Όχι δε χρωστάω, υπάρχουν συγγενείς και φίλοι που βοηθάνε όσο μπορούν. Αλλά δε μπορώ να τους υποχρεωσω να πληρώνουν 3000 ευρώ φόρο το χρόνο για τις μαλκιες του ΜητσοτάκηAitwlos έγραψε: 18 Αύγ 2024, 16:26Ίακχος έγραψε: 18 Αύγ 2024, 16:24Το σκεπτικό είναι να μείνουν στο παιδί, η τουλάχιστον να πουληθούν για να σπουδάσει. Το ΕΝΦΙΑ το πληρώνει, αλλά τα βαριά είναι ο φόρος εισοδήματος και τα έξοδα του σπιτιού. Είναι άνεργη, και έπεσα στην περίπτωση. Όταν παντρεύτηκε βγαίναμε, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά.Citroenakias έγραψε: 18 Αύγ 2024, 16:20
Τι πα να πει απειλεί με διαζύγιο; Ας πληρώσει τότε μόνη της τις υποχρεώσεις
Τα χρεωμένα ακίνητα να μείνουν στο παιδί;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες δήλωσαν μηνιαίο εισόδημα μόλις 268 ευρώ
Re: Οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες δήλωσαν μηνιαίο εισόδημα μόλις 268 ευρώ
Εντάξει μπορεί να ανέβουν λίγο ακόμη αλλά τι νομίζεις; θα φτάσουμε σε επίπεδα santa monica ξέρωγω;
Δεν αρκεί μόνο αυτό. Ειδικά στον τομέα του ιακχου μη σου πω πως δε παίζει και ρόλο. Αν δεν είσαι στα κυκλώματα δε κάνεις τίποτα.Aitwlos έγραψε: 18 Αύγ 2024, 16:24Ήσουν καλός στην δουλειά σου;Ίακχος έγραψε: 18 Αύγ 2024, 15:17Είμαι Πολιτικός Μηχανικός βγάζω λίγα λεφτά και με το φορολογικό του Μητσοτάκη αναγκάστηκα να κλείσω το γραφείο μου. Μην πιστεύετε άρθρα που προπαγανδιζουν το έργο της κυβέρνησηςβοθρατζης έγραψε: 18 Αύγ 2024, 15:10 λαμόγια δεν θα γλυττώσετε
ο κούλης θα σας πιάσει όλους
άκου 268 ευρώ το μήνα
που τα πουλάς αυτά ρε
ταρίφα
υδραυλικέ
ηλεκτρολόγε
γιατρουδάκι
δικηγοράκο
πολιτικέ μηχανικέ
κλπ κλπ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έκανα στατικές μελέτες, και θεωρώ ότι ήμουν καλός. Αλλά με το μνημόνιο έπεσαν οι δουλειές, και καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές μας με αποτέλεσμα να δουλεύουμε για ψίχουλα. Έχω μετανιώσει που δεν έφυγα από την ΕλλάδαAitwlos έγραψε: 18 Αύγ 2024, 16:24Ήσουν καλός στην δουλειά σου;Ίακχος έγραψε: 18 Αύγ 2024, 15:17Είμαι Πολιτικός Μηχανικός βγάζω λίγα λεφτά και με το φορολογικό του Μητσοτάκη αναγκάστηκα να κλείσω το γραφείο μου. Μην πιστεύετε άρθρα που προπαγανδιζουν το έργο της κυβέρνησηςβοθρατζης έγραψε: 18 Αύγ 2024, 15:10 λαμόγια δεν θα γλυττώσετε
ο κούλης θα σας πιάσει όλους
άκου 268 ευρώ το μήνα
που τα πουλάς αυτά ρε
ταρίφα
υδραυλικέ
ηλεκτρολόγε
γιατρουδάκι
δικηγοράκο
πολιτικέ μηχανικέ
κλπ κλπ
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Αν εξαιρέσεις ένα μικρό ποσοστό που είναι ακίνητα φιλέτα τα υπόλοιπα είναι αρκετά κάτω από την αξία τους προ κρίσεως. Αντιλαμβάνομαι ότι όταν κάποιος έχει ανάγκη πουλάει, όμως να μην λέμε και ότι θέλουμε. Βέβαια θα πει κάποιος δεν θα επανέλθουμε ποτέ στην προ κρίσεως κατάσταση και ίσως να έχει δίκαιο. Εγώ έφυγα για το εξωτερικό διότι δεν ήθελα να "σκοτώσω" κάποιο ακίνητο, γιατί ήξερα κυρίως ότι αυτό δεν είναι πραγματική λύση.Ερμής έγραψε: 18 Αύγ 2024, 16:33 Δεν αρκεί μόνο αυτό. Ειδικά στον τομέα του ιακχου μη σου πω πως δε παίζει και ρόλο. Αν δεν είσαι στα κυκλώματα δε κάνεις τίποτα.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Eθνικοκοινωνιστης
και καπως ετσι σας ηρθαν τα μνημονια 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Chupacabra
MAZI TA FAGAME DIADWSTAI!!!11!!
- Eθνικοκοινωνιστης
α ξεχασα ,και οι σταλινονομαδουροι θα σας παρουν τα σπιτια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
talaipwros
αγαπητε, αυτος ο 3000 φορος, δεν ειναι μαχητος;Ίακχος έγραψε: 18 Αύγ 2024, 15:28Φίλε εμένα ως χαμηλομισθος ελεύθερος επαγγελματίας μου ήρθε φόρος 3000 ευρώ χώρια το ΕΝΦΙΑ. Δεν εχω να τα πληρώσω και μοιραία έκλεισα το γραφείο μου και τώρα ψάχνω για δουλειά στα 52 μου με προβλήματα υγείας.Στύξ έγραψε: 18 Αύγ 2024, 15:24 Πλήρωνε μαλάκα Στύγιε , που και να ήθελες... δεν μπορείς να φοροδιαφύγεις.
Ντάξει ,ΕΝΦΙΑ + φόρος εισοδήματος = 1200..
Τι εννοείς μαχητος? Όχι δεν εχω λεφτά να τον πληρώσω και αυτοί που με βοηθάνε οικονομικά μου είπαν να κλείσω το γραφείο. Αν εννοείς να κάνω προσφυγή δεν κάνω γιατί με ενισχύει οικονομικά ο αδερφός μου από το εξωτερικό και σε έλεγχο αυτό θα φανεί και θα φορολογηθεί. Μια η άλλη δηλαδή. Αντί να επιβραβεύουμε τα εμβάσματα από το εξωτερικό τα φορολογουμε.talaipwros έγραψε: 18 Αύγ 2024, 20:25αγαπητε, αυτος ο 3000 φορος, δεν ειναι μαχητος;Ίακχος έγραψε: 18 Αύγ 2024, 15:28Φίλε εμένα ως χαμηλομισθος ελεύθερος επαγγελματίας μου ήρθε φόρος 3000 ευρώ χώρια το ΕΝΦΙΑ. Δεν εχω να τα πληρώσω και μοιραία έκλεισα το γραφείο μου και τώρα ψάχνω για δουλειά στα 52 μου με προβλήματα υγείας.Στύξ έγραψε: 18 Αύγ 2024, 15:24 Πλήρωνε μαλάκα Στύγιε , που και να ήθελες... δεν μπορείς να φοροδιαφύγεις.
Ντάξει ,ΕΝΦΙΑ + φόρος εισοδήματος = 1200..
-
talaipwros
Ίακχος έγραψε: 18 Αύγ 2024, 20:30Τι εννοείς μαχητος? Όχι δεν εχω λεφτά να τον πληρώσω και αυτοί που με βοηθάνε οικονομικά μου είπαν να κλείσω το γραφείο. Αν εννοείς να κάνω προσφυγή δεν κάνω γιατί με ενισχύει οικονομικά ο αδερφός μου από το εξωτερικό και σε έλεγχο αυτό θα φανεί και θα φορολογηθεί. Μια η άλλη δηλαδή. Αντί να επιβραβεύουμε τα εμβάσματα από το εξωτερικό τα φορολογουμε.talaipwros έγραψε: 18 Αύγ 2024, 20:25αγαπητε, αυτος ο 3000 φορος, δεν ειναι μαχητος;Ίακχος έγραψε: 18 Αύγ 2024, 15:28
Φίλε εμένα ως χαμηλομισθος ελεύθερος επαγγελματίας μου ήρθε φόρος 3000 ευρώ χώρια το ΕΝΦΙΑ. Δεν εχω να τα πληρώσω και μοιραία έκλεισα το γραφείο μου και τώρα ψάχνω για δουλειά στα 52 μου με προβλήματα υγείας.
εν πασει περιπτωση τα εμβασματα που ειναι δωρα ειναι αφορολογητα
Έρχονται από Ελληνικό λογαριασμό δε νομίζω να είναι αφορολόγητα. Θα ξαναρωτήσω το λογιστή μου πάντωςtalaipwros έγραψε: 18 Αύγ 2024, 20:33Ίακχος έγραψε: 18 Αύγ 2024, 20:30Τι εννοείς μαχητος? Όχι δεν εχω λεφτά να τον πληρώσω και αυτοί που με βοηθάνε οικονομικά μου είπαν να κλείσω το γραφείο. Αν εννοείς να κάνω προσφυγή δεν κάνω γιατί με ενισχύει οικονομικά ο αδερφός μου από το εξωτερικό και σε έλεγχο αυτό θα φανεί και θα φορολογηθεί. Μια η άλλη δηλαδή. Αντί να επιβραβεύουμε τα εμβάσματα από το εξωτερικό τα φορολογουμε.![]()
-
talaipwros
https://www.taxheaven.gr/circulars/3630 ... hs-paroxhsΊακχος έγραψε: 18 Αύγ 2024, 20:38Έρχονται από Ελληνικό λογαριασμό δε νομίζω να είναι αφορολόγητα. Θα ξαναρωτήσω το λογιστή μου πάντωςtalaipwros έγραψε: 18 Αύγ 2024, 20:33Ίακχος έγραψε: 18 Αύγ 2024, 20:30
Τι εννοείς μαχητος? Όχι δεν εχω λεφτά να τον πληρώσω και αυτοί που με βοηθάνε οικονομικά μου είπαν να κλείσω το γραφείο. Αν εννοείς να κάνω προσφυγή δεν κάνω γιατί με ενισχύει οικονομικά ο αδερφός μου από το εξωτερικό και σε έλεγχο αυτό θα φανεί και θα φορολογηθεί. Μια η άλλη δηλαδή. Αντί να επιβραβεύουμε τα εμβάσματα από το εξωτερικό τα φορολογουμε.![]()
κατηγορια Β μαλλον ειναι με μια γρηγορη αναγνωση, δινει πανω απο 30 χιλιαρικα το χρονο;
Στο μπουρδελοκράτος , ο φοροδιαφεύγων , φοροδιαφευγέτω.
Ευχαριστώ για την πληροφορία έπρεπε να μου τα έχει πει ο λογιστής μου αυτά. Θα το κοιτάξω να οργανωθώ στο μέλλον. Πάντως η δωρεά είναι για μια φορά και οχι για κάθε χρόνο αλλά για το έμβασμα δεν ήξερα.talaipwros έγραψε: 18 Αύγ 2024, 20:42https://www.taxheaven.gr/circulars/3630 ... hs-paroxhsΊακχος έγραψε: 18 Αύγ 2024, 20:38Έρχονται από Ελληνικό λογαριασμό δε νομίζω να είναι αφορολόγητα. Θα ξαναρωτήσω το λογιστή μου πάντωςtalaipwros έγραψε: 18 Αύγ 2024, 20:33
![]()
κατηγορια Β μαλλον ειναι με μια γρηγορη αναγνωση, δινει πανω απο 30 χιλιαρικα το χρονο;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 571 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από exiledd
-
- 2 Απαντήσεις