!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακροδεξιά βία στην Αγγλία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

nemo έγραψε: 07 Αύγ 2024, 10:55
Ναύτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 10:38
nemo έγραψε: 07 Αύγ 2024, 10:33
αν ο χρυσαυγιτης ασχοληθει λιγο θα βρει οτι οι λαθρο εχουν πραγματι ποινες χαδι
αλλα δεν θα εχει και μεγαλη σημασια για σας το αφηγημα να υποστηριξετε και ολα καλα

υσ..και δεν θελω απαντηση ή πως στο διαλο το λετε
Άμα δεν θέλεις απάντηση να μην με παραθέτεις και να μην σχολιάζεις τα ποστ μου, ρε ναζομπούφε, τόσες φορές στό 'χω πει: ξεπαρεού.
250άρη, α 250άρη.
εισαι μλκς και το λεω για πρωτη φορα ..και ηλιθιος αφου συνεχιζεις με το ναζι
και απο δω και περα θα σε ενοχλω συνεχως με παραθεσεις
Βρε στ' αρχίδια μου σε γράφω, ακόμα δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ναζομπούφε;
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Ναύτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 11:02
Ναύτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 10:38
Άμα δεν θέλεις απάντηση να μην με παραθέτεις και να μην σχολιάζεις τα ποστ μου, ρε ναζομπούφε, τόσες φορές στό 'χω πει: ξεπαρεού.
250άρη, α 250άρη.
γραψε με εσυ οπου μπορεις και θες ηλιθιε τοσο μπορεις και τοσο σε κοβει οκ;
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

nemo έγραψε: 07 Αύγ 2024, 11:04
Ωραία. Και τώρα που το λύσαμε κάνε παραπέρα. Ζέχνεις.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

nemo έγραψε: 07 Αύγ 2024, 10:59
Αλιόσα έγραψε: 07 Αύγ 2024, 10:49 Τα κράτη της βορειοδυτικής ευρώπης θα έχουνε τεράστια προβλήματα με το ισλάμ τα επόμενα χρόνια εξαιτιας της αθροας εισοδου μουσουλμάνων που δεν ενσωματόνται αλλά απεναντίας θέλουνε να επιβληθουνε στους ντόπιους, ήδη έχουνε προβλήματα, τα βλέπουμε. Φυσικά και μεις θα την πάθουμε εάν δεν βάλουμε μυαλό και μάλιστα είμαστε σε ακόμη χειρότερη θέση διότι έχουμε μια ισλαμιστική χώρα δίπλα μας που δεν έχει αλλη δουλειά παρά να μας απειλεί συνεχώς. Οι ξεφτίλες που ψηφιζονται απο τον ελ λαό νομιζουνε πως κυβερνάνε μια χώρα που βρίσκεται μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας.
υπαρχει ενα παλιο βιντεο με ενα πακιστανο σε καφενειο στην αθηνα
τα λεει ολα για το πως σκεφτονται ..μας θεωρουν τελειωμενους και σαν ανθρωπους και σαν χωρα
και τελειωνει με την φραση οτι το ισλαμ θα κυριαρχησει
Εγω εχω δει ενα με συνταξιουχο σε καφενειο να λεει "δωσε μου ενα οπλο σε εμενα και στους δυο γιους μου και φτανουμε μεχριε τιεν Αγκιερα, χικ".
nemo

Ναύτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 11:05
nemo έγραψε: 07 Αύγ 2024, 11:04
Ωραία. Και τώρα που το λύσαμε κάνε παραπέρα. Ζέχνεις.
βαρβατιλα ειναι αλλα αφου το θες θα βαζω αρωμα στα παπαρια μου για να σε πλησιαζω
nemo

