είναι γραμματικό το θέμα, νοηματικό είναι. Η επίδραση είναι τετελεσμένο γεγονός. Λέμε ότι π.χ. η Τζούλι Άντριους είναι από τις καλύτερες ηθοποιούς του παλιού Χόλιγουντ. Πλέον δεν παίζει, αλλά δεν έχει χάσει τον τίτλο επειδή σταμάτησε να εμφανίζεται. Ε, όταν πεθάνει το ρήμα θα γίνει "ήταν".Isildur έγραψε: 03 Οκτ 2024, 02:34 Δεν ξέρω αν είναι θέμα ορισμού λεξικού αυτό που λες και όπως το περιγράφεις, κι αν όντως είναι, τότε σε ό,τι αφορά την απόλυτη ερμηνεία της έχεις δίκιο. Εγώ όμως το αντιλαμβάνομαι αλλιώς, και πιστεύω όχι μόνο εγώ. Και μάλιστα από προσωπικά βιώματα, δεν μιλάω γενικά κι αόριστα. Υπήρξαν άτομα που κάποτε με επηρέαζαν ενώ τώρα όχι, οπότε θεωρώ ότι τότε ήταν επιδραστικοί πάνω μου, ενώ τώρα δεν είναι. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει ο όρος να είναι διαχρονικός και να ερμηνεύεται μόνο έτσι, ακόμα και αν όντως είναι (γραμματικά, εννοώ).
Και θα προσθέσω και κάτι άλλο. Υπάρχει θετική και αρνητική επιδραστικότητα. Ή απλώς δεν υπάρχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αρα αφου υπήρξε έστω για λίγο επιδραστικός, είναι επιδραστικόςFata_Morgana έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:23Γιατί εγώ τι διαφορετικό έγραψα;Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:18Ναι αλλά κάποια στιγμή σε είχε επηρεάσει, άρα υπήρξε επιδραστικος. Αυτό εννοεί ο χελης.Fata_Morgana έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:53 Σώπα καλέ, εδώ έναν φίλο έχεις που μπορεί να σε επηρεάζει και μετά απο χρόνια να μην τον ακούς καν.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σου ξανάπα και πιο πάνω, ότι δεν θεωρώ πως έχεις άδικο σ' αυτό που λες, με τον τρόπο του το λες (παύλα περιορίζεις) δηλαδή. Όντως, για άτομα που επηρεάζουν πολύ κόσμο ή κάποιες γενικότερες έννοιες και πεδία, όπως πχ τον κινηματογράφο που ανέφερες, τις επιστήμες, τη λογοτεχνία κλπ κλπ, είναι σημαντικό να εξετάζουμε το συνολικό τους έργο ή έστω τι έχουν προσφέρει σε κάποια στιγμή της ζωής/καριέρας τους και τι αποτύπωμα έχουν αφήσει. Και εκεί, ναι, το λέμε έτσι όπως το αναφέρεις κι εσύ. Δεν μας ενδιαφέρει αν ο Όμηρος πέθανε πριν κοντά 3.000 χρόνια, ούτε αν στα γεράματά του είχε πχ ξεκουτιάνει και δεν ένιωθε να βάλει δυο αράδες στη σειρά. Ή, άλλο παράδειγμα, δεν εξετάζουμε το γεγονός ότι ο Ντόιλ από κάποια φάση της ζωής του κατάντησε ένας βαρεμένος ψέκας που έβλεπε νεράιδες και ξωτικά, η επιδραστικότητά του στους μετέπειτα συγγραφείς του λογοτεχνικού του είδους παραμένει ανεξίτηλη.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 02:50Δεν είναι γραμματικό το θέμα, νοηματικό είναι. Η επίδραση είναι τετελεσμένο γεγονός. Λέμε ότι π.χ. η Τζούλι Άντριους είναι από τις καλύτερες ηθοποιούς του παλιού Χόλιγουντ. Πλέον δεν παίζει, αλλά δεν έχει χάσει τον τίτλο επειδή σταμάτησε να εμφανίζεται. Ε, όταν πεθάνει το ρήμα θα γίνει "ήταν".Isildur έγραψε: 03 Οκτ 2024, 02:34 Δεν ξέρω αν είναι θέμα ορισμού λεξικού αυτό που λες και όπως το περιγράφεις, κι αν όντως είναι, τότε σε ό,τι αφορά την απόλυτη ερμηνεία της έχεις δίκιο. Εγώ όμως το αντιλαμβάνομαι αλλιώς, και πιστεύω όχι μόνο εγώ. Και μάλιστα από προσωπικά βιώματα, δεν μιλάω γενικά κι αόριστα. Υπήρξαν άτομα που κάποτε με επηρέαζαν ενώ τώρα όχι, οπότε θεωρώ ότι τότε ήταν επιδραστικοί πάνω μου, ενώ τώρα δεν είναι. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει ο όρος να είναι διαχρονικός και να ερμηνεύεται μόνο έτσι, ακόμα και αν όντως είναι (γραμματικά, εννοώ).
Το πόσο σε επηρεάζει όμως εσένα προσωπικά κάποιος είτε σ' ένα site ανταλλαγής απόψεων, είτε στο κοντινό σου περιβάλλον το θεωρώ λίγο διαφορετικό. Ναι, πάλι μπορείς να πεις ότι πχ ο τάδε δάσκαλός σου σε επηρέασε όταν ήσουν ξέρω 'γω 10 χρονών και ναι, φυσικά και αυτή η επιρροή μπορεί να σε ακολουθεί ακόμα και δεν διαγράφεται. Αλλά νομίζω πως δεν είναι καθόλου λάθος να πεις ότι τώρα πια δεν επιδρά καθόλου πάνω σου αυτός, για τους Χ ή Ψ λόγους.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Έλα μωρή, πες εκεί χάμω οτι είσαι και γαμώ τις επιδραστικές περσόνες, πούλα μούρη στα διάλα. Μαζί σου μάναμ, στηρίζω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Χελις σε ειχε επηρεασει με αυτα που εγραφε σε θεματα covid?
- hellegennes
Ναι, βρε, δεν είναι λάθος να πεις ότι πλέον δεν έχει επιρροή πάνω σου, είναι λάθος όμως να πεις ότι δεν είναι επιδραστικός, γιατί γλωσσολογικά αυτό αναφέρεται σε τετελεσμένο γεγονός. Μπορείς να πεις "πλέον δεν έχει κάτι να μου δώσει ο Χ" ή "δεν έχει επιρροή πάνω μου πλέον", αλλά μην ξεχνάμε ότι η λέξη "επιδραστικός" είναι μεταφραστικό δάνειο, δεν προκύπτει από το ρήμα "επιδρώ". Επιδραστικός είναι αυτός που έχει αφήσει το στίγμα του σε κάτι, οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του. Δηλώνει μια πάγια ιδιότητα, όπως ο βιασμένος, ο ορφανός, ο σημαδεμένος, ο Έλληνας. Δεν είναι κάποιος μη μόνιμος χαρακτηρισμός, όπως ο αγχώδης, ο περαστικός, ο όμορφος, ο λεπτός.Isildur έγραψε: 03 Οκτ 2024, 12:25Σου ξανάπα και πιο πάνω, ότι δεν θεωρώ πως έχεις άδικο σ' αυτό που λες, με τον τρόπο του το λες (παύλα περιορίζεις) δηλαδή. Όντως, για άτομα που επηρεάζουν πολύ κόσμο ή κάποιες γενικότερες έννοιες και πεδία, όπως πχ τον κινηματογράφο που ανέφερες, τις επιστήμες, τη λογοτεχνία κλπ κλπ, είναι σημαντικό να εξετάζουμε το συνολικό τους έργο ή έστω τι έχουν προσφέρει σε κάποια στιγμή της ζωής/καριέρας τους και τι αποτύπωμα έχουν αφήσει. Και εκεί, ναι, το λέμε έτσι όπως το αναφέρεις κι εσύ. Δεν μας ενδιαφέρει αν ο Όμηρος πέθανε πριν κοντά 3.000 χρόνια, ούτε αν στα γεράματά του είχε πχ ξεκουτιάνει και δεν ένιωθε να βάλει δυο αράδες στη σειρά. Ή, άλλο παράδειγμα, δεν εξετάζουμε το γεγονός ότι ο Ντόιλ από κάποια φάση της ζωής του κατάντησε ένας βαρεμένος ψέκας που έβλεπε νεράιδες και ξωτικά, η επιδραστικότητά του στους μετέπειτα συγγραφείς του λογοτεχνικού του είδους παραμένει ανεξίτηλη.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 02:50Δεν είναι γραμματικό το θέμα, νοηματικό είναι. Η επίδραση είναι τετελεσμένο γεγονός. Λέμε ότι π.