!!! DEVELOPMENT MODE !!!
χοντροι και χοντρες πως την παλευουνε;
- Υδράργυρος
Re: χοντροι και χοντρες πως την παλευουνε;
Κόψε ψωμιά, ζάχαρες, αλάτια. Έχε μια σταθερή διατροφή με κρέας 2 φορές τη βδομάδα. ΚΑι κινηση, περπάτημα κλπ.
Δύο φορές τη βδομάδα κρέας... Κ τις υπόλοιπες; θα βοσκαει;Υδράργυρος έγραψε: 25 Απρ 2018, 10:04 Κόψε ψωμιά, ζάχαρες, αλάτια. Έχε μια σταθερή διατροφή με κρέας 2 φορές τη βδομάδα. ΚΑι κινηση, περπάτημα κλπ.
Ο τίτλος είναι ψιλοχυδαίος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Custom_F έγραψε: 25 Απρ 2018, 10:06Δύο φορές τη βδομάδα κρέας... Κ τις υπόλοιπες; θα βοσκαει;Υδράργυρος έγραψε: 25 Απρ 2018, 10:04 Κόψε ψωμιά, ζάχαρες, αλάτια. Έχε μια σταθερή διατροφή με κρέας 2 φορές τη βδομάδα. ΚΑι κινηση, περπάτημα κλπ.
Θα τον "πεθάνατε" τον άνθρωπο, δυο κιλά θέλει να χάσει
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Αν είναι για δύο κιλά, ας ξυριστει.
- Υδράργυρος
Εγώ έτσι κάνω. Φακές, φασολάκια, σαλάτες, μακαρόνια. Κρέας ποτέ το βράδυ, και μια φορά τη βδομάδα σαλάτα μόνο για μεσημεριανό.Custom_F έγραψε: 25 Απρ 2018, 10:06Δύο φορές τη βδομάδα κρέας... Κ τις υπόλοιπες; θα βοσκαει;Υδράργυρος έγραψε: 25 Απρ 2018, 10:04 Κόψε ψωμιά, ζάχαρες, αλάτια. Έχε μια σταθερή διατροφή με κρέας 2 φορές τη βδομάδα. ΚΑι κινηση, περπάτημα κλπ.
- Υδράργυρος
Το αλάτι είναι θέμα. Κόψτε τα πολλά αλάτια, δεν κανουν καλό πουθενά. Ούτε στη σιλουέταargouen έγραψε: 25 Απρ 2018, 10:08
Ανάλατα χόρτα
![]()
Θα τον "πεθάνατε" τον άνθρωπο, δυο κιλά θέλει να χάσει![]()
Εσύ καπνίζεις κιόλας, να του προτείνουμε κ αυτό;
- Υδράργυρος
Γιατί αυτός τι νομίζεις οτι θα κάνει;
Θα πεθάνετε μαυτα που κάνετε.
Θάνατος στα όσπρια κ τα προϊόντα αλευριου κ ζάχαρης!
Θάνατος στα όσπρια κ τα προϊόντα αλευριου κ ζάχαρης!
- Υδράργυρος
Γιατί εσύ τι κάνεις;
τα όσπρια γιατί; Είναι μια καλη λύση για 2 φορές τη βδομάδα. Έχει και καινούργια προϊόντα, αυτές οι οσπριάδες που έχουν βγει είναι και νοστιμες

Πάνος Σκουρλέτης
-
Nameless Ghoul
Άστονε χριστανjή μου τον άθρωπο να μιλjήσει!Custom_F έγραψε: 25 Απρ 2018, 10:01Ρουφάει κοιλια λέμε, δεν είναι κτηνωδως μυώδης.Nameless Ghoul έγραψε: 25 Απρ 2018, 09:37Όταν λες "γυμνασμένος", σε τι βαθμό εννοείς; Γιατί, εκτός αν είσαι κτηνωδώς μυώδης τότε ναι, τα κιλά σου είναι λίγο παραπάνω από το κανονικό για το ύψος σου.lolek1 έγραψε: 24 Απρ 2018, 22:42 ειμαι 180 υψος, 107 κιλα γυμνασμενος, αισθανομαι αρκετα λεπτος οταν ρουφαω την κοιλια μου, οι αλλοι λενε να μην τρωω τοσο πολυ για να χασω κιλα.
εχω την κακια εντυπωση οτι οταν με βλεπω στο καθρεφτη δεν μπορω να δω αυτο που βλεπουν και οι αλλοι τα κιλα μου δηλαδη
Μην αλλάζεις το θέμα.
Τι γιατί; Επειδή! Μετά θα ναι άλλες δύο μακαρόνια, άλλες δύο πατάτες κ ρύζι. Όλαυτα είναι περιττοί υδατάνθρακες.
τα όσπρια γιατί; Είναι μια καλη λύση για 2 φορές τη βδομάδα. Έχει και καινούργια προϊόντα, αυτές οι οσπριάδες που έχουν βγει είναι και νοστιμες
Τουλάχιστον, αν είναι να τα τρώτε, να τρώτε μερίδες ανθρώπου.
Δεν τις βγάζουν.Saliveros έγραψε: 25 Απρ 2018, 10:35Εγώ έχω την απορία, άτομα με μεγαλύτερη κοιλιά από τη δική μου, πώς φοράνε τις κάλτσες τους;
![]()