!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
- Northern Spirit
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Ειδα το last kingdom τον τριτο κυκλο...Οι μαχες και τα σχετικα με τον πολεμο ειναι ωραια γυρισμενα και το σεναριο καλο αλλα τον Ουτρεντ τον εχουνε σκισει..δεν γλιτωνει γυναικα διπλα του.. 
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Ελβετός Τραπεζίτης
Τον πρώτο κύκλο επεισοδίων (Μεντεγίν) τον είδα σε μια εβδομάδα. Περιμενα 2 ημέρες και άρχισα τον δεύτερο κύκλο (Κάλι) και τον τελείωσα σε 3 ημέρες.Yochanan έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 13:26argouen έγραψε: 20 Αύγ 2018, 19:13
https://en.wikipedia.org/wiki/Narcos
Αναμένω πως και πως τη season 4![]()
βγήκε η τεταρτη στο νετφλιξ!! Μεξικό. Εν τω μεταξυ διαβασα οτι ενας απο τους παραγωγους δολοφονηθηκε εκει στα γυρισματα η κατι τετοιο.![]()
Ειμαι έτοιμος και ανυπομονώ για την τεταρτη σειρά !!
ρε Μαλακες...........τωρα το θυμήθηκα !!!!!!
Σαν σημερα 1η Δεκεμβρίου 1949 ηταν τα γενέθλια του Εσκομπάρ
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
+1Northern Spirit έγραψε: 01 Δεκ 2018, 14:16 Ειδα το last kingdom τον τριτο κυκλο...Οι μαχες και τα σχετικα με τον πολεμο ειναι ωραια γυρισμενα και το σεναριο καλο αλλα τον Ουτρεντ τον εχουνε σκισει..δεν γλιτωνει γυναικα διπλα του..![]()
κι εγώ μόλις το τελειωσα στο φλιξ. καλη σειρα, σκάλες πιο αξιοπρεπης απο το τελειωμενο σήριαλ της τζιβιτζιλους λαγκαρθα που εχω κοψει εδω και τρεις σαιζον.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
+1 δε σου λεω τίποτα φιλε, θα το καταφχαριστηθείς, δυνατη σειρα κι αυτή.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 01 Δεκ 2018, 14:41 Τον πρώτο κύκλο επεισοδίων (Μεντεγίν) τον είδα σε μια εβδομάδα. Περιμενα 2 ημέρες και άρχισα τον δεύτερο κύκλο (Κάλι) και τον τελείωσα σε 3 ημέρες.
Ειμαι έτοιμος και ανυπομονώ για την τεταρτη σειρά !!
εν τω μεταξυ για το αλλο που ειπες ήμουν αρκετα μεγαλος οταν τον πιασανε/σκοτωσανε για να θυμαμαι τη φαση στις ειδησεις
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Yochanan έγραψε: 01 Δεκ 2018, 15:05
εν τω μεταξυ για το αλλο που ειπες ήμουν αρκετα μεγαλος οταν τον πιασανε/σκοτωσανε για να θυμαμαι τη φαση στις ειδησεις
Οχι μόνο για τον θάνατό του αλλά και για τις βομβιστικές επιθέσεις και για τους ομήρους και πολλά ακόμη θυμάμαι απο τις ειδ'ησεις.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Φαρμακοτσούτσουνος ο ούντρεντ σον οφ ουντρεντ. όποια του κάθεται ενα δυο επεισοδια αργοτερα *παπαλα*Yochanan έγραψε: 01 Δεκ 2018, 15:04+1Northern Spirit έγραψε: 01 Δεκ 2018, 14:16 Ειδα το last kingdom τον τριτο κυκλο...Οι μαχες και τα σχετικα με τον πολεμο ειναι ωραια γυρισμενα και το σεναριο καλο αλλα τον Ουτρεντ τον εχουνε σκισει..δεν γλιτωνει γυναικα διπλα του..![]()
κι εγώ μόλις το τελειωσα στο φλιξ. καλη σειρα, σκάλες πιο αξιοπρεπης απο το τελειωμενο σήριαλ της τζιβιτζιλους λαγκαρθα που εχω κοψει εδω και τρεις σαιζον.
