Αυτόν πρέπει να τον κλείσουν σε μια τάξη με Επαλίτες και να πετάξουν το κλειδί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιερρακάκης: Τα παιδιά θα μάθουν ότι κάθε πράξη έχει συνέπεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πιερρακάκης: Τα παιδιά θα μάθουν ότι κάθε πράξη έχει συνέπεια
- Eθνικοκοινωνιστης
GoBzi έγραψε: 31 Αύγ 2024, 14:43Σε ποιους αναφέρεσαι στον τρίτο πληθυντικό; Οι δικοί μας είναι απλά ηλίθιοι που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι ενώ παράλληλα είναι και νάρκισσοι υπερόπτες και νομίζουν είναι οι καταλληλότεροι για να κυβερνήσουν. Απλά τους ενδιαφέρει ο τίτλος, το χρήμα και το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ".Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 31 Αύγ 2024, 13:44μπα καθαρα αριθμητικα τα κοιτανε και με βαση τους κατα κεφαλην πορους που καταναλωνονται απλα δεν τους βγαινει μια βιωσιμη κατασταση με βαση αυτη την αντιστοιχιση μεταξυ καταναλωσης κατα κεφαλιν πορων και συνολικου πληθυσμου που ολοενα και αυξανεται![]()
Δεν υπάρχει σχέδιο, δεν κοιτάνε νούμερα, δεν έχουν ιδέα τι κάνουν.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Διαβάζετε με δική σας ευθύνη, αποποιούμαι οιασδήποτε βλάβης.
Spoiler
Στύγιος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:37 Απόρησα κι εγώ ο μετατεθείς απ' τον Έβρο εν έτει 2001 πως μου "χαμογέλασε" η τύχη και πήρα μετάθεση στην Πτολεμαίδα και οργανική μάλιστα σε ΕΠΑΛ .![]()
Την πρώτη "κρυάδα" την πήρα απ' τον διευθυντή με την ανάληψη υπηρεσίας. "Εσύ είσαι άντρας και ψηλός , θα τα καταφέρεις , γιατί είχαμε δύο καθηγήτριες αλλά τα κωλόπαιδα τις έπιαναν τον κώλο και φύγανε"
Η δεύτερη "κρυάδα" ήταν όταν όλοι οι συνάδελφοι με χτυπούσαν φιλικά στην πλάτη σαν μελλοθάνατο![]()
Η τρίτη ήταν όταν μπήκα στο "κλουβί" να διδάξω Νέα Ελληνικά στους.. μηχανολόγους.
Για κάνα πεντάλεπτο κοιταζόμασταν αμήχανα κι εγώ έψαχνα να δω από που θα μου 'ρθει. Με έσωσε ο ΠΑΟΚ,είδα ότι ένας φορούσε φανέλα κι άρχισα κουβέντα για τον κυριακάτικο αγώνα , οπότε χαλάρωσαν και δε με μαχαίρωσαν - θκος μας είναι
![]()
Στον μαθηματικό είχαν πετάξει γάτα στον πίνακα εν ώρα μαθήματος![]()
Εμένα μου έβαλαν κόλλα λόγκο στην κλειδαριά να μη μπορώ να ξεκλειδώσω την τάξη![]()
Για τα επαλ χρειάζεται αστυνομία όχι καθηγητεςΣτύξ έγραψε: 31 Αύγ 2024, 15:08 Διαβάζετε με δική σας ευθύνη, αποποιούμαι οιασδήποτε βλάβης.
Spoiler
Στύγιος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:37 Απόρησα κι εγώ ο μετατεθείς απ' τον Έβρο εν έτει 2001 πως μου "χαμογέλασε" η τύχη και πήρα μετάθεση στην Πτολεμαίδα και οργανική μάλιστα σε ΕΠΑΛ .![]()
Την πρώτη "κρυάδα" την πήρα απ' τον διευθυντή με την ανάληψη υπηρεσίας. "Εσύ είσαι άντρας και ψηλός , θα τα καταφέρεις , γιατί είχαμε δύο καθηγήτριες αλλά τα κωλόπαιδα τις έπιαναν τον κώλο και φύγανε"
Η δεύτερη "κρυάδα" ήταν όταν όλοι οι συνάδελφοι με χτυπούσαν φιλικά στην πλάτη σαν μελλοθάνατο![]()
Η τρίτη ήταν όταν μπήκα στο "κλουβί" να διδάξω Νέα Ελληνικά στους.. μηχανολόγους.
Για κάνα πεντάλεπτο κοιταζόμασταν αμήχανα κι εγώ έψαχνα να δω από που θα μου 'ρθει. Με έσωσε ο ΠΑΟΚ,είδα ότι ένας φορούσε φανέλα κι άρχισα κουβέντα για τον κυριακάτικο αγώνα , οπότε χαλάρωσαν και δε με μαχαίρωσαν - θκος μας είναι
![]()
Στον μαθηματικό είχαν πετάξει γάτα στον πίνακα εν ώρα μαθήματος![]()
Εμένα μου έβαλαν κόλλα λόγκο στην κλειδαριά να μη μπορώ να ξεκλειδώσω την τάξη![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Υδράργυρος
Εχει δικιο ο παππας. Η αντιμετωπιση ενος παραβατικου μαθητη δεν ειναι να τον αποξενωσεις ακομα περισσοτερο απο το σχολικο περιβαλλον. Το σχολειο πρεπει να δουλεψει με τον παραβατικο μαθητη.
Οι ιδεοληπτικοι μπουμερς με πολιορκητικο κριο τον υπερεκτιμημενο μπουλη μσς γυριζουν δεκαετιες πισω
Υδράργυρος έγραψε: 31 Αύγ 2024, 15:54
Εχει δικιο ο παππας. Η αντιμετωπιση ενος παραβατικου μαθητη δεν ειναι να τον αποξενωσεις ακομα περισσοτερο απο το σχολικο περιβαλλον. Το σχολειο πρεπει να δουλεψει με τον παραβατικο μαθητη.
Οι ιδεοληπτικοι μπουμερς με πολιορκητικο κριο τον υπερεκτιμημενο μπουλη μσς γυριζουν δεκαετιες πισω
Ο κάθε άσχετος ,αρχιδιές θα λέει. Να τους πάρει σπίτι του τότε.
Είναι απείρως πιο δίκαιο από το να πληρώνω εγώ, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή.Υδράργυρος έγραψε: 31 Αύγ 2024, 09:53
Πως θα πληρωσω εγω για ζημιες που εγιναν την ωρα που το παιδι μου ηταν στην ευθυνη του σχολειου;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Υδράργυρος
Τι μαλακίες γράφεις ρε ; Παραβατική συμπεριφορά μαθητού = αυτοδίκαια ποινή.Scouser έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:06Είναι απείρως πιο δίκαιο από το να πληρώνω εγώ, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή.Υδράργυρος έγραψε: 31 Αύγ 2024, 09:53
Πως θα πληρωσω εγω για ζημιες που εγιναν την ωρα που το παιδι μου ηταν στην ευθυνη του σχολειου;
Α και να ξέρετε ότι ο εκπαιδευτικός με βάση τον καινούργιο ποινικό κώδικα δύναται να σας πάει αυτόφωρο για εξύβριση ή απειλή και προφυλάκιση για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Γιαυτό χάρηκες ΣτύγιεΣτύξ έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:14Τι μαλακίες γράφεις ρε ; Παραβατική συμπεριφορά μαθητού = αυτοδίκαια ποινή.Scouser έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:06Είναι απείρως πιο δίκαιο από το να πληρώνω εγώ, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή.Υδράργυρος έγραψε: 31 Αύγ 2024, 09:53
Α και να ξέρετε ότι ο εκπαιδευτικός με βάση τον καινούργιο ποινικό κώδικα δύναται να σας πάει αυτόφωρο για εξύβριση ή απειλή και προφυλάκιση για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Εντάξει ρε συνάδελφε, ηρέμησε, δε σε είπαμε και καμπούρη.Στύξ έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:14Τι μαλακίες γράφεις ρε ; Παραβατική συμπεριφορά μαθητού = αυτοδίκαια ποινή.Scouser έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:06Είναι απείρως πιο δίκαιο από το να πληρώνω εγώ, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή.Υδράργυρος έγραψε: 31 Αύγ 2024, 09:53
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ο γιέαtaliban έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:18Γιαυτό χάρηκες ΣτύγιεΣτύξ έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:14Τι μαλακίες γράφεις ρε ; Παραβατική συμπεριφορά μαθητού = αυτοδίκαια ποινή.Scouser έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:06
Είναι απείρως πιο δίκαιο από το να πληρώνω εγώ, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή.
Α και να ξέρετε ότι ο εκπαιδευτικός με βάση τον καινούργιο ποινικό κώδικα δύναται να σας πάει αυτόφωρο για εξύβριση ή απειλή και προφυλάκιση για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.![]()
Άστο μπορεί να σου πει καμία κοτσάνα κανένας μαθητής και να μπεις στο πειρασμό να το χρησιμοποιήσεις.Στύξ έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:25Ο γιέαtaliban έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:18Γιαυτό χάρηκες ΣτύγιεΣτύξ έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:14
Τι μαλακίες γράφεις ρε ; Παραβατική συμπεριφορά μαθητού = αυτοδίκαια ποινή.
Α και να ξέρετε ότι ο εκπαιδευτικός με βάση τον καινούργιο ποινικό κώδικα δύναται να σας πάει αυτόφωρο για εξύβριση ή απειλή και προφυλάκιση για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.![]()
,στην Αμερική έχουν θεσμοθετήσει την οπλοφορία εκπαιδευτικών. Θέλω κι εγώ μια ταπεινή διμούτσουνη
![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τα ζώα διδάσκονται, οι γύφτοι όχι
ΣτυγιερέιτορΣτύξ έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:25Ο γιέαtaliban έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:18Γιαυτό χάρηκες ΣτύγιεΣτύξ έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:14
Τι μαλακίες γράφεις ρε ; Παραβατική συμπεριφορά μαθητού = αυτοδίκαια ποινή.
,στην Αμερική έχουν θεσμοθετήσει την οπλοφορία εκπαιδευτικών. Θέλω κι εγώ μια ταπεινή διμούτσουνη
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 1571 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης