Αλλά χίλια προβλήματα μπορώ να σε πωhades έγραψε: 16 Σεπ 2024, 13:02Συμφωνώ με τον ΝετοΝετο Γκουερινο έγραψε: 16 Σεπ 2024, 00:49Είσαι βλάκας δεν έχεις καταλάβει τι λέω
Όχι για σένα ,αλλά για τους υπόλοιπους που διαβάζουν
Κάποιες μεγάλες ομάδες έχουν πουλήσει περίπου είκοσι χιλιάδες διάρκειας,λίγο πάνω λίγο κάτω
Από αυτούς, κάποιες χιλιάδες δεν πάνε σε όλα τα ματς, είτε λόγω δουλειάς, είτε λόγω επαρχίας ή εξωτερικού ή για οποιονδήποτε λόγο
Αυτό φυσικά ίσχυε για όλα τα χρόνια,με την μόνη διαφορά ότι μέχρι πέρυσι μπορούσες να δώσεις το διάρκειας σου να μπει κάποιος άλλος
Εμείς είμαστε μια παρέα δεκαπέντε άτομα με διαρκείας στην θύρα 1
Ελάχιστες φορές ήμασταν στο γήπεδο και οι 15,αλλά πάντα ερχόταν κάποιος φίλος στη θέση αυτων που δεν ερχόταν
Οι περισσότεροι που έχουν διαρκείας από την επαρχία,το έδιναν σε έναν στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη να πηγαίνει όταν δεν κατέβαιναν αυτοί ή το έδιναν σε κάποιον από την επαρχία που ήθελε να πάει
Τώρα πρέπει να του δώσεις το κινητό σου και με κίνδυνο να γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπιας και να έχεις και μπελάδες
Αρχικά με αυτό το μέτρο κόβουν αυτόν που σκάει τελευταία στιγμή και τον άσχετο επίσης που θα έπαιρνε εισητηριάκι από έξω από το εκδοτήριο .
Ήδη για μένα το να δίνεις το ΑΜΚΑ σου ήταν μια μαλακία και μίση .Τώρα ένα περισσότερο. Κανονικά όλες οι ΠΑΕ και ΚΑΕ πρέπει να πάνε και να ζητήσουν κατάργηση του στυλ χάνουμε φράγκα.
Χάλασε το κινητό την Παρασκευή για παράδειγμα
Εγώ πρέπει να έχω λεφτά να πάρω άλλο σε μία μέρα αλλιώς παρόλο που έχω εχω πληρώσει το διαρκείας δεν μπορώ να μπω
Κόλλησε, έσπασε, έμεινε από μπαταρία πριν μπω στο γήπεδο
Ένα σωρό άλλα
Εγώ ήδη το μετάνιωσα που πήρα και είναι η τελευταία φορά
Θα μας διώξει από το γήπεδο μια πουστρα ένα ξεφτυλισμενο μουνι που παριστάνει τον υπουργό,μια πουτανα,ένα κωλοχανειο