Να σου πω μεταξυ μας ειμαστε: Σε βιασε κανας Πακιστανος στα νιάτα σου ετσι δεν ειναι?Nandros έγραψε: 20 Σεπ 2024, 19:48Well done.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Σεπ 2024, 19:43 Ο Παλαιστινιος δεν αντιδρα στα χτυπηματα αλλα φαινεται καθαρα οτι του εχουν δεσει τα ματια. Που σημαινει οτι δεν σκοτωθηκε σε "μαχη" οπως λενε οι Ισραηλολαγνοι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Όχι μαλακιστήρι. Είχα συνεργασία μέσω επικοινωνιών με Αιγυπτίους καθημερινά για 20 χρόνια. Ξέρω τί σημαίνει μουσλίμι, αντίθετα με σένα τον αμόρφωτο αδαή κολλημένο φασιστερό.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Σεπ 2024, 20:03Να σου πω μεταξυ μας ειμαστε: Σε βιασε κανας Πακιστανος στα νιάτα σου ετσι δεν ειναι?Nandros έγραψε: 20 Σεπ 2024, 19:48Well done.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Σεπ 2024, 19:43 Ο Παλαιστινιος δεν αντιδρα στα χτυπηματα αλλα φαινεται καθαρα οτι του εχουν δεσει τα ματια. Που σημαινει οτι δεν σκοτωθηκε σε "μαχη" οπως λενε οι Ισραηλολαγνοι
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Στρακαστρουκας
Απο τις μαλακιες που γραφεις, δεν εχεις ιδεαNandros έγραψε: 20 Σεπ 2024, 20:10Όχι μαλακιστήρι. Είχα συνεργασία μέσω επικοινωνιών με Αιγυπτίους καθημερινά για 20 χρόνια. Ξέρω τί σημαίνει μουσλίμι, αντίθετα με σένα τον αμόρφωτο αδαή κολλημένο φασιστερό.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Σεπ 2024, 20:03Να σου πω μεταξυ μας ειμαστε: Σε βιασε κανας Πακιστανος στα νιάτα σου ετσι δεν ειναι?
- Nandros
Ο Στρακαστρουκας!Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Σεπ 2024, 20:12Απο τις μαλακιες που γραφεις, δεν εχεις ιδεαNandros έγραψε: 20 Σεπ 2024, 20:10Όχι μαλακιστήρι. Είχα συνεργασία μέσω επικοινωνιών με Αιγυπτίους καθημερινά για 20 χρόνια. Ξέρω τί σημαίνει μουσλίμι, αντίθετα με σένα τον αμόρφωτο αδαή κολλημένο φασιστερό.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Σεπ 2024, 20:03
Να σου πω μεταξυ μας ειμαστε: Σε βιασε κανας Πακιστανος στα νιάτα σου ετσι δεν ειναι?

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Nα σου πω ρε συ που τους ξέρεις, οι Αιγύπτιοι έχουν την τράκα στο αίμα τους; Μου την έπεσε ένας Αιγύπτιος στο Κατάρ, σιδερωμένη κελεμπία, καινούργια πέδιλα, καθαρός ατσαλάκωτος, και με κερνάει τσιγάρο απ'το πουθενά. Δε γαμιέται το παίρνω. Κι αρχίζει να λέει, να λέει, δεν κατάλαβα τίποτα, τελικά αναγνώρισα 2 αραβικές λέξεις και κάτι χειρονομίες και κατάλαβα ότι ήθελε λεφτά για να φάει. Λέω οκ, του δίνω $5, μέσα στην καλή χαρά ο τύπος, γέλια κακό, μου δίνει άλλα δύο τσιγάρα και πήραμε κι οι δυό το δρόμο μας. Ντάξει χαμένος βγήκα αλλά για κάποιο λόγο την απόλαυσα τη φολκλορική συναλλαγήNandros έγραψε: 20 Σεπ 2024, 20:10 Όχι μαλακιστήρι. Είχα συνεργασία μέσω επικοινωνιών με Αιγυπτίους καθημερινά για 20 χρόνια. Ξέρω τί σημαίνει μουσλίμι, αντίθετα με σένα τον αμόρφωτο αδαή κολλημένο φασιστερό.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
Στρακαστρουκας
Για αυτο ειπα οτι στα νιατα σου θα πρεπει να σε εχει βιασει Πακιστανος. Εχεις εμμονη με την συγκεκριμενη φωτογραφια, δεν εξηγειται διαφορετικαNandros έγραψε: 20 Σεπ 2024, 20:15Ο Στρακαστρουκας!Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Σεπ 2024, 20:12Απο τις μαλακιες που γραφεις, δεν εχεις ιδεαNandros έγραψε: 20 Σεπ 2024, 20:10
Όχι μαλακιστήρι. Είχα συνεργασία μέσω επικοινωνιών με Αιγυπτίους καθημερινά για 20 χρόνια. Ξέρω τί σημαίνει μουσλίμι, αντίθετα με σένα τον αμόρφωτο αδαή κολλημένο φασιστερό.
