!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πήρε την επιστολή η Ούρσουλα που έστειλε ο Κουλης μας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nowhere

Re: Πήρε την επιστολή η Ούρσουλα που έστειλε ο Κουλης μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

θυμάμαι παλιά κάτι πύραυλους που τους κράταγες παραμάσχαλα για να τους φας :a040:
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

hellegennes έγραψε: 08 Αύγ 2024, 18:55
Aitwlos έγραψε: 08 Αύγ 2024, 18:51 Μην μου πεις ότι ταυτόχρονα μείωσε το μέγεθος του προϊόντος και όσο αυξανε τις τιμές για τον καταναλωτή, έκοβε σε εσένα που τα πουλας το ποσοστό κέρδους, γιατί δεν θα το πιστέψω με τιποτα
Η αλήθεια είναι ότι το ποσοστό κέρδους δεν μου το έκοψε αλλά όπως είπα έκοψε την απόσυρση προϊόντων στο τέλος της σεζόν και μείωσε το μπόνους πωλήσεων. Εννοείται ότι μίκρυναν τα παγωτά.

Ίσως λόγω κλάδου. Στους περιπτεραδες το έκοψε :003:
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Aitwlos έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:15
hellegennes έγραψε: 08 Αύγ 2024, 18:55
Aitwlos έγραψε: 08 Αύγ 2024, 18:51 Μην μου πεις ότι ταυτόχρονα μείωσε το μέγεθος του προϊόντος και όσο αυξανε τις τιμές για τον καταναλωτή, έκοβε σε εσένα που τα πουλας το ποσοστό κέρδους, γιατί δεν θα το πιστέψω με τιποτα
Η αλήθεια είναι ότι το ποσοστό κέρδους δεν μου το έκοψε αλλά όπως είπα έκοψε την απόσυρση προϊόντων στο τέλος της σεζόν και μείωσε το μπόνους πωλήσεων. Εννοείται ότι μίκρυναν τα παγωτά.

Ίσως λόγω κλάδου. Στους περιπτεραδες το έκοψε :003:
Λόγω κλάδου; Λόγω πωλήσεων; Λόγω μακρόχρονης συνεργασίας; Δεν ξέρω τι ακριβώς, αλλά σαν ποσοστό κέρδους έχω αυτήν την στιγμή μεγαλύτερο από όταν άνοιξα (πριν 10 χρόνια).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Εγώ σοκαρίστηκα όταν πλήρωσα σε κωλωχώρι της Μεσσηνίας 6.90 για τρία καλαμάκια σουβλάκι

Δεν ξέρω πού θα πάει το πράγμα, ούτε καταναλωτική συνείδηση έχει ο Έλληνας (δεν ξέρω τί κάνουν οι ξένοι) ούτε φραγμός μπαίνει από πουθενά στους μαυραγορίτες. Είτε θα πληρώνεις ένα παγωτάκι μια περιουσία είτε που θα σου λέει ο πονηρίδης που νοικιάζει το κοτέτσι του airbnb, 100 ευρώ τη μέρα το μίνιμουμ...καταρρεύσαμε για να κάνει ο Κούλης καριέρα ως πολιτικό @ρχίδι
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

by the way , εκτός από τα κλασσικά ξυλάκια με την κρέμα και την ΛΕΠΤΗ επικάλυψη σοκολάτας

το μοναδικό παγωτό που ικανοποιεί τους γευστικούς μου κάλυκες και θυμίζει κάποια αλλοτινή παγωτίλα, με τιμή περίπου στα 2 ευρώ, είναι το παρακάτω:

σημαντικό το γεγονός οτι το μπισκότο είναι παπαριασμένο δηλαδή μαλακό και δένει ωραία στο στόμα με την παγωμένη κρέμα :g094:
Εικόνα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Μπίστης έγραψε: 08 Αύγ 2024, 10:06
nyxtovios έγραψε: 08 Αύγ 2024, 10:01 Να μην αγοράζετε τίποτα μη απαραίτητο. Εμπάργκο.
:a040:

Έχω παρασυρθεί με τα παγωτά ο λαίμαργος, ενώ τα έχουνε κάνει παγωτινια στο μέγεθος, άσε την ακρίβεια

Εν τω μεταξύ η κυρία στο μίνι μάρκε που χτύπησε τις τιμές αναρωτήθηκε: τόσο ακριβά είναι ?
Σοκαρίστηκε και ο έμπορας !
Η ζάχαρη μέσα στα παγωτά είναι ο σατανάς Μπι μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2024, 13:39
nyxtovios έγραψε: 08 Αύγ 2024, 10:01 Να μην αγοράζετε τίποτα μη απαραίτητο. Εμπάργκο.

Έχω παρασυρθεί με τα παγωτά ο λαίμαργος, ενώ τα έχουνε κάνει παγωτινια στο μέγεθος, άσε την ακρίβεια

Εν τω μεταξύ η κυρία στο μίνι μάρκε που χτύπησε τις τιμές αναρωτήθηκε: τόσο ακριβά είναι ?
Αν εχει ζαχαρη κι οχι υποκαταστατα καλα εισαι. Αν κοιταξεις πισω τα συστατικα των συσκευασμενων παγωτων, η ζαχαρη ειναι το πιο ακινδυνο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Bazoomba έγραψε: 09 Αύγ 2024, 13:48

Αν εχει ζαχαρη κι οχι υποκαταστατα καλα εισαι. Αν κοιταξεις πισω τα συστατικα των συσκευασμενων παγωτων, η ζαχαρη ειναι το πιο ακινδυνο.
Ναι, έχει και χειρότερα πράματα από τον σατανά τον ίδιο, τρανς λιπαρά, υδατάνθρακες, αλκοόλ κτρ.
Η πιο πούστικια μορφή του όμως παραμένει η ζάχαρη νομίζω.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Η ζάχαρη κρύβεται στις λεπτομέρειες.

.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2024, 14:30

Ναι, έχει και χειρότερα πράματα από τον σατανά τον ίδιο, τρανς λιπαρά, υδατάνθρακες, αλκοόλ κτρ.
Οχι. Μονο τα υποκαταστατα τς ζαχαρης να δεις, θα διαπιστωσεις οτι την αφηνουν πολυ πισω. Δεν αναφερομαι μονο στην καρκινογονο ασπαρταμη, καθε φορα που καταναλωνεις σουκραλοζη επιτελεις μια μινι γενοκτονια στο εντερο σου, που εχει ανοσολογικες και ορμονικες επιπτωσεις που σου γαμουν το σωμα. Η ζαχαρη ειναι τοξικη, με την εννοια οτι προκαλει φλεγμονες και κανει τραμπολινο την ινσουλινικη αποκριση του σωματος. Μεχρι εκει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Εικόνα

Oταν το βλέπω κάτι με πιάνει :102:
Σεληνιαζομαι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
sys3x

Bazoomba έγραψε: 09 Αύγ 2024, 14:45
sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2024, 14:30
Οχι. Μονο τα υποκαταστατα τς ζαχαρης να δεις, θα διαπιστωσεις οτι την αφηνουν πολυ πισω. Δεν αναφερομαι μονο στην καρκινογονο ασπαρταμη, καθε φορα που καταναλωνεις σουκραλοζη επιτελεις μια μινι γενοκτονια στο εντερο σου, που εχει ανοσολογικες και ορμονικες επιπτωσεις που σου γαμουν το σωμα. Η ζαχαρη ειναι τοξικη, με την εννοια οτι προκαλει φλεγμονες και κανει τραμπολινο την ινσουλινικη αποκριση του σωματος. Μεχρι εκει.
Οι απόψεις τριίστανται γιατρέ μου.
https://youtube.com/shorts/mkV_P0uIovc

Αυτό το μέχρι εκεί δεν είναι λίγο.
Ζάχαρη = βελζεβούλ.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μπίστης έγραψε: 09 Αύγ 2024, 15:05

Εικόνα

Oταν το βλέπω κάτι με πιάνει :102:
Σεληνιαζομαι
Το ξέρω, μην υποκύπτεις όμως, δεν είναι και καμμιά μουνάρα που παίζει απίθανα Μπαχ να της κάτσεις ανερυθρίαστα.

.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις