!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άριστοι το 95% των καθηγητών των σχολείων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Re: Άριστοι το 95% των καθηγητών των σχολείων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Στύξ έγραψε: 26 Αύγ 2024, 18:02
axilmar έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:52 Στην πραξη, το επιπεδο του δημοσιου εκπαιδευτικου προσωπικου σε δημοτικο και γυμνασιο ειναι μετριο προς χαμηλο.

Απο προσωπικη εμπειρια.

Μπορει βεβαια το δειγμα μου να μην ειναι αντιπροσωπευτικο και να επεσα σε περιεργες περιπτωσεις...
Κάνεις λάθος , στο δημοτικό και στο γυμνάσιο είναι πολύ καλό ,διότι υπάρχουν σχετικά νέοι εκπαιδευτικοί με προσόντα,μεταπτυχιακά κλπ και ζήλο.
Στο Λύκειο είναι άστα να πάνε,άλλοι "παραιτούνται" κι ενδιαφέρονται για ιδιαίτερα, άλλοι περιμένουν να βγουν στη σύνταξη κλπ κλπ
Ωχ, το μεγαλυτερο παιδι μου ειναι ακομα στο Γυμνασιο...φαντασου τι εχουμε να δουμε στο Λυκειο...
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

"Μούφα" το ποσοστό , μετά λόγου γνώσεως.
Αυτό αφορά νεοδιόριστους για έκθεση μονιμοποίησης ως επί το πλείστον.
wirth

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wirth »

Για ποιο λόγο λοιπόν δεν έχει διαρρεύσει κάποιο στατιστικο στοιχείο για την πορεία της αξιολόγησης πάρα μόνον για λόγους εντυπώσεων δίνουν ποσοστά συμμετοχής μόνο και ακόμα μέχρι τώρα κανένα στοιχείο για την Α2 (από το διευθυντή) αξιολόγηση που έχει ολοκληρωθεί κατά ένα πολύ μεγάλο  ποσοστό και αφορά όλους τους εκπαιδευτικους και όχι μόνο τους νεοδιοριστους;

Τι κίνητρα δίνονται σε αυτούς που όπως είπατε προσπαθούν όταν βλέπουν ισοπέδωση των προσπαθειών τους; Αυτό θα ήταν  ειδικά στους νέους συναδέλφους μια ιδανική αφετηρία ώστε να επιτελούν ορθα με τη σειρά τους την δική τους αξιολογικη διαδικασία προς τους μαθητές; 

Η μήπως θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν ενα αυξημένο αίσθημα καθήκοντος ; Μάλλον θα τους κάνει φανατικούς οπαδούς του "όλα γίνονται " και του  "δεν βαριέσαι ".
Στύξ

O μαλάκας της ημέρας.

Εκπαιδευτικός νεοδιόριστος πήρε τηλέφωνο και ρώτησε πότε ορκίζεται γιατί θέλει να φύγει..... διακοπές. :fp:
Τι διακοπές ρε γκαφάλι, αφού 2 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεσαι και αναλαμβάνεις υπηρεσία σε σχολείο.
Ευτυχώς κρατήθηκα και δε του είπα: "θα πήξεις νέοπα,στραβογαλά.." :003:
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

wirth έγραψε: 26 Αύγ 2024, 15:15
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 26 Αύγ 2024, 15:11
wirth έγραψε: 26 Αύγ 2024, 15:05

Είναι φιάσκο επειδή έγινε ενώ δεν έγινε!!!

Πήραν όλοι άριστα= Δεν έγινε
Έγινε δηλαδή; Αφού ο σύντροφος μιλάει για «φιάσκο» επειδή δεν έγινε (;)
Για δείξε μου τα αποτελέσματα για να δω κι εγώ το 95%.

Από κει και πέρα προφανώς οι συντριπτική πλειοψηφία θα περάσει την αξιολόγηση, τώρα αν είναι με «άριστα» ή «καλώς» δεν ξέρω, οι περισσότεροι είναι τυπικοί στη δουλεια τους και παίρνουν σίγουρα την …βάση.
Αλλά εσυ τι αποτέλεσμα περιμένεις; Να «κοπούν» το 50% ξέρω ‘γώ;
Να μην κοπεί κανένας άνθρωπος αλλά να μην είναι και μια στημένη διαδικασία με όλα αυτά ξέρουμε για το δημόσιο γνωριμίες, μέσα, πολιτικά πρόσωπα και οτι φανταστεί κανεις και μετα να βλέπεις όλοι άριστα. Μετα απο τόσο ντόρο που έγινε!

Εγώ περίμενα στο πεδίο για το γνωστικό αντικείμενο να ηταν το 60% καλοί το 25% πολύ καλοί και το 15% άριστοι.
Ε το σωστό θα ήταν να επαναληφθεί η διαδικασία μέχρι να βγει αυτό που περίμενες.
wirth

gassim έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:28
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 26 Αύγ 2024, 15:11
Έγινε δηλαδή; Αφού ο σύντροφος μιλάει για «φιάσκο» επειδή δεν έγινε (;)
Για δείξε μου τα αποτελέσματα για να δω κι εγώ το 95%.

Από κει και πέρα προφανώς οι συντριπτική πλειοψηφία θα περάσει την αξιολόγηση, τώρα αν είναι με «άριστα» ή «καλώς» δεν ξέρω, οι περισσότεροι είναι τυπικοί στη δουλεια τους και παίρνουν σίγουρα την …βάση.
Αλλά εσυ τι αποτέλεσμα περιμένεις; Να «κοπούν» το 50% ξέρω ‘γώ;
Να μην κοπεί κανένας άνθρωπος αλλά να μην είναι και μια στημένη διαδικασία με όλα αυτά ξέρουμε για το δημόσιο γνωριμίες, μέσα, πολιτικά πρόσωπα και οτι φανταστεί κανεις και μετα να βλέπεις όλοι άριστα. Μετα απο τόσο ντόρο που έγινε!

Εγώ περίμενα στο πεδίο για το γνωστικό αντικείμενο να ηταν το 60% καλοί το 25% πολύ καλοί και το 15% άριστοι.
Ε το σωστό θα ήταν να επαναληφθεί η διαδικασία μέχρι να βγει αυτό που περίμενες.
Αυτό που περίμενα εγώ ταυτιζεται με αυτό που λέει η λογική σε κάθε αξιολογικη διαδικασία οπουδήποτε και σε οτιδήποτε. Η διαβάθμιση των θεμάτων σε εξετάσεις π.χ έχει ως αποτέλεσμα τη δίκαιη απονομή και κατανομή των αποτελεσμάτων στους εξεταζομενους.
Οτιδήποτε άλλο είναι fake και αποτυχία του ίδιου του συστήματος αξιολόγησης.
Στύξ

Όλοι οι εκπαιδευτικοί γνωρίζουμε ότι ένα ποσοστό 25-30% των καθηγητών είναι εντελώς ακατάλληλο για διδασκαλία.
Ιδιαιτεράκηδες, "δεινόσαυροι" με 32+ χρόνια υπηρεσίας που δεν μπορούν ή δεν παραιτούνται για σύνταξη, άλλοι παρωχημένοι ως προς ΤΠΕ κλπ
Πως να ανανεωθεί όμως το εκπαιδευτικό δυναμικό, όταν ΑΣΕΠ έχει να γίνει απ' το μακρινό 2008;
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

wirth έγραψε: 27 Αύγ 2024, 15:01

Αυτό που περίμενα εγώ ταυτιζεται με αυτό που λέει η λογική σε κάθε αξιολογικη διαδικασία οπουδήποτε και σε οτιδήποτε. Η διαβάθμιση των θεμάτων σε εξετάσεις π.χ έχει ως αποτέλεσμα τη δίκαιη απονομή και κατανομή των αποτελεσμάτων στους εξεταζομενους.
Σε κάθε αξιολογική διαδικασία όλοι είναι από καλοί και πάνω; Οπουδήποτε και σε οτιδήποτε; Δεν υπάρχει ούτε ένας κακός σε οποιονδήποτε τομέα και πουθενά ; Αυτό είναι φοβερά καλό νέο.
wirth

gassim έγραψε: 27 Αύγ 2024, 16:16
wirth έγραψε: 27 Αύγ 2024, 15:01

Σε κάθε αξιολογική διαδικασία όλοι είναι από καλοί και πάνω; Οπουδήποτε και σε οτιδήποτε; Δεν υπάρχει ούτε ένας κακός σε οποιονδήποτε τομέα και πουθενά ; Αυτό είναι φοβερά καλό νέο.
Απλα δεν έβαλα το κακοί για λόγους ευγενείας. Δεν είναι ο σκοπός μιας αξιολόγησης να βρεθούν ποιοι είναι οι κακοί και να τους πετάξει το συστημα εξω.
Ίσως για να αξιοποιήσεις καλύτερα το προσωπικό σου ώστε να αποδόσεις καλυτερα σαν παιδεία συνολικά.

Αλλωστε είναι παρα πολύ λιγες οι περιπτωσεις γιατί η σχολική τάξη απο μονη της ξεσκαρτάρει κόσμο.
Δεν είναι όμως αυτοι οι άνθρωποι που ίσως με τα χρόνια έχασαν ψυχικες ή γνωστικες δυνατότητες ή τις πήρε όπως είπα η ψυχοφθόρα τάξη σε συνδυασμό με την ιδιοσυγκρασία του κάθε ανθρώπου το πρόβλημα αλλά άλλοι που υποκριτικά βιώνουν την μετριότητα ως αριστεία και επιμένουν σε αυτό για προσωπικούς λόγους παντα αγνοώντας προκλητικά την συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Κάθε καθηγητης που έρχεται σε ενα σχολείο θα πρεπει ο διευθυντής η πρώτη κουβέντα που θα του λέει να είναι:
Συναδελφε δεν με νοιάζει η προσωπικοτητα σου σαν άτομο εδώ είναι υπηρεσία που επηρρεάζει το αύριο αυτό που με νοιάζει είναι η δοτικοτητα σου στην κοινωνία δηλαδή στην τάξη. Όσο δίνεις εκεί τόσο καλύτερος είσαι για εμένα. Οποτε παύουν οι υποκρισιες οι προσωπικές ατζέντες και όλοι τρέχουν να ικανοποιήσουν την απαίτηση του διευθυντή δηλαδή το αυτονόητο.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Στύξ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 15:09 Όλοι οι εκπαιδευτικοί γνωρίζουμε ότι ένα ποσοστό 25-30% των καθηγητών είναι εντελώς ακατάλληλο για διδασκαλία.
Ιδιαιτεράκηδες, "δεινόσαυροι" με 32+ χρόνια υπηρεσίας που δεν μπορούν ή δεν παραιτούνται για σύνταξη, άλλοι παρωχημένοι ως προς ΤΠΕ κλπ
Πως να ανανεωθεί όμως το εκπαιδευτικό δυναμικό, όταν ΑΣΕΠ έχει να γίνει απ' το μακρινό 2008;
Μέσω υπερδυσκολου συστήματος ΑΣΕΠ μπαίνουν χωρίς απλώς να δώσουν ένα ηλίθιο 3ωρο παπαγάλιας για να πλουτίσουν κέντρα μελέτης .
Αντίδραση στην αξιολόγηση και όρθα υπάρχει για δύο λόγους α) κομματικούς αριστεροί κλπ β) για να προλάβουν τα χειρότερα συστήματα Αγγλίας με την γραφική εξωδιδακτικη δουλειά να γίνεται υπέρπολλαπλάσια της καθαυτού διδασκαλίας σε σημείο εξάντλησης με μέσο όρο να αντέχουν κάτι πεναετιες . Και στην Αγγλία έχει και άλλες δουλειές να κάνεις , εδώ θα πάρεις παπάρια .
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Στύξ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:24 O μαλάκας της ημέρας.

Εκπαιδευτικός νεοδιόριστος πήρε τηλέφωνο και ρώτησε πότε ορκίζεται γιατί θέλει να φύγει..... διακοπές. :fp:
Τι διακοπές ρε γκαφάλι, αφού 2 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεσαι και αναλαμβάνεις υπηρεσία σε σχολείο.
Καλά κάνει τον είχαν στην αναμονή και πίεση όλο το καλοκαίρι και τα έβγαλαν τελευταία στιγμή. Σιγά το πηξιμο , άσε που θα έχει κάνει αναπληρωτής 5-10 χρόνια με υπερδυσκολοτερες συνθήκες
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

talaipwros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 15:11 Αυτο το 95τακατο αριστοι, που ειναι στο αρθρο;
. Οι πληροφορίες του edweek.gr είναι ότι έως τώρα περίπου το 95% των εκπαιδευτικών που θέλησαν να αξιολογηθούν, αξιολογήθηκαν με “εξαιρετικά” δηλαδή “άριστα” και ένα ελάχιστο ποσοστό με “πολύ καλά”, ή “ικανοποιητικά”./quote]]
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Στύξ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:24 O μαλάκας της ημέρας.

Όνομα or never happened
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

δεν κατάλαβα

και πολύ σας πάει που υπάρχουν ακόμα καθηγητές σε δημόσια σχολεία
καιρός για πλήρη ιδιωτικοποίηση ώστε να πληρώνετε κοπρίτες που θέλετε και γνώσεις

εδώ και τώρα κατάργηση του δημοσίου της εκπαίδευσης
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

βοθρατζης έγραψε: 28 Αύγ 2024, 00:20 δεν κατάλαβα

και πολύ σας πάει που υπάρχουν ακόμα καθηγητές σε δημόσια σχολεία
καιρός για πλήρη ιδιωτικοποίηση ώστε να πληρώνετε κοπρίτες που θέλετε και γνώσεις

εδώ και τώρα κατάργηση του δημοσίου της εκπαίδευσης

.

Στο τέλος ιδιωτικοποιήστε και ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΜΑΝΑ που σας γέννησε.....

Δε το λέω εγώ.....ο Χωσέ ο Σαραμάγκας το έγραψε το Ποίημα.....εγώ απλώς θελω να γαμήσω ιδιωτικοποιημένες μάνες.....

Το 95 % των καθηγητών Αριστοι..... :smt005:

ΕΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”