Τι θα έλεγες αν έπαιρνες από τα τρία το μακρύτερο;Στύγιος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 21:49Δίδαξα μία χρονιά σε ΕΠΑΛ Μηχανολόγων και επέζησα, μπορώ να το πάρω αναδρομικά;Von Mackensen έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:42 Οσοι ηρωες διδασκουν σε τετοια σχολεια τους πρεπει επιδομα τουλαχιστον 300 ευρω.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί υπάρχουν ακόμα ΕΠΑΛ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί υπάρχουν ακόμα ΕΠΑΛ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Nero
καθόλουHighlander έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:00Καλά, νομίζω ότι υπερβάλλεις λιγάκι.elchav έγραψε: 25 Ιαν 2020, 21:57 Ποιο ΕΠΑΛ ρε νερο, εδώ στα ΓΕΛ βγαίνουν οι γκόμενες χωρίς να ξέρουν εξίσωση α βαθμού και οι πιτσιρικάδες κάνουν πιο πολλά ορθογραφικά από Σομαλό μετανάστη
Απλά τα ΕΠΑΛ είναι ο απόλυτος βόθρος
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πόσο τον κάνεις τον αληταρά; 16; 17; 18;τεν τεν έγραψε: 25 Ιαν 2020, 21:57Για την δεύτερη ευκαιρία. Μη πετάς τα παιδιά εκτός κοινωνίας. Καλά κάνουν και υπάρχουν και αυτά τα σχολεία, απλά πρέπει να έχουν έξτρα εξουσίες οι καθηγητές.
Δεν πρόκειται να αλλάξει, είναι ήδη εκτός κοινωνίας και σύντομα θα είναι κλέφτης, ληστής, ναρκέμπορος και θα φταίει η κακούργα κενωνία!
Μου θύμισε τον Σουγλάκο, πως ξεκίνησε.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Highlander
Οι Πανελλαδικές είναι πολύ απαιτητικές. Άμα ίσχυε αυτό που λέει δε θα έπαιρνε κανείς πάνω από 4 με 5.Nero έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:03καθόλουHighlander έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:00Καλά, νομίζω ότι υπερβάλλεις λιγάκι.elchav έγραψε: 25 Ιαν 2020, 21:57 Ποιο ΕΠΑΛ ρε νερο, εδώ στα ΓΕΛ βγαίνουν οι γκόμενες χωρίς να ξέρουν εξίσωση α βαθμού και οι πιτσιρικάδες κάνουν πιο πολλά ορθογραφικά από Σομαλό μετανάστη
Απλά τα ΕΠΑΛ είναι ο απόλυτος βόθρος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 25 Ιαν 2020, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και βιαστής.Nandros έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:06 Πόσο τον κάνεις τον αληταρά; 16; 17; 18;
Δεν πρόκειται να αλλάξει, είναι ήδη εκτός κοινωνίας και σύντομα θα είναι κλέφτης, ληστής, ναρκέμπορος και θα φταίει η κακούργα κενωνία!
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Von Mackensen
Εννοείται. Και ευφημο μνεία μαζί.Στύγιος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 21:49Δίδαξα μία χρονιά σε ΕΠΑΛ Μηχανολόγων και επέζησα, μπορώ να το πάρω αναδρομικά;Von Mackensen έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:42 Οσοι ηρωες διδασκουν σε τετοια σχολεια τους πρεπει επιδομα τουλαχιστον 300 ευρω.![]()
Θα έλεγα να γυρίσεις στο φυσικό σου περιβάλλον, τα ΕΠΑΛ .Ποτέ δεν είναι αργά να πάρεις απολυτήριο.under έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:01Τι θα έλεγες αν έπαιρνες από τα τρία το μακρύτερο;Στύγιος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 21:49Δίδαξα μία χρονιά σε ΕΠΑΛ Μηχανολόγων και επέζησα, μπορώ να το πάρω αναδρομικά;Von Mackensen έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:42 Οσοι ηρωες διδασκουν σε τετοια σχολεια τους πρεπει επιδομα τουλαχιστον 300 ευρω.![]()
Ήταν κι αυτό το νήμα πριν μερικούς μήνες με τον μαχαιροβγάλτη
viewtopic.php?f=24&t=16117
viewtopic.php?f=24&t=16117
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Nero
Δεν έχουν σχέση οι πανελλαδικές με το σχολείο. Καμιά σχέσηHighlander έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:09Οι Πανελλαδικές είναι πολύ απαιτητικές. Άμα ίσχυε αυτό που λέει δε θα έπαιρνε κανείς πάνω από 4 με 5.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό είναι η αριστερά
αυτό ακριβώς
αυτό ακριβώς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ο νόμος δεν ήταν της χούντας. Τέλη δεκαετίας του 50 ψηφίστηκε. Χαλιά είναι τα πράγματα. Και στα Γενικά Λύκεια έχει παρόμοιες καταστάσεις. Τα λένε οι μαθητές στο φροντιστήριο.Nandros έγραψε: 25 Ιαν 2020, 21:44Στην εποχή μου φάγαμε το γυμνάσιο της χούντας στο κεφάλι.
Τώρα φτάσαμε στην άλλη άκρη, της απόλυτης αλητείας; Πέστε μου ότι είναι η πολύ σπάνια εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Και μην γράψει κανείς μαλακίες για χουντολατρείες, γιατί αυτό που είδαμε πάλι χούντα είναι!
(άσχετο) Τί είναι αυτό το άσπρο πράγμα, δίπλα στην πόρτα, που παίρνει μαζί του φεύγοντας το αληταριό; Φορείο;
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Διαβάζω για ένα χρόνο λέει ΕΠΑΛ έκανε ο άλλος και σκέφτομαι τον αδερφό μου, τον ήρωα της μάχης της ΕΠΑΛΟΚρήτης.
Τριάντα χρόνια κάτω σε ηλεκτρολόγων, νταγλαράς βέβαια δε λέω, αλλά πάλι πόσες "πληγές" και αβαρίες δεν του κόστισε το μεράκι που είχε από παιδί με τα μηχανολογικοηλεκτρολογικά...
Τριάντα χρόνια κάτω σε ηλεκτρολόγων, νταγλαράς βέβαια δε λέω, αλλά πάλι πόσες "πληγές" και αβαρίες δεν του κόστισε το μεράκι που είχε από παιδί με τα μηχανολογικοηλεκτρολογικά...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
Nero
επαλ ΚΑΙ Κρήτη; Κουράγιο φίλε, κρίμα....ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:32 Διαβάζω για ένα χρόνο λέει ΕΠΑΛ έκανε ο άλλος και σκέφτομαι τον αδερφό μου, τον ήρωα της μάχης της ΕΠΑΛΟΚρήτης.
Απόρησα κι εγώ ο μετατεθείς απ' τον Έβρο εν έτει 2001 πως μου "χαμογέλασε" η τύχη και πήρα μετάθεση στην Πτολεμαίδα και οργανική μάλιστα σε ΕΠΑΛ .
Την πρώτη "κρυάδα" την πήρα απ' τον διευθυντή με την ανάληψη υπηρεσίας. "Εσύ είσαι άντρας και ψηλός , θα τα καταφέρεις , γιατί είχαμε δύο καθηγήτριες αλλά τα κωλόπαιδα τις έπιαναν τον κώλο και φύγανε"
Η δεύτερη "κρυάδα" ήταν όταν όλοι οι συνάδελφοι με χτυπούσαν φιλικά στην πλάτη σαν μελλοθάνατο
Η τρίτη ήταν όταν μπήκα στο "κλουβί" να διδάξω Νέα Ελληνικά στους.. μηχανολόγους.
Για κάνα πεντάλεπτο κοιταζόμασταν αμήχανα κι εγώ έψαχνα να δω από που θα μου 'ρθει. Με έσωσε ο ΠΑΟΚ
,είδα ότι ένας φορούσε φανέλα κι άρχισα κουβέντα για τον κυριακάτικο αγώνα , οπότε χαλάρωσαν και δε με μαχαίρωσαν - θκος μας είναι
Στον μαθηματικό είχαν πετάξει γάτα στον πίνακα εν ώρα μαθήματος
Εμένα μου έβαλαν κόλλα λόγκο στην κλειδαριά να μη μπορώ να ξεκλειδώσω την τάξη
Την πρώτη "κρυάδα" την πήρα απ' τον διευθυντή με την ανάληψη υπηρεσίας. "Εσύ είσαι άντρας και ψηλός , θα τα καταφέρεις , γιατί είχαμε δύο καθηγήτριες αλλά τα κωλόπαιδα τις έπιαναν τον κώλο και φύγανε"
Η δεύτερη "κρυάδα" ήταν όταν όλοι οι συνάδελφοι με χτυπούσαν φιλικά στην πλάτη σαν μελλοθάνατο
Η τρίτη ήταν όταν μπήκα στο "κλουβί" να διδάξω Νέα Ελληνικά στους.. μηχανολόγους.
