Περί ορέξεωςΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2024, 20:33Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω, υποθέτω.Fata_Morgana έγραψε: 02 Οκτ 2024, 20:30Αν παρατήρησες οι άλλοι δεν γράφουν πλέον. Ή γράφουν ελάχιστα. Ο μόνος που όταν τον διαβάζω πλέον έχει επίδραση σε μένα είναι ο Βίνγκιλοτ. Ο λόγος του είναι όμορφος, ήρεμος οπότε τον διαβάζω νομίζω ότι χαίρεται κάπως το μυαλό,φωτίζει.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2024, 20:20
Άρα ο μόνος που έπαψε να έχει επίδραση πάνω σου είναι ο Χέλης. Οι άλλοι παραμένουν ως επιδραστικά πρότυπα...
Επ' ευκαιρία, καλό είναι να υπολογισθεί και πόσο μετράς εσύ ως επιδραστική περσόνα στις επιλογές σου.
Τώρα τι σχέση έχει τι επίδραση έχω εγώ σε αυτούς που έχουν επίδραση σε μένα, μόνο εσύ ξέρεις![]()
Εγώ πάντως τον βίνγκιλοτ, τον θεωρώ ως μια ακόμη προχωκαγκούρικη κιλότα ή αντρικό στριγκάκι, κάτι τέτοιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum
- Fata_Morgana
Re: Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum
- hellegennes
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει η λέξη "επιδραστικός".Fata_Morgana έγραψε: 02 Οκτ 2024, 18:32Όχι δεν είναι έτσι. Μπορεί κάποιος να έχει επίδραση επάνω σου γιατί βλέπεις χ,ψ πράγματα σε εκείνον. Όταν πάψει να τα έχει, παύει να έχει επίδραση.hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:38Αν κάποιος είναι, είναι για πάντα. Είναι σαν να σε ρωτάει κανείς με πόσους έχεις κάνει σεξ και να μετράς μόνο έναν γιατί οι άλλοι είναι πρώην.Fata_Morgana έγραψε: 28 Σεπ 2024, 22:52 Namrail, vatraxos, kameron, ,Βίνγκιλοτ, blackpaint,pal, bizeli. Και κάποτε τον Χέλη.
Μάλλον μπερδεύτηκες με το τι ζητάει ο νηματοθέτης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί; Εμένα μια χαρά λογικό και σωστό μού ακούγεται αυτό που λέει η Φάτα εδώ.hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:02Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει η λέξη "επιδραστικός".Fata_Morgana έγραψε: 02 Οκτ 2024, 18:32Όχι δεν είναι έτσι. Μπορεί κάποιος να έχει επίδραση επάνω σου γιατί βλέπεις χ,ψ πράγματα σε εκείνον. Όταν πάψει να τα έχει, παύει να έχει επίδραση.hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:38
Αν κάποιος είναι, είναι για πάντα. Είναι σαν να σε ρωτάει κανείς με πόσους έχεις κάνει σεξ και να μετράς μόνο έναν γιατί οι άλλοι είναι πρώην.
Η επιδραστικότητα που μπορεί να έχει κανείς πάνω σου (θετική ή αρνητική) εξαρτάται από πολλά πράγματα ανάλογα με τον τρόπο που σε επηράζει, όπως για παράδειγμα η ηλικία (σου), διάφορες καταστάσεις που μπορεί να βιώνεις σε συγκεκριμένες φάσεις της ζωής σου, ενδιαφέροντα που πιθανόν να έχεις και να αλλάζουν ανά περιόδους και πολλά ακόμα που αφορούν εσένα τον "επηρεαζόμενο", αλλά και αλλαγές σε διάφορα επίπεδα (πχ σε απόψεις ή στον τρόπο που τις εκφράζει κλπ) ο "επιδραστικός". Οπότε, γιατί να μην αλλάζει και το κατά πόσο επιδρά πάνω σου κάποιος ή όχι, ή τέλος πάντων γιατί να ισχύει αυτό εσαεί;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Έμπλεξες τώρα 
- Fata_Morgana
Εγώ νομίζω πως έχω καταλάβει.hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:02Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει η λέξη "επιδραστικός".Fata_Morgana έγραψε: 02 Οκτ 2024, 18:32Όχι δεν είναι έτσι. Μπορεί κάποιος να έχει επίδραση επάνω σου γιατί βλέπεις χ,ψ πράγματα σε εκείνον. Όταν πάψει να τα έχει, παύει να έχει επίδραση.hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:38
Αν κάποιος είναι, είναι για πάντα. Είναι σαν να σε ρωτάει κανείς με πόσους έχεις κάνει σεξ και να μετράς μόνο έναν γιατί οι άλλοι είναι πρώην.
- hellegennes
Γιατί το παρελθόν δεν αλλάζει. Το γεγονός ας πούμε ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί τώρα μαλακίες δεν σημαίνει ότι δεν είναι από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους του σινεμά. Δεν διαγράφεται η επίδρασή του στον κινηματογράφο και την ποπ κουλτούρα (και κατά πάσα πιθανότητα και στις επιστήμες).Isildur έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:22Γιατί; Εμένα μια χαρά λογικό και σωστό μού ακούγεται αυτό που λέει η Φάτα εδώ.hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:02Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει η λέξη "επιδραστικός".Fata_Morgana έγραψε: 02 Οκτ 2024, 18:32
Όχι δεν είναι έτσι. Μπορεί κάποιος να έχει επίδραση επάνω σου γιατί βλέπεις χ,ψ πράγματα σε εκείνον. Όταν πάψει να τα έχει, παύει να έχει επίδραση.
