!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι εκαμες? Τι εκαμες? Θα πλερώσεις!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τι εκαμες? Τι εκαμες? Θα πλερώσεις!
Πειτε ποσοι δεν εχουμε βρεθει στην ιδια θεση να καθομαστε καπου και να ερχεται ενας τυπος με τερμα τα ηχεια να παιζει μουσικη.
Η κυρια εκανε αυτο που θα θελαμε να κανουμε ολοι μας υποθετω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Machine ghost
Re: Τι εκαμες? Τι εκαμες? Θα πλερώσεις!
φαντάσου τι ζαβλαμά θα φάγανε τα ψάρια, τερλεγκας διαπασών, τι σοναρ τι ηχοβολιστικα τι σεισμικες ερευνες νάρκες,ασκησεις ναυτικου, δυναμίτας. χαρακίρι στα βραγχια.George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:47
Πειτε ποσοι δεν εχουμε βρεθει στην ιδια θεση να καθομαστε καπου και να ερχεται ενας τυπος με τερμα τα ηχεια να παιζει μουσικη.
Χασκογελάνε τα δάσα.
κρητορομά;
προσπαθώ να καταλάβω από την προφορά και τις εκφράσεις
προσπαθώ να καταλάβω από την προφορά και τις εκφράσεις
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Φαντάζομαι ότι η μουσική ήταν Τσαικόφσκι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το έχω δει.
Καλα εξηγήθηκε.
Μία από τις ελάχιστες φορές που έχω ανέβει σε καράβι θυμάμαι που πήγα να πλακωθώ άσχημα με μια παρέα που έπαιζαν τάβλι, βαραγαν τα πουλια σα θέλουν να τα σπάσουν, γέλαγαν, φώναζαν, μουσική από κινητό και ολα στη διαπασών.
Και δε μιλάμε για τίποτα δεκαοχταχρονα, 35αρηδες ζευγάρια ήταν νομίζω αλλά επίπεδο τρίτο υπόγειο με μούχλα.
Καλα εξηγήθηκε.
Μία από τις ελάχιστες φορές που έχω ανέβει σε καράβι θυμάμαι που πήγα να πλακωθώ άσχημα με μια παρέα που έπαιζαν τάβλι, βαραγαν τα πουλια σα θέλουν να τα σπάσουν, γέλαγαν, φώναζαν, μουσική από κινητό και ολα στη διαπασών.
Και δε μιλάμε για τίποτα δεκαοχταχρονα, 35αρηδες ζευγάρια ήταν νομίζω αλλά επίπεδο τρίτο υπόγειο με μούχλα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Machine ghost
δεν ξέρω αλλα και η ελληνική σημαια ειναι ανάποδα! ο σταυρος είναι απο αριστερά!!
Χασκογελάνε τα δάσα.
- George_V
Κοιτα το ταβλι δεν ειναι ταβλι αν δεν το παιζεις συνοδεια φραπέ, τσιγαρου, χτυπωντας τα πουλια με δυναμη, ριχνοντας μπινελικια και πετωντας τα ζαρια στου διαολου το κερατο.Ερμής έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:56 Το έχω δει.
Καλα εξηγήθηκε.
Μία από τις ελάχιστες φορές που έχω ανέβει σε καράβι θυμάμαι που πήγα να πλακωθώ άσχημα με μια παρέα που έπαιζαν τάβλι, βαραγαν τα πουλια σα θέλουν να τα σπάσουν, γέλαγαν, φώναζαν ολα στη διαπασών.
Και δε μιλάμε για τίποτα δεκαοχταχρονα, 35αρηδες ήταν νομίζω αλλά επίπεδο τρίτο υπόγειο με μούχλα.
Υ.Γ. Φανταστειτε να το κανανε και Ολυμπιακο αθλημα οπως λεγανε μια εποχη πως θα παιζανε οι Ελληνες πρωταθλητες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Machine ghost
Ερμή ξέρεις πως το παπόρο δεν ειναι πολυκατοικία ;Ερμής έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:56 Το έχω δει.
Καλα εξηγήθηκε.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Machine ghost
ξέχασες το ΚΛΕΙΣΙΜΟ το ιερό κλείσιμο του ταβλιου με επίκληση σε θεους γονιμότητας !George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:58Κοιτα το ταβλι δεν ειναι ταβλι αν δεν το παιζεις συνοδεια φραπέ, τσιγαρου, χτυπωντας τα πουλια με δυναμη, ριχνοντας μπινελικια και πετωντας τα ζαρια στου διαολου το κερατο.Ερμής έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:56 Το έχω δει.
Καλα εξηγήθηκε.
Μία από τις ελάχιστες φορές που έχω ανέβει σε καράβι θυμάμαι που πήγα να πλακωθώ άσχημα με μια παρέα που έπαιζαν τάβλι, βαραγαν τα πουλια σα θέλουν να τα σπάσουν, γέλαγαν, φώναζαν ολα στη διαπασών.
Και δε μιλάμε για τίποτα δεκαοχταχρονα, 35αρηδες ήταν νομίζω αλλά επίπεδο τρίτο υπόγειο με μούχλα.
Υ.Γ. Φανταστειτε να το κανανε και Ολυμπιακο αθλημα οπως λεγανε μια εποχη πως θα παιζανε οι Ελληνες πρωταθλητες.![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
Σπίτι τους ας κάνουν ότι θέλουν.George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:58Κοιτα το ταβλι δεν ειναι ταβλι αν δεν το παιζεις συνοδεια φραπέ, τσιγαρου, χτυπωντας τα πουλια με δυναμη, ριχνοντας μπινελικια και πετωντας τα ζαρια στου διαολου το κερατο.Ερμής έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:56 Το έχω δει.
Καλα εξηγήθηκε.
Υ.Γ. Φανταστειτε να το κανανε και Ολυμπιακο αθλημα οπως λεγανε μια εποχη πως θα παιζανε οι Ελληνες πρωταθλητες.![]()
Άκουσαν ένα φορτηγό καντήλια από πολλούς μας εκεί και το έκοψαν αφού είδαν ότι και ο ψιλοτσαμπουκας δε τους βγήκε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- George_V
Σωστα και αυτο. Πρεπει να ακουστει το ζντουπ.Machine ghost έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:59ξέχασες το ΚΛΕΙΣΙΜΟ το ιερό κλείσιμο του ταβλιου με επίκληση σε θεους γονιμότητας !George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:58Κοιτα το ταβλι δεν ειναι ταβλι αν δεν το παιζεις συνοδεια φραπέ, τσιγαρου, χτυπωντας τα πουλια με δυναμη, ριχνοντας μπινελικια και πετωντας τα ζαρια στου διαολου το κερατο.Ερμής έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:56 Το έχω δει.
Καλα εξηγήθηκε.
- Μαδουραίος
Δεν βλέπεις ότι υπάρχει θέμα ήδη;George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:47
viewtopic.php?f=24&t=56173
- George_V
Ε ας τα συγχωνευσουμε τοτε. Τι αγχωνεσαι?Μαδουραίος έγραψε: 13 Αύγ 2024, 21:02Δεν βλέπεις ότι υπάρχει θέμα ήδη;George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:47
-
Machine ghost
που να το δει ρε , στη θεολογία;Μαδουραίος έγραψε: 13 Αύγ 2024, 21:02Δεν βλέπεις ότι υπάρχει θέμα ήδη;George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:47
Χασκογελάνε τα δάσα.
Είμαι περίεργη πώς να συνεχίστηκε
Ο καπετάνιος ειναι υπεύθυνος να επιληφθει του θέματος;
Και αν ναι, μπορεί ας πούμε να επικυρώσει την πράξη της αγανακτισμένης, εφόσον θεωρει πως οι τραγουδιάρηδες ταραχοποιοί δημιουργούν αναστάστωση στο πλοίο;
Ο καπετάνιος ειναι υπεύθυνος να επιληφθει του θέματος;
Και αν ναι, μπορεί ας πούμε να επικυρώσει την πράξη της αγανακτισμένης, εφόσον θεωρει πως οι τραγουδιάρηδες ταραχοποιοί δημιουργούν αναστάστωση στο πλοίο;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς