!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι εκαμες? Τι εκαμες? Θα πλερώσεις!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Machine ghost
Re: Τι εκαμες? Τι εκαμες? Θα πλερώσεις!
η διευθυντρια της πολιτικης αεροπορίας, ξενερουίτα
Χασκογελάνε τα δάσα.
μουφα φτιαχτο είναι
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Otto Weininger
Στο Blue Star Paros έγινε και δεν ήταν καθόλου φτιαχτό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σιγά μη βρείς υπεύθυνο στο Ελλαδιστάν.Saturn έγραψε: 13 Αύγ 2024, 21:20 Τελικά το καράβι, που πήγαινε/από πού ερχόταν;
Και ισχύει το ερώτημά μου, ποιός είναι υπεύθυνος να επιληφθεί του θέματος;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Machine ghost
ναι ολογράφημα 32 καζανακίων μαζί με τα σακουλάκια τους, υλοποιημένα εξακόσα μετρα πάνω απο τη Λαρσα.
Α να χαθείς κρύε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 13 Αύγ 2024, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Καλά τους έκαΜε, εγώ πολύ γουστάρω τέτοιες φάσεις που κάτι τύπους "συμπεριφέρομαι σα να είμαι στο καυλόσπιτό μου" τους βάζουν στη θέση τους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Λέμε τώρα, ρε παιδί μου, τυπικά έστω, ποιός είναι;
Δηλαδή, πώς να συνεχίστηκε το συμβάν με το μερακλωμένο ...θύμα;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Machine ghost
ο καπετάνιος δεν σε καλυψε εε; ο αστρολιμενάρχης;Saturn έγραψε: 13 Αύγ 2024, 21:29Λέμε τώρα, ρε παιδί μου, τυπικά έστω, ποιός είναι;
καλά εγώ, και όλοι οι άλλοι ζώα ειναι εδώ μέσα;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 13 Αύγ 2024, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ούτε τυπικά, ούτε ουσιαστικά. Απλά δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος, και όποιος φουκαράς ρωτήσει, θα περάσει το υπόλοιπο καλοκαίρι να τραβολογιέται απ' τον Άννα στον Καϊάφα.Saturn έγραψε: 13 Αύγ 2024, 21:29Λέμε τώρα, ρε παιδί μου, τυπικά έστω, ποιός είναι;
Γενικώς, είμαι προσωπικά υπέρμαχος της αυτοδικίας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Machine ghost έγραψε: 13 Αύγ 2024, 21:30ο καπετάνιος δεν σε καλυψε εε; ο αστρολιμενάρχης;
καλά εγώ, και όλοι οι άλλοι ζώα ειναι εδώ μέσα;;;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
συνεχίζω να μην το πιστεύω βασικά πλέον δεν πιστεύω σχεδόν τίποτα.
Θέλανε να γυρίσουνε κάποιοι βίντεο να το ανεβάσουν στο youtube να σπάσουν ρεκόρ.
Αγόρασε ο ένας ένα καινούργιο φουσκωτό παίρνει το παλιό με δύο φίλους του και αποφασίζουν να το βουλιάξουν να το τρυπήσει αυτός με το καμάκι του ψαροτούφεκου κατα λάθος και ο φίλος δίπλα να τον τραβάει με το κινητό.
Βγάζει την μηχανή από το φουσκωτό το παλιό την δίνει στο καινούργιο να μην πάει και η μηχανή τζάμπα δίνει το κινητό στον φίλο και αρχίζουν το γύρισμα.
Ο βλάκας αστοχεί και τρυπάει με το καμάκι το καινούργιο φουσκωτό με δύο μηχανές και τρίτη την μηχανή του παλιού, μέσα στο φουσκωτό το καινούργιο ήτανε δύο άτομα η ζημιά μεγάλη γύρισε από την μια πλευρά και έπεσε η μηχανή του παλιού στην θάλασσα χάσανε και το κινητό.
Βγήκανε έξω με χίλια ζόρια.
Όταν κάποιοι πάνε μισοπέλαγα και προσπαθούνε να γυρίσουν βίντεο και φτιάχνουν σενάρια ευτυχώς που δεν πνίγηκαν .
Τίποτα δεν πιστεύω πλέον.'Όλα φτιαχτά είναι.
Έχουν πάθει διασημοκυνηγικότητα όλοι μικροί και μεγάλοι.
Θέλανε να γυρίσουνε κάποιοι βίντεο να το ανεβάσουν στο youtube να σπάσουν ρεκόρ.
Αγόρασε ο ένας ένα καινούργιο φουσκωτό παίρνει το παλιό με δύο φίλους του και αποφασίζουν να το βουλιάξουν να το τρυπήσει αυτός με το καμάκι του ψαροτούφεκου κατα λάθος και ο φίλος δίπλα να τον τραβάει με το κινητό.
Βγάζει την μηχανή από το φουσκωτό το παλιό την δίνει στο καινούργιο να μην πάει και η μηχανή τζάμπα δίνει το κινητό στον φίλο και αρχίζουν το γύρισμα.
Ο βλάκας αστοχεί και τρυπάει με το καμάκι το καινούργιο φουσκωτό με δύο μηχανές και τρίτη την μηχανή του παλιού, μέσα στο φουσκωτό το καινούργιο ήτανε δύο άτομα η ζημιά μεγάλη γύρισε από την μια πλευρά και έπεσε η μηχανή του παλιού στην θάλασσα χάσανε και το κινητό.
Όταν κάποιοι πάνε μισοπέλαγα και προσπαθούνε να γυρίσουν βίντεο και φτιάχνουν σενάρια ευτυχώς που δεν πνίγηκαν .
Έχουν πάθει διασημοκυνηγικότητα όλοι μικροί και μεγάλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 13 Αύγ 2024, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
Machine ghost
θες να μάθεις και πως συνεχίστηκε Ρούλα.Saturn έγραψε: 13 Αύγ 2024, 21:35Machine ghost έγραψε: 13 Αύγ 2024, 21:30ο καπετάνιος δεν σε καλυψε εε; ο αστρολιμενάρχης;Saturn έγραψε: 13 Αύγ 2024, 21:29
Λέμε τώρα, ρε παιδί μου, τυπικά έστω, ποιός είναι;
καλά εγώ, και όλοι οι άλλοι ζώα ειναι εδώ μέσα;;;![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ρε σεις, ο καπετάνιος μπορεί να θεώρησε οτι ορθώς έπραξε η αγανακτισμένη και αν ναι, έχει την δικαιοδοσία να το τελειώσει το θέμα εκείνος όπως νομίζει ; πχ, να πετάξει ΚΑΙ την μερακλίνα στη θάλασσα; 
ρε μασίν γκοστ, τί καλό πίνεις και τα γράφεις έτσι ακαταλαβίστικα;
-
Machine ghost
να και η γκιόσα που ξυνεται στην κατσούνα, ο Νίο του δαμνιωνιού. ολα φτιαχτα στο ματριξ του πρωτορακιού.Niki έγραψε: 13 Αύγ 2024, 21:36 συνεχίζω να μην το πιστεύω βασικά πλέον δεν πιστεύω σχεδόν τίποτα.
Χασκογελάνε τα δάσα.