!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι εκαμες? Τι εκαμες? Θα πλερώσεις!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Machine ghost
Re: Τι εκαμες? Τι εκαμες? Θα πλερώσεις!
ΟΧΙ ,μόνη λύση οι βραχίονες μετασχηματιστων μέσης.
παρκαρουν παντου βρε βραδύκαυστο πουλμαν λεφωρεια κούρσες αγρότες μηνοταυροι !
παρκαρουν παντου βρε βραδύκαυστο πουλμαν λεφωρεια κούρσες αγρότες μηνοταυροι !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 14 Αύγ 2024, 09:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:47
Πειτε ποσοι δεν εχουμε βρεθει στην ιδια θεση να καθομαστε καπου και να ερχεται ενας τυπος με τερμα τα ηχεια να παιζει μουσικη.
Η κυρια εκανε αυτο που θα θελαμε να κανουμε ολοι μας υποθετω.
Όντως!
Από την άλλη, δεν θα'πρεπε να προηγηθεί προειδοποίηση;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Machine ghost
σου μοιάζουν να καταλαβαίνουν απο προειδοποιήσεις;aLiCat έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:03George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:47
Πειτε ποσοι δεν εχουμε βρεθει στην ιδια θεση να καθομαστε καπου και να ερχεται ενας τυπος με τερμα τα ηχεια να παιζει μουσικη.
Όντως!![]()
Από την άλλη, δεν θα'πρεπε να προηγηθεί προειδοποίηση;![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν η απάθεια του τύπου.
Βουδική προσέγγιση.
Ίσως να προτιμούσε να πετάξουν τη γυναίκα του στη θάλασσα.
Βουδική προσέγγιση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Machine ghost
λιουμίδης είναι δεν τον βλέπεις; άκου βούδας, έχεις καλη φυσιογνωμικη αντιληψη παντως.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:07 Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν η απάθεια του τύπου.
Βουδική προσέγγιση.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Σουργελο.Fata_Morgana έγραψε: 14 Αύγ 2024, 08:22Ναι αλλά δε μπορεί και να παίρνεις να πετάς του αλλουνού αντικείμενο. Με ποια λογική; εννοώ μπορεί άνετα να ξεχειλωθεί αυτό το σκεπτικό.ST48410 έγραψε: 14 Αύγ 2024, 03:43Συμφωνώ. Ωστόσο δεν είσαι πάντα σε χώρο που μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο αρμόδιο να επιβάλει τάξη.Fata_Morgana έγραψε: 13 Αύγ 2024, 23:22 Το έχω δει και με εχει διχάσει η περίπτωση. Από τη μια προφανώς η ασέβεια των 2 στους υπόλοιπους αλλά και από την άλλη δεν είχε δικαίωμα η τύπισσα να ακουμπήσει ξένο αντικείμενο. Έπρεπε να απευθυνθεί στο πλήρωμα.
Τελευταία στις παραλίες έχουν αρχίσει αρκετές παρέες να κουβαλάνε τέτοια ηχεία και είναι άκρως ενοχλητικό. Εκεί τι κάνεις με τον κάθε απροσάρμοστο;
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Αρχίζουν 1 εβδομάδα πριν και συνεχίζουν μια εβδομάδα μετά της Παναγίας. Γενικά ο Αύγουστος στην επαρχία, έχει καθιερωθεί ως ο μήνας των πανηγυριών.Machine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 08:46 Υπάρχουν μέρη στη έλλαδα που τα πανηγύρια για την παναγιά ,εχουν ξεκινησει απο προχθες , 10-6 βαρδια διαπασων, και θα συνεχιστουν και αύριο ανημερα παναγιας, υποψιν ο,τι ο δεκαπενταύγουστος είναι κοίμηση της παναγιάς , κοίμηση= η παναγια βρέθηκε με χαμένες τις αισθησεις της.
Αλλά αυτοί στην πουίτσα τους,παραληρηματιας θώδη στρεκλώντας 20Κ τη βραδυα.
Εδώ που βρίσκομαι, το φετινό πανηγύρι έχει οριστεί για τις 20/8 (αλλάζει η ακριβής ημερομηνία κάθε χρόνο), ενώ
ο χώρος που γίνεται παραμένει ο ίδιος.
Το σπίτι που μένω είναι σχετικά κοντά και όλος ο τόπος (μέχρι την παραλία) αντιλαλεί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 4 τα ξημερώματα.
Μόνη άμυνά μου, τα κλειστά τζάμια των παραθύρων, συν ωτοασπίδες.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Όχι.Machine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:06σου μοιάζουν να καταλαβαίνουν απο προειδοποιήσεις;aLiCat έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:03George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:47
Όντως!![]()
Από την άλλη, δεν θα'πρεπε να προηγηθεί προειδοποίηση;![]()
Αλλά για να τηρούμε κατά κάποιο τρόπο τα προσχήματα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Machine ghost
παρκαρουν και κλεινουν τα παντα, αφου οταν ξημερώσει και φύγει η μπαντα γινεται το ελα να δεις απο κορναρίσματα, τα οχηματα προσαπθουν να διαφυγουν μεσα απο χωράφια σαλόνια κοτετσια , το έλα να δεις μέχρι τις εννια το πρωι, ουτε οι καμπανες δεν ακούγονται!
Χασκογελάνε τα δάσα.
δεν καταλαβαίνω τι διάολο συζητάτε.καλώς το πέταξε και ακόμα καλύτερα αν πέταγε και την ενοχλητική κότα
Α, είναι πολλοί που έχουν αυτή την Βουδική, όπως λες, προσέγγιση, τα τελευταία χρόνια (ή, τουλάχιστον,ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:07 Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν η απάθεια του τύπου.
Βουδική προσέγγιση.
όπως έχω παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια).
Εδώ να δεις που γίνεται το "έλα να δεις", ειδικά από οδικές παραβάσεις.
Κι αν τους κάνεις με έντονο τρόπο παρατήρηση επικαλούμενος τον νόμο, σε κοιτάνε σαν εξωγήινο (εννοείται ότι σε γράφουν στα "μέζεά" τους).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Machine ghost
εσένα δηλαδη αν σε ενοχλουσε μια παρεα στο καταστρωμα με μπουζούκι και κιθάρα τραγουδώντας , θα τους έσπαγες το μπουζούκι θα πετουσες στη θαλασσα την κιθάρα; είδες πως αλλαζει η προοπτικη;nowhere έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:19 δεν καταλαβαίνω τι διάολο συζητάτε.καλώς το πέταξε και ακόμα καλύτερα αν πέταγε και την ενοχλητική κότα
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Machine ghost
δεν σε κοιτάνε ρε , δεν εστιάζουν καν, σκουπίδια έχουν γίνει από κάθε λογης πιώματα και τους ανοχλει το φως της μερας γιαυτο φοράνε ηλίου απο πρωι πρωι μυδρίαση!ούτε και ακουνε απο τα γούφερ.aLiCat έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:23Α, είναι πολλοί που έχουν αυτή την Βουδική, όπως λες, προσέγγιση, τα τελευταία χρόνια (ή, τουλάχιστον,ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:07 Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν η απάθεια του τύπου.
Βουδική προσέγγιση.
όπως έχω παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια).
Εδώ να δεις που γίνεται το "έλα να δεις", ειδικά από οδικές παραβάσεις.
Κι αν τους κάνεις με έντονο τρόπο παρατήρηση επικαλούμενος τον νόμο, σε κοιτάνε σαν εξωγήινο (εννοείται ότι σε γράφουν στα "μέζεά" τους).
Χασκογελάνε τα δάσα.
αν πάλι πήγαινε διακοπές η συμφωνική του λονδίνου?τι θα έκανα?άσε μας ρε άνθρωπε να πούμε
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Με το πανηγύρι στα δικά μου μέρη δεν έχω πρόβλημα και δεν θα το σύγκρινα γιατί κρατάει μια δυο μέρες τον χρόνο ξερωγω. Αν σε εσάς κρατάει όντως 15, είναι πολύ σπαστικό αλλά πραγματικά μου κάνει εντύπωση.aLiCat έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:14Αρχίζουν 1 εβδομάδα πριν και συνεχίζουν μια εβδομάδα μετά της Παναγίας. Γενικά ο Αύγουστος στην επαρχία, έχει καθιερωθεί ως ο μήνας των πανηγυριών.Machine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 08:46 Υπάρχουν μέρη στη έλλαδα που τα πανηγύρια για την παναγιά ,εχουν ξεκινησει απο προχθες , 10-6 βαρδια διαπασων, και θα συνεχιστουν και αύριο ανημερα παναγιας, υποψιν ο,τι ο δεκαπενταύγουστος είναι κοίμηση της παναγιάς , κοίμηση= η παναγια βρέθηκε με χαμένες τις αισθησεις της.
Αλλά αυτοί στην πουίτσα τους,παραληρηματιας θώδη στρεκλώντας 20Κ τη βραδυα.
Εδώ που βρίσκομαι, το φετινό πανηγύρι έχει οριστεί για τις 20/8 (αλλάζει η ακριβής ημερομηνία κάθε χρόνο), ενώ
ο χώρος που γίνεται παραμένει ο ίδιος.
Το σπίτι που μένω είναι σχετικά κοντά και όλος ο τόπος (μέχρι την παραλία) αντιλαλεί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 4 τα ξημερώματα.
Μόνη άμυνά μου, τα κλειστά τζάμια των παραθύρων, συν ωτοασπίδες.![]()
sure...
(γελώ)
(γελώ)