[img]https://i.postimg.cc/3xnswVCd/refu ... .png[/img]
:
- Nandros
Παζάρι Αιγύπτιου bumboat και Έλληνα ναυτικού:Chilloutbuddy έγραψε: 20 Σεπ 2024, 20:17Nα σου πω ρε συ που τους ξέρεις, οι Αιγύπτιοι έχουν την τράκα στο αίμα τους; Μου την έπεσε ένας Αιγύπτιος στο Κατάρ, σιδερωμένη κελεμπία, καινούργια πέδιλα, καθαρός ατσαλάκωτος, και με κερνάει τσιγάρο απ'το πουθενά. Δε γαμιέται το παίρνω. Κι αρχίζει να λέει, να λέει, δεν κατάλαβα τίποτα, τελικά αναγνώρισα 2 αραβικές λέξεις και κάτι χειρονομίες και κατάλαβα ότι ήθελε λεφτά για να φάει. Λέω οκ, του δίνω $5, μέσα στην καλή χαρά ο τύπος, γέλια κακό, μου δίνει άλλα δύο τσιγάρα και πήραμε κι οι δυό το δρόμο μας. Ντάξει χαμένος βγήκα αλλά για κάποιο λόγο την απόλαυσα τη φολκλορική συναλλαγήNandros έγραψε: 20 Σεπ 2024, 20:10 Όχι μαλακιστήρι. Είχα συνεργασία μέσω επικοινωνιών με Αιγυπτίους καθημερινά για 20 χρόνια. Ξέρω τί σημαίνει μουσλίμι, αντίθετα με σένα τον αμόρφωτο αδαή κολλημένο φασιστερό.![]()
Πάρε φίλο κοντομάνικο παντελόνι (εννοεί σορτ)
Πάρε φίλο καλό βαλίτζα, καλό δέρμα. Τί δέρμα ρε? αυτό είναι χαρτόνι! Καρτόνα, μα καλό καρτόνα.
Σοβαρά τώρα:
Η Αίγυπτος ονομάζεται Marlboro country.
Τεράστια πίεση από πιλότους και άλλο προσωπικό του καναλιού του Σουέζ να πάρουν όσα πιο πολλά τσιγάρα μπορούν. Και οι καπετάνιοι τα δίνουν αφού υπάρχει κίνδυνος να ρίξουν το καράβι έξω.
Το ψέμα στην άκρη της γλώσσας.
Κλέβουν μπροστά στα μάτια σου.
Θεωρούν τους ξένους αγελάδες έτοιμες για άρμεγμα. Και είναι και κρατική πολιτική και αυτό.
Παγιδεύουν τα καράβια με δήθεν ζημιές ή ρύπανση στο λιμάνι ή στο τελωνείο με δήθεν αδήλωτα προϊόντα και απαιτούν βαριές αποζημιώσεις ή ρίχνουν πρόστιμα.
Μακρυά ιστορία, έπρεπε να κρατήσω απομνημονεύματα.
Και ο άλλος ο μαλάκας γράφει οτι δεν έχω ιδέα.
.
- Otto Weininger
Ποιος τα βγάζει αυτά τα νούμερα; Η Χαμάς;Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Σεπ 2024, 17:16Otto Weininger έγραψε: 20 Σεπ 2024, 17:15Δεν υπάρχει καμία γενοκτονία παρά μόνο στο μυαλό σας.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2024, 16:30
Φυσικά και υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια μείωσης τους και μετατόπισης τους από ολόκληρες περιοχές. Ήδη μειώνονται οι θύλακες που ζουν. Άραγε πόσοι είναι οι Άραβες στην κυβέρνηση και τη βουλή; Γίνονται αναγκαστικές μετατοπίσεις εντός του σιωνιστικού κράτους. Αρνείσαι ότι συμβαίνουν αυτά τα φαινόμενα;
Η αύξηση του πληθυσμού οφείλεται καθαρά στις γεννήσεις και όχι στην καλοπέραση. Το ποσοστό τους θα ήταν μεγαλύτερο αν δεν υπήρχαν διακρίσεις και συνεχής γενοκτονία τους.
Ούτε τα άλλα που γράφεις πιο πάνω ισχύουν , αλλά η γενοκτονία είναι η μεγαλύτερη πίπα.
Οι Ισραηλινοι δολοφονησαν 30.000 γυναικοπαιδα παπαρακο στην Γαζα. Αν αυτο δεν ειναι γενοκτονια τοτε τι ειναι?
Και τέλος πάντων αποφασίστε, γιατί ο καθένας σας λέει και άλλο νούμερο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Chilloutbuddy
Nandros έγραψε: 20 Σεπ 2024, 20:51 Παζάρι Αιγύπτιου bumboat και Έλληνα ναυτικού:
Πάρε φίλο κοντομάνικο παντελόνι (εννοεί σορτ)
Πάρε φίλο καλό βαλίτζα, καλό δέρμα. Τί δέρμα ρε? αυτό είναι χαρτόνι! Καρτόνα, μα καλό καρτόνα.
Σοβαρά τώρα:
Η Αίγυπτος ονομάζεται Marlboro country.
Τεράστια πίεση από πιλότους και άλλο προσωπικό του καναλιού του Σουέζ να πάρουν όσα πιο πολλά τσιγάρα μπορούν. Και οι καπετάνιοι τα δίνουν αφού υπάρχει κίνδυνος να ρίξουν το καράβι έξω.
Το ψέμα στην άκρη της γλώσσας.
Κλέβουν μπροστά στα μάτια σου.
Θεωρούν τους ξένους αγελάδες έτοιμες για άρμεγμα. Και είναι και κρατική πολιτική και αυτό.
Παγιδεύουν τα καράβια με δήθεν ζημιές ή ρύπανση στο λιμάνι ή στο τελωνείο με δήθεν αδήλωτα προϊόντα και απαιτούν βαριές αποζημιώσεις ή ρίχνουν πρόστιμα.
Μακρυά ιστορία, έπρεπε να κρατήσω απομνημονεύματα.
Και ο άλλος ο μαλάκας γράφει οτι δεν έχω ιδέα.
.
Ε νταξ ρε συ, λιμάνι, αυτά θα τα κάνουν όλοι λίγο πολύ (φαντάζομαι)
Εγώ έλεγα για τον συγκεκριμένο που φαινόταν πολύ καλοβαλμενος, όταν τον πρωτοείδα φαντάστηκα ότι θα είναι κανας πετρελαιοτετοιος απ'το Κατάρ, μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι βασικα γυρναγε γύρω γύρω κι έκανε τρακες...
Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 16:09προσευχές δεν ξέρω αν κάνουν, επικοινωνία με Κίνα για να αγοράσουν συστήματα κυβερνοασφάλειας μη-σπασμένα από τους Δυτικούς σίγουρα κάνουν, επικοινωνία με Ιράν και Ιράκ για αποστολή μαχητών για αναπλήρωση των τραυματιών επίσης σίγουρα κάνουν. Τον Νοέμβριο που θα τα έχουν όλα αυτά, ας κοπιάσει ο Μπίμπι με 46.000 κλειστές επιχειρήσεις εντός Ισραήλ, με την επιμελητεία του στρατού τσακισμένη και με τη Χεζμπολάχ να έχει πλέον τη δυνατότητα καταστροφής της βιομηχανικής ζώνης του Ισραήλ, να στείλει τα στρατά του στο Νότιο Λίβανο να ανατινάζονται σε νάρκες και δάση.nostromos έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:43αυτη ειναι η δικη σου εκτιμηση η οποια αφου πρωτα περασε απο το σταδιο της υποτιθεμενης φοβιας των Ισραηλινων τωρα πιστηκε με την οικονομια των ΕβραιωνJolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:37
προφανώς και φοβούνται τη Χεζμπολάχ και καλώς πράττουν, έξυπνοι άνθρωποι είναι, αν είχαν Νοστρομική νοοτροπία και στέλνανε εδώ κι εκεί boots on the ground με τσακισμένη επιμελητεία και παραλυμένη οικονομία, τώρα δεν θα υπήρχαν σαν κράτος.... λοιπον καλε μου φιλε να εισαι σιγουρος πως αυτη τη στιγμη που μιλαμε οι τυποι της Χεζμπολα κανουν προσευχες μην τυχων μπουκαρει το Ισραηλ στο Λιβανο γιατι ουτε τηλεφωνο στα παιδια τους να πουνε ενα τελευταιο αντιο δεν μπορουνε ... αλλα που θα παει γιατι ο Νοεμβρης ειναι κοντα και τοτε θα το ξανασυζητησουμε το θεμα να δουμε ποιος φοβαται και γιατι
Και προφανώς είναι βλαξ όποιος νομίζει ότι ο Τραμπ, αν βγει, θα τον αφήσει να κάνει τέτοια αποκοτιά.
https://twitter.com/IsraelNews23/status ... 1%2Fpg4930
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Στρακαστρουκας
...Οπως ειπε και ο Χιτλερ "θα εισβαλλω στην ΕΣΣΔ και η γη θα τρεμει". Ολοι οι παρανοικοι δικτατορες εχουν την ιδια μεγαλομανιαnostromos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 01:16Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 16:09προσευχές δεν ξέρω αν κάνουν, επικοινωνία με Κίνα για να αγοράσουν συστήματα κυβερνοασφάλειας μη-σπασμένα από τους Δυτικούς σίγουρα κάνουν, επικοινωνία με Ιράν και Ιράκ για αποστολή μαχητών για αναπλήρωση των τραυματιών επίσης σίγουρα κάνουν. Τον Νοέμβριο που θα τα έχουν όλα αυτά, ας κοπιάσει ο Μπίμπι με 46.000 κλειστές επιχειρήσεις εντός Ισραήλ, με την επιμελητεία του στρατού τσακισμένη και με τη Χεζμπολάχ να έχει πλέον τη δυνατότητα καταστροφής της βιομηχανικής ζώνης του Ισραήλ, να στείλει τα στρατά του στο Νότιο Λίβανο να ανατινάζονται σε νάρκες και δάση.nostromos έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:43
αυτη ειναι η δικη σου εκτιμηση η οποια αφου πρωτα περασε απο το σταδιο της υποτιθεμενης φοβιας των Ισραηλινων τωρα πιστηκε με την οικονομια των Εβραιων... λοιπον καλε μου φιλε να εισαι σιγουρος πως αυτη τη στιγμη που μιλαμε οι τυποι της Χεζμπολα κανουν προσευχες μην τυχων μπουκαρει το Ισραηλ στο Λιβανο γιατι ουτε τηλεφωνο στα παιδια τους να πουνε ενα τελευταιο αντιο δεν μπορουνε ... αλλα που θα παει γιατι ο Νοεμβρης ειναι κοντα και τοτε θα το ξανασυζητησουμε το θεμα να δουμε ποιος φοβαται και γιατι
Και προφανώς είναι βλαξ όποιος νομίζει ότι ο Τραμπ, αν βγει, θα τον αφήσει να κάνει τέτοια αποκοτιά.
https://twitter.com/IsraelNews23/status ... 1%2Fpg4930
- Chilloutbuddy
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Videos: https://t.me/tabzlive/14711?single
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-