όντως ήταν καλό.Πασιφάη έγραψε: 04 Αύγ 2024, 23:58 https://www.netflix.com/gr/title/81622918
7 επεισόδια χθες βράδυ, μονοκοπανιά. Φανταστικό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
Re: Είδα στο Netflix
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Από Ινδονησία
ένα θρίλερ
Εφιάλτες της νύχτας, όνειρα της μέρας, του Τζόκο Ανουάρ.
https://www.netflix.com/watch/81594621?trackId=14277281
και το
Cigarette girl - όπου μιλά για την ιστορία μιας γυναίκας που έφτιαξε το πιο πετυχημένο τσιγάρο Κερτέκ (καπνός αρωματισμένος με μπαχαρικα)
https://www.netflix.com/watch/81558841? ... =255824129
ένα θρίλερ
Εφιάλτες της νύχτας, όνειρα της μέρας, του Τζόκο Ανουάρ.
https://www.netflix.com/watch/81594621?trackId=14277281
και το
Cigarette girl - όπου μιλά για την ιστορία μιας γυναίκας που έφτιαξε το πιο πετυχημένο τσιγάρο Κερτέκ (καπνός αρωματισμένος με μπαχαρικα)
https://www.netflix.com/watch/81558841? ... =255824129
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Είδα τις τρεις σεζόν του Narcos του πρώτου (της Κολομβίας).
Η (αληθινή) ιστορία είναι εντυπωσιακή και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη μυθοπλασία. Ενδιαφέρον είχε ότι βλέπαμε και τους πραγματικούς χαρακτήρες, ντοκιμαντερίστικα από τα πλάνα του αρχείου και των ειδήσεων.
Υπήρχε όμως ένα θεματάκι με τον ρυθμό. Στην πρώτη σεζόν με τον Εσκομπάρ, η αφήγηση όπως γίνεται με λόγια σε κάποια σημεία, περνάει στο γρήγορο κάποια πράγματα, τα οποία θα μπορούσαν με έναν κανονικό ρυθμό να έχουν σασπένς. Στη δεύτερη σεζόν (πάλι Εσκομπάρ) αντίθετα όλα πηγαίνουν σε slow motion. Η τρίτη σεζόν που είναι με το καρτέλ του Κάλι, ήταν όνειρο, έπος, αριστούργημα και τα δύο τελευταία επεισόδια ήταν από τα καλύτερα φινάλε σειράς.
Η (αληθινή) ιστορία είναι εντυπωσιακή και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη μυθοπλασία. Ενδιαφέρον είχε ότι βλέπαμε και τους πραγματικούς χαρακτήρες, ντοκιμαντερίστικα από τα πλάνα του αρχείου και των ειδήσεων.
Υπήρχε όμως ένα θεματάκι με τον ρυθμό. Στην πρώτη σεζόν με τον Εσκομπάρ, η αφήγηση όπως γίνεται με λόγια σε κάποια σημεία, περνάει στο γρήγορο κάποια πράγματα, τα οποία θα μπορούσαν με έναν κανονικό ρυθμό να έχουν σασπένς. Στη δεύτερη σεζόν (πάλι Εσκομπάρ) αντίθετα όλα πηγαίνουν σε slow motion. Η τρίτη σεζόν που είναι με το καρτέλ του Κάλι, ήταν όνειρο, έπος, αριστούργημα και τα δύο τελευταία επεισόδια ήταν από τα καλύτερα φινάλε σειράς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Είδα το Γιάρα (ντοκιμαντέρ). https://www.netflix.com/gr/title/81346330
Νόμιζα ότι οι Ιταλοί θα έκαναν κάτι καλύτερο από εμάς.
Νομίζω ότι αν βλέπεις εισαγγελέα να κάνει αυτά που κάνει, απειλείται. Το έχω ξαναδεί σε άλλο ντοκιμαντέρ.
Νόμιζα ότι οι Ιταλοί θα έκαναν κάτι καλύτερο από εμάς.
Νομίζω ότι αν βλέπεις εισαγγελέα να κάνει αυτά που κάνει, απειλείται. Το έχω ξαναδεί σε άλλο ντοκιμαντέρ.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πόσο απρόσμενα γάμησε κι έδειρε το Rebel Ridge γαμώ τ'άστρα μου!!!
- vantono
Αποθεωτικές κριτικές για το Rebel Ridge
Σύμφωνα με τον Independent, ο κριτικός Jesse Hessenger πρότεινε ότι η ταινία θα πρέπει να κυκλοφορήσει στον κινηματογράφο καθώς «ο κόσμος θα πρέπει να μπορεί να δει μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς στη μεγάλη οθόνη», ενώ, ο Brian Davids του The Hollywood Reporter έγραψε: Το «Rebel Ridge» είναι μια από τις αγαπημένες μου ταινίες της χρονιάς και ο Aaron Pierre είναι ένας αστέρας του κινηματογράφου πλήρους μεγέθους
https://www.reader.gr/lifestyle/tv-medi ... 6eyi0adCzQ
Ωραίο ήταν, έκανε μια κοιλιά κάπου στη μέση βέβαια αλλά όχι ικανή να χαλάσει τη ροή της ταινίας.
