!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η χοντροφοβία ειναι παντου...ακομα και στο σποτ της Βίκυς Σταυροπούλου ....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η χοντροφοβία ειναι παντου...ακομα και στο σποτ της Βίκυς Σταυροπούλου ....
Γατάκια, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου δεν θα μείνει για τις λαϊκότροπες κοινοτυπίες που γράφει, αλλά για αριστουργήματα όπως αυτό:
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Sid Vicious
Με την Ζαμάνη τζάμπα το σούσουρο (αν και την ωφέλησε, από άσημη έγινε διάσημη), σιγά το πράγμα που έκανε δηλαδή. Έτσι κι αλλιώς συναυλία ήταν, είναι σύνηθες κοινό και μουσικοί να βγάζουν τις μπλούζες τους αφού μετά από κάποια ώρα ζεσταίνεσαι. Και τα κιλά της δικό της θέμα. Όμως η μουσική της είναι ένα μαύρο χάλι, έβαλα μερικά τραγούδια να ακούσω τώρα που την πρωτόμαθα με αυτό και τα αυτιά μου με απειλήσαν με μήνυση
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 10:57
Το ότι ζούμε σε μια παρανοϊκή φάση, όπου ο χ ευαισθητοποιημένος μπορεί να χρησιμοποιεί αφειδώς ρατσιστικά ή αφοριστικά σχόλια αλλά να πληγώνεται η ψυχούλα του όταν είναι ο ίδιος αποδέκτης, είναι άλλο θέμα.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Και το πχόρουμ είναι μια απόδειξη γι' αυτό.
Αλλά σε κάθε περίπτωση, έχουν την πλάκα τους οι ευαισθητοποιημένοι γιατί όλως τυχαίως αυτοί ταράζονται συχνότερα με ό,τι κλονίζει τον υγιέστατο κατά τα άλλα, ψυχισμό τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τι γενικεύσεις είναι αυτές;kongrosian έγραψε: 03 Οκτ 2024, 08:33Μαλακίες. Αυτοί που αηδιαζουν στη θέα μιας χοντρής θα πρέπει να έχουν συναίσθηση της κατάστασης τους. Άγονται και φέρονται από ζωώδη ένστικτα και ψυχολογικά.Green Dragon έγραψε: 03 Οκτ 2024, 07:54Καλά στα είπε, το έπιασες και το τράβηξες και άρχισες να λες για χοντρούς φίλους κλπ. Η ομορφιά δεν είναι μόνο υποκειμενική, έχει και αντικειμενικά στοιχεία και ο άνθρωπος καλό είναι να έχει συναίσθηση της κατάστασής του και να μην κάνει βλακείες. Αλλιώς ας είναι έτοιμος να φάει δούλεμα και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό (μέχρι ενός σημείου).kongrosian έγραψε: 03 Οκτ 2024, 06:57
έκανε απλά ό,τι αισθάνθηκε εκείνη τη στιγμή. όποιος το βρίσκει αντιαισθητικό, ψυχολογικό πρόβλημά του - όχι δικό της, επειδή αυτή είναι. το να μην είσαι εξοικειωμένος και να σε σοκάρει η θέα ενός χοντρού, είναι σαν να σε σοκάρει η θέα ενός μαύρου, ενός ζητιάνου, ενός τρανς κ.ο.κ. είσαι καταβάθος φοβικός προς κάτι διαφορετικό. είναι καθαρά μια δική σου ψυχοσυναισθηματική αντίδραση προς κάτι που δεν έχεις εξοικειωθεί από μικρός. γιατί έτσι είναι η φύση σου, και τα βιώματά σου δεν σε βοήθησαν να το ξεπεράσεις. (ενώ εγώ που είμαι χοντρός, για παράδειγμα, δεν έχω τέτοια θέματα στη θέα ενός χοντρού)
και ποιος ξέρει: μπορεί να το έκανε επειδή ακριβώς δεν αισθάνεται καλά για το σώμα της (που είναι το πιο πιθανό), ως μια κίνηση να ξεγυμνωθεί και να εξιλεωθεί, από κάτι που την βασανίζει χρόνια.
και με τις αντιδράσεις που προέκυψαν με το όλο θέμα, απορώ: όλοι αυτοί που αηδιάζουν, δεν έχουν χοντρούς φίλους; έτσι τους αντιμετωπίζουν; στη θέα τους, κάνουν εμετό στη μάπα τους;
Σε λίγο θα μας πουν να μη βγαίνουμε στην παραλία οι χοντροί, γιατί τους χαλάμε την αισθητική.
Βασικά και η ίδια γιαυτό το έκανε, για να δημιουργηθεί κουβέντα, όπως όλοι του είδους της αυτο κάνουν και δεν εννοώ τους χοντρούς βέβαια.
Το ερώτημα είναι άλλο.
Αυτή η συναυλια ο θεός να την κάνει έγινε πριν μισό μήνα, τα βιντεάκια γιατί βγήκαν τώρα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Επειδή το βαρυτικό πεδίο που δημιουργήθηκε οδήγησε σε καμπύλωση του χωροχρόνου;Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2024, 11:44Το ερώτημα είναι άλλο.
Αυτή η συναυλια ο θεός να την κάνει έγινε πριν μισό μήνα, τα βιντεάκια γιατί βγήκαν τώρα;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Αυτο μάλιστα*, τι σχέση έχει με τσίπουρα, λακέρδες, λαδομένα άπλυτα μπλουζάκια και μαύρες φτέρνες;micmic έγραψε: 03 Οκτ 2024, 11:00 Γατάκια, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου δεν θα μείνει για τις λαϊκότροπες κοινοτυπίες που γράφει, αλλά για αριστουργήματα όπως αυτό:
*αν και πετάει κάτι λέξεις όπως "αψηλό" που ξενερώνουν, σε γενικές γραμμές ωραίο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τα κακεντρεχη σχόλια προκαλούνται κυρίως από τον βαθμό γαιδουριάς και αγένειας αυτών που σχολιάζουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 10:12 Μια από τις καλύτερες μου φίλες σε βάθος δεκαετιώνήταν αυτό που λέμε χοντρή. Για την ακρίβεια, μεταξύ 20 και 30 ήταν απλώς υπέρβαρη αλλά είχε σφιχτό κορμί, μέση (σημαντικό κατά τη γνώμη μου), όμορφο πρόσωπο, σέξυ χείλη και γενικώς ήταν μία απολύτως επικοινωνιακή φυσική κοκκινομάλλα, πολύ ευχάριστη στις παρέες και ιδιαιτέρως ελκυστική στους καλοσχηματισμένους άντρες (ήταν κι αυτή αθλήτρια και υπήρχε αρκετό υλικό από το είδος στα πέριξ). Μετά τα 30 άρχισε να ξεφεύγει και από τη στιγμή που γέννησε και μετά απέκτησε αυτήν την σαμπρέλα που κάνει δίπλα κάτω από την κοιλιά, το στήθος τριπλασιάστηκε και είχε καθολική πτώση αλλά επειδή δεν πέρναγε καλά στο γάμο της, είχε αφεθεί παντελώς. Κάπου στα 45, χώρισε επιτέλους με τον μαλάκα και από τότε πήρε τα πάνω της. Έφτιαξε μάτια, μίκρυνε στήθος και έχασε κιλά σταδιακά, χωρίς εξαντλητικά προγράμματα δίαιτας. Και όλως τυχαίως, μετά από αυτήν την παχύσαρκη 20ετία, επανήλθε στο ίδιο πλαίσιο ελκυστικότητας που είχε στα νιάτα της. Το μόνον που άλλαξε είναι το ηλικιακό τάργκετ γκρουπ των αρσενικών που την προσέγγιζαν ή προσέγγιζε η ίδια.
Θα ήθελα όμως να προσθέσω και κάτι άλλο. Αν και περάσαμε μαζί τα ζόρικα χρόνια, ποτέ δεν ένοιωσα την παραμικρή ανταγωνιστικότητα εκ μέρους της, ακόμη και όταν πηγαίναμε μαζί στις παραλίες. Και έχουμε πάει σε πολλές. Ούτε ποτέ άκουσα κάποιο προσβλητικό σχόλιο από το οικείο ή μη περιβάλλον για τα κιλά της. Οπότε, κρίνοντας από αντίστοιχες περιπτώσεις, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα κακεντρεχή σχόλια, προκαλούνται κυρίως από αυτό που εκπέμπει η χοντρή στο χώρο.
Είτε εκπέμπει ντροπή για το σώμα της, είτε εκπέμπει μια επιθετική ακτιβιστική άμυνα τύπου "γουστάρω το σώμα μου και θα σας το μοστράρω στα σόσιαλ περήφανη", η περιρρέουσα αντίδραση θα είναι ακριβώς η ίδια.
- hellegennes
Δεν παύει να είναι γελοίο. Είναι γελοίο να μην έχει κανείς αντίληψη της ηλικίας του και τι αρμόζει σ' αυτήν και των ικανοτήτων του. Αυτό δεν σημαίνει να μην διασκεδάζεις, να μην σπας πλάκα και να μην νιώθεις ελεύθερος να κάνεις αυτό που θες. Μερικές φορές είναι ωραίο ακόμη και να παιδιαρίζεις. Εξαρτάται πάντα από το κόντεξτ, δεν είναι όλα τα πράγματα ίδια.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 03:29Δεν πήγε σε καλλιστείαhellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:38Δεν είναι ρατσισμός να πεις ότι είναι λογικό να το κάνει ένα νεαρό και όμορφο άτομο. Για σώμα μιλάμε. Άλλο να μην ντρέπεσαι για το σώμα σου σε βαθμό που να επηρεάζει αρνητικά την ζωή σου κι άλλο να βρίσκουμε λογικό να κάνει δημόσια επίδειξη κάποιος που δεν έχει το σώμα για να το υποστηρίξει.kongrosian έγραψε: 02 Οκτ 2024, 22:04 η Ματούλα έκανε αυτό που αισθανόταν, πάνω στον ενθουσιασμό/συγκίνηση της στιγμής. δεν βλέπω κάποιο περίεργο.
αν ήταν καμιά μουνάρα ή ο Ρονάλντο, θα τον παίζανε οι μισοί πχωρουμίτες.
Είναι σαν να βγαίνει για συναυλία κάποιος που είναι φάλτσος και παράφωνος και να λέμε "όχι, δεν είναι αντιαισθητικό". Συγγνώμη, αλλά είναι.
Όπως δεν κάνουν όλοι για τραγούδι, δεν κάνουν όλοι για μοντέλα. Αυτή είναι η ζωή, χωνέψτε το.
Κανείς δεν θα της πάρει το κεφάλι που το έκανε αλλά δεν είναι ούτε παράλογο ούτε έκφραση μίσους να σχολιάσει κανείς αρνητικά αυτό το πράγμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αν αισθανόταν ότι έπρεπε να κατουρήσει, έπρεπε να κατουρήσει δημόσια;
Μην λες μαλακίες. Κανέναν δεν τον σοκάρει. Απλά είναι γελοίο. Εξίσου γελοίο θα ήταν να έκανα το ίδιο κι εγώ δημόσια, δεν έχω κανένα καταπληκτικό σώμα και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα αισθάνονταν οι περισσότεροι εδώ μέσα. Τι να γίνει, ρε φίλε, κάποια πράγματα έχουν την θέση τους.kongrosian έγραψε: 03 Οκτ 2024, 06:57 το να μην είσαι εξοικειωμένος και να σε σοκάρει η θέα ενός χοντρού, είναι σαν να σε σοκάρει η θέα ενός μαύρου, ενός ζητιάνου, ενός τρανς
Όσο γελοίο θα έβρισκες να έβαζε παραλλαγές ο Άδωνης και να πήγαινε μαζί με καταδρομείς σε άσκηση να το παίξει ράμπο (σκέψου την γελοιότητα του θέματος), άλλο τόσο γελοίο είναι κι αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι όλα τα παρλιακά των πρωϊνομεσημεράδικων, που είναι η επιτομή του φασιονβικτισμού και της σιλικόνης, βρήκαν απολύτως φυσική και απελευθερωτική την αντίδραση της πληθωρικής σε έκφραση καλλιτέχνιδος αλλά όλοι έβαζαν μπιπ στην επίσης απελευθερωτική και αντισυμβατική λέξη "καύλα" που αναφώνησε στο ενθουσιώδες κοινό της.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:00Δεν παύει να είναι γελοίο. Είναι γελοίο να μην έχει κανείς αντίληψη της ηλικίας του και τι αρμόζει σ' αυτήν και των ικανοτήτων του. Αυτό δεν σημαίνει να μην διασκεδάζεις, να μην σπας πλάκα και να μην νιώθεις ελεύθερος να κάνεις αυτό που θες. Μερικές φορές είναι ωραίο ακόμη και να παιδιαρίζεις. Εξαρτάται πάντα από το κόντεξτ, δεν είναι όλα τα πράγματα ίδια.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 03:29Δεν πήγε σε καλλιστείαhellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:38
Δεν είναι ρατσισμός να πεις ότι είναι λογικό να το κάνει ένα νεαρό και όμορφο άτομο. Για σώμα μιλάμε. Άλλο να μην ντρέπεσαι για το σώμα σου σε βαθμό που να επηρεάζει αρνητικά την ζωή σου κι άλλο να βρίσκουμε λογικό να κάνει δημόσια επίδειξη κάποιος που δεν έχει το σώμα για να το υποστηρίξει.
Είναι σαν να βγαίνει για συναυλία κάποιος που είναι φάλτσος και παράφωνος και να λέμε "όχι, δεν είναι αντιαισθητικό". Συγγνώμη, αλλά είναι.
Όπως δεν κάνουν όλοι για τραγούδι, δεν κάνουν όλοι για μοντέλα. Αυτή είναι η ζωή, χωνέψτε το.
Κανείς δεν θα της πάρει το κεφάλι που το έκανε αλλά δεν είναι ούτε παράλογο ούτε έκφραση μίσους να σχολιάσει κανείς αρνητικά αυτό το πράγμα.
Αυτό και μόνον δείχνει το βαθμό της ηλιθιότητας τους.
Ναι, ξέρω ψιλά γράμματα για το είδος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 03 Οκτ 2024, 14:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ναι ειναι οντως αριστουργημα που θυμίζει και εποχες παλιου καλού, ποιοτικού και ποιητικού low bap.micmic έγραψε: 03 Οκτ 2024, 11:00 Γατάκια, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου δεν θα μείνει για τις λαϊκότροπες κοινοτυπίες που γράφει, αλλά για αριστουργήματα όπως αυτό:
Ετσι και το ακουσεις και με φωνη χοντρού αυτο, θα ανατριχιάσεις.
- hellegennes
Το ήξερα ότι κάποιος θα το ανέφερε. Το έγραψα μάλιστα στο προηγούμενο ποστ μου και το έσβησα γιατί το θεώρησα αυτονόητο ότι κάποιος θα πει αυτήν την μαλακία.foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2024, 10:28 Δηλαδη στην παραλια δε μπορει να βαλει μαγιο; Πρεπει να ειναι με την κελεμπια; Για να μην "αηδιαζουμε";
Εντάξει, αφού στην παραλία πας με μαγιό, πήγαινε και στο δικαστήριο με μαγιό, ρε αδερφέ. Ούτε καν με μαγιό, πήγαινε με σορτσάκι, σανδάλια και χαβανέζικο, ανοιχτό πουκάμισο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και ο Κραουνάκης είναι καλός μουσικός αλλά μόνον και μόνον στην ιδέα του να πετάξει τις σκηνές που φοράει στις παραστάσεις του στο κοινό που παραληρεί, ομολογώ ότι ανατριχιάζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Sid Vicious έγραψε: 03 Οκτ 2024, 11:24 έβαλα μερικά τραγούδια να ακούσω τώρα που την πρωτόμαθα με αυτό και τα αυτιά μου με απειλήσαν με μήνυση
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 3 Απαντήσεις