!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κραχ στα ακίνητα!
Re: Κραχ στα ακίνητα!
Το λέω αυτό γιατί από μπαρμπάδια που την είχαν δει επενδυτές που με πλαστικές σακκούλες της βαρβάκειου πήγαιναν γραμμή στη Σοφοκλέους να πουλήσουν και να αγοράσουν μετοχές (επειδή κάπου είχαν μπλέξει τις μετοχές με τα φρέσκα και οικονομικά φασολάκια) άλλο τίποτις εκείνη την ένδοξη περίοδο των ελπε, που είχαν έδρα ακόμη στο κάθε καγκουροχώρι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι τότε έχασαν χοντρά χρήματα ακόμη και κάτι αντιφάδες αντικαπιταλίστας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
παραξενο, την ιδια ουσιαστικα ( 2012 και 2015) περιοδο πουλησα 2 σπιτια στην Ελλαδα, το ενα στην αντικειμενικη, το αλλο 13% πανω απο την αντικειμενικηΖαποτέκος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 12:47Τα λες και σούπερ !Dorian έγραψε: 17 Αύγ 2024, 12:21 Πουλάω από το 15-17 οικόπεδο, όχι από ανάγκη, αλλά λόγω απόστασης ειναι σε άλλο νομό, αρτιο οικοδομήσιμο εντός οικισμού, φως νερό δρόμο, απέναντι βίλες με πισίνες, την δευτερη χαμηλότερη τιμή στον σπιτόγατο ανα στρέμμα, μεσίτες που τους ζητησα να εκτιμήσουν τιμή που πρότειναν μέχρι και 120% παραπάνω από όσο ζητάω και τους ειπα δεν ειναι ρεαλιστικό.![]()
Δεν έχουμε τις ίδιες εμπειρίες. Εγώ 5 χρόνια τώρα που ασχολούμαι είμαι απογοητευμένος.talaipwros έγραψε: 17 Αύγ 2024, 13:39παραξενο, την ιδια ουσιαστικα ( 2012 και 2015) περιοδο πουλησα 2 σπιτια στην Ελλαδα, το ενα στην αντικειμενικη, το αλλο 13% πανω απο την αντικειμενικηΖαποτέκος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 12:47Τα λες και σούπερ !Dorian έγραψε: 17 Αύγ 2024, 12:21 Πουλάω από το 15-17 οικόπεδο, όχι από ανάγκη, αλλά λόγω απόστασης ειναι σε άλλο νομό, αρτιο οικοδομήσιμο εντός οικισμού, φως νερό δρόμο, απέναντι βίλες με πισίνες, την δευτερη χαμηλότερη τιμή στον σπιτόγατο ανα στρέμμα, μεσίτες που τους ζητησα να εκτιμήσουν τιμή που πρότειναν μέχρι και 120% παραπάνω από όσο ζητάω και τους ειπα δεν ειναι ρεαλιστικό.![]()
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Οργισμένος
παλι "μεσα επεσες"...
Το 2018 οι τιμες αρχισαν να ανεβαινουν.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
πατο εμπορικης αξιας δλδtalaipwros έγραψε: 17 Αύγ 2024, 13:39παραξενο, την ιδια ουσιαστικα ( 2012 και 2015) περιοδο πουλησα 2 σπιτια στην Ελλαδα, το ενα στην αντικειμενικη, το αλλο 13% πανω απο την αντικειμενικηΖαποτέκος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 12:47Τα λες και σούπερ !Dorian έγραψε: 17 Αύγ 2024, 12:21 Πουλάω από το 15-17 οικόπεδο, όχι από ανάγκη, αλλά λόγω απόστασης ειναι σε άλλο νομό, αρτιο οικοδομήσιμο εντός οικισμού, φως νερό δρόμο, απέναντι βίλες με πισίνες, την δευτερη χαμηλότερη τιμή στον σπιτόγατο ανα στρέμμα, μεσίτες που τους ζητησα να εκτιμήσουν τιμή που πρότειναν μέχρι και 120% παραπάνω από όσο ζητάω και τους ειπα δεν ειναι ρεαλιστικό.![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
τι μαλακιες διαβαζομε δω μεσα...Dorian έγραψε: 17 Αύγ 2024, 12:21Δεν υπάρχει αγορά ακινήτων. Μόνο κοράκια που περιμένουν ευκαιρία με ανθρώπους σε απόγνωση. Νομίζω το έχω ξαναγράψει. Πουλάω από το 15-17 οικόπεδο, όχι από ανάγκη, αλλά λόγω απόστασης ειναι σε άλλο νομό, αρτιο οικοδομήσιμο εντός οικισμού, φως νερό δρόμο, απέναντι βίλες με πισίνες, την δευτερη χαμηλότερη τιμή στον σπιτόγατο ανα στρέμμα, μεσίτες που τους ζητησα να εκτιμήσουν τιμή που πρότειναν μέχρι και 120% παραπάνω από όσο ζητάω και τους ειπα δεν ειναι ρεαλιστικό. Περιστασιακά εμφανίζονται Έλληνες, για "τους το δείξω", μετά από μερικές φορές κατάλαβα ότι ήταν απλώς και μόνο για να σε κόψουν αν εισαι σε ανάγκη. Ούτε καν εμπαιναν στην διαδικασία για παζάρι ξερω γω κόψε 5-10-20 χιλιαρικά.Ζαποτέκος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 11:23Πουλιέται. 50.000 ευρώ.sharp έγραψε: 17 Αύγ 2024, 11:10
Πουλιέται τελικά ή όχι; Πόσο πουλιέται τώρα; Στη δύσκολη στιγμή κι αν θα το σκοτώσουν, προκειμένου να βρουν άμεσα το ρευστό για το νοσοκομείο.
Η σωστή κίνηση είναι να το πουλήσουν όταν η χρονική συγκυρία αποδίδει περισσότερο. Προβλέπουν να αναβαθμιστεί η περιοχή, τότε ΟΚ, να περιμένουν.
Από όσα λες, δείχνουν απλά ότι θα ήθελαν να πάρουν τόσα, αλλά επειδή δεν γίνεται δεν το κάνουν γιατί τους στενοχωρεί η κίνηση. Συχνό φαινόμενο.
Το μέλλον δεν το ξέρει κανείς.
Παραπάνω ξεκίνησαν. Όταν ξεκίνησαν είπαν πως αφού το έχουμε τόσο κάτω απ' την αντικειμενική αξία δεν θα προλαβαίνουμε να απαντάμε στις προτάσεις. Αμ δε...
Όπως στο χωριό. Ένας πούλαγε ελιές και του είχαν έρθει καμιά δεκαριά προτάσεις. Όσοι τον έπαιρναν όμως τον ρωτούσαν αν είναι άρτια και οικοδομήσιμα . Αυτό τους ένοιαζε. Ήξεραν πως αφού είχε ελιές δεν ήταν δασικά. Και λέει τον προηγούμενο Αύγουστο: Τώρα που θα ανέβει η τιμή του λαδιού θα μου έρθουν δεκάδες προτάσεις ! Ούτε ένας δεν τον πήρε.
![]()
Τώρα αν εχεις υπερφιλέτο και ενδιαφερθούν εταιρίες ξενοδόχων του εξωτερικού κινέζοι χρυσές βίζες δεν έχω ούτε ένα γνωστό προσωπικό παράδειγμα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
πλεον βρισκομαστε κοντα στις ονομαστικες τιμες του 2008. Σε πραγματικη αξια 20% πιο κατω στο περιπου
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
διοτι το κρατος δεν ειναι ο αγιος βασιλης. Αφηστε την κλαψα και κοιταξτε να κανετε καμια αγοροπωλησια ακινητου διχως μαυρα λεφτα, λεω εγω.Ζαποτέκος έγραψε: 16 Αύγ 2024, 07:37 Με αφορμή αυτό το θέμα viewtopic.php?f=29&t=56227 ξέρει κάποιος φίλος στο περίπου να απαντήσει στο εξής ; Αν ένα ακίνητο πληρώνει ΕΝΦΙΑ 300 ευρώ τον χρόνο , ποια είναι η αντικειμενική του αξία ;
edit
Υπάρχει ακίνητο ( μονοκατοικία ) που πληρώνει 300 ευρώ ΕΝΦΙΑ τον χρόνο ( παλαιότερα 400 ευρώ - ο Κούλης όταν βγήκε έκανε έκπτωση 100 ευρώ ) . Η αντικειμενική του αξία είναι γύρω στις 160.000 ευρώ ή κάπου εκεί. Φτιάχτηκε την δεκαετία του '60. Είναι χρέπι. Έχει να νοικιαστεί 20 χρόνια γιατί δεν πήγαιναν στην περιοχή να νοικιάσουν κανονικοί άνθρωποι και οι ιδιοκτήτες φεσώνονταν και έμπαιναν οικονομικά μέσα συστηματικά.
Πωλείται εδώ και 5 χρόνια. Ξεκίνησε στις 70.000 ευρώ.
Οι ιδιοκτήτες το πουλούσαν σαν κατοικία για 3 χρόνια. Όσοι ιδιώτες το είδαν είπαν πως δεν το παίρνω γιατί χρειάζεται να ξοδέψω άλλα 50.000 ευρώ για να το φτιάξω.
Οι μεσίτες πρότειναν στους ιδιοκτήτες να αρχίσουν να το πουλάνε σαν οικόπεδο.
Το πουλάνε λοιπόν σαν οικόπεδο εδώ και 2 χρόνια στα 50.000 ευρώ . Όσοι εργολάβοι το είδαν είπαν πως δεν το παίρνω γιατί παρόλο που είναι γωνιακό , κοντά σε συγκοινωνίες , με σχετική θέα και σε ήσυχη περιοχή, είναι εντούτοις σε περιοχή με κακό όνομα και έχει περιορισμούς στο ύψος. Άρα δεν με συμφέρει οικονομικά.
Ερώτηξις
Γιατί το κράτος , αντί να αυξήσει τον ΕΝΦΙΑ , δεν πάει να αγοράσει το ακίνητο των ανθρώπων , αφού το πουλάνε 3 φορές κάτω απ' την αντικειμενική αξία ;![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
εχομε τεραστια παραοικονομία δυστυχως. Μεγαλο μερος αυτης κρυβεται στο τεραστιο πληντυριο μαυρου χρηματος που ονομαζεται αγορα ακινητων.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
talaipwros
ρωτα τον Ζαποτεκο και τον Dorian να σου εξηγησουνΟργισμένος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 13:54πατο εμπορικης αξιας δλδtalaipwros έγραψε: 17 Αύγ 2024, 13:39παραξενο, την ιδια ουσιαστικα ( 2012 και 2015) περιοδο πουλησα 2 σπιτια στην Ελλαδα, το ενα στην αντικειμενικη, το αλλο 13% πανω απο την αντικειμενικη
- Eθνικοκοινωνιστης
ωπα η Γαλη τα βαζει με τους μπουμερςΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2024, 12:54 Το λέω αυτό γιατί από μπαρμπάδια που την είχαν δει επενδυτές που με πλαστικές σακκούλες της βαρβάκειου πήγαιναν γραμμή στη Σοφοκλέους να πουλήσουν και να αγοράσουν μετοχές (επειδή κάπου είχαν μπλέξει τις μετοχές με τα φρέσκα και οικονομικά φασολάκια) άλλο τίποτις εκείνη την ένδοξη περίοδο των ελπε, που είχαν έδρα ακόμη στο κάθε καγκουροχώρι.
τι συνεβη καλο μου?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
λογικό δεν είναι;Οργισμένος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:07μεγάλα ποσά μπορούν να κρυφτούν εκεί
εχομε τεραστια παραοικονομία δυστυχως. Μεγαλο μερος αυτης κρυβεται στο τεραστιο πληντυριο μαυρου χρηματος που ονομαζεται αγορα ακινητων.
μεγάλα ποσά μπορούν να κρυφτούν εκεί
ειδικά με τις βίζες που έχουν βγάλει, δεν συμφέρει να το βάζεις για πώληση κανονικά
καλύτερα να το δώσεις σε κάποιο κύκλωμα που ξεπλένει με ξένους
Γιατί νομίζεις όλη η περιοχή κοντά στη βάρη μετά τη γλυφάδα, έχει γεμίσει ρώσους και ουκρανούς νακρέμπορους που πήραν βίλες εκεί πέρα;
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Τώρα εσύ και με τέτοιοιο ύφος από πού ξεφύτρωσες ; Ήρθε να σπάσεις μπάλες ; Πες κάτι θετικό ή τράβα εκεί που ανήκειςΟργισμένος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 14:05
διοτι το κρατος δεν ειναι ο αγιος βασιλης. Αφηστε την κλαψα και κοιταξτε να κανετε καμια αγοροπωλησια ακινητου διχως μαυρα λεφτα, λεω εγω.

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 7 Απαντήσεις