!!! DEVELOPMENT MODE !!!
χοντροι και χοντρες πως την παλευουνε;
-
Nameless Ghoul
Re: χοντροι και χοντρες πως την παλευουνε;
Σοβαρά τώρα, δώσε ηλικία, ύψος, και διατροφή.
- Πηγαδίσιος
-
Nameless Ghoul
Κόψε ψωμιά, γλυκά και οινόπνευμα για αρχή.
Και συνέχισε την άσκηση. Όχι μόνο αερόβια όμως. Νομίζω Otto και Lugozzi είναι οι πλέον κατάλληλοι να σε συμβουλέψουν τι ακριβώς.
Και συνέχισε την άσκηση. Όχι μόνο αερόβια όμως. Νομίζω Otto και Lugozzi είναι οι πλέον κατάλληλοι να σε συμβουλέψουν τι ακριβώς.
ειμαι 180 υψος, 107 κιλα γυμνασμενος, αισθανομαι αρκετα λεπτος οταν ρουφαω την κοιλια μου, οι αλλοι λενε να μην τρωω τοσο πολυ για να χασω κιλα.
εχω την κακια εντυπωση οτι οταν με βλεπω στο καθρεφτη δεν μπορω να δω αυτο που βλεπουν και οι αλλοι τα κιλα μου δηλαδη
εχω την κακια εντυπωση οτι οταν με βλεπω στο καθρεφτη δεν μπορω να δω αυτο που βλεπουν και οι αλλοι τα κιλα μου δηλαδη
Ποσταρε φώτο να σου πούμε. Τα νούμερα, είναι απλώς νούμερα.lolek1 έγραψε: 24 Απρ 2018, 22:42 ειμαι 180 υψος, 107 κιλα γυμνασμενος, αισθανομαι αρκετα λεπτος οταν ρουφαω την κοιλια μου, οι αλλοι λενε να μην τρωω τοσο πολυ για να χασω κιλα.
- Πηγαδίσιος
χαος γλωσσα και νεφελες
Σε Αστικο κεντρο μην περιμενεις να βρεις βιολογικο φαγητο αν εισαι στην εξοχη οκ ευκολα βρισκεις.
Τωρα για τα κιλα σου κανε 2ωρο περπατημα κοψε ψωμια κ τρωγε περισσοτερες σουπες λιγοτερα κρεατικα για 1 μηνα
Τωρα για τα κιλα σου κανε 2ωρο περπατημα κοψε ψωμια κ τρωγε περισσοτερες σουπες λιγοτερα κρεατικα για 1 μηνα
Όχι. Θα με κοροιδεψεις κ θα πληγωθώ πάλι.Πηγαδίσιος έγραψε: 25 Απρ 2018, 09:12καλυτερα νουμερο παρα αριθμος
εσυ ποσταρες;
viewtopic.php?f=33&t=180
Λιγότερα κρεατικα χουάι; κ 2ωρο περπάτημα... Τι στο καλό; με τι ταχύτητα εννοείς; Γουιντοου σοπινγκ ταχύτητα; κ κόψιμο ότι έχει αλεύρι, όχι μόνο ψωμιά, αλλά οκ, είναι ένα βήμα κ το ψωμί.killzone έγραψε: 25 Απρ 2018, 09:15 Σε Αστικο κεντρο μην περιμενεις να βρεις βιολογικο φαγητο αν εισαι στην εξοχη οκ ευκολα βρισκεις.
- Πηγαδίσιος
τα κρεατικα ειναι που αυξανουν τα κιλα αν συνδιαστει σουπα κ 2ωρο περπατημα θα χασει οχι 2-3 κιλα αλλα 5Custom_F έγραψε: 25 Απρ 2018, 09:18Λιγότερα κρεατικα χουάι; κ 2ωρο περπάτημα... Τι στο καλό; με τι ταχύτητα εννοείς; Γουιντοου σοπινγκ ταχύτητα; κ κόψιμο ότι έχει αλεύρι, όχι μόνο ψωμιά, αλλά οκ, είναι ένα βήμα κ το ψωμί.killzone έγραψε: 25 Απρ 2018, 09:15 Σε Αστικο κεντρο μην περιμενεις να βρεις βιολογικο φαγητο αν εισαι στην εξοχη οκ ευκολα βρισκεις.
το λύνεις άνετα νομίζω, πάρε δίφυλλο καθρέπτη.lolek1 έγραψε: 24 Απρ 2018, 22:42 ειμαι 180 υψος, 107 κιλα γυμνασμενος, αισθανομαι αρκετα λεπτος οταν ρουφαω την κοιλια μου, οι αλλοι λενε να μην τρωω τοσο πολυ για να χασω κιλα.
-
Nameless Ghoul
Όταν λες "γυμνασμένος", σε τι βαθμό εννοείς; Γιατί, εκτός αν είσαι κτηνωδώς μυώδης τότε ναι, τα κιλά σου είναι λίγο παραπάνω από το κανονικό για το ύψος σου.lolek1 έγραψε: 24 Απρ 2018, 22:42 ειμαι 180 υψος, 107 κιλα γυμνασμενος, αισθανομαι αρκετα λεπτος οταν ρουφαω την κοιλια μου, οι αλλοι λενε να μην τρωω τοσο πολυ για να χασω κιλα.
Ρουφάει κοιλια λέμε, δεν είναι κτηνωδως μυώδης.Nameless Ghoul έγραψε: 25 Απρ 2018, 09:37Όταν λες "γυμνασμένος", σε τι βαθμό εννοείς; Γιατί, εκτός αν είσαι κτηνωδώς μυώδης τότε ναι, τα κιλά σου είναι λίγο παραπάνω από το κανονικό για το ύψος σου.lolek1 έγραψε: 24 Απρ 2018, 22:42 ειμαι 180 υψος, 107 κιλα γυμνασμενος, αισθανομαι αρκετα λεπτος οταν ρουφαω την κοιλια μου, οι αλλοι λενε να μην τρωω τοσο πολυ για να χασω κιλα.