παενε ρε αποδω τις γρουνες που ειναι για τον τάφο, τρώτε εσεις τα λιακόνιαΑγις έγραψε: 14 Αύγ 2024, 10:23 γεμισε ο βαλτος με μαγεμενους αριστοκρατες μεγαλωμενους σε Γαλλικους πυργους
παγαιντε ξιπασμενα ζαγαρια σε κανα πανηγυρι σαν του Μυστρα να φατε κ μπουζοπουλα απο Καλαματιανους μαστορους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι εκαμες? Τι εκαμες? Θα πλερώσεις!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Machine ghost
Re: Τι εκαμες? Τι εκαμες? Θα πλερώσεις!
Χασκογελάνε τα δάσα.
Μπαα, συμπαθητική ήταν, τι να γράψω, 35χρονη, δεν είμαστε στις ειδησειςFata_Morgana έγραψε: 14 Αύγ 2024, 10:34Η σωματική της διάπλαση είναι κάτι που συνεισφέρει στο στόρι; εννοώ ζητάς ευγένεια καο σεβασμό από τους άλλους αλλά δε φαίνεται να τον κατέχεις προς τους άλλους.Μπίστης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 10:30Μπορείς όμως να το κάνεις με τα κινητά που είναι απολύτως προσωπικά με κάρτες και κωδικούς φορτωμένα ?nowhere έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:19 δεν καταλαβαίνω τι διάολο συζητάτε.καλώς το πέταξε και ακόμα καλύτερα αν πέταγε και την ενοχλητική κότα![]()
Πχ προχθές από ΠΦ μέχρι Συγγρού Φιξ άκουσα τρεις φορές Απ'τον βορρά μέχρι τον νότο από μερακλωμενη χοντρή μέσω κινητού
Η μόνη λύση είναι αντιπραξη: βάζεις τέρμα Fight For Your Right To Party μπας και χαμπαριασουν σκύλολαϊκοί και τραπ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
σατανικό.φαντάσου το ίδιο σκηνικό στο μετρό και να έχουν όλοι την ίδια ιδέα,να παίξουν κάτι που θα την ενοχλείΜπίστης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 10:37 Πχ προχθές από ΠΦ μέχρι Συγγρού Φιξ άκουσα τρεις φορές Απ'τον βορρά μέχρι τον νότο από μερακλωμενη χοντρή μέσω κινητού
Η μόνη λύση είναι αντιπραξη: βάζεις τέρμα Fight For Your Right To Party μπας και χαμπαριασουν σκύλολαϊκοί και τραπ
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Να αυτά όταν κάνεις δεν μπορώ. Απραξία δεν θέτε, με βια θα την πληρώσει, σου λέει το πιο απλό που μπορεί να βάλει και στην θέση του κάποιον που το κάνει τελείως ασυνείδητα και πάλι πρόβλημα. Δεν θα βάλουν ποτέ όλοι μαζί μουσική. Το πιο πιθανό είναι αν βάλει ένας δεύτερος να σκεπάσει τον πρώτο, οι άλλοι να γελάσουν. Ή να τραβήξουν στοριnowhere έγραψε: 14 Αύγ 2024, 10:44σατανικό.φαντάσου το ίδιο σκηνικό στο μετρό και να έχουν όλοι την ίδια ιδέα,να παίξουν κάτι που θα την ενοχλείΜπίστης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 10:37 Πχ προχθές από ΠΦ μέχρι Συγγρού Φιξ άκουσα τρεις φορές Απ'τον βορρά μέχρι τον νότο από μερακλωμενη χοντρή μέσω κινητού