- Northern Spirit
ε4χει ηδη παντρευτει δυο φορες, η μια πεθανε στη γεννα, η αλλη πηγε σε μοναστηρι, μια αλλη (τριτη) την σκοτωσανε στον πολεμο οι εχθροι, μια αλλη (τεταρη) τον παρατησε (αυτην ζει ακομη) ενω την τελευταια την σκοτωσε ο ιδιος..Yochanan έγραψε: 01 Δεκ 2018, 15:24Φαρμακοτσούτσουνος ο ούντρεντ σον οφ ουντρεντ. όποια του κάθεται ενα δυο επεισοδια αργοτερα *παπαλα*Yochanan έγραψε: 01 Δεκ 2018, 15:04+1Northern Spirit έγραψε: 01 Δεκ 2018, 14:16 Ειδα το last kingdom τον τριτο κυκλο...Οι μαχες και τα σχετικα με τον πολεμο ειναι ωραια γυρισμενα και το σεναριο καλο αλλα τον Ουτρεντ τον εχουνε σκισει..δεν γλιτωνει γυναικα διπλα του..![]()
Κι ακομη δεν εχει πιασει μεση ηλικια..
Και συνεχιζει ακαθεκτος αφου τελευταια παραλιγο να κουτουπωσει και την κορη του βασιλια..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Nero
Northern Spirit έγραψε: 01 Δεκ 2018, 17:49ε4χει ηδη παντρευτει δυο φορες, η μια πεθανε στη γεννα, η αλλη πηγε σε μοναστηρι, την αλλη την σκοτωσανε στον πολεμο οι εχθροι, μια αλλη τον παρατησε (αυτην ζει ακομη) ενω την τελευταια την σκοτωσε ο ιδιος..Yochanan έγραψε: 01 Δεκ 2018, 15:24Φαρμακοτσούτσουνος ο ούντρεντ σον οφ ουντρεντ. όποια του κάθεται ενα δυο επεισοδια αργοτερα *παπαλα*Yochanan έγραψε: 01 Δεκ 2018, 15:04
+1
Κι ακομη δεν εχει πιασει μεση ηλικια..![]()
Και να είχα σκοπό να δω τη σειρά,πλέον δε χρειάζεται. Ούτε η wiki να ήσουν βρε αδερφάκι μου....
- Northern Spirit
δεν την για την στρατιωτικη εξελιξη...εχει καλες φασεις...Αν θελεις να την δεις για τις γκομενες που παιζουνε αστο καλυτερα..Nero έγραψε: 01 Δεκ 2018, 17:51Northern Spirit έγραψε: 01 Δεκ 2018, 17:49ε4χει ηδη παντρευτει δυο φορες, η μια πεθανε στη γεννα, η αλλη πηγε σε μοναστηρι, την αλλη την σκοτωσανε στον πολεμο οι εχθροι, μια αλλη τον παρατησε (αυτην ζει ακομη) ενω την τελευταια την σκοτωσε ο ιδιος..Yochanan έγραψε: 01 Δεκ 2018, 15:24
Φαρμακοτσούτσουνος ο ούντρεντ σον οφ ουντρεντ. όποια του κάθεται ενα δυο επεισοδια αργοτερα *παπαλα*
Κι ακομη δεν εχει πιασει μεση ηλικια..![]()
Και να είχα σκοπό να δω τη σειρά,πλέον δε χρειάζεται. Ούτε η wiki να ήσουν βρε αδερφάκι μου....
- Βινόσαυρος
και για πες μας τι γίνεται στην στρατιωτική της εξελιξη;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Υπερκουλτουριάρης
Εδώ είμαστε Ευρώπη. Το κελι 33 αρκειΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 01 Δεκ 2018, 14:41
ρε Μαλακες...........τωρα το θυμήθηκα !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σαν σημερα 1η Δεκεμβρίου 1949 ηταν τα γενέθλια του Εσκομπάρ![]()
Και σαν αύριο 2 Δεκεμβρίου 1993 η επετειος που τον σκότωσαν τον ναρκέμπορο.

- Northern Spirit
πολλα σκηνικα...ενδιαφεροντα..
Πάνος Σκουρλέτης
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
που το γλιέπς;
στο Κοντι μου έβγαλε το πρώτο επεισόδιο αλλά απ'το δεύτερο και πέρα όλα τα λινκ είναι τζούφια.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Netflix φίλε, εχει ανεβει ολο.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση