!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έπεσαν κάτω και από τη Βουλγαρία οι μισθοί στην Ελλάδα!
Re: Έπεσαν κάτω και από τη Βουλγαρία οι μισθοί στην Ελλάδα!
Αν αρχίσετε να δηλώνετε όλα όσα βγάζετε κάτι μου λέει οτι θα την περάσουμε την Βουλγαρία και όχι μόνο την Βουλγαρία.
- Ληστοσυμμορίτης
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Μαδουραίος
Μάλλον είναι κάτι σαν κι εσένα που δεν καταλαβαίνεις την διαφορά της απόλυτης τιμής του δημόσιου χρέους με τον λόγο του προς το ΑΕΠ.Μαδουραίος έγραψε: 23 Αύγ 2024, 06:57![]()
![]()
Τώρα αυτός είναι γιατρός με ακαδημαϊκή μόρφωση και δεν αντιλαμβάνεται την διαφορά μεταξύ απολυτη τιμη μισθού και αγοραστικής δύναμης
![]()
![]()
Μάλλον αμόρφωτο δεξιό ΓΊΔΙ είναι ο ψεύτης λόρδος
Διάβασε τα σχόλια που τον κράζουν κακομοίρη
![]()
![]()
Ο καθένας καταλαβαίνει ότι τον συμφέρει όταν πρόκειται για κομματοσκυλισμό.
Ενώ στην Βουλγαρία τα δηλώνουν όλα;gassim έγραψε: 23 Αύγ 2024, 10:32 Αν αρχίσετε να δηλώνετε όλα όσα βγάζετε κάτι μου λέει οτι θα την περάσουμε την Βουλγαρία και όχι μόνο την Βουλγαρία.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Μιά χώρα που το 2004 διοργάνωσε Ολυμπιακούς Αγώνες έφθασε στο σήμερα με τους πολιτες της να έχουνε χαμηλότερους μισθούς από όλες τις χώρες εντός ΕΕ, ακόμη και από τις πρώην κομμουνιστικές που ηταν εξαθλιωμένες την δεκαετια του ενενηντα και βάλε, και κανείς πολιτικός δεν τιμωρήθηκε για αυτό. Η ατιμωρησία και η μη απόδοση δικαιοσύνης είναι τελικά κακό πράμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 23 Αύγ 2024, 10:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Μαδουραίος
Τυπε το ΑΕΠ ανεβηκε λογω πληθωρισμου.Ασε μην το ψαχνεις.Πουτανα τα εχετε κανει κι εκει.gassim έγραψε: 23 Αύγ 2024, 10:42Μάλλον είναι κάτι σαν κι εσένα που δεν καταλαβαίνεις την διαφορά της απόλυτης τιμής του δημόσιου χρέους με τον λόγο του προς το ΑΕΠ.Μαδουραίος έγραψε: 23 Αύγ 2024, 06:57![]()
![]()
Τώρα αυτός είναι γιατρός με ακαδημαϊκή μόρφωση και δεν αντιλαμβάνεται την διαφορά μεταξύ απολυτη τιμη μισθού και αγοραστικής δύναμης
![]()
![]()
Μάλλον αμόρφωτο δεξιό ΓΊΔΙ είναι ο ψεύτης λόρδος
Διάβασε τα σχόλια που τον κράζουν κακομοίρη
![]()
![]()
Ο καθένας καταλαβαίνει ότι τον συμφέρει όταν πρόκειται για κομματοσκυλισμό.
Δεν το ξέρεις.
Η Βουλγαρία μπορεί να μην δραστηριοποιείται τόσο πολύ σε τομείς που σηκώνουν ΤΟΣΟ μαύρο χρήμα, πχ τουρισμός.
Λήξης συναγερμού.Bill Hicks έγραψε: 23 Αύγ 2024, 09:23 (...)
αυτό που λέει το ΚΕΠΕ για το ωρομίσθιο βγαίνει μόνο με αλχημείες για τις 865 ώρες την εβδομάδα που δουλεύουν οι Έλληνες και δεν δίνουν αναλυτικές πηγές στην έκθεσή τους.![]()
Προφανώς o Βλάσης είναι ζαίος και χτυπά τονκουλημας.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Ναι αλλά δεν το ξέρεις ούτε και εσύ.gassim έγραψε: 23 Αύγ 2024, 10:47Δεν το ξέρεις.
Η Βουλγαρία μπορεί να μην δραστηριοποιείται τόσο πολύ σε τομείς που σηκώνουν ΤΟΣΟ μαύρο χρήμα, πχ τουρισμός.
Παρόλα αυτά υπέθεσες (βολικά) ότι θα τους ξεπεράσουμε.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
γι' αυτό και είπα "κάτι μου λέει".nrg έγραψε: 23 Αύγ 2024, 10:53Ναι αλλά δεν το ξέρεις ούτε και εσύ.
Παρόλα αυτά υπέθεσες (βολικά) ότι θα τους ξεπεράσουμε.
Στα Ελληνικά αυτή η πρόταση υποδηλώνει οτι αυτός που την χρησιμοποιεί έχει μια πεποίθηση που δεν μπορεί να αποδείξει.