Για κάνα πεντάλεπτο κοιταζόμασταν αμήχανα κι εγώ έψαχνα να δω από που θα μου 'ρθει. Με έσωσε ο ΠΑΟΚ
Στον μαθηματικό είχαν πετάξει γάτα στον πίνακα εν ώρα μαθήματος
Εμένα μου έβαλαν κόλλα λόγκο στην κλειδαριά να μη μπορώ να ξεκλειδώσω την τάξη
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
μαλακίες στά ΕΠΑΛ πάνε μαθητές από τά ΓΕΛ πού δεν γουστάρουν
τά μαθήματα γεν.παιδείας καί τά ξαναβρίσκουν μπροστά τους,
είχα τοποθετηθεί σάν αποσπασμένος 2 χρονιές τή περίοδο πού
ό αρσένης έκανε τήν ηλίθια εκπ μεταρύθμιση καί γιά λόγους πολιτικού
κόστους έβαλαν τήν ΕΠΑΣ στά ΕΠΑΛ καί επί πλέον τήν 2η τών ΕΠΑΣ στό
2ο κυκλο ΕΠΑΛ μέ αποτέλεσμα νά μπώ σέ ένα τμήμα υδραυλικών-φαναρτζήδων
καί νά πρέπει νά κάνω τριγωνομετρ-πολυωνυμα-εκθετικες-λογαριθμικες....
....γινότανε τής πουτάνας(τότες στελνανε τήν ύλη σέ σιντι)....συμφώνησα
με τά παιδιά νά κάνουμε τίς 4 πράξεις,άντε καί κανα κλάσμα.
στά ΕΠΑΛ καταλήγουν δάσκαλοι πού δέν έχουν πουθενά κονέ καί δεν είναι
δικτυωμένοι στό συνδικαλιστικό χώρο,συνήθως βάζουνε αποσπασμένους ή αναπληρωτές.
τώρα έχω αράξει σέ νυκτερινό πού πάνε μαντραχαλέοι 25 καί άνω καί είναι εξήγα.
δεν θά ξεχάσω τή περίπτωση πού σέ ΕΠΑΛ τσάντισε μία τόν μαθ/κο σέ τέτοιο βαθμό
πού τού άμοιρου τού ξέφυγε μιά λέξι γιά τή μάνα της(...ή κοπέλα ωστόσο σήκωνε
βαράκια γιατί ετοιμαζόταν νά λάβει μέρος σε αγώνες).....ξαφνικά ακούμε φωνές
στό γρ.καθηγητών καί καθώς τρέχουμε στό τμήμα βλέπουμε τή κοπέλα νά έχει
στριμώξει στή γωνία τόν δικό σου 20εκ απ'τό έδαφος...
τά μαθήματα γεν.παιδείας καί τά ξαναβρίσκουν μπροστά τους,
είχα τοποθετηθεί σάν αποσπασμένος 2 χρονιές τή περίοδο πού
ό αρσένης έκανε τήν ηλίθια εκπ μεταρύθμιση καί γιά λόγους πολιτικού
κόστους έβαλαν τήν ΕΠΑΣ στά ΕΠΑΛ καί επί πλέον τήν 2η τών ΕΠΑΣ στό
2ο κυκλο ΕΠΑΛ μέ αποτέλεσμα νά μπώ σέ ένα τμήμα υδραυλικών-φαναρτζήδων
καί νά πρέπει νά κάνω τριγωνομετρ-πολυωνυμα-εκθετικες-λογαριθμικες....
....γινότανε τής πουτάνας(τότες στελνανε τήν ύλη σέ σιντι)....συμφώνησα
με τά παιδιά νά κάνουμε τίς 4 πράξεις,άντε καί κανα κλάσμα.
στά ΕΠΑΛ καταλήγουν δάσκαλοι πού δέν έχουν πουθενά κονέ καί δεν είναι
δικτυωμένοι στό συνδικαλιστικό χώρο,συνήθως βάζουνε αποσπασμένους ή αναπληρωτές.
τώρα έχω αράξει σέ νυκτερινό πού πάνε μαντραχαλέοι 25 καί άνω καί είναι εξήγα.
δεν θά ξεχάσω τή περίπτωση πού σέ ΕΠΑΛ τσάντισε μία τόν μαθ/κο σέ τέτοιο βαθμό
πού τού άμοιρου τού ξέφυγε μιά λέξι γιά τή μάνα της(...ή κοπέλα ωστόσο σήκωνε
βαράκια γιατί ετοιμαζόταν νά λάβει μέρος σε αγώνες).....ξαφνικά ακούμε φωνές
στό γρ.καθηγητών καί καθώς τρέχουμε στό τμήμα βλέπουμε τή κοπέλα νά έχει
στριμώξει στή γωνία τόν δικό σου 20εκ απ'τό έδαφος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 25 Ιαν 2020, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-