οκ οι ξενοι φταινε . Εμεις τα κανουμε ολα καθαρα φυσικα...βοθρατζης έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:14λογικό δεν είναι;Οργισμένος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:07μεγάλα ποσά μπορούν να κρυφτούν εκεί
εχομε τεραστια παραοικονομία δυστυχως. Μεγαλο μερος αυτης κρυβεται στο τεραστιο πληντυριο μαυρου χρηματος που ονομαζεται αγορα ακινητων.
μεγάλα ποσά μπορούν να κρυφτούν εκεί
ειδικά με τις βίζες που έχουν βγάλει, δεν συμφέρει να το βάζεις για πώληση κανονικά
καλύτερα να το δώσεις σε κάποιο κύκλωμα που ξεπλένει με ξένους
Γιατί νομίζεις όλη η περιοχή κοντά στη βάρη μετά τη γλυφάδα, έχει γεμίσει ρώσους και ουκρανούς νακρέμπορους που πήραν βίλες εκεί πέρα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κραχ στα ακίνητα!
- Οργισμένος
Re: Κραχ στα ακίνητα!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
οχι βέβαιαΟργισμένος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:18οκ οι ξενοι φταινε . Εμεις τα κανουμε ολα καθαρα φυσικα...βοθρατζης έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:14λογικό δεν είναι;Οργισμένος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:07μεγάλα ποσά μπορούν να κρυφτούν εκεί
εχομε τεραστια παραοικονομία δυστυχως. Μεγαλο μερος αυτης κρυβεται στο τεραστιο πληντυριο μαυρου χρηματος που ονομαζεται αγορα ακινητων.
ειδικά με τις βίζες που έχουν βγάλει, δεν συμφέρει να το βάζεις για πώληση κανονικά
Γιατί νομίζεις όλη η περιοχή κοντά στη βάρη μετά τη γλυφάδα, έχει γεμίσει ρώσους και ουκρανούς νακρέμπορους που πήραν βίλες εκεί πέρα;
απο κοινού γίνεται η μπίζνα
κάποιος πουλάει και κάποιος αγοράζει
εδω κάποια στιγμή είχα γνωρίσει μια δικηγόρο που έκανε αυτή τη δουλειά με ουκρανούς και μου τα έλεγε όλα αυτά..
η μαφία είναι μέσα σε όλα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Απλά είναι κρίμα που κάποια κορόιδα νομίζουν ότι υπάρχει "τίμια" αγορά...
δεν είδες τι βγάλανε με τον επιχειρηματία απο την πάτρα, που έκανε κατασκοπία;
ρε κανένας τίμιος πλέον
δεν είδες τι βγάλανε με τον επιχειρηματία απο την πάτρα, που έκανε κατασκοπία;
ρε κανένας τίμιος πλέον
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Οι δύο -και μοναδικοί - άνθρωποι που ξέρω να έβγαλαν πολλά λεφτά από τη χρηματιστηριακή σπεκουλα του τέλους των 90, ήταν και οι δύο πρώην μαοϊκοί.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2024, 12:59 Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι τότε έχασαν χοντρά χρήματα ακόμη και κάτι αντιφάδες αντικαπιταλίστας.
![]()
Πήραν είδηση το παιχνίδι που παίξανε οι αγοραίοι το 1995, τζιραρισαν αρκετά μέχρι το 1998 και έφυγαν οριστικά στα μέσα του 1999, πριν μπει ο κάθε συνταξιούχος.
Δεν ξαναδουλεψαν έκτοτε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Οργισμένος
Ενω οταν ειναι ελληνες οι αγοραστες-πωλητες τι γινεται?βοθρατζης έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:20οχι βέβαιαΟργισμένος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:18οκ οι ξενοι φταινε . Εμεις τα κανουμε ολα καθαρα φυσικα...βοθρατζης έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:14
λογικό δεν είναι;
απο κοινού γίνεται η μπίζνα
κάποιος πουλάει και κάποιος αγοράζει
εδω κάποια στιγμή είχα γνωρίσει μια δικηγόρο που έκανε αυτή τη δουλειά με ουκρανούς και μου τα έλεγε όλα αυτά..
η μαφία είναι μέσα σε όλα
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ντι πι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 17 Αύγ 2024, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Στο μισο η αντικειμενικη εναντι της εμπορικης....
Μαφια με τις ευλογιες της βουλης και του λαου. Δεν υπαρχει ελπιδα.
Μαφια με τις ευλογιες της βουλης και του λαου. Δεν υπαρχει ελπιδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Πώς μπορείς να αγοράσεις 3 διαμερίσματα χωρίς να δικαιολογήσεις το ποσό, ρε Οργι;Οργισμένος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:38 Σημερα ακουγα κοντινο μου πως αγορασε 3 διαμερισματα Αθηνα πριν 4 μηνες ξεπλενωντας μαυρο χρημα που φυσικα εδοθει κας μπρος στον συμβολαιογραφο, ξερετε , το "ανοιγμενο" πλεον επαγγελμα...
Μήπως ο κοντινός σου σε δουλεύει;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Οργισμένος
Το κυκλωμα μαυρου χρηματος αγοραστης-στεγαστικο δανειο τραπεζας-συμβολαιογραφος-εργολαβος-μηχανικος-εργατες οικοδομης ειναι βρωμερο καο αδηφαγο. ΜΑΥΡΑ ΟΛΑ...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Πλακα κανεις???Που ζεις??? ΑΠΛΟΣ ο τροπος.Beria έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:43Πώς μπορείς να αγοράσεις 3 διαμερίσματα χωρίς να δικαιολογήσεις το ποσό, ρε Οργι;Οργισμένος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:38 Σημερα ακουγα κοντινο μου πως αγορασε 3 διαμερισματα Αθηνα πριν 4 μηνες ξεπλενωντας μαυρο χρημα που φυσικα εδοθει κας μπρος στον συμβολαιογραφο, ξερετε , το "ανοιγμενο" πλεον επαγγελμα...
Μήπως ο κοντινός σου σε δουλεύει;
Βαζει ο αγοραστης κας ενα ποσο που εχει σε μαυρα, τα αλλα δανειο, η τιμη πωλησης κατω πολυ της πραγματικης ,φερνει και ο συμβολαιογραφος το μηχανημα καταμετρησης χρηματων και γινεται η δοσοήψια επι τοπου με την υπογραφη συμβολαιου. Παιρνει ο εργολαβος το μαυρο κασερι το μοιραζει σε μαυρους εργατες και μαυρες.αγορες υλικων και απο δω πανε κι αλλοι.
Ωρες ωρες ειστε τελειως εκνευριστικοι με την αφελεια σας.
Η ποινικοποιηση του ρευστου πρεπει να γινει χτες σε αυτη τη χωρα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ενα τεραστιο μερος της τερατωδους παραοικονομοιας μας οφειλεται στα ακινητα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οι Εβραίοι λένε πως πουλάς με βιολιά και αγοράζεις με κανόνιαBeria έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:33Οι δύο -και μοναδικοί - άνθρωποι που ξέρω να έβγαλαν πολλά λεφτά από τη χρηματιστηριακή σπεκουλα του τέλους των 90, ήταν και οι δύο πρώην μαοϊκοί.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2024, 12:59 Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι τότε έχασαν χοντρά χρήματα ακόμη και κάτι αντιφάδες αντικαπιταλίστας.
![]()
Πήραν είδηση το παιχνίδι που παίξανε οι αγοραίοι το 1995, τζιραρισαν αρκετά μέχρι το 1998 και έφυγαν οριστικά στα μέσα του 1999, πριν μπει ο κάθε συνταξιούχος.
Δεν ξαναδουλεψαν έκτοτε
Επίσης ο Μέγας Γουόρεν σώθηκε από το κραχ του 87 όταν τον ρώτησε ο παρκαδορος του μεγάρου τι μετοχές να αγοράσει ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερε καν ποια είναι η επιχειρηματική δραστηριότητα του Μαντειου της Ομαχα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σχεδόν διπλάσια τα ενοίκια για τους φοιτητές στη δεκαετία
https://www.protothema.gr/economy/artic ... 1725343435
https://www.protothema.gr/economy/artic ... 1725343435
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Γουστάρω ΜαοϊκούςBeria έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:33Οι δύο -και μοναδικοί - άνθρωποι που ξέρω να έβγαλαν πολλά λεφτά από τη χρηματιστηριακή σπεκουλα του τέλους των 90, ήταν και οι δύο πρώην μαοϊκοί.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2024, 12:59 Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι τότε έχασαν χοντρά χρήματα ακόμη και κάτι αντιφάδες αντικαπιταλίστας.
![]()
Δεν ξαναδουλεψαν έκτοτε
Συνήθως ξεκινάνε από Σταλινικοί αλλά κάποια στιγμή λένε "ε όχι, αυτό είναι καταπίεση"
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ε ναιΟργισμένος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:52 Ενα τεραστιο μερος της τερατωδους παραοικονομοιας μας οφειλεται στα ακινητα.
Το trading economics που έβαλες πριν παίρνει στοιχεία από την Τράπεζα της Ελλάδος, που είναι ο μοναδικός οργανισμός στην Ελλάδα πού έχει υποχρέωση από τη Γιουροστάτ να δημοσιεύει στοιχεία για τιμές ακινήτων. Θα μου πεις για ποιό λόγο να μην έχει στοιχεία η Στατιστική Υπηρεσία όπως έχει σε κάθε χώρα; Γιατί η Ελλάδα δεν έχει στοιχεία για τίποτα, γιατί δε θέλουμε να έχει για τίποτα. Τουλάχιστον η ΤτΕ μαζεύει από όλες τις τράπεζες ποιοί εκταμίευσαν και ποιοί εισέπραξαν από πώληση σπιτιού, απο εκεί βγάζει ό,τι συμπεράσματα μπορεί για τις τιμές ακινήτων και δημοσιεύει ό,τι καταλαβαίνει.
Είναι ο ίδιος ακριβώς λόγος που φορολογούν αυτοκίνητα με τα κυβικά, γιατί κανείς δεν έχει πραγματικά στοιχεία για αγοραπωλησίες και πραγματικές αξίες αυτοκινήτων. Ενώ τα κυβικά γράφονται στην άδεια, παίρνεις το εξελάκι με τα κυβικά απ'το υπουργείο συγκοινωνιών και φορολογείς.
Και είναι φυσικά ο ίδιος λόγος που ο ΕΝΦΙΑ έμπαινε στο λογ/σμό της ΔΕΗ, γιατί κανείς δεν έχει πραγματικά στοιχεία για αξίες ακινήτων. Ενώ η ΔΕΗ έχει το εξελάκι με τα τετραγωνικά κάθε σπιτιού, άρα φάτε φόρο με βάση τα τετραγωνικά.
Το ίδιο και οι μισθοί, τα φορολογούμενα εισοδήματα, το ίδιο όλα, εδώ δεν ξέρουμε καλά καλά πού αρχίζει και πού τελειώνει το χωράφι του καθενός. Εδώ δεν ξέρουν ότι έχω φύγει απ'τη χώρα κάτι δεκαετίες και στέλνουν ακόμα χαρτιά στο πατρικό μου. Ήρθαμε διακοπές και πήγε η γυναίκα μου να ψηφίσει (περισσότερο για να δεί κάτι συγγενείς στο χωριό) και είχαν ακόμα στον εκλογικό κατάλογο τον πατέρα της που έφυγε απ'την Ελλάδα το 60 και πέθανε αρχές 2000
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 7 Απαντήσεις