!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου»
και για τους ιδιους ακριβως λογους
Εγώ είμαι καταυλακιώτης, Μένιο μου, εκτός από τους Αθηνέζους, λόγω μόνιμης κατοικίας, δεν έχω ιδία άποψη για τις άλλες φυλές του βιλαετιού, εκτός ίσως από τους πρίγκιπες της ψέκας, τους Θεσσαλονικείς.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:17και κρητικό και Αγρινιώτη να βάζεις
![]()
"Every day, early in the morning, one of the slave girls brings in a large dish of water and gives it to her master, who washes his hands, face and hair in it. Then he combs his hair over the dish with a comb, blows his nose and spits in it. No dirt is removed from the water. When the first has finished, the slave girl carries it to the next, who does the same, after which she carries it from one to another until it has been all the way round. Every one of them blows his nose and spits in it and washes his face and hair in it."
καλα εισαι.
Ερχεται προχθες ένα παλικάρι οδηγός μιας βορειοελλαδιτικης μεταφορικής, τον ξέρω χρόνια ωραίος τύπος αλλά ψέκα ασωτη.
ΜΟυ λέει
"-αλλαξες αμάξι πάλι; καλό είναι αλλα να προσέχεις
- εντάξει το προσέχω, θέλει να το μάθεις
- αλλο λέω, εχω δει βιντεάκια που οταν κάνεις παράβαση με αυτο το αμάξι, τότε κλειδώνει και σε πάει μόνο του στην αστυνομία, δε τα δείχνουν εδώ αυτά
-..... αα ναι θα το θυμάμαι"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι ρε, μάλλον κάτι τούς ρίχνουν στο νερό και δεν κλείνει το κύκλωμα, δεν εξηγείται αλλιώς.Ερμής έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:27καλα εισαι.
Ερχεται προχθες ένα παλικάρι οδηγός μιας βορειοελλαδιτικης μεταφορικής, τον ξέρω χρόνια ωραίος τύπος αλλά ψέκα ασωτη.
ΜΟυ λέει
- αλλο λέω, εχω δει βιντεάκια που οταν κάνεις παράβαση με αυτο το αμάξι, τότε κλειδώνει και σε πάει μόνο του στην αστυνομία, δε τα δείχνουν εδώ αυτά
Ε, δεν έκατσαν τα τσιπάκια με τα εμβόλια, τώρα τα βάζουν στ' αμάξια.Ερμής έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:27καλα εισαι.
ΜΟυ λέει
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατι έχουν θέματα.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Μου φαίνεται πως έχεις εθιστεί στην νομιμοποίηση αυθαιρέτωνπατησιωτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:05Η ερώτηση είναι πολύ απλή,άσε τον Καραλή.Ο παππούς του απ όπου πήρε και το μαύρο χρώμα και ήταν Αφρικανός κανονικός που ήλθε στην Ελλάδα,σπούδασε Θεολογία και γύρισε πίσω να γίνει παπάς του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής δικαιούται την ελληνική ιθαγένεια,ναι ή όχι;Μπίστης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 12:20Και τι να κάνουμε? Να γίνουμε σαν κι εσένα που δεν σε πειράζει όσοι κι αν έρθουν αρκεί το 41% να μην θιχτείπατησιωτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 00:29
Πολλοί από αυτούς που θέλουν μόνο λευκούς τους Έλληνες είναι οι ίδιοι που πανηγυρίζουν για τη διάδοση της ορθοδοξίας στον κόσμο.![]()
Ή να μην χαιρόμαστε για την εξάπλωση του Ευαγγελίου, το μοναδικό ελπιδοφόρο και ουσιαστικό ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Frappezitis
Ο Μανολο είναι πιο Έλληνας από κάτι αιμομικτικα μπασταρδα του Χίτλερ που ουρλιάζουν ότι είναι Έλληνες ενώ είναι σάπιοι ναζι μέχρι το κόκαλο
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Γίνε εσύ λίγο πιο Έλληνας και άσε τους παντελους να παντελιαζουνFrappezitis έγραψε: 07 Αύγ 2024, 20:03 Ο Μανολο είναι πιο Έλληνας από κάτι αιμομικτικα μπασταρδα του Χίτλερ που ουρλιάζουν ότι είναι Έλληνες ενώ είναι σάπιοι ναζι μέχρι το κόκαλο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Frappezitis έγραψε: 07 Αύγ 2024, 20:03 Ο Μανολο είναι πιο Έλληνας από κάτι αιμομικτικα μπασταρδα του Χίτλερ που ουρλιάζουν ότι είναι Έλληνες ενώ είναι σάπιοι ναζι μέχρι το κόκαλο

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Μπίστης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 20:05Γίνε εσύ λίγο πιο Έλληνας και άσε τους παντελους να παντελιαζουνFrappezitis έγραψε: 07 Αύγ 2024, 20:03 Ο Μανολο είναι πιο Έλληνας από κάτι αιμομικτικα μπασταρδα του Χίτλερ που ουρλιάζουν ότι είναι Έλληνες ενώ είναι σάπιοι ναζι μέχρι το κόκαλο
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- κυριος Μακης
ειχα διαβασει το Ibn Fadlan and the Land of Darkness, δεν ξερω αν λες γι αυτο, νομιζω υπαρχει αλλο ενα παρομοιο τουλαχιστον με καποιον αλλον Ιμπν, μου αρεσε παντως(μαλλον επειδη ειμαι απο το Αγρινιο.)foscilis έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:18Αρχεγονος τρομος και απεχθεια του ευρυτερου Αραβομογγολικου κοσμου για τον ευρυτερο Νορδικο κοσμο, διαβασε απομνημονευματα αραβα περιηγητη που εκανε κατι χρονια σκλαβος στο Καατεγκατ, ειναι ακριβως σαν Ελληνας που μιλα για Πυργιωτες.
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 2469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-