!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είδα στο Netflix

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Re: Είδα στο Netflix

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Πασιφάη έγραψε: 04 Αύγ 2024, 23:58 https://www.netflix.com/gr/title/81622918

7 επεισόδια χθες βράδυ, μονοκοπανιά. Φανταστικό.
όντως ήταν καλό.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Από Ινδονησία

ένα θρίλερ

Εφιάλτες της νύχτας, όνειρα της μέρας, του Τζόκο Ανουάρ.

https://www.netflix.com/watch/81594621?trackId=14277281

και το

Cigarette girl - όπου μιλά για την ιστορία μιας γυναίκας που έφτιαξε το πιο πετυχημένο τσιγάρο Κερτέκ (καπνός αρωματισμένος με μπαχαρικα)

https://www.netflix.com/watch/81558841? ... =255824129
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Είδα τις τρεις σεζόν του Narcos του πρώτου (της Κολομβίας).

Η (αληθινή) ιστορία είναι εντυπωσιακή και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη μυθοπλασία. Ενδιαφέρον είχε ότι βλέπαμε και τους πραγματικούς χαρακτήρες, ντοκιμαντερίστικα από τα πλάνα του αρχείου και των ειδήσεων.

Υπήρχε όμως ένα θεματάκι με τον ρυθμό. Στην πρώτη σεζόν με τον Εσκομπάρ, η αφήγηση όπως γίνεται με λόγια σε κάποια σημεία, περνάει στο γρήγορο κάποια πράγματα, τα οποία θα μπορούσαν με έναν κανονικό ρυθμό να έχουν σασπένς. Στη δεύτερη σεζόν (πάλι Εσκομπάρ) αντίθετα όλα πηγαίνουν σε slow motion. Η τρίτη σεζόν που είναι με το καρτέλ του Κάλι, ήταν όνειρο, έπος, αριστούργημα και τα δύο τελευταία επεισόδια ήταν από τα καλύτερα φινάλε σειράς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Είδα το Γιάρα (ντοκιμαντέρ). https://www.netflix.com/gr/title/81346330
Νόμιζα ότι οι Ιταλοί θα έκαναν κάτι καλύτερο από εμάς. :-?
Νομίζω ότι αν βλέπεις εισαγγελέα να κάνει αυτά που κάνει, απειλείται. Το έχω ξαναδεί σε άλλο ντοκιμαντέρ.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Πόσο απρόσμενα γάμησε κι έδειρε το Rebel Ridge γαμώ τ'άστρα μου!!!
Άβαταρ μέλους
vantono

Αποθεωτικές κριτικές για το Rebel Ridge

Σύμφωνα με τον Independent, ο κριτικός Jesse Hessenger πρότεινε ότι η ταινία θα πρέπει να κυκλοφορήσει στον κινηματογράφο καθώς «ο κόσμος θα πρέπει να μπορεί να δει μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς στη μεγάλη οθόνη», ενώ, ο Brian Davids του The Hollywood Reporter έγραψε: Το «Rebel Ridge» είναι μια από τις αγαπημένες μου ταινίες της χρονιάς και ο Aaron Pierre είναι ένας αστέρας του κινηματογράφου πλήρους μεγέθους

https://www.reader.gr/lifestyle/tv-medi ... 6eyi0adCzQ

Ωραίο ήταν, έκανε μια κοιλιά κάπου στη μέση βέβαια αλλά όχι ικανή να χαλάσει τη ροή της ταινίας.
Απρόσμενα δυνατή ερμηνεία και από τον Άριο μελαμψοπρασινομάτη πρωταγωνιστή.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

vantono έγραψε: 07 Σεπ 2024, 11:25 Πόσο απρόσμενα γάμησε κι έδειρε το Rebel Ridge γαμώ τ'άστρα μου!!!
θέλω να το δω σαν σκύλα με κάψες. γμ το τζέολοκ του νέφλι γμ. πρέπει να έχει μαγικό κλωτσομπουνίδι. Δηλώνω έτοιμος για μια τέτοια εμπειρία
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
vantono

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2024, 14:29
vantono έγραψε: 07 Σεπ 2024, 11:25 Πόσο απρόσμενα γάμησε κι έδειρε το Rebel Ridge γαμώ τ'άστρα μου!!!
θέλω να το δω σαν σκύλα με κάψες. γμ το τζέολοκ του νέφλι γμ. πρέπει να έχει μαγικό κλωτσομπουνίδι. Δηλώνω έτοιμος για μια τέτοια εμπειρία
Δεν έχει κλωτσομπουνιδι α λα b movie φάση, έχει τόσο όσο. Ο πρωταγωνιστής κρατάει χαμηλό προφίλ. Είναι το καλό παιδί που πέραν της θητείας του ως εκπαιδευτής ζουζίτσου στους μαρίνς, δεν έχει μπλέξει ποτέ του σε καβγάδες.
Θα τον δεις σε πολλές σκηνές να δίνει την εσωτερική του διαμάχη τύπου "ας συμβιβαστώ και ας το σταματήσω εδώ, μην τα κάνω όλα πουτανα", αλλά όλο τον τσιγκλάνε :102:
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

vantono έγραψε: 11 Σεπ 2024, 15:14
Δεν έχει κλωτσομπουνιδι α λα b movie φάση, έχει τόσο όσο. Ο πρωταγωνιστής κρατάει χαμηλό προφίλ. Είναι το καλό παιδί που πέραν της θητείας του ως εκπαιδευτής ζουζίτσου στους μαρίνς, δεν έχει μπλέξει ποτέ του σε καβγάδες.
Θα τον δεις σε πολλές σκηνές να δίνει την εσωτερική του διαμάχη τύπου "ας συμβιβαστώ και ας το σταματήσω εδώ, μην τα κάνω όλα πουτανα", αλλά όλο τον τσιγκλάνε :102:
ώπα, δλδ δεν δείχνει συντριπτικά κατάγματα σε κλόουζ απ; δεν ακούγεται κριτς κριτς από τα ζυγωματικά που σπάνε όταν προσγειώνονται τα μπουκέτα; ούτε μια εξαρθρωσούλα, κάτι;
Άβαταρ μέλους
vantono

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2024, 15:22
vantono έγραψε: 11 Σεπ 2024, 15:14

ώπα, δλδ δεν δείχνει συντριπτικά κατάγματα σε κλόουζ απ; δεν ακούγεται κριτς κριτς από τα ζυγωματικά που σπάνε όταν προσγειώνονται τα μπουκέτα; ούτε μια εξαρθρωσούλα, κάτι;
Έχει απ' όλα αυτά, κυρίως προς το τέλος. Αλλά ακόμα και αυτά τα αποδίδει με όσο το δυνατόν ρεαλιστικό τρόπο.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ωραία!
Άβαταρ μέλους
vantono

Πολλοι βλέπουν ομοιότητες με Τζακ Ριτσερ, γράφουν σε πολλά σχόλια. Εμένα περισσότερο σε Ράμπο φιρστ μπλοοδ μου φέρνει το όλο στορυλάιν και η εξέλιξη της ταινίας γενικώς.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

vantono έγραψε: 11 Σεπ 2024, 15:31 Πολλοι βλέπουν ομοιότητες με Τζακ Ριτσερ, γράφουν σε πολλά σχόλια. Εμένα περισσότερο σε Ράμπο φιρστ μπλοοδ μου φέρνει το όλο στορυλάιν και η εξέλιξη της ταινίας γενικώς.
Ναι κι εμένα το πρώτο αίμα μου θύμισε το τρέιλερ
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Θέλω να μου πείτε εσείς που βρήκατε το ρεμπελ ριτζ καλή ταινία, χασίς πίνετε, ηρωίνη ή φθηνό αψέντι;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Πτολεμαίος έγραψε: 13 Σεπ 2024, 00:25 Θέλω να μου πείτε εσείς που βρήκατε το ρεμπελ ριτζ καλή ταινία, χασίς πίνετε, ηρωίνη ή φθηνό αψέντι;
αναψυκτικα κυριως με αερα κοπανιστο ..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”