καθώς για τα ζαιολυματα καλή κουβεντα δεν εχω
αλλά σιγά.... πόσοι είμαστε εδώ και πόσοι θα το διαβάσουν

https://www.faros-24.gr/2024/04/blog-post_85.html

Μέσω ΤΑΡ και υγροποιημένου αερίου εννοεί. Αν θέλαμε θα πάγωνε η βουλγαρία τότε γιατί δεν είχε συμφωνίες πλην ΡωσίαςΛίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:12Τι εννοεί «τους έδωσε ΦΑ»;panos291 έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:05 "Ένας από τους λόγους είναι η προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν την ενεργειακή τους επάρκεια μέσω της Ελλάδας – που το 2022 τους έδωσε φυσικό αέριο χωρίς να διεκδικήσει την ανανέωση της συμφωνίας του 1964 για τα νερά του Άρδα."
Ισχύει αυτο? Πρόκειται για αλλη μια μεγαλη επιτυχία της κυβερνησαρας μας?
αν είδες δεν είπα κάτι για την στάση της Βουλγαρίας Την δική μας στυλιτεύω Είχαμε ευκαιρίες το 2007 το 2010 με τις κάθετες οδούς και το 2022 να κλείσουμε ένα θέμα που απασχολεί κάποιες χιλιάδες συμπατριώτες μαςfoscilis έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:42 Ελληνες πατριωτε: τη Δευτερα κρατουν την Αλβανια εκτος ΕΕ επειδη δεν παρεμβαινει η κυβερνηση στην ανεξαρτητη δικαιοσυνη να αποφυλακιστει ενας αυτονομιστης μαφιοζος οικοπεδοφαγος σα να ειναι το πιο αυτονοητο πραγμα του κοσμου και Τεταρτη τους φαινεται εξωφρενικο που καποιος αλλος ζηταει ανταλλαγματα (ειρηνικα κιολας) για να δωσει 200 εκατομμυρια κυβικα νερο το χρονο. "Ειμαστε ατυχοι, εχουμε καθικια γειτονες" σου κλαιγονται μετα.
καλά τα λες Από την δεκαετία του 90 υπάρχει αυτό Να είστε οι καλοί έτσι για αυτό μην λύσεις θέματα με την Αλβανία όταν έχεις όλα τα πλεονεκτήματα Να μην λύσεις θέματα με τα Σκόπια υπέρ σου όταν έχει όλα τα πλεονεκτήματα Με την Βουλγαρία κτλ.Maspoli έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:32 Προέχει το ΝΑΤΟ, δεν μπορεί η χώρα να εγείρει ζητήματα που θέτουν στον παραμικρότερο κίνδυνο την συνοχή της Συμμαχίας (ιερής μάλιστα κατά τον ΣΥΡΙΖΑ). Οτιδήποτε μπορεί να θέσει σε αμφισβήτηση, έστω και κατ' ελάχιστον, την απόλυτη προσήλωση της χώρας στο δόγμα ότι οι ανάγκες της νατοϊκής συνοχής είναι η μόνη αποστολή της χώρας, είναι όχι μόνο ασήμαντο αλλά και εχθρικό.
Μαζευτείτε κάποιοι λοιπόν...
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο, να 'σαι καλά Άδη, κι εγώ πρώτη φορά ακούω για το θέμα.hades έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:24 Αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα αν το γκουγκλάρεις θα βρεις μόνο άρθρα από μέσα του νομού του Εβρου ή της Θράκης. Κανένα μεγάλο ΜΜΕ δεν έχει ασχοληθεί με αυτό.
Μας δείχνει ξεκάθαρα τον τρόπο σκέψης της Αθήνας απέναντι στην περιφέρεια και πως σκορπάει τα οποία πλεονεκτήματα που έχει χωρίς αντάλλαγμα.
Για αυτό μας γλεντάνε όλοι .
μου αρέσει που υιοθετείς τελείως άκριτα την αλβανική προπαγάνδα κατά του μπελέρη ενώ δεν έχεις ιδέα τι πραγματικά παίζει στη Β. Ήπειροfoscilis έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:42 Ελληνες πατριωτε: τη Δευτερα κρατουν την Αλβανια εκτος ΕΕ επειδη δεν παρεμβαινει η κυβερνηση στην ανεξαρτητη δικαιοσυνη να αποφυλακιστει ενας αυτονομιστης μαφιοζος οικοπεδοφαγος σα να ειναι το πιο αυτονοητο πραγμα του κοσμου και Τεταρτη τους φαινεται εξωφρενικο που καποιος αλλος ζηταει ανταλλαγματα (ειρηνικα κιολας) για να δωσει 200 εκατομμυρια κυβικα νερο το χρονο. "Ειμαστε ατυχοι, εχουμε καθικια γειτονες" σου κλαιγονται μετα.
Όχι ότι η ΝΔ έκανε κάτι, ευχολόγια του Δένδια βλέπω στο άρθρο ότι όλα θα πάνε καλά σε ερώτημα βουλευτή τους και μαλακίες του Σκρέκα που δεν το συμπεριέλαβε στη συμφωνία για την ενέργεια, αλλά στο άρθρο (επίσης) λέει ότι οι ντόπιοι ενημερώσανε την κυβέρνηση από το 2015 ακόμα.πήζον bot έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:12 Ακομα να καταλαβουν τα ζωντανα οτι η νδ ηρθε για να διαλυσει την χωρα και το πραττει καθημερινα μεθοδικα..
Θα μου πεις την ψηφισαν... που μυαλο?
Απλα μαλακιες λες παλι ε?Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:21Όχι ότι η ΝΔ έκανε κάτι, ευχολόγια του Δένδια βλέπω στο άρθρο ότι όλα θα πάνε καλά σε ερώτημα βουλευτή τους και μαλακίες του Σκρέκα που δεν το συμπεριέλαβε στη συμφωνία για την ενέργεια, αλλά στο άρθρο (επίσης) λέει ότι οι ντόπιοι ενημερώσανε την κυβέρνηση από το 2015 ακόμα.πήζον bot έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:12 Ακομα να καταλαβουν τα ζωντανα οτι η νδ ηρθε για να διαλυσει την χωρα και το πραττει καθημερινα μεθοδικα..
Απλά λέω, ε;
πήζον bot έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:54Απλα μαλακιες λες παλι ε?Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:21Όχι ότι η ΝΔ έκανε κάτι, ευχολόγια του Δένδια βλέπω στο άρθρο ότι όλα θα πάνε καλά σε ερώτημα βουλευτή τους και μαλακίες του Σκρέκα που δεν το συμπεριέλαβε στη συμφωνία για την ενέργεια, αλλά στο άρθρο (επίσης) λέει ότι οι ντόπιοι ενημερώσανε την κυβέρνηση από το 2015 ακόμα.πήζον bot έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:12 Ακομα να καταλαβουν τα ζωντανα οτι η νδ ηρθε για να διαλυσει την χωρα και το πραττει καθημερινα μεθοδικα..
Απλά λέω, ε;
Σωναμε την χωρα απ τα σκατα που την ριξατε.
Συγγνωμη που δεν ανανεωσαμε την συμφωνια 10 χρονια νωριτερα.
Πανε κανε ενα μπανακι στο τουκετζιαν τωρα να συνελθεις
αυτό θα πόσταρα και εγώ Προσωρινή συμφωνία μέχρι τέλος του Σεπτέμβρη είναι αυτό
Καθόλου. Είμαι πολύ καλύτερα ενημερωμένος από εσένα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:57
μου αρέσει που υιοθετείς τελείως άκριτα την αλβανική προπαγάνδα κατά του μπελέρη ενώ δεν έχεις ιδέα τι πραγματικά παίζει στη Β. Ήπειρο