Η επιδραστικότητα που μπορεί να έχει κανείς πάνω σου (θετική ή αρνητική) εξαρτάται από πολλά πράγματα ανάλογα με τον τρόπο που σε επηράζει, όπως για παράδειγμα η ηλικία (σου), διάφορες καταστάσεις που μπορεί να βιώνεις σε συγκεκριμένες φάσεις της ζωής σου, ενδιαφέροντα που πιθανόν να έχεις και να αλλάζουν ανά περιόδους και πολλά ακόμα που αφορούν εσένα τον "επηρεαζόμενο", αλλά και αλλαγές σε διάφορα επίπεδα (πχ σε απόψεις ή στον τρόπο που τις εκφράζει κλπ) ο "επιδραστικός". Οπότε, γιατί να μην αλλάζει και το κατά πόσο επιδρά πάνω σου κάποιος ή όχι, ή τέλος πάντων γιατί να ισχύει αυτό εσαεί;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Fata_Morgana
Σώπα καλέ, εδώ έναν φίλο έχεις που μπορεί να σε επηρεάζει και μετά απο χρόνια να μην τον ακούς καν.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Isildur έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:22
Η επιδραστικότητα που μπορεί να έχει κανείς πάνω σου (θετική ή αρνητική) εξαρτάται από πολλά πράγματα ανάλογα με τον τρόπο που σε επηράζει, όπως για παράδειγμα η ηλικία (σου), διάφορες καταστάσεις που μπορεί να βιώνεις σε συγκεκριμένες φάσεις της ζωής σου, ενδιαφέροντα που πιθανόν να έχεις και να αλλάζουν ανά περιόδους και πολλά ακόμα που αφορούν εσένα τον "επηρεαζόμενο", αλλά και αλλαγές σε διάφορα επίπεδα (πχ σε απόψεις ή στον τρόπο που τις εκφράζει κλπ) ο "επιδραστικός".

- hellegennes
Άρα δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει η λέξη. Δεν είναι ντροπή.Fata_Morgana έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:53 Σώπα καλέ, εδώ έναν φίλο έχεις που μπορεί να σε επηρεάζει και μετά απο χρόνια να μην τον ακούς καν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι αλλά κάποια στιγμή σε είχε επηρεάσει, άρα υπήρξε επιδραστικος. Αυτό εννοεί ο χελης.Fata_Morgana έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:53 Σώπα καλέ, εδώ έναν φίλο έχεις που μπορεί να σε επηρεάζει και μετά απο χρόνια να μην τον ακούς καν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Fata_Morgana
Γιατί εγώ τι διαφορετικό έγραψα;Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:18Ναι αλλά κάποια στιγμή σε είχε επηρεάσει, άρα υπήρξε επιδραστικος. Αυτό εννοεί ο χελης.Fata_Morgana έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:53 Σώπα καλέ, εδώ έναν φίλο έχεις που μπορεί να σε επηρεάζει και μετά απο χρόνια να μην τον ακούς καν.
- Eθνικοκοινωνιστης
επιδραστικη η ναιδα? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Fata_Morgana
Σε καμία περίπτωση και ούτε θα το ήθελα να είμαι.
Οκ, άρα έχει να κάνει με το πώς το εξετάζει ο καθένας σας. Εσύ το ορίζεις διαχρονικά (που δεν είναι λάθος, αν μιλήσει κανείς για την συνολική προσφορά κάποιου) ενώ η Φάτα για τρέχουσες καταστάσεις ανά περίοδο και φάση (που επίσης ισχύει).hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:48Γιατί το παρελθόν δεν αλλάζει. Το γεγονός ας πούμε ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί τώρα μαλακίες δεν σημαίνει ότι δεν είναι από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους του σινεμά. Δεν διαγράφεται η επίδρασή του στον κινηματογράφο και την ποπ κουλτούρα (και κατά πάσα πιθανότητα και στις επιστήμες).Isildur έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:22Γιατί; Εμένα μια χαρά λογικό και σωστό μού ακούγεται αυτό που λέει η Φάτα εδώ.
Νάθινγκ του σι χίαρ, νομίζω...
Μένιο, εσύ;Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:05Isildur έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:22
Η επιδραστικότητα που μπορεί να έχει κανείς πάνω σου (θετική ή αρνητική) εξαρτάται από πολλά πράγματα ανάλογα με τον τρόπο που σε επηράζει, όπως για παράδειγμα η ηλικία (σου), διάφορες καταστάσεις που μπορεί να βιώνεις σε συγκεκριμένες φάσεις της ζωής σου, ενδιαφέροντα που πιθανόν να έχεις και να αλλάζουν ανά περιόδους και πολλά ακόμα που αφορούν εσένα τον "επηρεαζόμενο", αλλά και αλλαγές σε διάφορα επίπεδα (πχ σε απόψεις ή στον τρόπο που τις εκφράζει κλπ) ο "επιδραστικός".
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider