ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 15:12 Γατάκια ο ταλαίπωρας είναι λετζίτ και διατηρείται νέος με καθημερινά αφρόλουτρα σε δάκρυα οχιτζήδων
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αεργία στην Ελλάδα
- Bill Hicks
Re: Αεργία στην Ελλάδα
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Είσαι στ'αλήθεια τόσο απελπισμένος;
ελα ρε ομορφουλα ειναι
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τώρα που το κοίταξα στο link που έβαλε κάποιος λέει 1100 καθαρά για junior consultant. Νορμάλ λεφτά, από κει και πέρα εξαρτάται από το αν είναι 8ωρο ή παραπάνω. Αν είναι 8ωρο για νέο εργαζόμενο μια χαρά είναι, τώρα μην περιμένει να κάθεται να ψήνει καφέδες, θα δουλέψει.Chilloutbuddy έγραψε: 24 Σεπ 2024, 16:12Λίγο κάτω από χιλιάρικο καθαραGreen Dragon έγραψε: 24 Σεπ 2024, 15:32Χιλιάρικο καθαρά ή μεικτά;Chilloutbuddy έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:28
Ε νταξ, χαρτζιλίκι, με χιλιαρικο πάλι στη μάνα σου μένεις. Αλλά πληρώνεις τουλάχιστον το αμάξι και τα τσιγάρα σου, μπορεί και να γαμας κιόλας.
* Εμένα μου φαίνεται μεγάλο πλεονέκτημα και το ελεύθερο ωράριο όταν υπάρχει, π.χ. αυτό που έχουν στην Vodafone που μπορείς να πας 8-10 (η διάρκεια είναι συγκεκριμένη αλλά επιλέγεις πότε ξεκινάς). Αν ήμουν υπάλληλος το 8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ. θα ήταν ιδανικό για μένα
-
talaipwros
επιτελουςGreen Dragon έγραψε: 24 Σεπ 2024, 17:31Τώρα που το κοίταξα στο link που έβαλε κάποιος λέει 1100 καθαρά για junior consultant. Νορμάλ λεφτά, από κει και πέρα εξαρτάται από το αν είναι 8ωρο ή παραπάνω. Αν είναι 8ωρο για νέο εργαζόμενο μια χαρά είναι, τώρα μην περιμένει να κάθεται να ψήνει καφέδες, θα δουλέψει.
* Εμένα μου φαίνεται μεγάλο πλεονέκτημα και το ελεύθερο ωράριο όταν υπάρχει, π.χ. αυτό που έχουν στην Vodafone που μπορείς να πας 8-10 (η διάρκεια είναι συγκεκριμένη αλλά επιλέγεις πότε ξεκινάς). Αν ήμουν υπάλληλος το 8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ. θα ήταν ιδανικό για μένα
ε δε βρισκουν
- Dwarven Blacksmith
Μπορεί να έχουν σπίτια προς ενοικίαση και να μην χρειάζονται δουλειά.
-
talaipwros
Δηλαδη μηδενικη ανεργια ΚΑΙ ολοι εχουν δικο τους σπιτι και ενοικιαζομενα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2024, 17:52 Μπορεί να έχουν σπίτια προς ενοικίαση και να μην χρειάζονται δουλειά.
να μου ζησεις Κυριάκαρε!
Αρχίδια νορμάλ είναι για την εμπειρία που θέλει, όταν ο ανειδίκευτος εργάτης παίρνει 900+.Green Dragon έγραψε: 24 Σεπ 2024, 17:31Τώρα που το κοίταξα στο link που έβαλε κάποιος λέει 1100 καθαρά για junior consultant. Νορμάλ λεφτά, από κει και πέρα εξαρτάται από το αν είναι 8ωρο ή παραπάνω. Αν είναι 8ωρο για νέο εργαζόμενο μια χαρά είναι, τώρα μην περιμένει να κάθεται να ψήνει καφέδες, θα δουλέψει.
Εγώ ασχολούμαι παράλληλα και με κάτι εντελώς άσχετο του τομέα μου, πληρώνομαι τα ίδια και μετανιώνω που δε σπούδασα και εγώ management ή hr ή κάποια τέτοια μπούρδα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Εγώ σου λέω κατευθείαν απο πανεπιστήμιο χωρίς προυπηρεσία. Είναι κάπου 900, τώρα μίλαγα με άτομο που πήγε για συνέντευξη.Green Dragon έγραψε: 24 Σεπ 2024, 17:31Τώρα που το κοίταξα στο link που έβαλε κάποιος λέει 1100 καθαρά για junior consultant.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Εδώ να θυμίσουμε ότι τη Delloitte χρησιμοποίησε ο Βαρδινογιάννης για να παρκάρει τις μετοχές του βαζελου.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- nik_killthemall
Ρε και 1100 να ειναι, τι παει να πει ? Με 1100 θες εργαζομενο και δεν βρισκεις ? Καντο 1200. Δεν βρισκεις ? Καντο 1300. κ.ο.κ. μέχρι να βρεις !Chilloutbuddy έγραψε: 25 Σεπ 2024, 01:12Εγώ σου λέω κατευθείαν απο πανεπιστήμιο χωρίς προυπηρεσία. Είναι κάπου 900, τώρα μίλαγα με άτομο που πήγε για συνέντευξη.Green Dragon έγραψε: 24 Σεπ 2024, 17:31Τώρα που το κοίταξα στο link που έβαλε κάποιος λέει 1100 καθαρά για junior consultant.
