!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η χοντροφοβία ειναι παντου...ακομα και στο σποτ της Βίκυς Σταυροπούλου ....

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Re: Η χοντροφοβία ειναι παντου...ακομα και στο σποτ της Βίκυς Σταυροπούλου ....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Πάντως νομίζω ότι παρεξηγήθηκε η κίνηση της κας Ζαμάνη. Ο λόγος της αφαίρεσης του μπλουζακίου δεν ήταν η επίδειξη του -ομολογουμένως πληθωρικού- σώματός της, αλλά η διαφήμιση της καινούριας σειράς σουτιέν για εύσωμες την οποία λανσάρει η εν λόγω αοιδός, με την επωνυμία "Matoula's Secret".
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Νταξει, το εβγαλε το πεταξε και εφυγε για τα μπακστέιτζ απ'οτι είδα. Δεν εκατσε να πουλήσει μοντελίκι ουτε να "προπαγανδίσει" φαταξεπτανσικά μηνυματα.
Πιο πολυ μου τη σπάει το συγκεκριμένο στυλ μουσικης και οι οπαδοί τους (εξισου με αυτους της τραπ) παρά η Ζαμάνη με το ημιγυμνο σώμα της.
Άβαταρ μέλους
vantono

kongrosian έγραψε: 03 Οκτ 2024, 09:17
micmic έγραψε: 03 Οκτ 2024, 09:14
kongrosian έγραψε: 03 Οκτ 2024, 09:06δεν τα ξέρεις καλά. και στις συναυλίες τσιτσιδώνονται οι καλλιτέχνες. είναι η έκσταση της όλης διαδικασίας πάνω στη σκηνή. ο iggy pop έβγαζε και το τσουτσούνι του.
Άραγε υπάρχει περίπτωση για συνεργασία και συναυλία Iggy Pop με Ματούλα Ζαμάνη; One can only hope..
ας ελπίσουμε όχι. η Ζάμανη μου τη σπάει. δεν μ αρέσει η φωνή της. ειδικά όταν λέει τραγούδια του Θανάση.
:smt005:
Μου τη σπάει η Σκύλλα όταν λέει τραγούδια της Χάρυβδης.
Mike Bassett

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mike Bassett »

Η απώλεια βάρους είναι όχι απλά απαραίτητη, αλλά επιβάλεται για λόγους υγείας.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Μια από τις καλύτερες μου φίλες σε βάθος δεκαετιών :) ήταν αυτό που λέμε χοντρή. Για την ακρίβεια, μεταξύ 20 και 30 ήταν απλώς υπέρβαρη αλλά είχε σφιχτό κορμί, μέση (σημαντικό κατά τη γνώμη μου), όμορφο πρόσωπο, σέξυ χείλη και γενικώς ήταν μία απολύτως επικοινωνιακή φυσική κοκκινομάλλα, πολύ ευχάριστη στις παρέες και ιδιαιτέρως ελκυστική στους καλοσχηματισμένους άντρες (ήταν κι αυτή αθλήτρια και υπήρχε αρκετό υλικό από το είδος στα πέριξ). Μετά τα 30 άρχισε να ξεφεύγει και από τη στιγμή που γέννησε και μετά απέκτησε αυτήν την σαμπρέλα που κάνει δίπλα κάτω από την κοιλιά, το στήθος τριπλασιάστηκε και είχε καθολική πτώση αλλά επειδή δεν πέρναγε καλά στο γάμο της, είχε αφεθεί παντελώς. Κάπου στα 45, χώρισε επιτέλους με τον μαλάκα και από τότε πήρε τα πάνω της. Έφτιαξε μάτια, μίκρυνε στήθος και έχασε κιλά σταδιακά, χωρίς εξαντλητικά προγράμματα δίαιτας. Και όλως τυχαίως, μετά από αυτήν την παχύσαρκη 20ετία, επανήλθε στο ίδιο πλαίσιο ελκυστικότητας που είχε στα νιάτα της. Το μόνον που άλλαξε είναι το ηλικιακό τάργκετ γκρουπ των αρσενικών που την προσέγγιζαν ή προσέγγιζε η ίδια.

Θα ήθελα όμως να προσθέσω και κάτι άλλο. Αν και περάσαμε μαζί τα ζόρικα χρόνια, ποτέ δεν ένοιωσα την παραμικρή ανταγωνιστικότητα εκ μέρους της, ακόμη και όταν πηγαίναμε μαζί στις παραλίες. Και έχουμε πάει σε πολλές. Ούτε ποτέ άκουσα κάποιο προσβλητικό σχόλιο από το οικείο ή μη περιβάλλον για τα κιλά της. Οπότε, κρίνοντας από αντίστοιχες περιπτώσεις, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα κακεντρεχή σχόλια, προκαλούνται κυρίως από αυτό που εκπέμπει η χοντρή στο χώρο.

Είτε εκπέμπει ντροπή για το σώμα της, είτε εκπέμπει μια επιθετική ακτιβιστική άμυνα τύπου "γουστάρω το σώμα μου και θα σας το μοστράρω στα σόσιαλ περήφανη", η περιρρέουσα αντίδραση θα είναι ακριβώς η ίδια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

Green Dragon έγραψε: 03 Οκτ 2024, 09:43 Μα δεν είναι πρόβλημα, είναι φυσιολογικό να μου φαίνεται γελοίο. Εσύ αν δεις έναν κουτσό να πηγαίνει να τρέξει σε κατοστάρι τι θα κάνεις; Θα πεις 'μπράβο τον μάγκα'; Πόσοι άνθρωποι πιστεύεις υπάρχουν που έχουν συνηθίσει τους χοντρούς και δεν τους θεωρούν άσχημους; Για να δούμε αν είναι κάτι που συνηθίζεται.

Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για όλα τα πράγματα! Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι και στο μέλλον και δεν μπορεί να κάνει κανείς κάτι γι' αυτό.
αν ο κουτσός θέλει να τρέξει, δικαίωμά του και καθόλου γελοίο. δεν θα τον κράξω για κάτι που αφορά και επηρεάζει μόνο τον ίδιο. εδώ γίνονται και παραολυμπιακοί αγώνες πλέον.

ομοίως με τους χοντρούς. κάνουν κακό στην υγεία τους, σε κανέναν άλλο.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

vantono έγραψε: 03 Οκτ 2024, 10:11
micmic έγραψε: 03 Οκτ 2024, 09:14

Άραγε υπάρχει περίπτωση για συνεργασία και συναυλία Iggy Pop με Ματούλα Ζαμάνη; One can only hope..
ας ελπίσουμε όχι. η Ζάμανη μου τη σπάει. δεν μ αρέσει η φωνή της. ειδικά όταν λέει τραγούδια του Θανάση.
αν κρίνω από το ντύσιμό σου, σίγουρα δεν ακούς Θανάση. για τραπ σε κόβω. :p2:
Άβαταρ μέλους
vantono

kongrosian έγραψε: 03 Οκτ 2024, 10:14

Και καθολου ντύσιμο να μην ειχα (να κυκλοφορουσα γυμνος) Θανάση παντως (αυτο που τους λετε με τα μικρά τους, λες και ειστε φιλοι απ'το στρατό και λες και ειμαστε ολοι υποχρεωμενοι να τους ξερουμε, λες και ειναι κανενας Μεσι :lol: ) δεν πρόκεται να ακουγα.

Παπακωνσταντίνου (με την όλη του καλτίλα) ειναι μόνο ενας: Ο μέηνστριμ Παπακωνστανίνου :102:
Οχι αυτος που ακουνε οι λακερδάρηδες και μας το παιζουν κουλτούρα-κατούρα.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

vantono έγραψε: 03 Οκτ 2024, 10:20
kongrosian έγραψε: 03 Οκτ 2024, 10:14
Και καθολου ντύσιμο να μην ειχα (να κυκλοφορουσα γυμνος) Θανάση παντως (αυτο που τους λετε με τα μικρά τους, λες και ειστε φιλοι απ'το στρατό και λες και ειμαστε ολοι υποχρεωμενοι να τους ξερουμε, λες και ειναι κανενας Μεσι :lol: ) δεν πρόκεται να ακουγα.

Παπακωνσταντίνου (με την όλη του καλτίλα) ειναι μόνο ενας: Ο μέηνστριμ Παπακωνστανίνου :102:
Οχι αυτος που ακουνε οι λακερδάρηδες και μας το παιζουν κουλτούρα-κατούρα.
άσε μας κουκλίτσα μου.

Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 10:12 Μια από τις καλύτερες μου φίλες σε βάθος δεκαετιών :) ήταν αυτό που λέμε χοντρή. Για την ακρίβεια, μεταξύ 20 και 30 ήταν απλώς υπέρβαρη αλλά είχε σφιχτό κορμί, μέση (σημαντικό κατά τη γνώμη μου), όμορφο πρόσωπο, σέξυ χείλη και γενικώς ήταν μία απολύτως επικοινωνιακή φυσική κοκκινομάλλα, πολύ ευχάριστη στις παρέες και ιδιαιτέρως ελκυστική στους καλοσχηματισμένους άντρες (ήταν κι αυτή αθλήτρια και υπήρχε αρκετό υλικό από το είδος στα πέριξ). Μετά τα 30 άρχισε να ξεφεύγει και από τη στιγμή που γέννησε και μετά απέκτησε αυτήν την σαμπρέλα που κάνει δίπλα κάτω από την κοιλιά, το στήθος τριπλασιάστηκε και είχε καθολική πτώση αλλά επειδή δεν πέρναγε καλά στο γάμο της, είχε αφεθεί παντελώς. Κάπου στα 45, χώρισε επιτέλους με τον μαλάκα και από τότε πήρε τα πάνω της. Έφτιαξε μάτια, μίκρυνε στήθος και έχασε κιλά σταδιακά, χωρίς εξαντλητικά προγράμματα δίαιτας. Και όλως τυχαίως, μετά από αυτήν την παχύσαρκη 20ετία, επανήλθε στο ίδιο πλαίσιο ελκυστικότητας που είχε στα νιάτα της. Το μόνον που άλλαξε είναι το ηλικιακό τάργκετ γκρουπ των αρσενικών που την προσέγγιζαν ή προσέγγιζε η ίδια.

Θα ήθελα όμως να προσθέσω και κάτι άλλο. Αν και περάσαμε μαζί τα ζόρικα χρόνια, ποτέ δεν ένοιωσα την παραμικρή ανταγωνιστικότητα εκ μέρους της, ακόμη και όταν πηγαίναμε μαζί στις παραλίες. Και έχουμε πάει σε πολλές. Ούτε ποτέ άκουσα κάποιο προσβλητικό σχόλιο από το οικείο ή μη περιβάλλον για τα κιλά της. Οπότε, κρίνοντας από αντίστοιχες περιπτώσεις, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα κακεντρεχή σχόλια, προκαλούνται κυρίως από αυτό που εκπέμπει η χοντρή στο χώρο.

Είτε εκπέμπει ντροπή για το σώμα της, είτε εκπέμπει μια επιθετική ακτιβιστική άμυνα τύπου "γουστάρω το σώμα μου και θα σας το μοστράρω στα σόσιαλ περήφανη", η περιρρέουσα αντίδραση θα είναι ακριβώς η ίδια.
Κανει μπαμ η τύπισσα οτι σαν χαρακτηρας ανθρωπου ειναι αυτο που λεμε και γαμώ τα παιδιά!
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Green Dragon έγραψε: 03 Οκτ 2024, 07:54
Καλά στα είπε, το έπιασες και το τράβηξες και άρχισες να λες για χοντρούς φίλους κλπ. Η ομορφιά δεν είναι μόνο υποκειμενική, έχει και αντικειμενικά στοιχεία και ο άνθρωπος καλό είναι να έχει συναίσθηση της κατάστασής του και να μην κάνει βλακείες. Αλλιώς ας είναι έτοιμος να φάει δούλεμα και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό (μέχρι ενός σημείου).
Αλλο αυτο και αλλο να αντιδραμε με αηδια, ενταξει ειναι χοντρη, μονο καποιος με φετιχ χοντρες θα πει οτι ηταν ωραιο θεαμα αλλα και τι εγινε. Υποψη ηταν σε συναυλια για βρωμυλους, δεν παραβιασε καποιο dress code οπως πχ αν πηγαινε με το σουτιεν σε κηδεια, ισα ισα οι μισες τραγουδιστριες ετσι κυκλοφορουν στη σκηνη.

Δηλαδη στην παραλια δε μπορει να βαλει μαγιο; Πρεπει να ειναι με την κελεμπια; Για να μην "αηδιαζουμε";
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί κάτι να μην αρέσει σε κάποιον ή να του φαίνεται αστείο ή αηδιαστικό και να μην το σχολιάσει για να μην πληγώσει κάποιον άνθρωπο ή κάποιους ανθρώπους ; Δεν παθαίνει κάτι ο άνθρωπος αν δεν γράψει μια μέρα στο x ακριβώς ότι σκέφτεται.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 03 Οκτ 2024, 10:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 10:12 Μια από τις καλύτερες μου φίλες σε βάθος δεκαετιών :) ήταν αυτό που λέμε χοντρή. Για την ακρίβεια, μεταξύ 20 και 30 ήταν απλώς υπέρβαρη αλλά είχε σφιχτό κορμί, μέση (σημαντικό κατά τη γνώμη μου), όμορφο πρόσωπο, σέξυ χείλη και γενικώς ήταν μία απολύτως επικοινωνιακή φυσική κοκκινομάλλα, πολύ ευχάριστη στις παρέες και ιδιαιτέρως ελκυστική στους καλοσχηματισμένους άντρες (ήταν κι αυτή αθλήτρια και υπήρχε αρκετό υλικό από το είδος στα πέριξ). Μετά τα 30 άρχισε να ξεφεύγει και από τη στιγμή που γέννησε και μετά απέκτησε αυτήν την σαμπρέλα που κάνει δίπλα κάτω από την κοιλιά, το στήθος τριπλασιάστηκε και είχε καθολική πτώση αλλά επειδή δεν πέρναγε καλά στο γάμο της, είχε αφεθεί παντελώς. Κάπου στα 45, χώρισε επιτέλους με τον μαλάκα και από τότε πήρε τα πάνω της. Έφτιαξε μάτια, μίκρυνε στήθος και έχασε κιλά σταδιακά, χωρίς εξαντλητικά προγράμματα δίαιτας. Και όλως τυχαίως, μετά από αυτήν την παχύσαρκη 20ετία, επανήλθε στο ίδιο πλαίσιο ελκυστικότητας που είχε στα νιάτα της. Το μόνον που άλλαξε είναι το ηλικιακό τάργκετ γκρουπ των αρσενικών που την προσέγγιζαν ή προσέγγιζε η ίδια.

Κανει μπαμ η τύπισσα οτι σαν χαρακτηρας ανθρωπου ειναι αυτο που λεμε και γαμώ τα παιδιά!
Ήταν και είναι. :g030:

Και αν και είναι μελό της το αφιερώνω.
Spoiler
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

gassim έγραψε: 03 Οκτ 2024, 10:32 Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί κάτι να μην αρέσει σε κάποιον ή να του φαίνεται αστείο ή αηδιαστικό και να μην το σχολιάσει για να μην πληγώσει κάποιον άνθρωπο ή κάποιους ανθρώπους ; Δεν παθαίνει κάτι ο άνθρωπος αν δεν γράψει μια μέρα στο x ακριβώς ότι σκέφτεται.
ε προφανώς κάποιοι όντως παθαίνουν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

gassim έγραψε: 03 Οκτ 2024, 10:32 Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί κάτι να μην αρέσει σε κάποιον ή να του φαίνεται αστείο ή αηδιαστικό και να μην το σχολιάσει για να μην πληγώσει κάποιον άνθρωπο ή κάποιους ανθρώπους ; Δεν παθαίνει κάτι ο άνθρωπος αν δεν γράψει μια μέρα στο x ακριβώς ότι σκέφτεται.
Το ερώτημα είναι πού το σχολιάζει. Γιατί είναι άλλο η εκφορά ενός προσβλητικού σχόλιου σε κάποιον που είναι παρών στον ίδιο χώρο και άλλο στα σοσιαλμήντια, που ουσιαστικώς ο ρόλος τους είναι η εκφορά του επιθετικού λόγου.

Το ότι ζούμε σε μια παρανοϊκή φάση, όπου ο χ ευαισθητοποιημένος μπορεί να χρησιμοποιεί αφειδώς ρατσιστικά ή αφοριστικά σχόλια αλλά να πληγώνεται η ψυχούλα του όταν είναι ο ίδιος αποδέκτης, είναι άλλο θέμα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”