Απρόσμενα δυνατή ερμηνεία και από τον Άριο μελαμψοπρασινομάτη πρωταγωνιστή.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
θέλω να το δω σαν σκύλα με κάψες. γμ το τζέολοκ του νέφλι γμ. πρέπει να έχει μαγικό κλωτσομπουνίδι. Δηλώνω έτοιμος για μια τέτοια εμπειρίαvantono έγραψε: 07 Σεπ 2024, 11:25 Πόσο απρόσμενα γάμησε κι έδειρε το Rebel Ridge γαμώ τ'άστρα μου!!!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- vantono
Δεν έχει κλωτσομπουνιδι α λα b movie φάση, έχει τόσο όσο. Ο πρωταγωνιστής κρατάει χαμηλό προφίλ. Είναι το καλό παιδί που πέραν της θητείας του ως εκπαιδευτής ζουζίτσου στους μαρίνς, δεν έχει μπλέξει ποτέ του σε καβγάδες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2024, 14:29θέλω να το δω σαν σκύλα με κάψες. γμ το τζέολοκ του νέφλι γμ. πρέπει να έχει μαγικό κλωτσομπουνίδι. Δηλώνω έτοιμος για μια τέτοια εμπειρίαvantono έγραψε: 07 Σεπ 2024, 11:25 Πόσο απρόσμενα γάμησε κι έδειρε το Rebel Ridge γαμώ τ'άστρα μου!!!
Θα τον δεις σε πολλές σκηνές να δίνει την εσωτερική του διαμάχη τύπου "ας συμβιβαστώ και ας το σταματήσω εδώ, μην τα κάνω όλα πουτανα", αλλά όλο τον τσιγκλάνε
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ώπα, δλδ δεν δείχνει συντριπτικά κατάγματα σε κλόουζ απ; δεν ακούγεται κριτς κριτς από τα ζυγωματικά που σπάνε όταν προσγειώνονται τα μπουκέτα; ούτε μια εξαρθρωσούλα, κάτι;vantono έγραψε: 11 Σεπ 2024, 15:14Δεν έχει κλωτσομπουνιδι α λα b movie φάση, έχει τόσο όσο. Ο πρωταγωνιστής κρατάει χαμηλό προφίλ. Είναι το καλό παιδί που πέραν της θητείας του ως εκπαιδευτής ζουζίτσου στους μαρίνς, δεν έχει μπλέξει ποτέ του σε καβγάδες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2024, 14:29θέλω να το δω σαν σκύλα με κάψες. γμ το τζέολοκ του νέφλι γμ. πρέπει να έχει μαγικό κλωτσομπουνίδι. Δηλώνω έτοιμος για μια τέτοια εμπειρίαvantono έγραψε: 07 Σεπ 2024, 11:25 Πόσο απρόσμενα γάμησε κι έδειρε το Rebel Ridge γαμώ τ'άστρα μου!!!
Θα τον δεις σε πολλές σκηνές να δίνει την εσωτερική του διαμάχη τύπου "ας συμβιβαστώ και ας το σταματήσω εδώ, μην τα κάνω όλα πουτανα", αλλά όλο τον τσιγκλάνε![]()
- vantono
Έχει απ' όλα αυτά, κυρίως προς το τέλος. Αλλά ακόμα και αυτά τα αποδίδει με όσο το δυνατόν ρεαλιστικό τρόπο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2024, 15:22ώπα, δλδ δεν δείχνει συντριπτικά κατάγματα σε κλόουζ απ; δεν ακούγεται κριτς κριτς από τα ζυγωματικά που σπάνε όταν προσγειώνονται τα μπουκέτα; ούτε μια εξαρθρωσούλα, κάτι;vantono έγραψε: 11 Σεπ 2024, 15:14Δεν έχει κλωτσομπουνιδι α λα b movie φάση, έχει τόσο όσο. Ο πρωταγωνιστής κρατάει χαμηλό προφίλ. Είναι το καλό παιδί που πέραν της θητείας του ως εκπαιδευτής ζουζίτσου στους μαρίνς, δεν έχει μπλέξει ποτέ του σε καβγάδες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2024, 14:29
θέλω να το δω σαν σκύλα με κάψες. γμ το τζέολοκ του νέφλι γμ. πρέπει να έχει μαγικό κλωτσομπουνίδι. Δηλώνω έτοιμος για μια τέτοια εμπειρία
Θα τον δεις σε πολλές σκηνές να δίνει την εσωτερική του διαμάχη τύπου "ας συμβιβαστώ και ας το σταματήσω εδώ, μην τα κάνω όλα πουτανα", αλλά όλο τον τσιγκλάνε![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- vantono
Πολλοι βλέπουν ομοιότητες με Τζακ Ριτσερ, γράφουν σε πολλά σχόλια. Εμένα περισσότερο σε Ράμπο φιρστ μπλοοδ μου φέρνει το όλο στορυλάιν και η εξέλιξη της ταινίας γενικώς.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι κι εμένα το πρώτο αίμα μου θύμισε το τρέιλερvantono έγραψε: 11 Σεπ 2024, 15:31 Πολλοι βλέπουν ομοιότητες με Τζακ Ριτσερ, γράφουν σε πολλά σχόλια. Εμένα περισσότερο σε Ράμπο φιρστ μπλοοδ μου φέρνει το όλο στορυλάιν και η εξέλιξη της ταινίας γενικώς.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Θέλω να μου πείτε εσείς που βρήκατε το ρεμπελ ριτζ καλή ταινία, χασίς πίνετε, ηρωίνη ή φθηνό αψέντι;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
αναψυκτικα κυριως με αερα κοπανιστο ..Πτολεμαίος έγραψε: 13 Σεπ 2024, 00:25 Θέλω να μου πείτε εσείς που βρήκατε το ρεμπελ ριτζ καλή ταινία, χασίς πίνετε, ηρωίνη ή φθηνό αψέντι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 858 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-
- 23 Απαντήσεις