Thor έγραψε: 16 Σεπ 2024, 16:47Μεσα στη πρεσβεια.
τιμαλακεςειστε
Thor έγραψε: 16 Σεπ 2024, 16:47Μεσα στη πρεσβεια.
σωστόhades έγραψε: 16 Σεπ 2024, 13:02 Κανονικά όλες οι ΠΑΕ και ΚΑΕ πρέπει να πάνε και να ζητήσουν κατάργηση του στυλ χάνουμε φράγκα.
Απ τη μια τσεπη στην αλλη δεν πανε τα προστιμα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ρε συ, όλοι αυτοί οι ξεκωλιάρηδες Κούληδες δεν έχουν πατήσει μισή φορά γήπεδο και εάν έχουν πατήσει θα ήταν στα επίσημα χωρίς καν πρόσκλησηΝετο Γκουερινο έγραψε: 16 Σεπ 2024, 16:05 Αλλά χίλια προβλήματα μπορώ να σε πω
Χάλασε το κινητό την Παρασκευή για παράδειγμα
Εγώ πρέπει να έχω λεφτά να πάρω άλλο σε μία μέρα αλλιώς παρόλο που έχω εχω πληρώσει το διαρκείας δεν μπορώ να μπω
Κόλλησε, έσπασε, έμεινε από μπαταρία πριν μπω στο γήπεδο
Ένα σωρό άλλα
Εγώ ήδη το μετάνιωσα που πήρα και είναι η τελευταία φορά
Θα μας διώξει από το γήπεδο μια πουστρα ένα ξεφτυλισμενο μουνι που παριστάνει τον υπουργό,μια πουτανα, ένα κωλοχανειο.
Μακάρι ΠΑΟ-οσφπ ΟΑΚΑΝετο Γκουερινο έγραψε: 16 Σεπ 2024, 16:06 Φέτος θα κάνουν τελικό με κόσμο και θα βγει αυτό το μουνι και θα πουλήσει και σαξες στορι
Αυτό το πουστρακι
Καλά μαλακία είναι το μετρό χαίρω πολύ και πριν ξέρανε στην θεωρία που κάθεσαι πάλι ήθελε ΑΜΚΑ και μαλακίες για να βγάλεις εισιτήριοTarkovsky έγραψε: 16 Σεπ 2024, 19:52 στο μεταξύ, ούτε εγώ ούτε κανείς δεν κάθεται στη θέση που γράφει το εισιτήριό του, οπότε το όλο σύστημα είναι μια τεράστια κούλικη μαλακία - δεν υπάρχει μέρος στον πλανήτη που να το εφαρμόζουν
Παλι μεσα επεσες
Εχει καμια αθλητικη εκπομπη με αφισβητουμενες σημερα;Μας ακυρωσαν λεει γκολ γιατι ο παικτης εκανε κινηση προς τη μπαλα ενω ηταν οφσαιντ.Κοιτα να δεις ε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι τι.Δεν σφυριχθηκε οφσαιντ επειδη εκανε ο αλλος κινηση προς τη μπαλα;Ουτε τον αμυντικο ακουμπησε ουτε τη μπαλα πισω του ηταν,επαθες μινι εγκεφαλικο;Κόκκορας έγραψε: 17 Σεπ 2024, 00:18 Οπως καλη ωρα εσυ...
Εντωμεταξυ ειδα την φαση που σου ακυρωσαν το γκολ και αφηνεις υπονοουμενο για μαουριτσιο![]()
Εχετε ξεφυγει τελειως λεμε![]()