Το κάνει αυτό η εκάστοτε μεγάλη εταιρεία ? ΟΧΙ ! Γιατι ΔΕΝ είναι διατεθιμενη να πληρώσει, μη τυχον τα 1300 και τα 1500 την ρίξουν εξω
Ε τοτε πουλο. Η ελευθερη αγορα δεν ισχυει μονο για τους εργαζομενους, ισχυει και για τους εργοδοτες !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- hellegennes
Σόρι αλλά κάποιος που είναι άεργος ο ίδιος δεν έχει το δικαίωμα να κριτικάρει συνέχεια άλλους που δεν τους χάρισαν λεφτά για να το παίζουν έξυπνοι και τζάμπα μάγκες. Μερικές φορές έχει σημασία ποιος είσαι σε σχέση με αυτά που λες.hades έγραψε: 24 Σεπ 2024, 15:23 ρε μάγκες γιατί το πάτε προσωπικά .Και εγώ διαφωνώ με τον Ταλ αλλά δεν χρειάζονται αυτά για το τι κάνει ή με τι ασχολείται .
Να ξέρει όποιος κουνάει το δάχτυλο ότι η υποκρισία δεν γίνεται ανεκτή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Dwarven Blacksmith
Deal with it or perishΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2024, 21:55τζεν ζι. Α ΠΑ ΛΕΥ ΤΟΙtalaipwros έγραψε: 23 Σεπ 2024, 20:21 Τες πα, απο οτι μου μετεφεραν, το προβλημα ειναι οτι στην συνεντευξη ειναι ολοι για τα πανηγυρια.
πιο πολυ ρωτανε ποσες αδειες θα παρουν και αν εχει work life balance η θεση, παρα το πως θα δουλεψουν
Οποιος πτυχιουχος παει με καλο attitude και ορεξη για δουλεια, παιρνει θεση.
-
talaipwros
OK τότε δεν έχουμε ανεργία, αλλα αεργία.nik_killthemall έγραψε: 25 Σεπ 2024, 08:04Ρε και 1100 να ειναι, τι παει να πει ? Με 1100 θες εργαζομενο και δεν βρισκεις ? Καντο 1200. Δεν βρισκεις ? Καντο 1300. κ.ο.κ. μέχρι να βρεις !Chilloutbuddy έγραψε: 25 Σεπ 2024, 01:12Εγώ σου λέω κατευθείαν απο πανεπιστήμιο χωρίς προυπηρεσία. Είναι κάπου 900, τώρα μίλαγα με άτομο που πήγε για συνέντευξη.Green Dragon έγραψε: 24 Σεπ 2024, 17:31
Τώρα που το κοίταξα στο link που έβαλε κάποιος λέει 1100 καθαρά για junior consultant.
Το κάνει αυτό η εκάστοτε μεγάλη εταιρεία ? ΟΧΙ ! Γιατι ΔΕΝ είναι διατεθιμενη να πληρώσει, μη τυχον τα 1300 και τα 1500 την ρίξουν εξω...
Ε τοτε πουλο. Η ελευθερη αγορα δεν ισχυει μονο για τους εργαζομενους, ισχυει και για τους εργοδοτες !
- Dwarven Blacksmith
Φυσικά και όχι. Για κάθε μία από αυτές τις θέσεις ΕΑΝ όντως δεν βρίσκουν και δεν είναι φίδια, υπάρχουν 50 βιογραφικά που απέρριψαν.talaipwros έγραψε: 25 Σεπ 2024, 17:43OK τότε δεν έχουμε ανεργία, αλλα αεργία.nik_killthemall έγραψε: 25 Σεπ 2024, 08:04Ρε και 1100 να ειναι, τι παει να πει ? Με 1100 θες εργαζομενο και δεν βρισκεις ? Καντο 1200. Δεν βρισκεις ? Καντο 1300. κ.ο.κ. μέχρι να βρεις !Chilloutbuddy έγραψε: 25 Σεπ 2024, 01:12
Εγώ σου λέω κατευθείαν απο πανεπιστήμιο χωρίς προυπηρεσία. Είναι κάπου 900, τώρα μίλαγα με άτομο που πήγε για συνέντευξη.
Το κάνει αυτό η εκάστοτε μεγάλη εταιρεία ? ΟΧΙ ! Γιατι ΔΕΝ είναι διατεθιμενη να πληρώσει, μη τυχον τα 1300 και τα 1500 την ρίξουν εξω...
Αυτοί οι 50 θα συνεχίσουν να ψάχνουν και κάποια στιγμή θα βρουν αλλού.
Η άνοδος του μισθού της θέσης είναι για να διερύνει τη δεξαμενή και να τραβήξει άτομα που κανονικά θα δούλευαν σε άλλους κλάδους να μετεκπαιδευτούν. Έχει ένα αρχικό κόστος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 157 Απαντήσεις