Αρίστος έγραψε: 05 Σεπ 2024, 13:30
Isildur έγραψε: 05 Σεπ 2024, 09:37
Αρίστος έγραψε: 04 Σεπ 2024, 13:50
Εγω εβαλα ακριβως τι ελεγε το newsbomb που το ρεπορταζ του εκανε κοπυ το tromaktiko.
Κατα τα αλλα αν η σειρα ειναι καλη και οι ηθοποιοι δινουν ρεστα για μενα δεν ειναι καλυτερο αλλα χειροτερο. Ακριβως γιατι δεν θελω να εχουν διεισδυτικοτητα τα προιοντα της Woke παρακουλτουρας.
Για να το δω φυσικα ουτε λογος. Αν ειχα χρονο θα προηγουντουσαν γυρω στις 20 αλλες σειρες, καποιες απο τις οποιες κωμικες ελληνικες και καποιες καλες ξενες sci fi χωρις woke παρλαπιπες.
.
Ειλικρινά τώρα, όντως δεν καταλαβαίνεις πόσο προβληματικό είναι αυτό που λες και κάνεις εδώ, ή απλώς στα @@, κουβέντα να γίνεται και σελίδες να γεμίζουν στα νήματά σου (για όποιον λόγο σε φτιάχνει κάτι τέτοιο);
Μπήκα μόλις τώρα και διάβασα το... """άρθρο""" πάνω στο οποίο πάτησες για να ανοίξεις το νήμα. Πραγματικά δηλαδή, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ούτε ο τύπος που το έγραψε κάθισε να δει την σειρά πρώτα. Μοιάζει λες και σχημάτισε κι αυτός γνώμη από τις περιγραφές που τού έκανε κάποιος τρίτος, που με την σειρά του είχε δει ένα τρέιλερ.
Η σειρά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, οπότε μην στενοχωριέσαι για διεισδυτικότητες και τα ρέστα, απλά περνάει ευχάριστα η ώρα κι έχει κάποια καλά στοιχέία για να μην σε κουράζει, αυτό μόνο. Αλλά τα γκεϊλίκια που βλέπει ο αρθογράφος παντού και σε όλους, απλά δεν υπάρχουν. Ναι, έχει, και όπως είπα πιο πάνω
προσωπικά δεν θα με χαλούσε να ήταν λιγότερα, αλλά μέχρι εκεί. Ούτε ο Δίας (που έτρεξες να το βάλεις και στον τίτλο σου) προβάλλεται σαν γκέι (που μια χαρά θα μπορούσαν να πετάξουν καμμιά σκηνή με Γανυμήδη αν θέλανε...), ούτε η Ήρα, ούτε ο Άδης (παρεμπιπτόντως, θεούλης ο Θιούλις). Τον Διόνυσο δείχνει να πηδιέται μόνο, αλλά κι αυτός είναι μπάι και στο τέλος ερωτεύεται και μια γυναίκα.
Θα μπορούσαν βέβαια να σας ενοχλήσουν άλλα πράγματα, εννοώ τον αρθρογράφο κι εσένα (ελπίζω να είστε διαφορετικά πρόσωπα), αλλά εκεί δεν βλέπω καμμιά αναφορά. Όπως πχ ότι ο Ποσειδώνας πηδάει την γυναίκα του αδερφού του. Σόρυ, ήθελα να πω την ίδια του την αδερφή. Εεεε λάθος, εννοούσα την γυναίκα του αδερφού του και ταυτόχρονα αδερφή και των δυο. Αλλά βλέπω ότι γι' αυτές τις ανωμαλίες δεν βγάζετε* άχνα. Γιατί έτσι; Μήπως όλα αυτά είναι τέρμα φυσιολογικά για τις τελευταίες (αλήθεια, πόσες;) δεκαετίες του 20ου αιώνα, αρκεί να μην παίζουν πουστριλίκια στις περιπτύξεις;
* ο πληθυντικός, επειδή αρνείσαι πεισματικά να το δεις για να σχηματίσεις προσωπική άποψη, οπότε λες ό,τι λέει κι ο άσχετος αρθρογράφος.
Δεν εχω καμια σχεση με τον αρθρογραφο του newsbomb, αν ημουν εγω ξερεις πολυ καλα οτι θα το ελεγα, δεν ειμαι ντροπαλο παιδι.
Συνεχιζεις να με εγκαλεις για το Δια οταν σου ειπα οτι εκανα κοπυ πεηστ το αρθρο οπως ολοι εδω μεσα κανουμε σε αρθρα που ανοιγουν νημα.
Οποτε ακυρο που με κατηγορεις και γιατι δεν ανεφερα την αιμομιξια του Ποσειδωνα. Και πιο συγκεκριμενα οτι δεν εβγαλα αχνα.
Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ότι
ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα, ε;
Δεν βαριέσαι, μην τα ξαναλέω (και εγώ, όπως και σχεδόν όλοι άλλοι).
Αρίστος έγραψε: 05 Σεπ 2024, 13:30
Λες οτι δεν εχει ιδιαιτερα γκειλικια η σειρα.
Σωστο απο μια αποψη γιατι εχει τρανσιλικια.
Γι' αυτο με τους τρεις Τρανς στη θεση των τριων Μοιρων τι λες;
Για το Θησεα που διαβαζω οτι ειναι γκει και μαυρος ολα καλα;
Και το παρακατω δεν ειναι καθολου προπαγανδα;
According to the ancient myth, Caeneus was born a girl but, after being raped by Poseidon, he was transformed into a man by the sea-god.
https://www.digitalspy.com/tv/ustv/a620 ... sentation/
.
Βασικά, αυτό που είπα είναι ότι δεν έχει τόσα γκεϊλίκια όσα παρουσιάζει το άρθρο, που τους έβγαλε όλους ντιντήδες. Είπα επίσης, ότι έχει περισσότερα απ' όσα θα ήθελα εγώ να έχει. Εγώ, ε; Με την δική μου αισθητική. Κάτι που δεν σημαίνει τίποτα για τον άλλο παραδίπλα, που μπορεί να του πέφτουν ακόμα πιο πολλά ή πολύ λιγότερα. Ο καθένας έχει τα δικά του στάνταρντς, τα δικά του κριτήρια και τα δικά του γούστα. Ποιοι είμαστε εμείς να τού επιβάλουμε κάτι άλλο;
Για τις 3 τρανς που λες, προσωπικά... χέστηκα. Τις μοίρες υποδύονται, ας ήταν και έφηβες μεταλλαγμένες χελώνες, τι θα άλλαζε; Κι αν σε χάλασε αυτό, που να την έβλεπες κιόλας την σειρά, να δεις ότι οι Ερινύες είναι 3 λεσβιόφατσες μηχανόβιες ή ότι ο μαύρος-γκέι Θησέας ήταν ζευγάρι με τον Σκάμανδρο (ναι, τα έχουν κάνει εντελώς μπουρδέλο χρονολογικά... λέμε τώρα). Το πράμα όμως είναι απλό νομίζω: ε, και; Μαύρη κωμωδία (στα όρια της παρωδίας) είναι, που απλώς πατάει πάνω σε μια πανάρχαια μυθολογία. Δεν είναι ούτε κάποιο σοβαρό έργο, ούτε -ακόμα χειρότερα- κανένα ντοκιμαντέρ, να έχει κάποια βάση το να σ' ενοχλούν όλα αυτά τα γκεϊλίκια ή τα race και τα gender swaps. Αν και, απ' όσο προσπαθώ να θυμηθώ τώρα, απ' αυτό το τελευταίο δεν νομίζω να είχε η σειρά.