Τι αδερφιλικια είναι αυτά ρε, τι γυμναστήρια, τι ιστορίες είναι αυτές; σε λίγο θα μου πείτε πως σας έχουν και μισάωρο διαλλειμα για κοκτέιλ περινγκ.
Ουστ.
Κατεβείτε ρε λίγο Αγορά να σας μειωθούν τα οιστρογόνα
Τι αδερφιλικια είναι αυτά ρε, τι γυμναστήρια, τι ιστορίες είναι αυτές; σε λίγο θα μου πείτε πως σας έχουν και μισάωρο διαλλειμα για κοκτέιλ περινγκ.
Ερμής έγραψε: 25 Σεπ 2024, 18:05Τι αδερφιλικια είναι αυτά ρε, τι γυμναστήρια, τι ιστορίες είναι αυτές; σε λίγο θα μου πείτε πως σας έχουν και μισάωρο διαλλειμα για κοκτέιλ περινγκ.
Ουστ.
Κατεβείτε ρε λίγο Αγορά να σας μειωθούν τα οιστρογόνα![]()
Κλασική γραμμή όλων των πολυεθνικών/κολοσσών: Την εταιρεία πρέπει να την αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου, ή σαν τη ρουτίνα σου γενικώς, δεν πρέπει να αισθάνεσαι ότι σου λείπει τίποτα.Ερμής έγραψε: 25 Σεπ 2024, 18:05Τι αδερφιλικια είναι αυτά ρε, τι γυμναστήρια, τι ιστορίες είναι αυτές; σε λίγο θα μου πείτε πως σας έχουν και μισάωρο διαλλειμα για κοκτέιλ περινγκ.
Ουστ.
Μου έπεσε η τεστοστερόνη μόνο που διάβασα το παραπανωvantono έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:28Κλασική γραμμή όλων των πολυεθνικών/κολοσσών: Την εταιρεία πρέπει να την αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου, ή σαν τη ρουτίνα σου γενικώς, δεν πρέπει να αισθάνεσαι ότι σου λείπει τίποτα.Ερμής έγραψε: 25 Σεπ 2024, 18:05Τι αδερφιλικια είναι αυτά ρε, τι γυμναστήρια, τι ιστορίες είναι αυτές; σε λίγο θα μου πείτε πως σας έχουν και μισάωρο διαλλειμα για κοκτέιλ περινγκ.vantono έγραψε: 24 Σεπ 2024, 16:59
Τη δικιά μου εκεί τη γνώρισα. Και μάλιστα από το γυμναστήριο![]()
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει από τότε που το άφησα, αλλά αξίζει να πας ντελόιτ μόνο και μόνο για το περιβάλλον του γυμναστηρίου.
Ουστ.
Αυτό έχει και ένα σωρό θετικά στοιχεία που σε αποσυμπιεζουν πολλές φορές, αλλά κάποιες άλλες φορές αυτά δίνουν και πάτημα σε επιτήδειους εργοδότες/προϊσταμένους κτλ, να σε εκμεταλλεύονται. Θέλουν προσοχή![]()
Αγ.Βαλεντινου κλασικά, όλων τα γραφεία γεμάτα με καρδούλες και σοκολατάκια, παγκόσμια ημέρα γυναίκας όλα τα γραφεία γυναικών ανθοστολισμενα με ανθοδέσμες κτλ, μόνο για την παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και πεολειχίας δεν είχαν μεριμνήσει ποτέ τους όσο ήμουν εκεί![]()
Ελάτε για μασαμπουκα στο εστιατόριο εκεί κοντά στη ντελόιτ για επικό οφθαλμολουτρο, οποτε θέλετε. Κερνάμε εγώ και ο καπετάν Μιχάλης![]()
πες τα γμ τα ξύλα μουΕρμής έγραψε: 25 Σεπ 2024, 18:05Τι αδερφιλικια είναι αυτά ρε, τι γυμναστήρια, τι ιστορίες είναι αυτές; σε λίγο θα μου πείτε πως σας έχουν και μισάωρο διαλλειμα για κοκτέιλ περινγκ.
Ουστ.
Σωστα αεργια των εργοδοτων ομως ! Και αναφερομαι παντα σε μεγαλες εταιρειες.talaipwros έγραψε: 25 Σεπ 2024, 17:43OK τότε δεν έχουμε ανεργία, αλλα αεργία.nik_killthemall έγραψε: 25 Σεπ 2024, 08:04Ρε και 1100 να ειναι, τι παει να πει ? Με 1100 θες εργαζομενο και δεν βρισκεις ? Καντο 1200. Δεν βρισκεις ? Καντο 1300. κ.ο.κ. μέχρι να βρεις !Chilloutbuddy έγραψε: 25 Σεπ 2024, 01:12
Εγώ σου λέω κατευθείαν απο πανεπιστήμιο χωρίς προυπηρεσία. Είναι κάπου 900, τώρα μίλαγα με άτομο που πήγε για συνέντευξη.
Το κάνει αυτό η εκάστοτε μεγάλη εταιρεία ? ΟΧΙ ! Γιατι ΔΕΝ είναι διατεθιμενη να πληρώσει, μη τυχον τα 1300 και τα 1500 την ρίξουν εξω...
Ε τοτε πουλο. Η ελευθερη αγορα δεν ισχυει μονο για τους εργαζομενους, ισχυει και για τους εργοδοτες !
Μλκ μου σε θυμήθηκα σήμερα τα χαράματα.vantono έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:28Κλασική γραμμή όλων των πολυεθνικών/κολοσσών: Την εταιρεία πρέπει να την αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου, ή σαν τη ρουτίνα σου γενικώς, δεν πρέπει να αισθάνεσαι ότι σου λείπει τίποτα.Ερμής έγραψε: 25 Σεπ 2024, 18:05Τι αδερφιλικια είναι αυτά ρε, τι γυμναστήρια, τι ιστορίες είναι αυτές; σε λίγο θα μου πείτε πως σας έχουν και μισάωρο διαλλειμα για κοκτέιλ περινγκ.vantono έγραψε: 24 Σεπ 2024, 16:59
Τη δικιά μου εκεί τη γνώρισα. Και μάλιστα από το γυμναστήριο![]()
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει από τότε που το άφησα, αλλά αξίζει να πας ντελόιτ μόνο και μόνο για το περιβάλλον του γυμναστηρίου.
Ουστ.
Αυτό έχει και ένα σωρό θετικά στοιχεία που σε αποσυμπιεζουν πολλές φορές, αλλά κάποιες άλλες φορές αυτά δίνουν και πάτημα σε επιτήδειους εργοδότες/προϊσταμένους κτλ, να σε εκμεταλλεύονται. Θέλουν προσοχή![]()
Αγ.Βαλεντινου κλασικά, όλων τα γραφεία γεμάτα με καρδούλες και σοκολατάκια, παγκόσμια ημέρα γυναίκας όλα τα γραφεία γυναικών ανθοστολισμενα με ανθοδέσμες κτλ, μόνο για την παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και πεολειχίας δεν είχαν μεριμνήσει ποτέ τους όσο ήμουν εκεί![]()
Ελάτε για μασαμπουκα στο εστιατόριο εκεί κοντά στη ντελόιτ για επικό οφθαλμολουτρο, οποτε θέλετε. Κερνάμε εγώ και ο καπετάν Μιχάλης![]()
900 x 14 μηνες βγαινει χιλιαρικακι το μηνα καθαροChilloutbuddy έγραψε: 25 Σεπ 2024, 01:12Εγώ σου λέω κατευθείαν απο πανεπιστήμιο χωρίς προυπηρεσία. Είναι κάπου 900, τώρα μίλαγα με άτομο που πήγε για συνέντευξη.Green Dragon έγραψε: 24 Σεπ 2024, 17:31Τώρα που το κοίταξα στο link που έβαλε κάποιος λέει 1100 καθαρά για junior consultant.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Συντονιστής που λέει ο λόγος.
Ερμής έγραψε: 25 Σεπ 2024, 18:05Τι αδερφιλικια είναι αυτά ρε, τι γυμναστήρια, τι ιστορίες είναι αυτές; σε λίγο θα μου πείτε πως σας έχουν και μισάωρο διαλλειμα για κοκτέιλ περινγκ.
Ουστ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.