!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παύλος Φύσσας - η αλήθεια

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Re: Παύλος Φύσσας - η αλήθεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

nemo έγραψε: 19 Σεπ 2024, 19:17
Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 18:09
Εσύ θα μου πεις αν ξέρω τι λέω;
Όταν ήμουν στην χα εσύ έψαχνες το πουλάκι σου να παίξεις.
εφοσον δεν καταλαβαινεις εσυ τοτε εχουν δικιο οι υπολοιποι

θα γουσταρες να ηταν ενα ησυχο κομμα σε στιλ ελληνικη λυση ή νικη;
Μια χαρά καταλαβαίνω.
Εγώ ξέρω πολύ καλύτερα τι ήταν η χα. Και για αυτό αποχώρησα όταν το τροπαρι είχε αλλάξει για τα καλά.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

nemo έγραψε: 19 Σεπ 2024, 19:19
Aitwlos έγραψε: 19 Σεπ 2024, 19:14 Πήζουν μερικά εγκληματικά σκουπιδακια;
ποιος πηζει για τους βλακες; θελετε κουλι; θελετε δουκα συριζα; τοτε σκαστε να παραπονιεστε
Εσείς πηζετε γιατί όσοι ήταν πολύ βαθιά χωμένοι είναι είτε στην φυλακή, είτε αν έφαγαν πιο ελαφριές ποινές έχουν μαθευτεί τα ονόματά τους και δεν θα ξαναβγούν μπροστα <<να σώσουν την πατρίδα>>.

Απλά μας μείνανε κάποιες <<πουτανες>> ( με όλο τον σεβασμό στις πόρνες ) στο πχορουμ να μας κουνάνε το δακτυλο.

Υ.Γ Δεν το ξέραμε ότι περίμενες για να ξεφορτωθούμε αυτούς που λες, θα μας φορτώνουν εσύ και η τοπική της συμμορίας.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Φύσσας και παραμύθια, όλα τα έκανε ο Σαμαράς επειδή έχανε ψήφους προς τη ΧΑ.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Σέλευκας έγραψε: 19 Σεπ 2024, 21:55 Φύσσας και παραμύθια, όλα τα έκανε ο Σαμαράς επειδή έχανε ψήφους προς τη ΧΑ.
Δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα ο Σαμαράς. Η ΧΑ λειτουργούσε όπως ο σκορπιος στο μύθο του Αισώπου που τσίμπησε τον βάτραχο που τον κουβαλούσε.
Ήταν στη φύση της η βία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Aitwlos

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:39
Beria έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:12 Το πολιτικό σύστημα χρωστά στον Παύλο Φύσσα (και στην αυτοκαταστροφικά φύση της ΧΑ, προφανώς) ότι ξεφορτώθηκε έναν πραγματικό κίνδυνο

Και λουλούδια θα αφήνει και ματάκια θα δακρύζουν στη σιγή του ενός λεπτού και όλα θα τα κάνουν

Μην είστε αφελείς
Επιτέλους και μία κυνική προσέγγιση για τον Φύσσα, που έγινε αθάνατος λόγω χα, ενώ πριν ήταν παντελώς αδιάφορος στο ευρύτερο κοινό ως καλλιτέχνης.
Αθάνατος δεν έγινε. Τον έφαγε το χώμα και τα σκουλίκια.( Εδώ ίσως διαφωνήσουν οι χριστιανοί)
Η καλλιτεχνική του πλευρά είναι αδιάφορη. Και η ανθρώπινη του ίσως. Βρέθηκαν 20 μαλακές και τον έφαγαν . Αν έγινε ήρωας μην κατηγορείς αυτόν .

Υ.Γ και ο μακαρίτης είχε μάλλον περισσότερα αρχίδια απο πολλούς. Και από αυτούς τον έφαγαν και από κάτι κατώτερες ζωές μορφής που έχουμε εδώ μέσα και κάθε φορά που τους αναφέρουμε ένα όνομα μας λένε stalker
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos

Σέλευκας έγραψε: 19 Σεπ 2024, 21:55 Φύσσας και παραμύθια, όλα τα έκανε ο Σαμαράς επειδή έχανε ψήφους προς τη ΧΑ.
Ήταν τέτοιο μυαλό ο Σαμαράς. Σατανικό σχέδιο. Και ήταν τόσο καθαρή η Χρυσή Αυγή , που την έδεσαν.
Aitwlos

Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 21:44
nemo έγραψε: 19 Σεπ 2024, 19:17
Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 18:09
Εσύ θα μου πεις αν ξέρω τι λέω;
Όταν ήμουν στην χα εσύ έψαχνες το πουλάκι σου να παίξεις.
εφοσον δεν καταλαβαινεις εσυ τοτε εχουν δικιο οι υπολοιποι

θα γουσταρες να ηταν ενα ησυχο κομμα σε στιλ ελληνικη λυση ή νικη;
Μια χαρά καταλαβαίνω.
Εγώ ξέρω πολύ καλύτερα τι ήταν η χα. Και για αυτό αποχώρησα όταν το τροπαρι είχε αλλάξει για τα καλά.

Εδώ είναι που συζητάμε τι ήταν η παλιά και τι η καινούργια χρυσή αυγή;
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

οκ να σας πω ειναι φασιστας ο πατερας του φυσσα που γραφει και πιστευει οτι λεει η χα;

να πω και κατι ακομα ..πως ανατρεπεται το συστημα που ζουμε; με τον συριζα; με το πασοκ με την νδ;

οχι βεβαια θα ανατραπει οταν βγει στους δρομους ο λαος
το ιδιο λεει και το κκε αλλα μονο στα λογια και στα φεστιβαλ

να φανταστειτε αυτο που εγραψα ειναι δικασιμο ....πολλοι απο μια αναρτηση που εκαναν δικαστηκαν
πληρωσαν και βρισκονται με αναστολη επισης και αυτα που γραφετε για τους γυφτους
για τους γκει κλπ αν θελουν και οποτε θελουν θα σας τρεχουν στα δικαστηρια
με ενα κατηγορητηριο σαν την χρυση αυγη
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Μια νεοναζιστική συμμορία ήταν η ΧΑ, ένα λουμπεναριό του υπόκοσμου.
Aitwlos

nemo έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:15 οκ να σας πω ειναι φασιστας ο πατερας του φυσσα που γραφει και πιστευει οτι λεει η χα;

να πω και κατι ακομα ..πως ανατρεπεται το συστημα που ζουμε; με τον συριζα; με το πασοκ με την νδ;

να φανταστειτε αυτο που εγραψα ειναι δικασιμο ....πολλοι απο μια αναρτηση που εκαναν δικαστηκαν
πληρωσαν και βρισκονται με αναστολη επισης και αυτα που γραφετε για τους γυφτους
Το σύστημα δεν το το ανατρέψεις εσυ ζώο. Σου το είπα από χθες που βρήκες την ημέρα να σχολιάσεις. Σου λέω εύχομαι να πας να βρεις τους πρώην ηγέτες σου ( στην φυλακή). Δεν είμαι αρκετά σκατοψυχος να σου πω να πας να συναντήσεις τον Φύσσα.

Υ.Γ Θα συνεχίζεις να πηζεις
Aitwlos

Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:25 Μια νεοναζιστική συμμορία ήταν η ΧΑ, ένα λουμπεναριό του υπόκοσμου.
Που όμως έπρεπε να μαχαιρώσει Έλληνα για να ασχοληθούν μαζί τους. Και ακόμα τα μπουμπούκια του λιμενικού και της αστυνομίας δεν τα βρήκαν όλα που έδιναν πληροφοριες
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Aitwlos έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:26
Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:25 Μια νεοναζιστική συμμορία ήταν η ΧΑ, ένα λουμπεναριό του υπόκοσμου.
Που όμως έπρεπε να μαχαιρώσει Έλληνα για να ασχοληθούν μαζί τους. Και ακόμα τα μπουμπούκια του λιμενικού και της αστυνομίας δεν τα βρήκαν όλα που έδιναν πληροφοριες
Έπρεπε να τους είχαν μπουζουριάσει ήδη από την εποχή της δολοφονικής επίθεσης του Ανδρουτσόπουλου στον Κουσουρή, αλλά τότε ήσαν ακόμη "χρήσιμοι".
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

ενα καλο που εκανε η ανοδος της ΧουΑ, τουλαχιστον στην επαρχια, ηταν να βγουν απο το καβουκι τους διαφοροι θρασυδειλοι και να ξεκαθαρισουμε μερικα πραματα :)
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αν ήταν απλά κάποιοι νοσταλγοί που άναβαν πυρσους και διάβαζαν κείμενα, κλαιν.
Μιλάμε για βαθύ υπόκοσμο από ένα σημείο και μετά. Εκεί ήταν το θέμα. Και αυτά ήταν που τους έφαγαν.
Αν δεν υπήρχε ο Φυσσας και ο Ρουπακιας θα υπήρχε κάποιος άλλος Φυσσας και κάποιος άλλος Ρουπακιας. Θέμα χρόνου ήταν. Και όχι δε το πάω καθόλου συνομοσιολογικα.
Πάρτο αλλιώς, πες μου έναν μεγάλονονο η κάποια συμμορία που να την έχει βγάλει λάδι. Κανένας. Κάποια στιγμή απλά κλείνει ο κύκλος τους. Και όχι αναίμακτα.
Αλήθεια, έχω ξαναρώτησει, θυμάται κανείς ένα χρήστη με το nick Ozy και αβαταρ ένα γατί, στο παλιό που εξαφανίστηκε εντελώς μετά από τις διώξεις των μελών της ΧΑ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 19 Σεπ 2024, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Aitwlos έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:25
nemo έγραψε: 19 Σεπ 2024, 22:15 οκ να σας πω ειναι φασιστας ο πατερας του φυσσα που γραφει και πιστευει οτι λεει η χα;

Το σύστημα δεν το το ανατρέψεις εσυ ζώο. Σου το είπα από χθες που βρήκες την ημέρα να σχολιάσεις. Σου λέω εύχομαι να πας να βρεις τους πρώην ηγέτες σου ( στην φυλακή). Δεν είμαι αρκετά σκατοψυχος να σου πω να πας να συναντήσεις τον Φύσσα.

Υ.Γ Θα συνεχίζεις να πηζεις
μα δεν απαντησα σε σενα..ναυτη!!! :smt005: για το τσιρκο ειστε λεμε !
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”