!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Re: Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
ελπίζω να διαβασε την ευγενική πρότασή σας κυρία μου, και μεσα απο εκεινη να οδηγηθεί σε τόπους που βελτιώνουν την ουσία του ανθρώπου, στην υπηρεσία σας.
Καμμία αγωνία, καθημερινή εξοικείωση.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:32 κανονικά ο Παγχρήστος πρέπει να τιμωρηθεί για την έλλειψη τιμής που εδειξε στο νημα, επρεπε να γράψει κατι, δεν αφήνουμε μια κυρία να κοιτάει με αγωνία ποιος ειναι μεσα, στο ουτλανδερ θα ηταν 10 μαστιγώματα αυτο, αχχχ.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
θειο δώρο θα το ελεγα, αλλα σε καθε περίπτωση θαυμαστό.
Ε, όχι και θαυμαστό κάτι που είναι θέμα πολυετούς εμπειρίας και πχορουμικού (εικονικού και όχι πραγματικού συγχρωτισμού) με το εν λόγω είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θαυμαστές θα ήταν οι εξαιρέσεις των εν λόγω... 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
θα μου επιτρέψετε με σεβασμό να παρατηρήσω οτι ισως δεν ειναι απλα θεμα πολυετους εμπειρίας, αλλα πολύχρονης, αιωνόβιας θα έλεγα παρακαταθήκης, ολόκληρη η Δυση εκφράζεται μεσα απο τα λογια σας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
ναι ρε τρομερό ειναι, υπήρξαν στιγμές που ηθελα να την σκοτώσω αυτη μονος μου να ξεμπερδεύω, να βγώ απο αυτο το καταραμένο αρκελιν εποχής που ειχα μπλεξει, αλλα ειμαι αντρας, αντεχω, το ειδα ολο.Πασιφάη έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:30 Ναι ,έχω δει και τους 7 κύκλους. Γαμάτο.
Δεν έχω τακτ λυπάμαι. Μπορεί και να έβγαζα , δεν ξέρει κανείς.![]()
μια εβδομαδα και θα εσταζε μελι το στόμα σου, αλλιως, ξερεις.
Ο Παπαγιώργης στην κριτική του για το βιβλίο του Γιανναρα το Πρόσωπο και ο Έρως έγραψε ότι η πατερική θεολογία, που είναι το κεντρικό πεδίο έρευνας του συγγραφέα, του ήταν terra incognita.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:35Θα του πρότεινα μια κριτική του Παπαγιώργη για τον Γιανναρά, που σαφέστατα ήταν πιο σοβαρός από τον αλλοίθωρο αναλυτή.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:32 κανονικά ο Παγχρήστος πρέπει να τιμωρηθεί για την έλλειψη τιμής που εδειξε στο νημα, επρεπε να γράψει κατι, στο ουτλανδερ θα ηταν 10 μαστιγώματα αυτο, αχχχ.![]()
Για το υπόλοιπο εθνικοκαγκούρικο χυμαδουριό, ουδέν σχόλιον.
Στα κοντινά του σημείωσε ότι «η ανάγνωση του Χάιντεγκερ που επιχειρεί είναι από τις βαθύτερες που γράφτηκαν σε ελληνική γλώσσα», προσθέτει όμως ότι αυτή «είναι και μια αθέμιτη οικειοποίηση της υπαρξιακής θεματολογίας» από τη θεολογία.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:52Δεν ξέρω όμως σε ποιό άθλημα θα αγωνιστείς.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:50Ως παραολυμπιακή εκτίμηση, δεκτή.έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:48
Και πάλι.
Στην εξελικτική κλίμακα είμαι πιο πάνω από σένα. Είσαι γάτα και είμαι εκκολαπτόμενο ρομπότ.
Σε νικάω.
Τελευταία φόρα που είδα είχε μόνο ανθρώπους. Σπισισμός ...
Δεν περίμενα κάτι καλύτερο μικρό, τριανταφυλλένιο και μαδημένο , ληγμένο ζαχαρωτό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είδατε που σας ρίχνω και σχεδίες διάσωσης;Beria έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:50Ο Παπαγιώργης στην κριτική του για το βιβλίο του Γιανναρα το Πρόσωπο και ο Έρως έγραψε ότι η πατερική θεολογία, που είναι το κεντρικό πεδίο έρευνας του συγγραφέα, του ήταν terra incognita.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:35Θα του πρότεινα μια κριτική του Παπαγιώργη για τον Γιανναρά, που σαφέστατα ήταν πιο σοβαρός από τον αλλοίθωρο αναλυτή.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:32 κανονικά ο Παγχρήστος πρέπει να τιμωρηθεί για την έλλειψη τιμής που εδειξε στο νημα, επρεπε να γράψει κατι, στο ουτλανδερ θα ηταν 10 μαστιγώματα αυτο, αχχχ.![]()
Για το υπόλοιπο εθνικοκαγκούρικο χυμαδουριό, ουδέν σχόλιον.
Στα κοντινά του σημείωσε ότι «η ανάγνωση του Χάιντεγκερ που επιχειρεί είναι από τις βαθύτερες που γράφτηκαν σε ελληνική γλώσσα», προσθέτει όμως ότι αυτή «είναι και μια αθέμιτη οικειοποίηση της υπαρξιακής θεματολογίας» από τη θεολογία.
Για τις υπόλοιπες ερμηνείες των πανάσχετων προχωκάγκουρων, ουδέν σχόλιο, έτσι Beria;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Αναρωτιέμαι μάλιστα εάν η "διακριτική" παρακολούθηση συνιστά αδιακρισία άλλης τάξεως...ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:30 Κατά τα άλλα, γουστάρω διακριτική παρακολούθηση από τον ΠΑΓΧΡΗΣΤΟ... και όχι μόνον.
Έλεγε ο δάσκαλός μου, ο λεγεωνάριος της γραφής Γ. Μανιάτης:
"σκύβει ο γίγαντας, περνά από την πόρτα -σκύβει και ο νάνος, περνάει κι αυτός..."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ την 30 Αύγ 2024, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Θέλεις να μιλήσουμε για την αδιακρισία, ΠΑΓΧΡΗΣΤΕ;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:55Αναρωτιέμαι μάλιστα εάν η "διακριτική" παρακολούθηση συνιστά αδιακρισία άλλης τάξεως...ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:30 Κατά τα άλλα, γουστάρω διακριτική παρακολούθηση από τον ΠΑΓΧΡΗΣΤΟ... και όχι μόνον.
Έλεγε ο δάσκαλός μου, ο λεωνάριος της γραφής Γ. Μανιάτης:
"σκύβει ο γίγαντας, περνά από την πόρτα -σκύβει και ο νάνος, περνάει κι αυτός..."
Ομολογώ ότι γκούγκλισα για το Γ. Μανιάτης, γιατί ο πρώτος συνειρμός που έκανα ήταν με έναν συγγραφέα, ψιλοψυχάκι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κυριοι, δεν ειναι σωστό με τις απαντήσεις μας να φωτίζουμε την αναγκη της Γαλής να παρατηρεί ποιος κοιτάει χωρίς να γραφει, θα εχει τους λογους της ισως, παρακαλώ να τους σεβαστουμε με εχεμύθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 1130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
-
- 181 Απαντήσεις