Το πρόβλημα με τα φορητά ηχεία έχει διογκωθεί στις παραλίες πάντως. Σε σημείο που και εγώ σαν μισομπιτσομπαρυνης, φλερτάρω με την ιδέα γιατί τουλάχιστον εκεί σε κάποια ελάχιστα εξ αυτών, ξέρω ότι θα τηρείται μια μάξιμουμ ένταση σε προσεκτικά διαλεγμενη θέση.Η κοινωνία έχει τελειώσει. Τα φαινόμενα είναι πάντα ίδια αλλά έχουν πολλαπλασιαστεί.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Σε κλειστούς κύκλους, όχι δεν έχει τελειώσει. Στον ευρύτερο χώρο, σαφώς ναι. Κι εδώ που τα λέμε, δεν έχει πλέον νόημα, σε καποιες φάσεις είναι όντως χαμένος χρόνος και κόπος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Μην αρχίζουμε τα αόριστα τώρα. Λέω μια απλή πρόταση. Μπορείς να πας κάπου εντός Αττικής. Να αραξεις στην θάλασσα, να κλείσεις μάτια και να ακούγονται ανθρώπινα ντεσιμπέλ ομιλίας αντί για σκατομουσικη είτε από ηχεία μαγαζιού είτε σκατοφατσες ηλικίας από 12 έως 62; Όχι. Μια είναι η τελευταία μου ιδέα, ανοίγω νήμα.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
https://www.kathimerini.gr/society/5631 ... ia-rafina/Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2024, 21:15 Κάτι τέτοια σκηνικά δικαιώνουν δυστυχώς την κυβέρνηση που θέλει να μας κρύβει με μουσαμά όταν έρχονται ξένοι τουρίστες.![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Fata_Morgana
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2024, 21:15 Κάτι τέτοια σκηνικά δικαιώνουν δυστυχώς την κυβέρνηση που θέλει να μας κρύβει με μουσαμά όταν έρχονται ξένοι τουρίστες.![]()
Τί σχέση έχει η ένταση της σκατομουσικής με τις σκατόφατσες;λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Αύγ 2024, 11:15 Μην αρχίζουμε τα αόριστα τώρα. Λέω μια απλή πρόταση. Μπορείς να πας κάπου εντός Αττικής. Να αραξεις στην θάλασσα, να κλείσεις μάτια και να ακούγονται ανθρώπινα ντεσιμπέλ ομιλίας αντί για σκατομουσικη είτε από ηχεία μαγαζιού είτε σκατοφατσες ηλικίας από 12 έως 62; Όχι. Μια είναι η τελευταία μου ιδέα, ανοίγω νήμα.
Κατά τα άλλα, αν θέλεις ησυχία και να ακούς μόνον το κύμα, σαφώς και δεν θα πας σε πηγμένες παραλίες εντός ή εκτός Αττικής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναι - μπορειςλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Αύγ 2024, 11:15 Μην αρχίζουμε τα αόριστα τώρα. Λέω μια απλή πρόταση. Μπορείς να πας κάπου εντός Αττικής. Να αραξεις στην θάλασσα, να κλείσεις μάτια και να ακούγονται ανθρώπινα ντεσιμπέλ ομιλίας αντί για σκατομουσικη είτε από ηχεία μαγαζιού είτε σκατοφατσες ηλικίας από 12 έως 62; Όχι. Μια είναι η τελευταία μου ιδέα, ανοίγω νήμα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2024, 11:19Τί σχέση έχει η ένταση της σκατομουσικής με τις σκατόφατσες;λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Αύγ 2024, 11:15 Μην αρχίζουμε τα αόριστα τώρα. Λέω μια απλή πρόταση. Μπορείς να πας κάπου εντός Αττικής. Να αραξεις στην θάλασσα, να κλείσεις μάτια και να ακούγονται ανθρώπινα ντεσιμπέλ ομιλίας αντί για σκατομουσικη είτε από ηχεία μαγαζιού είτε σκατοφατσες ηλικίας από 12 έως 62; Όχι. Μια είναι η τελευταία μου ιδέα, ανοίγω νήμα.
Κατά τα άλλα, αν θέλεις ησυχία και να ακούς μόνον το κύμα, σαφώς και δεν θα πας σε πηγμένες παραλίες εντός ή εκτός Αττικής.
1.πες μια μη πηγμενη εντός
2. Το πρόβλημα πλέον είναι ότι έχει γαμηθει η στατιστική. Με τρεις νοματαιους να πετύχεις (μέχρι να γεμίσει και αυτή) και πάλι θα βγει ηχείο. Σκατοφατσες μεταφορικό λόγω συμπρριφορας, δεν κάνω body shaming
sure...
(γελώ)
(γελώ)
στηρίζω κουρκουμπίνι
πήξαμε
πήξαμε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι όσοι γουστάρουν ήρεμες παραλίες, δεν κουβαλούν ηχεία μαζί τους.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Αύγ 2024, 11:32ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2024, 11:19Τί σχέση έχει η ένταση της σκατομουσικής με τις σκατόφατσες;λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Αύγ 2024, 11:15 Μην αρχίζουμε τα αόριστα τώρα. Λέω μια απλή πρόταση. Μπορείς να πας κάπου εντός Αττικής. Να αραξεις στην θάλασσα, να κλείσεις μάτια και να ακούγονται ανθρώπινα ντεσιμπέλ ομιλίας αντί για σκατομουσικη είτε από ηχεία μαγαζιού είτε σκατοφατσες ηλικίας από 12 έως 62; Όχι. Μια είναι η τελευταία μου ιδέα, ανοίγω νήμα.
![]()
1.πες μια μη πηγμενη εντός
2. Το πρόβλημα πλέον είναι ότι έχει γαμηθει η στατιστική. Με τρεις νοματαιους να πετύχεις (μέχρι να γεμίσει και αυτή) και πάλι θα βγει ηχείο. Σκατοφατσες μεταφορικό λόγω συμπρριφορας, δεν κάνω body shaming
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επί τη ευκαιρία, να πω και τον άλλο πόνο μου, που δεν έχει σχέση επακριβώς με το νήμα αλλά καθώς βαριέμαι να ανοίγω νήματα:
όλη αυτή η αγένεια, που έχει εξαπλωθεί, όπως παρατηρεί ο κουρκουμπίνος, δραματικά στον καιρό μας
περνάει και στον δημόσιο λόγο ας πούμε της τηλεόρασης. Καθώς τηλεόραση δεν παρακολουθώ-μπορεί αν την έχω ανοιγμένη στην γωνιά της χωρίς ήχο-κάνω τις προάλλες μια έτσι να δω τί παίζει, να χαζέψω λίγο, πετυχαίνω εκείνο τον Ευθύμη πώς τον λένε που κάνει ταξίδια και περιγράφει τί βλέπει, ακούει, τρώει...είχε κολλήσει τη μουτσούνα του σα χλαπάτσα στην κάμερα και μίλαγε με εντελώς ελεύθερο -και ολίγον επιτηδευμένο-, πλήρη γκριματσών και επιφωνημάτων τρόπο, και με τον χαρακτηριστικό εξυπνακισμό που ακούς παντού πια. Αηδιασμένη, πατάω μία δυνατά το κοντρόλ και κλείνω την τουβου. Τί φταίω κυρ Ευθύμη μου να τρώω στη δική μου μάπα την δική σου χλαπάτσα κολλημένη στην οθόνη, λες και μπήκες ξαφνικά στο σπίτι μου να μου κάνεις "μπου";!
Θέλω να πω, παλαιότερα, υπήρχε μια συστολή στον λόγο και την παρουσία, η οποία ήταν ένδειξη, κυρίως, σεβασμού στο πρόσωπο του άλλου, χαριτωνόταν ο λόγος και η παρουσία από τα όρια της ευπρέπειας και δινόταν η ευκαιρία να υπάρχει μια υγιής σχέση επικοινωνίας και αλληλεπρίδρασης μεταξύ ομιλητή και θεατή ή μεταξύ συνομιλητών.
Σήμερα όλα και όλοι είναι ΧΥΜΑΔΙΟ, και αυτό το χυμαδιό πρέπει να το υποστεί ο καθένας είτε βρίσκεται σε ένα καράβι είτε σε μια παραλία είτε ως τηλεθεατής σε κάποιο πρόγραμμα. Και την τηλεόραση-για την οποία πληρώνεις βέβαια την εισφορά σου στο Κράτος-πες οτι πατάς το οφ και την κλείνεις. Για τα υπόλοιπα, δεν υπάρχει κάποιο μαγικό κουμπί. Το να μονάσεις στο σπίτι σου-που ακόμα κι εκεί δεν γλυτώνεις πολλές φορές την αναίδεια που διαταράσσει τον προσωπικό σου Ιερό Χώρο-δεν είναι και η καλύτερη απάντηση καθώς, πάντα θα νοιώθεις ως ημιελεύθερος πολιορκημένος αφού κοινωνικά όντα είμαστε, πώς να το κάνουμε.
Αχχχ, τα είπα!
όλη αυτή η αγένεια, που έχει εξαπλωθεί, όπως παρατηρεί ο κουρκουμπίνος, δραματικά στον καιρό μας
περνάει και στον δημόσιο λόγο ας πούμε της τηλεόρασης. Καθώς τηλεόραση δεν παρακολουθώ-μπορεί αν την έχω ανοιγμένη στην γωνιά της χωρίς ήχο-κάνω τις προάλλες μια έτσι να δω τί παίζει, να χαζέψω λίγο, πετυχαίνω εκείνο τον Ευθύμη πώς τον λένε που κάνει ταξίδια και περιγράφει τί βλέπει, ακούει, τρώει...είχε κολλήσει τη μουτσούνα του σα χλαπάτσα στην κάμερα και μίλαγε με εντελώς ελεύθερο -και ολίγον επιτηδευμένο-, πλήρη γκριματσών και επιφωνημάτων τρόπο, και με τον χαρακτηριστικό εξυπνακισμό που ακούς παντού πια. Αηδιασμένη, πατάω μία δυνατά το κοντρόλ και κλείνω την τουβου. Τί φταίω κυρ Ευθύμη μου να τρώω στη δική μου μάπα την δική σου χλαπάτσα κολλημένη στην οθόνη, λες και μπήκες ξαφνικά στο σπίτι μου να μου κάνεις "μπου";!
Θέλω να πω, παλαιότερα, υπήρχε μια συστολή στον λόγο και την παρουσία, η οποία ήταν ένδειξη, κυρίως, σεβασμού στο πρόσωπο του άλλου, χαριτωνόταν ο λόγος και η παρουσία από τα όρια της ευπρέπειας και δινόταν η ευκαιρία να υπάρχει μια υγιής σχέση επικοινωνίας και αλληλεπρίδρασης μεταξύ ομιλητή και θεατή ή μεταξύ συνομιλητών.
Σήμερα όλα και όλοι είναι ΧΥΜΑΔΙΟ, και αυτό το χυμαδιό πρέπει να το υποστεί ο καθένας είτε βρίσκεται σε ένα καράβι είτε σε μια παραλία είτε ως τηλεθεατής σε κάποιο πρόγραμμα. Και την τηλεόραση-για την οποία πληρώνεις βέβαια την εισφορά σου στο Κράτος-πες οτι πατάς το οφ και την κλείνεις. Για τα υπόλοιπα, δεν υπάρχει κάποιο μαγικό κουμπί. Το να μονάσεις στο σπίτι σου-που ακόμα κι εκεί δεν γλυτώνεις πολλές φορές την αναίδεια που διαταράσσει τον προσωπικό σου Ιερό Χώρο-δεν είναι και η καλύτερη απάντηση καθώς, πάντα θα νοιώθεις ως ημιελεύθερος πολιορκημένος αφού κοινωνικά όντα είμαστε, πώς να το κάνουμε.
Αχχχ, τα είπα!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς