η χα σας πειραξε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παύλος Φύσσας - η αλήθεια
Re: Παύλος Φύσσας - η αλήθεια
ειστε τερμα ηλιθιοι λεμε ..περισσοτερους νεκρους ειχαμε απο οπαδους ομαδων
η χα σας πειραξε
η χα σας πειραξε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemo την 19 Σεπ 2024, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
απο εκεινο το σημειο και πριν τι ηταν?Ερμής έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:39Αν ήταν απλά κάποιοι νοσταλγοί που άναβαν πυρσους και διάβαζαν κείμενα, κλαιν.Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:25 Μια νεοναζιστική συμμορία ήταν η ΧΑ, ένα λουμπεναριό του υπόκοσμου.
Μιλάμε για βαθύ υπόκοσμο από ένα σημείο και μετά. Εκεί ήταν το θέμα. Και αυτά ήταν που τους έφαγαν.
Αν δεν υπήρχε ο Φυσσας και ο Ρουπακιας θα υπήρχε κάποιος άλλος Φυσσας και κάποιος άλλος Ρουπακιας. Θέμα χρόνου ήταν. Και όχι δε το πάω καθόλου συνομοσιολογικα.
Πάρτο αλλιώς, πες μου έναν μεγάλονονο η κάποια συμμορία που να την έχει βγάλει λάδι. Κανένας. Κάποια στιγμή απλά κλείνει ο κύκλος τους. Και όχι αναίμακτα.
Αλήθεια, έχω ξαναρώτησει, θυμάται κανείς ένα χρήστη με το nick Ozy και αβαταρ ένα γατί, στο παλιό που εξαφανίστηκε εντελώς μετά από τις διώξεις των μελών της ΧΑ;
και γιατι τους συμπαθουσατε?
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Μα δεν είμαι ο ναύτης ρε τσακανικα. Μήπως είσαι Αιγύπτιος και εσύ;nemo έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:40μα δεν απαντησα σε σενα..ναυτη!!!Aitwlos έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:25Το σύστημα δεν το το ανατρέψεις εσυ ζώο. Σου το είπα από χθες που βρήκες την ημέρα να σχολιάσεις. Σου λέω εύχομαι να πας να βρεις τους πρώην ηγέτες σου ( στην φυλακή). Δεν είμαι αρκετά σκατοψυχος να σου πω να πας να συναντήσεις τον Φύσσα.nemo έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:15 οκ να σας πω ειναι φασιστας ο πατερας του φυσσα που γραφει και πιστευει οτι λεει η χα;
να πω και κατι ακομα ..πως ανατρεπεται το συστημα που ζουμε; με τον συριζα; με το πασοκ με την νδ;
οχι βεβαια θα ανατραπει οταν βγει στους δρομους ο λαος
το ιδιο λεει και το κκε αλλα μονο στα λογια και στα φεστιβαλ
να φανταστειτε αυτο που εγραψα ειναι δικασιμο ....πολλοι απο μια αναρτηση που εκαναν δικαστηκαν
πληρωσαν και βρισκονται με αναστολη επισης και αυτα που γραφετε για τους γυφτους
για τους γκει κλπ αν θελουν και οποτε θελουν θα σας τρεχουν στα δικαστηρια
με ενα κατηγορητηριο σαν την χρυση αυγη
Υ.Γ Θα συνεχίζεις να πηζειςγια το τσιρκο ειστε λεμε !
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
μα δεν μπορει μονο ο ναυτης ειναι τοσο καθυστερημενος ..αρα εισαι και συ οποτε εχουμε δυο με την βουλαAitwlos έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:43Μα δεν είμαι ο ναύτης ρε τσακανικα. Μήπως είσαι Αιγύπτιος και εσύ;nemo έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:40μα δεν απαντησα σε σενα..ναυτη!!!Aitwlos έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:25
Το σύστημα δεν το το ανατρέψεις εσυ ζώο. Σου το είπα από χθες που βρήκες την ημέρα να σχολιάσεις. Σου λέω εύχομαι να πας να βρεις τους πρώην ηγέτες σου ( στην φυλακή). Δεν είμαι αρκετά σκατοψυχος να σου πω να πας να συναντήσεις τον Φύσσα.
μετα απο τον ναυτη συμπαθω και τον Aitwlos να τα λεμε και αυτα
Όχι. Οι μεγαλονονοι δεν πιάνονται πάντα. Και στην Ελλάδα μην σου πω δεν έχει πιαστεί ή σκοτωθεί κανέναςΕρμής έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:39Αν ήταν απλά κάποιοι νοσταλγοί που άναβαν πυρσους και διάβαζαν κείμενα, κλαιν.Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:25 Μια νεοναζιστική συμμορία ήταν η ΧΑ, ένα λουμπεναριό του υπόκοσμου.
Μιλάμε για βαθύ υπόκοσμο από ένα σημείο και μετά. Εκεί ήταν το θέμα. Και αυτά ήταν που τους έφαγαν.
Αν δεν υπήρχε ο Φυσσας και ο Ρουπακιας θα υπήρχε κάποιος άλλος Φυσσας και κάποιος άλλος Ρουπακιας. Θέμα χρόνου ήταν. Και όχι δε το πάω καθόλου συνομοσιολογικα.
Πάρτο αλλιώς, πες μου έναν μεγάλονονο η κάποια συμμορία που να την έχει βγάλει λάδι. Κανένας. Κάποια στιγμή απλά κλείνει ο κύκλος τους. Και όχι αναίμακτα.
Αλήθεια, έχω ξαναρώτησει, θυμάται κανείς ένα χρήστη με το nick Ozy και αβαταρ ένα γατί, στο παλιό που εξαφανίστηκε εντελώς μετά από τις διώξεις των μελών της ΧΑ;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ποια είναι η επόμενη σου κίνηση; Θα στηρίξεις αρχηγό ή είσαι με συνάδελφο Κασιδιάρη;
Δεν διαφωνούμε. Η ΧΑ, πέρα από το ψευδεπίγραφο ιδεολογικό περιτύλιγμα, υπήρξε προιόν του βαθέος κράτους, ή του παρακράτους, όπως είναι κι οι κατ' επίφαση "αριστεροί" μπάχαλοι. Όσο ήσαν χρήσιμοι το σύστημα τους προστάτεψε και τους σιγοντάρισε. Μόλις έγιναν ανεξέλεγκτοι, κι ως ένα σημείο πολιτικά επικίνδυνοι, τους συνέτριψε και κυρίως τους εξεφτέλισε, γιατί στα δύσκολα, με εξαίρεση κάνα-δυό ( θέλω να είμαι πάντοτε ειλικρινής, γι' αυτό καίτοι μου είναι πολιτικά και προσωπικά απεχθείς, αναγνωρίζω την παρρησία και στον Κασιδιάρη και στον Λαγό), αποδείχθηκαν κάτι μίζερα ανθρωπάκια.Ερμής έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:39Αν ήταν απλά κάποιοι νοσταλγοί που άναβαν πυρσους και διάβαζαν κείμενα, κλαιν.Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:25 Μια νεοναζιστική συμμορία ήταν η ΧΑ, ένα λουμπεναριό του υπόκοσμου.
ποτε μου δεν στηριξα αρχηγο τον αντιπαθουσα κιολας επρεπε να μεινει πισω και να βαλει καποιον αλλον
τωρα με τον κας μεχρι να αποδεχθει μη ικανος ....
nemo έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:51ποτε μου δεν στηριξα αρχηγο τον αντιπαθουσα κιολας επρεπε να μεινει πισω και να βαλει καποιον αλλον
τωρα με τον κας μεχρι να αποδεχθει μη ικανος ....
Ο πεινασμένος ναύτες ονειρεύεται. Μην το ξεσυνερίζεσαι, είναι βλαμμένο το παιδάκι.Aitwlos έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:43Μα δεν είμαι ο ναύτης ρε τσακανικα. Μήπως είσαι Αιγύπτιος και εσύ;nemo έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:40μα δεν απαντησα σε σενα..ναυτη!!!Aitwlos έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:25
Το σύστημα δεν το το ανατρέψεις εσυ ζώο. Σου το είπα από χθες που βρήκες την ημέρα να σχολιάσεις. Σου λέω εύχομαι να πας να βρεις τους πρώην ηγέτες σου ( στην φυλακή). Δεν είμαι αρκετά σκατοψυχος να σου πω να πας να συναντήσεις τον Φύσσα.
Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:50Δεν διαφωνούμε. Η ΧΑ, πέρα από το ψευδεπίγραφο ιδεολογικό περιτύλιγμα, υπήρξε προιόν του βαθέος κράτους, ή του παρακράτους, όπως είναι κι οι κατ' επίφαση "αριστεροί" μπάχαλοι. Όσο ήσαν χρήσιμοι το σύστημα τους προστάτεψε και τους σιγοντάρισε. Μόλις έγιναν ανεξέλεγκτοι, κι ως ένα σημείο πολιτικά επικίνδυνοι, τους συνέτριψε και κυρίως τους εξεφτέλισε, γιατί στα δύσκολα, με εξαίρεση κάνα-δυό ( θέλω να είμαι πάντοτε ειλικρινής, γι' αυτό καίτοι μου είναι πολιτικά και προσωπικά απεχθείς, αναγνωρίζω την παρρησία και στον Κασιδιάρη και στον Λαγό), αποδείχθηκαν κάτι μίζερα ανθρωπάκια.Ερμής έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:39Αν ήταν απλά κάποιοι νοσταλγοί που άναβαν πυρσους και διάβαζαν κείμενα, κλαιν.Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:25 Μια νεοναζιστική συμμορία ήταν η ΧΑ, ένα λουμπεναριό του υπόκοσμου.
Κάτσε ρε φίλε. Αυτοί οι 2 δηλαδή τι κάνανε και τους το αναγνωρίζεις;
το ξερω οτι εχουμε καιρο να τα πουμε εμεις ..θα το προσπαθησω ομωςΝαύτης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:53
Ο πεινασμένος ναύτες ονειρεύεται. Μην το ξεσυνερίζεσαι, είναι βλαμμένο το παιδάκι.
Αντιμετώπισαν θαρραλέα τη δίωξη, δεν κλαψούριζαν σαν μνακια όπως μερικοί-μερικοί.Aitwlos έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:55Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:50Δεν διαφωνούμε. Η ΧΑ, πέρα από το ψευδεπίγραφο ιδεολογικό περιτύλιγμα, υπήρξε προιόν του βαθέος κράτους, ή του παρακράτους, όπως είναι κι οι κατ' επίφαση "αριστεροί" μπάχαλοι. Όσο ήσαν χρήσιμοι το σύστημα τους προστάτεψε και τους σιγοντάρισε. Μόλις έγιναν ανεξέλεγκτοι, κι ως ένα σημείο πολιτικά επικίνδυνοι, τους συνέτριψε και κυρίως τους εξεφτέλισε, γιατί στα δύσκολα, με εξαίρεση κάνα-δυό ( θέλω να είμαι πάντοτε ειλικρινής, γι' αυτό καίτοι μου είναι πολιτικά και προσωπικά απεχθείς, αναγνωρίζω την παρρησία και στον Κασιδιάρη και στον Λαγό), αποδείχθηκαν κάτι μίζερα ανθρωπάκια.Ερμής έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:39
Αν ήταν απλά κάποιοι νοσταλγοί που άναβαν πυρσους και διάβαζαν κείμενα, κλαιν.
Κάτσε ρε φίλε. Αυτοί οι 2 δηλαδή τι κάνανε και τους το αναγνωρίζεις;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
-