Lord Brum έγραψε: 19 Σεπ 2024, 12:37
Πτολεμαίος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 11:48
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:29
Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται να χυθεί αίμα, από τη στιγμή που υπάρχει η λύση της φυλάκισης χωρίς αναστολές και λοιπές παπαριές λόγω προσήκουσας ευαισθησίας.
Επίσης δεν καταλαβαίνω το "μάντρα" ότι αν τους κόψεις τις παράνομες και επικίνδυνες για τους άλλους πηγές εσόδων, θα βρούν κάτι χειρότερο να κάνουν. Δηλαδή τί χειρότερο μπορούν να κάνουν;
Βγες από την γυάλα την οποία ζεις.
Δεν μπορείς να φυλακίσεις 80000 άτομα (διότι τόσα περίπου χρειάζεται να φυλακιστούν αν θες να δεις προκοπή από φυλακίσεις).
Και επίσης ποτέ -μα ποτε- μη λες "τι χειρότερο μπορούν να κάνουν" διότι πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ τι θα πει γύφτος.
Εδώ πριν πεντεξι χρόνια
ΞΕΘΑΨΑΝ (ναι καλά διαβασες,
ΞΕ-ΘΑ-ΨΑΝ ) μια γυναίκα ,πρόσφατα θαμμενη- για να πάρουν χρυσαφικά. Φαντάσου βρώμα από ένα μισοσαπιο πτώμα και όμως αυτοί το
επιασαν (διότι προφανώς δεν χρησιμοποίησαν αντιβαρυτικη τεχνολογία να το σηκώσουν) και με κίνδυνο να διαλυθεί, το σήκωσαν πάνω στον τάφο, το έψαξαν και αφού έκαναν ότι έκαναν, το άφησαν καθισμένο δίπλα στην ταφόπλακα.
Οπότε θα σου πω εγώ μερικές ιδέες για το τι χειρότερο μπορούν να κάνουν.
Να πάρουν το παιδί σου και να πουλήσουν τα όργανα του.
Να πάρουν το παιδί σου και να γυρίσουν snuff movies για να την πουλήσουν.
Να μπαίνουν σπίτι σου, να σκοτώνουν τους πάντες για να ξαφρισουν τα πάντα από το σπίτι σου, μέχρι και τα σίδερα από τα μπετά.
Να σου την πέφτουν στο δρόμο και να κλέβουν αυτοκίνητα.
Πολλά μπορώ να σκεφτώ αλλά δεν θα ασχοληθώ και ιδιαίτερα κιόλας.
Να πα να γαμηθουνε, δεν είναι καν παράσιτα, τα παράσιτα δεν πολλαπλασιάζονται.
Είναι κάτι χειρότερα από καρκίνος.
Εγώ αφήνω αυτό εδώ και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
https://en.wikipedia.org/wiki/Goi%C3%A2nia_accident
Μια χαρα μπορείς. Αλλά δε θα χρειαστεί. Με το που θα μπουν μέσα που πρώτοι 10000 οι υπόλοιποι θα λουφαξουν. Φυλακές σε ξερονήσια μακρυά από γυφτοσυνοικιες π.χ. στην ψυταλλεια δίπλα στο βιολογικό να τους θυμίζει η ατμόσφαιρα το τσαντίρι τους
Καλή τύχη λοιπόν με την παγκόσμια κατακραυγή για ρατσιστική συμπεριφορά σε μειονότητα.
Θα βγουν ένα εκατομμύριο οργανώσεις/κυβερνήσεις/κόμματα και θα μας πρήζουν τα αρχιδια ότι υπάρχει και
αλλη μέθοδος, αυτή της ενσωματωσης , τις ίδιες μαλακίες που ακούς και εδώ μέσα.
Άσε ρε Λορντ, δεν γίνονται αυτά που λες όσο λογικά και να ακούγονται.
Επισης για απαντήστε μου λίγο.
Ας πούμε ότι γίνεται αυτό που λέτε (και αυτό που είπα εγώ για "80000" φυλακίσεις) και φυλακίζουν ξέρω γω δέκα, είκοσι, τριάντα χιλιάδες γύφτους.
Πώς θα ζήσουν οι άλλοι; Με τι έσοδα; Θεωρεί κάποιος ότι θα πάνε πχ για δουλειά; Θα υπάρξουν τεράστιες αναταραχές και θα γίνουν χειρότερα αισχη από αυτά που ήδη γίνονται. Ληστείες κλοπές απαγωγές δολοφονίες, κανονική καταστροφή.
Δεν γίνονται παιδιά αυτά, ξεχαστε τα.
Το θέμα έχει ξεφύγει πλέον, εκεί που δουλεύω τα βλέπω με τα μάτια μου,
Μαδαγασκάρη η μόνη λύση η οποία δεν θα γίνει ποτέ διότι δεν είμαστε στην περίοδο του Τρίτου Ράιχ.