χ. η Τζούλι Άντριους είναι από τις καλύτερες ηθοποιούς του παλιού Χόλιγουντ. Πλέον δεν παίζει, αλλά δεν έχει χάσει τον τίτλο επειδή σταμάτησε να εμφανίζεται. Ε, όταν πεθάνει το ρήμα θα γίνει "ήταν".Isildur έγραψε: 03 Οκτ 2024, 02:34 Δεν ξέρω αν είναι θέμα ορισμού λεξικού αυτό που λες και όπως το περιγράφεις, κι αν όντως είναι, τότε σε ό,τι αφορά την απόλυτη ερμηνεία της έχεις δίκιο. Εγώ όμως το αντιλαμβάνομαι αλλιώς, και πιστεύω όχι μόνο εγώ. Και μάλιστα από προσωπικά βιώματα, δεν μιλάω γενικά κι αόριστα. Υπήρξαν άτομα που κάποτε με επηρέαζαν ενώ τώρα όχι, οπότε θεωρώ ότι τότε ήταν επιδραστικοί πάνω μου, ενώ τώρα δεν είναι. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει ο όρος να είναι διαχρονικός και να ερμηνεύεται μόνο έτσι, ακόμα και αν όντως είναι (γραμματικά, εννοώ).
Το πόσο σε επηρεάζει όμως εσένα προσωπικά κάποιος είτε σ' ένα site ανταλλαγής απόψεων, είτε στο κοντινό σου περιβάλλον το θεωρώ λίγο διαφορετικό. Ναι, πάλι μπορείς να πεις ότι πχ ο τάδε δάσκαλός σου σε επηρέασε όταν ήσουν ξέρω 'γω 10 χρονών και ναι, φυσικά και αυτή η επιρροή μπορεί να σε ακολουθεί ακόμα και δεν διαγράφεται. Αλλά νομίζω πως δεν είναι καθόλου λάθος να πεις ότι τώρα πια δεν επιδρά καθόλου πάνω σου αυτός, για τους Χ ή Ψ λόγους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μάλλον την μπερδεύει με το: "χειριστικός".hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 02:29Ορίστε, το κορίτσι δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει η λέξη.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Fata_Morgana
Μα δεν είμαι μάνα μ. Εγώ επιδραστικό θεωρώ τον χρήστη που με βάζει και σκέφτομαι και αμφισβητώ ή επιβεβαιώνω τις σκέψεις μου ή ακόνα καλύτερα μου δημιουργεί μια νέα σκέψη. Όχι αυτόν που μου προκαλεί αντιδράσεις θετικές ή αρνητικέςΠασιφάη έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:08Έλα μωρή, πες εκεί χάμω οτι είσαι και γαμώ τις επιδραστικές περσόνες, πούλα μούρη στα διάλα. Μαζί σου μάναμ, στηρίζω.![]()
- Fata_Morgana
Όχι, επιδραστικός είναι όταν έχει επίδρασή πάνω σου. Όταν παύει να έχει επίδραση, παύει να είναι επιδραστικος.Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2024, 10:03αρα αφου υπήρξε έστω για λίγο επιδραστικός, είναι επιδραστικόςFata_Morgana έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:23Γιατί εγώ τι διαφορετικό έγραψα;Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:18
Ναι αλλά κάποια στιγμή σε είχε επηρεάσει, άρα υπήρξε επιδραστικος. Αυτό εννοεί ο χελης.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 595 Απαντήσεις