- Μαδουραίος
gassim έγραψε: 23 Αύγ 2024, 10:47Δεν το ξέρεις.
https://striker.gr/1153/strikes/paraski ... oikonomia/
Παντού υπάρχουν αυτά. Μια επιχείρηση δεν έχει λόγο να έχει μαύρα. Οκ στην ποντοπόρο ναυτιλία, στην οικοδομή έχουν μειωθεί πολύ, δικηγόροι-γιατροί-μηχανικοί το 90% φυτοζωούν σε σχέση με το εξωτερικό, παραδικαστικά, εκβιαστές, εργολάβοι αυθαιρέτων, το κράτος επίτηδες τα αφήνει για να κονομάνε και να ελίσονται οι δικοί τους, τέλος γκαρσόνια και οικιακοί βοηθοί μου ακούγεται αστείο ένα σύγχρονο κράτος να βασίζεται σε αυτά.gassim έγραψε: 23 Αύγ 2024, 10:31Η κυριότερη στρέβλωση όμως προκαλείται απο τα μαύρα και αδήλωτα εισοδήματα.Pillars έγραψε: 23 Αύγ 2024, 10:11Να μην ξεχνάμε και την στρέβλωση της εικόνας που προκαλεί η μεγάλη ανισοκατανομή του εισοδήματος που δεν υπάρχει σε άλλες χώρες. Κανονικά πρέπει να μετράνε στο μισό τα εισοδήματα των εφοπλιστών της ποντοπόρου ναυτιλίας, η ιδιωτών που εισπράτουν μεγάλα ενοίκια από ακίνητα του εξωτερικού που αγόρασαν οι γονείς τους κοκ. Δεν ξέρω αν στα εισοδήματα μετράει το εισόδημα των Ελλήνων εξωτερικού που δεν διαμένουν στην Ελλάδα αλλά υποχρεώνονται να τα δηλώνουν και εδώ εφόσον έχουν ΑΦΜ.Γαληνός έγραψε: 23 Αύγ 2024, 01:57
Τον κράζουν στα σχόλια και δικαίως...
Μιλάει για αγοραστική δύναμη μισθωτού όχι για καθαρούς μισθούς..
Άσχετο, όταν είδα το γράφημα, αμέσως σκέφτηκα 3 κατηγορίες του:
1. Οι πλούσιες χώρες που πέφτουν ( βόρειοι)
2. Οι φτωχές χώρες που ανεβαίνουν
3. και... οι μαλακες... που από χαμηλά, πέφτουν πιο χαμηλά..
1 και 2 συγκλίνουν σταδιακά
Οι 3, εμείς, χάνουμε το τρένο...
Φαντάσου γράφημα σε 75 έτη...
Με δύο κατηγορίες,
Οι πάμφτωχοι και όλοι οι άλλοι
Προφανώς τότε, αν οι άλλοι ενωθούν, θα μας πετάξουν έξω με τις κλωτσιες... ή θα απορούν, γτι θέλουμε κι εμείς Ένωση..
Πήγα στο χωριό και μου έλεγε αγανακτισμένος συνταξιούχος νεοδημοκράτης που τον ξέρω από μικρό παιδί ότι πρώτη φορά στην ζωή του δεν του μένουν χρήματα καθόλου για τις πιο βασικές του υποχρεώσεις, και σκέψου έτρωγε από δικό του μποστάνι.![]()
- Cecily Anne
Εγώ φέτος έχω πάθει πλάκα από τα ζευγάρια που έχουν στείλει τα παιδιά τους στο αμερικανικο κολλέγιο. Δηλαδή καλημέρα 10k-12 k. Απορώ δηλαδή με το εισόδημα τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μια επιχείρηση δεν έχει λόγο να έχει μαύρα.....μάλιστα.Pillars έγραψε: 23 Αύγ 2024, 11:00Παντού υπάρχουν αυτά. Μια επιχείρηση δεν έχει λόγο να έχει μαύρα. Οκ στην ποντοπόρο ναυτιλία, στην οικοδομή έχουν μειωθεί πολύ, δικηγόροι-γιατροί-μηχανικοί το 90% φυτοζωούν σε σχέση με το εξωτερικό, παραδικαστικά, εκβιαστές, εργολάβοι αυθαιρέτων, το κράτος επίτηδες τα αφήνει για να κονομάνε και να ελίσονται οι δικοί τους, τέλος γκαρσόνια και οικιακοί βοηθοί μου ακούγεται αστείο ένα σύγχρονο κράτος να βασίζεται σε αυτά.gassim έγραψε: 23 Αύγ 2024, 10:31Η κυριότερη στρέβλωση όμως προκαλείται απο τα μαύρα και αδήλωτα εισοδήματα.Pillars έγραψε: 23 Αύγ 2024, 10:11
Να μην ξεχνάμε και την στρέβλωση της εικόνας που προκαλεί η μεγάλη ανισοκατανομή του εισοδήματος που δεν υπάρχει σε άλλες χώρες. Κανονικά πρέπει να μετράνε στο μισό τα εισοδήματα των εφοπλιστών της ποντοπόρου ναυτιλίας, η ιδιωτών που εισπράτουν μεγάλα ενοίκια από ακίνητα του εξωτερικού που αγόρασαν οι γονείς τους κοκ. Δεν ξέρω αν στα εισοδήματα μετράει το εισόδημα των Ελλήνων εξωτερικού που δεν διαμένουν στην Ελλάδα αλλά υποχρεώνονται να τα δηλώνουν και εδώ εφόσον έχουν ΑΦΜ.
Πήγα στο χωριό και μου έλεγε αγανακτισμένος συνταξιούχος νεοδημοκράτης που τον ξέρω από μικρό παιδί ότι πρώτη φορά στην ζωή του δεν του μένουν χρήματα καθόλου για τις πιο βασικές του υποχρεώσεις, και σκέψου έτρωγε από δικό του μποστάνι.![]()
Ξέχασες την βαριά μας βιομηχανία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
-