!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πήρε την επιστολή η Ούρσουλα που έστειλε ο Κουλης μας
Re: Πήρε την επιστολή η Ούρσουλα που έστειλε ο Κουλης μας
θυμάμαι παλιά κάτι πύραυλους που τους κράταγες παραμάσχαλα για να τους φας 
hellegennes έγραψε: 08 Αύγ 2024, 18:55Η αλήθεια είναι ότι το ποσοστό κέρδους δεν μου το έκοψε αλλά όπως είπα έκοψε την απόσυρση προϊόντων στο τέλος της σεζόν και μείωσε το μπόνους πωλήσεων. Εννοείται ότι μίκρυναν τα παγωτά.Aitwlos έγραψε: 08 Αύγ 2024, 18:51 Μην μου πεις ότι ταυτόχρονα μείωσε το μέγεθος του προϊόντος και όσο αυξανε τις τιμές για τον καταναλωτή, έκοβε σε εσένα που τα πουλας το ποσοστό κέρδους, γιατί δεν θα το πιστέψω με τιποτα
Ίσως λόγω κλάδου. Στους περιπτεραδες το έκοψε
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- hellegennes
Λόγω κλάδου; Λόγω πωλήσεων; Λόγω μακρόχρονης συνεργασίας; Δεν ξέρω τι ακριβώς, αλλά σαν ποσοστό κέρδους έχω αυτήν την στιγμή μεγαλύτερο από όταν άνοιξα (πριν 10 χρόνια).Aitwlos έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:15hellegennes έγραψε: 08 Αύγ 2024, 18:55Η αλήθεια είναι ότι το ποσοστό κέρδους δεν μου το έκοψε αλλά όπως είπα έκοψε την απόσυρση προϊόντων στο τέλος της σεζόν και μείωσε το μπόνους πωλήσεων. Εννοείται ότι μίκρυναν τα παγωτά.Aitwlos έγραψε: 08 Αύγ 2024, 18:51 Μην μου πεις ότι ταυτόχρονα μείωσε το μέγεθος του προϊόντος και όσο αυξανε τις τιμές για τον καταναλωτή, έκοβε σε εσένα που τα πουλας το ποσοστό κέρδους, γιατί δεν θα το πιστέψω με τιποτα
Ίσως λόγω κλάδου. Στους περιπτεραδες το έκοψε![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εγώ σοκαρίστηκα όταν πλήρωσα σε κωλωχώρι της Μεσσηνίας 6.90 για τρία καλαμάκια σουβλάκι
Δεν ξέρω πού θα πάει το πράγμα, ούτε καταναλωτική συνείδηση έχει ο Έλληνας (δεν ξέρω τί κάνουν οι ξένοι) ούτε φραγμός μπαίνει από πουθενά στους μαυραγορίτες. Είτε θα πληρώνεις ένα παγωτάκι μια περιουσία είτε που θα σου λέει ο πονηρίδης που νοικιάζει το κοτέτσι του airbnb, 100 ευρώ τη μέρα το μίνιμουμ...καταρρεύσαμε για να κάνει ο Κούλης καριέρα ως πολιτικό @ρχίδι
Δεν ξέρω πού θα πάει το πράγμα, ούτε καταναλωτική συνείδηση έχει ο Έλληνας (δεν ξέρω τί κάνουν οι ξένοι) ούτε φραγμός μπαίνει από πουθενά στους μαυραγορίτες. Είτε θα πληρώνεις ένα παγωτάκι μια περιουσία είτε που θα σου λέει ο πονηρίδης που νοικιάζει το κοτέτσι του airbnb, 100 ευρώ τη μέρα το μίνιμουμ...καταρρεύσαμε για να κάνει ο Κούλης καριέρα ως πολιτικό @ρχίδι
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
by the way , εκτός από τα κλασσικά ξυλάκια με την κρέμα και την ΛΕΠΤΗ επικάλυψη σοκολάτας
το μοναδικό παγωτό που ικανοποιεί τους γευστικούς μου κάλυκες και θυμίζει κάποια αλλοτινή παγωτίλα, με τιμή περίπου στα 2 ευρώ, είναι το παρακάτω:
σημαντικό το γεγονός οτι το μπισκότο είναι παπαριασμένο δηλαδή μαλακό και δένει ωραία στο στόμα με την παγωμένη κρέμα

το μοναδικό παγωτό που ικανοποιεί τους γευστικούς μου κάλυκες και θυμίζει κάποια αλλοτινή παγωτίλα, με τιμή περίπου στα 2 ευρώ, είναι το παρακάτω:
σημαντικό το γεγονός οτι το μπισκότο είναι παπαριασμένο δηλαδή μαλακό και δένει ωραία στο στόμα με την παγωμένη κρέμα

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Η ζάχαρη μέσα στα παγωτά είναι ο σατανάς Μπι μου.Μπίστης έγραψε: 08 Αύγ 2024, 10:06![]()
Έχω παρασυρθεί με τα παγωτά ο λαίμαργος, ενώ τα έχουνε κάνει παγωτινια στο μέγεθος, άσε την ακρίβεια
Εν τω μεταξύ η κυρία στο μίνι μάρκε που χτύπησε τις τιμές αναρωτήθηκε: τόσο ακριβά είναι ?
Σοκαρίστηκε και ο έμπορας !
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αν εχει ζαχαρη κι οχι υποκαταστατα καλα εισαι. Αν κοιταξεις πισω τα συστατικα των συσκευασμενων παγωτων, η ζαχαρη ειναι το πιο ακινδυνο.sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2024, 13:39Η ζάχαρη μέσα στα παγωτά είναι ο σατανάς Μπι μου.Μπίστης έγραψε: 08 Αύγ 2024, 10:06![]()
Έχω παρασυρθεί με τα παγωτά ο λαίμαργος, ενώ τα έχουνε κάνει παγωτινια στο μέγεθος, άσε την ακρίβεια
Εν τω μεταξύ η κυρία στο μίνι μάρκε που χτύπησε τις τιμές αναρωτήθηκε: τόσο ακριβά είναι ?
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ναι, έχει και χειρότερα πράματα από τον σατανά τον ίδιο, τρανς λιπαρά, υδατάνθρακες, αλκοόλ κτρ.Bazoomba έγραψε: 09 Αύγ 2024, 13:48Αν εχει ζαχαρη κι οχι υποκαταστατα καλα εισαι. Αν κοιταξεις πισω τα συστατικα των συσκευασμενων παγωτων, η ζαχαρη ειναι το πιο ακινδυνο.sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2024, 13:39Η ζάχαρη μέσα στα παγωτά είναι ο σατανάς Μπι μου.Μπίστης έγραψε: 08 Αύγ 2024, 10:06
![]()
Η πιο πούστικια μορφή του όμως παραμένει η ζάχαρη νομίζω.
.
.
Η ζάχαρη κρύβεται στις λεπτομέρειες.
.
.
Οχι. Μονο τα υποκαταστατα τς ζαχαρης να δεις, θα διαπιστωσεις οτι την αφηνουν πολυ πισω. Δεν αναφερομαι μονο στην καρκινογονο ασπαρταμη, καθε φορα που καταναλωνεις σουκραλοζη επιτελεις μια μινι γενοκτονια στο εντερο σου, που εχει ανοσολογικες και ορμονικες επιπτωσεις που σου γαμουν το σωμα. Η ζαχαρη ειναι τοξικη, με την εννοια οτι προκαλει φλεγμονες και κανει τραμπολινο την ινσουλινικη αποκριση του σωματος. Μεχρι εκει.sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2024, 14:30Ναι, έχει και χειρότερα πράματα από τον σατανά τον ίδιο, τρανς λιπαρά, υδατάνθρακες, αλκοόλ κτρ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Οι απόψεις τριίστανται γιατρέ μου.Bazoomba έγραψε: 09 Αύγ 2024, 14:45Οχι. Μονο τα υποκαταστατα τς ζαχαρης να δεις, θα διαπιστωσεις οτι την αφηνουν πολυ πισω. Δεν αναφερομαι μονο στην καρκινογονο ασπαρταμη, καθε φορα που καταναλωνεις σουκραλοζη επιτελεις μια μινι γενοκτονια στο εντερο σου, που εχει ανοσολογικες και ορμονικες επιπτωσεις που σου γαμουν το σωμα. Η ζαχαρη ειναι τοξικη, με την εννοια οτι προκαλει φλεγμονες και κανει τραμπολινο την ινσουλινικη αποκριση του σωματος. Μεχρι εκει.sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2024, 14:30Ναι, έχει και χειρότερα πράματα από τον σατανά τον ίδιο, τρανς λιπαρά, υδατάνθρακες, αλκοόλ κτρ.Bazoomba έγραψε: 09 Αύγ 2024, 13:48
Αν εχει ζαχαρη κι οχι υποκαταστατα καλα εισαι. Αν κοιταξεις πισω τα συστατικα των συσκευασμενων παγωτων, η ζαχαρη ειναι το πιο ακινδυνο.
https://youtube.com/shorts/mkV_P0uIovc
Αυτό το μέχρι εκεί δεν είναι λίγο.
Ζάχαρη = βελζεβούλ.
.
.
Το ξέρω, μην υποκύπτεις όμως, δεν είναι και καμμιά μουνάρα που παίζει απίθανα Μπαχ να της κάτσεις ανερυθρίαστα.
.
.
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 232 Προβολές