Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Πτολεμαίος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:47Και πως θα ζήσουν οι υπόλοιποι ρε νυκτοβιε;
Θα λουφάζουν για λίγο καιρό και μετά ξανά προς τη δόξα.
Ρωταω εσένα και τους άλλους εδώ μέσα, πως θα ζήσουν που είναι η κουλτούρα τους τέτοια;
Όπως έζησαν και ένα σωρό άλλοι μετανάστες που ήρθαν εδώ χωρίς τίποτα. Όπως ζουν και ένα σωρό πάμπτωχοι άλλοι άνθρωποι. Σου είπε κανείς ότι οι γύφτοι είναι το πιο φτωχό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας; Υπάρχουν και φτωχότερα.
Η κουλτούρα τους, να πάει να γαμηθεί. Με φυλακή και ξύλο αλλάζει γρήγορα η κουλτούρα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Μια χαρα μπορείς. Αλλά δε θα χρειαστεί. Με το που θα μπουν μέσα που πρώτοι 10000 οι υπόλοιποι θα λουφαξουν. Φυλακές σε ξερονήσια μακρυά από γυφτοσυνοικιες π.χ. στην ψυταλλεια δίπλα στο βιολογικό να τους θυμίζει η ατμόσφαιρα το τσαντίρι τους
Καλή τύχη λοιπόν με την παγκόσμια κατακραυγή για ρατσιστική συμπεριφορά σε μειονότητα.
Θα βγουν ένα εκατομμύριο οργανώσεις/κυβερνήσεις/κόμματα και θα μας πρήζουν τα αρχιδια ότι υπάρχει και αλλη μέθοδος, αυτή της ενσωματωσης , τις ίδιες μαλακίες που ακούς και εδώ μέσα.
Άσε ρε Λορντ, δεν γίνονται αυτά που λες όσο λογικά και να ακούγονται.
Επισης για απαντήστε μου λίγο.
Ας πούμε ότι γίνεται αυτό που λέτε (και αυτό που είπα εγώ για "80000" φυλακίσεις) και φυλακίζουν ξέρω γω δέκα, είκοσι, τριάντα χιλιάδες γύφτους.
Πώς θα ζήσουν οι άλλοι; Με τι έσοδα; Θεωρεί κάποιος ότι θα πάνε πχ για δουλειά; Θα υπάρξουν τεράστιες αναταραχές και θα γίνουν χειρότερα αισχη από αυτά που ήδη γίνονται. Ληστείες κλοπές απαγωγές δολοφονίες, κανονική καταστροφή.
Δεν γίνονται παιδιά αυτά, ξεχαστε τα.
Το θέμα έχει ξεφύγει πλέον, εκεί που δουλεύω τα βλέπω με τα μάτια μου, Μαδαγασκάρη η μόνη λύση η οποία δεν θα γίνει ποτέ διότι δεν είμαστε στην περίοδο του Τρίτου Ράιχ.
Ξερονήσια για ποινικούς γύφτους σε φυλακές τύπου αλκατραζ για τους σκληρούς και σε άλλο νησί ημιανοιχτές αγροτικες για τους πιο ήπιους. Τώρα πώς θα ζήσουν οι άλλοι? πεδίο δόξης λαμπρό για τις μκο να πηγαίνουν να τους ταίζουν. μια μέρα να περασουν μαζί τους και θα πάψουν να σκούζουν. Η διεθνής κατακραυγή εύκολα κουμαντάρεται. Τους προσκαλούμε να έρθουν να επισκεφτούν τους καταυλισμούς χωρίς καμία αστυνομική συνοδεία.
Απομακρυσμένα ξερονήσια θα ήταν μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Να τους απολύσεις όλους εκεί, αποκομμένους σαν την νήσο Σεντινελ, να δούμε πόσο θα χρειαστεί να περάσουν από την ανθρωποφαγία στην εφεύρεση πλεούμενων
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:42
Παλαιότερα είχε προσπαθήσει να τους πάει στα Μέγαρα, εκεί στο όρος Πατέρας που λέγαμε πρωτύτερα. Έσκασε και 300Κ το κράτος (από ευρωπαϊκά κονδύλια) να τους φτιάξει τους οικίσκους με όλες τις παροχές. Είχαν ανέβει και τότε στα κάγκελα οι Μεγαρείς κι ο δήμαρχός τους, αλλά δεν χρειάστηκε να γίνει κάτι, γδύσαν οι γύφτοι τους οικίσκους και φύγανε, μιλάμε τους τοίχους αφήσανε μοναχά, στο τέλος κατεδαφίστηκε κι ό,τι απέμεινε, όλα καλά.
Αυτό ήταν η επιτομή της γελοιότητας. Να πας ανθρώπους με πολύτεκνες οικογένειες στα 1000 μέτρα υψόμετρο, σε μια ράχη που φυσάει 11 μποφόρ. Έφαγαν τα λεφτά και τα αφήσανε έτσι.
δεν υπάρχουν πολύτεκνοι σε χωριά σε υψόμετρο 1000 μέτρων? Οι ρομα δικαιούνται ειδικής μεταχείρισης ειδικά όταν τους δίνουν τζάμπα σπίτια. Beggars cant be choosers
Τι λε ρε μπαγλαμα; Συγκρίνεις τις τοποθεσίες των χωριών με μια κορυφή που ήταν κεραίες ραντάρ; Τέλος πάντων καλά πήγε και αυτό. Είπατε να τους βάλετε εκεί όσο πιο μακριά γίνεται από ανθρώπους*, δεν πήγαν, τα έγδυσαν κιόλας. Σας βρήκαν ανίκανους μπούληδες και σας γλεντάνε.
* Φάνη Πάλλη Πετραλιά: Στο Χολαργό οι Ρομά μένουν δίπλα σε ανθρώπους
Δηλαδή ή εφαρμόζουμε ατιμωρησία και αφήνουμε τους γύφτους ανενόχλητους ή φέρνουμε τον Ελληνα Χίτλερ και πραγματοποιεί ολοκαύτωμα γύφτων, μέση κατάσταση δεν μπορεί να υπάρξει;
Κατηγορηματικά Όχι, δεν μπορεί να υπάρξει.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Πόσοι πιστεύεις πρέπει να φυλακιστούν για να σταματήσει το πρόβλημα;
Στο πιο πάνω ποστ μου εγώ έγραψα για 80000.
Τόσοι χρειάζονται και ούτε ένας λιγότερος.
Κάτσε φτιάξε τόσες φυλακές, κάτσε τάισε τόσο κόσμο και επίσης κάτσε φάε την παγκόσμια κατακραυγή και καταδίκη λοιπόν.
Ο Ότο έχει δίκιο.
Η μάχη έχει χαθεί, η Βουλγαρία πχ δεν αποκλείεται να έχει και 40% γύφτους στον πληθυσμό της.
Ράινχαρτ έλα σώσε μας.
Γύρνα πίσω ή έστω στείλε στο viber.
Λες χαζομάρες όμως, γιατί η ποινές δρουν αποτρεπικτα. Μόλις οι πρώτοι μπουν μέσα, μπουν μέσα όμως και κοπουν τα επιδοματα σε ολους θα γίνουν αρνάκια όλοι και οι 80000. Χώρια που στο τέλος θα βγάλεις και τα σπασμένα από τις κινήσεις αυτές.
Θα έχεις παγκόσμια κατακραυγή αν εφαρμόσεις το νομο; Θα το κάναμε αλλά δε μας άφηναν οι κουμουνιστες φαση;
Ο Ότο είναι ένα κομματοσκυλο, που παρουσιάζει ως επιτυχίες της κυβέρνησης την επενδυτική βαθμίδα και τις διεθνείς διαφωνίες. Αέρα κοπανιστό δηλαδή.
Και πως θα ζήσουν οι υπόλοιποι ρε νυκτοβιε;
Θα λουφάζουν για λίγο καιρό και μετά ξανά προς τη δόξα.
Ρωταω εσένα και τους άλλους εδώ μέσα, πως θα ζήσουν που είναι η κουλτούρα τους τέτοια;
Στα ξαφνικά θα βγουν για δουλειά τους οποίους δεν θα τους παίρνει και κανένας;
Μόνο αν μειωθεί ο πληθυσμός τους μπορεί κάτι να γίνει.
Τα τσεχοcommies έκαναν την καλύτερη δουλειά. Στείρωση.
Αυτό και η Μαδαγασκάρη δεν υπάρχει μέση λύση.
καλά βάλε μέσα 10000, διάλυσε τους καταυλισμούς, διασπείρεις μετά σε όλη την ελλάδα σε ακατοίκητα ακίνητα του δημοσίου κατά προτίμηση σε περιοχές με ρωσοπόντιους τους υπόλοιπους και τους ταίζεις με χρηματα από ΕΕ (φαγητό όχι χρήματα). Χωρίς να είναι μπούγιο οι γύφτοι θα λουφάξουν, τι θα κάνουν αν είναι μία οικογένεια 10 ατόμων σε ένα δήμο 1500? Θα τους τραμπουκίζουν? Τους διαλύεις τα γκετο και θα διαλυθεί και η υποκουλτούρα
Εν τω μεταξύ, το σπίτι του συγχωρεμένου του πεθερού μου είναι σ' ένα χωριό 700 μέτρα υψόμετρο, 40 χλμ από την πλησιέστερη πόλη (Καλαμάτα), μόνο πέτρα, ελιές και φρύγανα, Μάνη γαρ, στην κατεβασιά του βουνού, αγιάζι τον χειμώνα να σού πέφτει η μύτη.
Η κουλτούρα τους, να πάει να γαμηθεί. Με φυλακή και ξύλο αλλάζει γρήγορα η κουλτούρα.
Ωράια, ρίχτε τους ξύλο και φυλακή. Το θέλετε η πλειοψηφία εδώ και 30 χρόνια. Γιατί δεν το κάνετε;
Αυτό λέω και παραπάνω, είδες να είναι στο πρόγραμμα έστω και ΕΝΟΣ κόμματος η πάταξη των γύφτων; Πώς να το κάνουμε δηλαδή, να φτιάξουμε ομάδες δικαστών Dredd και να κάνουμε επιδρομές σε καταυλισμούς; Εγώ είχα δηλώσει ότι αν η ΝΔ μάζευε τους γύφτους θα τους ψήφιζα για 20 χρόνια, ακόμα και αν τα έκανε σκατά σε όλα τα υπόλοιπα. Βλέπεις να ενδιαφέρεται κανένα κόμμα; Για τη ΝΔ υπάρχουν δύο ειδών προβλήματα, αυτά που δεν λύνονται επειδή "δεν υπάρχουν λεφτά" και αυτά τα οποία "δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο". Οι γύφτοι παίζουν και στις δύο κατηγορίες σύμφωνα με τη ΝΔ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ωράια, ρίχτε τους ξύλο και φυλακή. Το θέλετε η πλειοψηφία εδώ και 30 χρόνια. Γιατί δεν το κάνετε;
Αυτό λέω και παραπάνω, είδες να είναι στο πρόγραμμα έστω και ΕΝΟΣ κόμματος η πάταξη των γύφτων; Πώς να το κάνουμε δηλαδή, να φτιάξουμε ομάδες δικαστών Dredd και να κάνουμε επιδρομές σε καταυλισμούς; Εγώ είχα δηλώσει ότι αν η ΝΔ μάζευε τους γύφτους θα τους ψήφιζα για 20 χρόνια, ακόμα και αν τα έκανε σκατά σε όλα τα υπόλοιπα. Βλέπεις να ενδιαφέρεται κανένα κόμμα; Για τη ΝΔ υπάρχουν δύο ειδών προβλήματα, αυτά που δεν λύνονται επειδή "δεν υπάρχουν λεφτά" και αυτά τα οποία "δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο". Οι γύφτοι παίζουν και στις δύο κατηγορίες σύμφωνα με τη ΝΔ.
Δε μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων να μισεί θανάσιμα τους γύφτους, να μην τους θεωρεί ανθρώπους, αλλά τα πολιτικά τους κόμματα να μην το βάζουν σε προτεραιότητα. Τη στιγμή μάλιστα που σε άλλα κράτη τους γαμάνε για αυτό δεν κουνιούνται.
Σε όλα τα άλλα κράτη πως έχουν ενσωματωθεί και ζούνε με ελάχιστα προβλήματα, και εδώ πάλι ειδική περίπτωση;
Παπάρια έχουν ενσωματωθεί. Παντού εξίσου προβληματικές, παραβατικές κι επικίνδυνες, είναι οι κοινότητές τους.
Η μόνη λύση είναι δρακόντια ποινική αντιμετώπιση και τα παιδιά στην πρόνοια. Αλλά να σου πω εγώ ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα: τα ψηφαλάκια. Ένα μπουρδέλο έχει καταντήσει το κράτος αυτό για τα γαμημένα τα ψηφαλάκια.
Πουθενά δεν κόβουν τις γραμμές έτσι χύμα. Πουθενά δεν υπάρχει αυτό το αίσχος. Κάντε κράτος και μετά μιλήστε
Σου λέμε τόση ώρα ότι έτσι και πάει "να φτιαχτεί κράτος" θα βγει και θα ακούσεις για ΔΗΚΕΟΣΗΝΥ.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Πτολεμαίος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 14:05
Σου λέμε τόση ώρα ότι έτσι και πάει "να φτιαχτεί κράτος" θα βγει και θα ακούσεις για ΔΗΚΕΟΣΗΝΥ.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Εγώ είμαι το εμπόδιο δηλαδή; Δεν το ήξερα οτι έχω τόσο πολύ εξουσία. Κάτι λίγοι άπλυτοι σαν τον Κωνσταντίνου είναι που τα λένε αυτά. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων λέει τσακίστε τους. Γιατι δεν τους τσακίζετε;
Καλή τύχη λοιπόν με την παγκόσμια κατακραυγή για ρατσιστική συμπεριφορά σε μειονότητα.
Θα βγουν ένα εκατομμύριο οργανώσεις/κυβερνήσεις/κόμματα και θα μας πρήζουν τα αρχιδια ότι υπάρχει και αλλη μέθοδος, αυτή της ενσωματωσης , τις ίδιες μαλακίες που ακούς και εδώ μέσα.
Άσε ρε Λορντ, δεν γίνονται αυτά που λες όσο λογικά και να ακούγονται.
Επισης για απαντήστε μου λίγο.
Ας πούμε ότι γίνεται αυτό που λέτε (και αυτό που είπα εγώ για "80000" φυλακίσεις) και φυλακίζουν ξέρω γω δέκα, είκοσι, τριάντα χιλιάδες γύφτους.
Πώς θα ζήσουν οι άλλοι; Με τι έσοδα; Θεωρεί κάποιος ότι θα πάνε πχ για δουλειά; Θα υπάρξουν τεράστιες αναταραχές και θα γίνουν χειρότερα αισχη από αυτά που ήδη γίνονται. Ληστείες κλοπές απαγωγές δολοφονίες, κανονική καταστροφή.
Δεν γίνονται παιδιά αυτά, ξεχαστε τα.
Το θέμα έχει ξεφύγει πλέον, εκεί που δουλεύω τα βλέπω με τα μάτια μου, Μαδαγασκάρη η μόνη λύση η οποία δεν θα γίνει ποτέ διότι δεν είμαστε στην περίοδο του Τρίτου Ράιχ.
Δεν έχετε τα @@ να τους γαμήσετε αν και το θέλετε πολύ. Είσαστε κότες και ανίκανοι, και σας γλεντάνε οι γύφτοι
Βρε δώσε μου εξουσία εμένα προσωπικά και σου εγγυωμαι ότι σε μια βδομάδα η ύπαρξη τους θα περιορίζεται στα σχολικά βιβλία σαν μια απλή υποσημείωση σαν εκείνη την φυλή που ζούσε μέχρι τον 18ο αιώνα στα Νησιά του Πάσχα
Με το "δεν έχω αρχιδια" τι εννοείς;
Ότι τους φοβάμαι;
Δεν θέλω να μιλήσω ειδεμη θα σου αποδείκνυα ότι όχι απλά δεν τους φοβάμαι αλλά τους έχω για τα αρχιδια μου.
Πτολεμαίος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 14:10
Βρε δώσε μου εξουσία εμένα προσωπικά και σου εγγυωμαι ότι σε μια βδομάδα η ύπαρξη τους θα περιορίζεται στα σχολικά βιβλία σαν μια απλή υποσημείωση σαν εκείνη την φυλή που ζούσε μέχρι τον 18ο αιώνα στα Νησιά του Πάσχα