https://ec.europa.eu/eurostat/databrows ... a90c265e85
Ειλικρινής η απορία, δεν έχω καταλάβει τι δείχνει το ένα και τι το άλλο.

Ναι οκ εγώ διαφωνώ και δεν βλέπω σοβαρές υποδομές μόνο αναρχία, οπότε το θεωρώ απλή διασκέδαση, άσε που η μονοκαλιέργεια του τουρισμού μας έχει καταστρέψει.gassim έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:03Μια επιχείρηση δεν έχει λόγο να έχει μαύρα.....μάλιστα.Pillars έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:00Παντού υπάρχουν αυτά. Μια επιχείρηση δεν έχει λόγο να έχει μαύρα. Οκ στην ποντοπόρο ναυτιλία, στην οικοδομή έχουν μειωθεί πολύ, δικηγόροι-γιατροί-μηχανικοί το 90% φυτοζωούν σε σχέση με το εξωτερικό, παραδικαστικά, εκβιαστές, εργολάβοι αυθαιρέτων, το κράτος επίτηδες τα αφήνει για να κονομάνε και να ελίσονται οι δικοί τους, τέλος γκαρσόνια και οικιακοί βοηθοί μου ακούγεται αστείο ένα σύγχρονο κράτος να βασίζεται σε αυτά.gassim έγραψε: 23 Αύγ 2024, 10:31
Η κυριότερη στρέβλωση όμως προκαλείται απο τα μαύρα και αδήλωτα εισοδήματα.
Ξέχασες την βαριά μας βιομηχανία.
δεν λέμε αυτό, λέμε αν στον τουρισμό υπάρχει μαύρο χρήμα. Υπάρχει.Pillars έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:27Ναι οκ εγώ διαφωνώ και δεν βλέπω σοβαρές υποδομές μόνο αναρχία, οπότε το θεωρώ απλή διασκέδαση, άσε που η μονοκαλιέργεια του τουρισμού μας έχει καταστρέψει.gassim έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:03Μια επιχείρηση δεν έχει λόγο να έχει μαύρα.....μάλιστα.Pillars έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:00
Παντού υπάρχουν αυτά. Μια επιχείρηση δεν έχει λόγο να έχει μαύρα. Οκ στην ποντοπόρο ναυτιλία, στην οικοδομή έχουν μειωθεί πολύ, δικηγόροι-γιατροί-μηχανικοί το 90% φυτοζωούν σε σχέση με το εξωτερικό, παραδικαστικά, εκβιαστές, εργολάβοι αυθαιρέτων, το κράτος επίτηδες τα αφήνει για να κονομάνε και να ελίσονται οι δικοί τους, τέλος γκαρσόνια και οικιακοί βοηθοί μου ακούγεται αστείο ένα σύγχρονο κράτος να βασίζεται σε αυτά.
Ξέχασες την βαριά μας βιομηχανία.![]()
ωραίος, μήπως μπορείς να μου βρείς και την έρευνα του ΚΕΠΕ να της ρίξω μια ματια;
ελα μωρε, αστειοτητες ζαιων
Καλά, σε άνοδο δεν είναι. Μόνο και μόνο που πλακωνόμαστε για το αν είμαστε χειρότερα ή καλύτερα από τον ουραγό τα λέει όλα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
οικονομικα ειναι σε ανοδο και αυτο παει συνηθως πακετο με κλαψαΛίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:56Καλά, σε άνοδο δεν είναι. Μόνο και μόνο που πλακωνόμαστε για το αν είμαστε χειρότερα ή καλύτερα από τον ουραγό τα λέει όλα
Ποια άνοδο ρε μλκ που κονταροχτυπιέσαι με την Βουλγαρίαtalaipwros έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:58οικονομικα ειναι σε ανοδο και αυτο παει συνηθως πακετο με κλαψαΛίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:56Καλά, σε άνοδο δεν είναι. Μόνο και μόνο που πλακωνόμαστε για το αν είμαστε χειρότερα ή καλύτερα από τον ουραγό τα λέει όλα
το 2008 που η χωρα εδενε τα σκυλια με τα λουκανικα, καιγανε την Αθηνα λεγοντας οτι δεν παει αλλο η πεινα κα Αχ η γενια των 700 ευρω κλπ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
ανοδο ρε μλκ, η Βουλγαρια θα ανεβει ουτως ή αλλως, τον εδιωξε τον κουμουνισμο και μπηκε ΕΕΛίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Αύγ 2024, 12:03Ποια άνοδο ρε μλκ που κονταροχτυπιέσαι με την Βουλγαρίαtalaipwros έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:58οικονομικα ειναι σε ανοδο και αυτο παει συνηθως πακετο με κλαψαΛίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:56
Καλά, σε άνοδο δεν είναι. Μόνο και μόνο που πλακωνόμαστε για το αν είμαστε χειρότερα ή καλύτερα από τον ουραγό τα λέει όλα
το 2008 που η χωρα εδενε τα σκυλια με τα λουκανικα, καιγανε την Αθηνα λεγοντας οτι δεν παει αλλο η πεινα κα Αχ η γενια των 700 ευρω κλπ
το όλο πλάκωμα δεν στηρίζεται σε κάποια έρευνα του ΚΕΠΕ όπως λένε τα διάφορα σάιτ χωρίς να βάζουν καμία παράθεση.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:56Καλά, σε άνοδο δεν είναι. Μόνο και μόνο που πλακωνόμαστε για το αν είμαστε χειρότερα ή καλύτερα από τον ουραγό τα λέει όλα
Δεν βλέπω να κονταροχτυπιόμαστε με την Βουλγαρία.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Αύγ 2024, 12:03Ποια άνοδο ρε μλκ που κονταροχτυπιέσαι με την Βουλγαρίαtalaipwros έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:58οικονομικα ειναι σε ανοδο και αυτο παει συνηθως πακετο με κλαψαΛίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:56

Το θέμα με το γράφημα το έθεσα κι εγώ πιο πριν, παρόλα αυτά η χώρα της θέσης είναι δεινή και έχει βαλτώσει στον πάτο μαζί με βουλγαρουμανίεςgassim έγραψε: 23 Αύγ 2024, 12:05το όλο πλάκωμα δεν στηρίζεται σε κάποια έρευνα του ΚΕΠΕ όπως λένε τα διάφορα σάιτ χωρίς να βάζουν καμία παράθεση.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:56Καλά, σε άνοδο δεν είναι. Μόνο και μόνο που πλακωνόμαστε για το αν είμαστε χειρότερα ή καλύτερα από τον ουραγό τα λέει όλα
Στηρίζεται σε αυτό το άρθρο στο περιοδικό του ΚΕΠΕ, https://www.kepe.gr/wp-content/uploads/ ... .3.2.B.pdf που βάζει κάποια γραφήματα, χωρίς να αναφέρει ούτε καν τα ονόματα των κρατών και δεν καταφέρνω να εντοπίσω στις σελίδες της eurostat.
Αντιθέτως τα πραγματικά γραφήματα της eurostat τα λένε εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.
Εγώ βλέπω οτι η Ελλάδα στον συγκεκριμένο δείκτη αγοραστικής δύναμης έχει 9 χώρες απο κάτω της.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Αύγ 2024, 12:10Το θέμα με το γράφημα το έθεσα κι εγώ πιο πριν, παρόλα αυτά η χώρα της θέσης είναι δεινή και έχει βαλτώσει στον πάτο μαζί με βουλγαρουμανίεςgassim έγραψε: 23 Αύγ 2024, 12:05το όλο πλάκωμα δεν στηρίζεται σε κάποια έρευνα του ΚΕΠΕ όπως λένε τα διάφορα σάιτ χωρίς να βάζουν καμία παράθεση.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:56
Στηρίζεται σε αυτό το άρθρο στο περιοδικό του ΚΕΠΕ, https://www.kepe.gr/wp-content/uploads/ ... .3.2.B.pdf που βάζει κάποια γραφήματα, χωρίς να αναφέρει ούτε καν τα ονόματα των κρατών και δεν καταφέρνω να εντοπίσω στις σελίδες της eurostat.
Αντιθέτως τα πραγματικά γραφήματα της eurostat τα λένε εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

Έλεος, παράδειγμα χώρας με πολύ λιγότερες δυνατότητες από την Ελλάδα που είναι πράγματι είναι σε άνοδο είναι η Τσεχία, κάνε τις συγκρίσεις σου και ξανέλα πίσω να μας πεις πόσο αρχιμαλάκες μας κυβερνούν.talaipwros έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:58οικονομικα ειναι σε ανοδο και αυτο παει συνηθως πακετο με κλαψαΛίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:56Καλά, σε άνοδο δεν είναι. Μόνο και μόνο που πλακωνόμαστε για το αν είμαστε χειρότερα ή καλύτερα από τον ουραγό τα λέει όλα