Οχι εσυ πας να τα μπλέξεις. Εμείς λεμε για τους Αραβες Ισραηλινούς πολίτες που ζουν στο Ισραήλ και λες οτι υπάρχει σχεδιο εξόντωσης.
Υπάρχει μείωση του πληθυσμού τους είτε απο διώξεις είτε απο μετατοπίσεις είτε επειδή τους σκότωσαν σε καιρό ειρήνης;
Φυσικά και υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια μείωσης τους και μετατόπισης τους από ολόκληρες περιοχές. Ήδη μειώνονται οι θύλακες που ζουν. Άραγε πόσοι είναι οι Άραβες στην κυβέρνηση και τη βουλή; Γίνονται αναγκαστικές μετατοπίσεις εντός του σιωνιστικού κράτους. Αρνείσαι ότι συμβαίνουν αυτά τα φαινόμενα;
Η αύξηση του πληθυσμού οφείλεται καθαρά στις γεννήσεις και όχι στην καλοπέραση. Το ποσοστό τους θα ήταν μεγαλύτερο αν δεν υπήρχαν διακρίσεις και συνεχής γενοκτονία τους.
Δεν υπάρχει καμία γενοκτονία παρά μόνο στο μυαλό σας.
Ούτε τα άλλα που γράφεις πιο πάνω ισχύουν , αλλά η γενοκτονία είναι η μεγαλύτερη πίπα.
Οι Ισραηλινοι δολοφονησαν 30.000 γυναικοπαιδα παπαρακο στην Γαζα. Αν αυτο δεν ειναι γενοκτονια τοτε τι ειναι?
Δεν είναι στο μυαλο μας όμως, υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις, μέτρα που έπρεπε να πάρει το Ισραήλ και δεν τα πήρε, καθώς και ένταλμα σύλληψης του γενοκτονου-in-chief.
Και φυσικά ότι μετέτρεψαν ένα αστικό πληθυσμό σε νομαδικό γκρεμίζοντας του τις πόλεις, είναι κι αυτό στα πλαίσια της γενοκτονίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 20 Σεπ 2024, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Εσεις με το να δολοφονειτε κοσμο κερδατε, κερδατε?
Αμέ, και το φχαριστιόμαστε. Όσο λιγότερα μουσλίμια τόσο καλύτερα για την Δύση.
.
.
Οσο περισσοτεροι πολεμοι, τοσο περισσοτερα μουσλιμια θα μεταναστευσουν στην γειτονια σου. Θα φας καλα
Εμένα στα @@ μου, τα δικά σας μούλικα θα δείχνουν τον κώλο τους στον αλλάχ και θα παίρνετε πίπες στους Αμπντούλ
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Οσο περισσοτεροι πολεμοι, τοσο περισσοτερα μουσλιμια θα μεταναστευσουν στην γειτονια σου. Θα φας καλα
Εμένα στα @@ μου, τα δικά σας μούλικα θα δείχνουν τον κώλο τους στον αλλάχ και θα παίρνετε πίπες στους Αμπντούλ
.
Λολ εσεις μας τα πριζετε με τους μουσουλμανους μεταναστες. Σχεση Αγαπης-Μισους εχετε με αυτους
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
διακρίσεις και γενοκτονία, σαν να λέμε πέθανα αλλά έχω και συνάχι
Τέλος πάντων, αν υπάρχει γενοκτονία αράβων με ισραηλινή υπηκοότητα, αν και μου φαίνεται περίεργο να δίνεις υπηκοότητα σε κάποιον που θες να γενοκτονήσεις, δείξε κανένα στοιχείο να δούμε.
Εγώ δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο.
Η αλήθεια είναι και ότι εκεί υπάρχουν περιορισμοί. Ας πούμε αν παντρευτεί κάποιος γυναίκα από την ελεύθερη Παλαιστίνη δεν παίρνει υπηκοότητα. Το αμφισβητείς ώστε να στο φέρω γραμμένο ή όχι;
οχι, αρκεί που παραδέχτηκες οτι δεν υπάρχουν γενοκτονίες, διωγμοί κτλ.
Δεν μπορεί να παίζουμε το θέατρο του παραλόγου συνεχώς. Κουράζει. Θα μπορούσες να απομονώνεις την πρόταση/φράση που σε οδήγησε στο παραπάνω συμπέρασμα;
Γιατί ντάξει, από ένα σημείο και έπειτα είναι σαν να προσπαθώ να κάνω διάλογο με τύπους που βλέπουν μονόκερους.
Επίσης μειώθηκαν οι Έλληνες στην Μ Ασία, οι Αρμένιοι, οι ινδιάνοι στην Αμερική και γενικά όπου γίνονται διωγμοί, ολοκαυτώματα, και προσπάθειες εξόντωσης οι πληθυσμοί μειώνονται.
Τα έχεις μπλέξει. Μειώθηκαν αριθμιτικά ή μετατοπίστηκαν; Εντάξει μπορούμε να συνεχίσουμε το παραμύθι ότι δεν υπάρχουν νεκροί στη Γάζα, τη Δυτική Όχθη και την κατεχόμενη Παλαιστίνη.
Οχι εσυ πας να τα μπλέξεις. Εμείς λεμε για τους Αραβες Ισραηλινούς πολίτες που ζουν στο Ισραήλ και λες οτι υπάρχει σχεδιο εξόντωσης.
Υπάρχει μείωση του πληθυσμού τους είτε απο διώξεις είτε απο μετατοπίσεις είτε επειδή τους σκότωσαν σε καιρό ειρήνης;
Η αλήθεια είναι και ότι εκεί υπάρχουν περιορισμοί. Ας πούμε αν παντρευτεί κάποιος γυναίκα από την ελεύθερη Παλαιστίνη δεν παίρνει υπηκοότητα. Το αμφισβητείς ώστε να στο φέρω γραμμένο ή όχι;
Δεν μπορεί να παίζουμε το θέατρο του παραλόγου συνεχώς. Κουράζει. Θα μπορούσες να απομονώνεις την πρόταση/φράση που σε οδήγησε στο παραπάνω συμπέρασμα;
Γιατί ντάξει, από ένα σημείο και έπειτα είναι σαν να προσπαθώ να κάνω διάλογο με τύπους που βλέπουν μονόκερους.
Άντε φτάνει, νομίζω ότι κατάλαβες.
Αν δεν κατάλαβες, δεν πρόκειται να καταλάβεις.
Άντε φτάνει, νομίζω ότι κατάλαβες.
Αν δεν κατάλαβες, δεν πρόκειται να καταλάβεις.
Καλή συνέχεια.
Κατάλαβα. Και εσύ κατάλαβες, για αυτό και το γύρισες στο Καλαματιανό. Συνήθης η πρακτική σου. Καλή συνέχεια.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Σεπ 2024, 12:01
Και κάποιοι αναρωτιούνται ακόμα γιατί το isis δεν ασχολείται με το Ισραήλ και το ανάποδο.
Εικόνες που σοκάρουν ήρθαν στη δημοσιότητα από τη Δυτική Όχθη και καταμαρτυρούν την κτηνωδία των Ισραηλινών στρατιωτών, ακόμη και απέναντι στους νεκρούς του πολέμου.
Συγκεκριμένα, μετά από επιδρομή του Ισραηλινού στρατού στην πόλη Καμπατίγια, Ισραηλινοί στρατιώτες εμφανίζονται σε βίντεο να πετούν τρεις σορούς από ταράτσες, σύμφωνα με το Associated Press.
Απεσταλμένος του AP στην πόλη, μάλιστα, είπε ότι είδε με τα μάτια του τρεις στρατιώτες να σπρώχνουν πτώματα από τις στέγες πολυώροφων κτιρίων.
Ο Παλαιστινιος δεν αντιδρα στα χτυπηματα αλλα φαινεται καθαρα οτι του εχουν δεσει τα ματια. Που σημαινει οτι δεν σκοτωθηκε σε "μαχη" οπως λενε οι Ισραηλολαγνοι
Ο Παλαιστινιος δεν αντιδρα στα χτυπηματα αλλα φαινεται καθαρα οτι του εχουν δεσει τα ματια. Που σημαινει οτι δεν σκοτωθηκε σε "μαχη" οπως λενε οι Ισραηλολαγνοι
Well done.