foscilis έγραψε: 07 Αύγ 2024, 11:06
nemo έγραψε: 07 Αύγ 2024, 10:59
Αλιόσα έγραψε: 07 Αύγ 2024, 10:49 Τα κράτη της βορειοδυτικής ευρώπης θα έχουνε τεράστια προβλήματα με το ισλάμ τα επόμενα χρόνια εξαιτιας της αθροας εισοδου μουσουλμάνων που δεν ενσωματόνται αλλά απεναντίας θέλουνε να επιβληθουνε στους ντόπιους, ήδη έχουνε προβλήματα, τα βλέπουμε. Φυσικά και μεις θα την πάθουμε εάν δεν βάλουμε μυαλό και μάλιστα είμαστε σε ακόμη χειρότερη θέση διότι έχουμε μια ισλαμιστική χώρα δίπλα μας που δεν έχει αλλη δουλειά παρά να μας απειλεί συνεχώς. Οι ξεφτίλες που ψηφιζονται απο τον ελ λαό νομιζουνε πως κυβερνάνε μια χώρα που βρίσκεται μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας.
υπαρχει ενα παλιο βιντεο με ενα πακιστανο σε καφενειο στην αθηνα
τα λεει ολα για το πως σκεφτονται ..μας θεωρουν τελειωμενους και σαν ανθρωπους και σαν χωρα
και τελειωνει με την φραση οτι το ισλαμ θα κυριαρχησει
Εγω εχω δει ενα με συνταξιουχο σε καφενειο να λεει "δωσε μου ενα οπλο σε εμενα και στους δυο γιους μου και φτανουμε μεχριε τιεν Αγκιερα, χικ".
οκ ! θα εκανα λαθος φαινεται και αφου το λες
nemo

δεν με νοιαζει τι γινεται σε αλλες χωρες,για εδω με νοιαζει δεν υπαρχει κανενα στοιχειο καμια απογραφη
για τους αλλοδαπους στην ελλαδα και καθε μερα δεχομαστε ροες απο θαλασσα και ξηρα
συν και αυτοι που ερχονται νομιμα αλλα με πλαστα χαρτια απο μουσουλμανικες χωρες
πχ ενας αλλοδαπος με χαρτια εχει δικαιωμα να φερει την οικογενεια του εδω
αν εχει τρια παιδια θα δηλωσει οχτω ή δεκα τα παραπανω θα ειναι απο το σοι του
ξερω περιπτωσεις που φερνουν νεαρα κοριτσοπουλα και τα παντρευουν εδω
και αμεσως μενουν εγκυες για να παιρνουν τα επιδοματα και απο το ελληνικο κρατος
και απο οργανωσεις μουσουλμανικες η ταριφα ειναι 2000 ευρω για καθε μωρο που γεννιέται στην ελλαδα
και μολις τους δοθει η δυνατοτητα ψηφου θα ξυπνησουμε εντελως ξαφνικα με δημαρχους και πρωθυπουργους μουσουλμανους οκ σε αλλους θα αρεσει και σε αλλους δεν θα αρεσει :102:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Navis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Navis »

Golden Age έγραψε: 07 Αύγ 2024, 08:05

Δύο σε ένα υπάρχουν στο βίντεο με τον λευκό ιδιοκτήτη καφετέριας. Το ότι τους βλέπει σαν συμμάχους είναι ολοφάνερο. Τους αφήνει να κατεβαίνουν στον δρόμμο για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο που αντιδρά στην λαθρομετανάστευση. Αν δεν τους έβλεπε σαν συμμάχους θα τους είχε μαζέψει. Οι τύποι κατεβαίνουν οπλισμένοι με μαχαίρια, τί άλλο χρειάζεται δηλαδή; Αυτό είναι στοιχείο.
Το οτι τους βλεπει "σαν συμμαχους" και "τους -αφηνει- να κατεβαινουν στο δρομο" δεν ειναι καθολου ολοφανερο απο το βιντεο των δεκα δευτερολεπτων. Αντιστοιχα βρισκω και γω δεκα δευτερολεπτα απο μπαχαλα "λευκων ακροδεξιων" χωρις παρουσια της αστυνομιας. Η αστυνομια ερχεται αργοτερα αλλα αυτο δε φαινεται. Σοβαρα πιστευεις οτι αυτη τη στιγμη στη χωρα υπαρχουν ομαδες εκατονταδων μουσουλμανων που κυκλοφορουν με μαχαιρια με την ανοχη της αστυνομιας και οι λευκοι ειναι κλεισμενοι στα σπιτια τους ?

Αντιστοιχη "αποκαλυψη" που εκανε και ενα αλλο μελος "που τα ζει απο μεσα" παραπανω, που μας ελεγε για το ποσο ειχαν "ρημαξει" τα μουσουλμανικα ταγματα εφοδου στο Λονδινο. Οταν εγινε η επισημανση οτι προκειται για μεμονωμενο περιστατικο στο Μπεθναλ Γκρην (μια συνοικια) το 2013, απο καμια δεκαρια ατομα που εκαναν "συστασεις" (οχι εγκληματα βιας) και κατεληξαν με ASBO και μητρωο, τοτε ζαρωσε και δεν το ξαναανεφερε.
Άβαταρ μέλους
Navis

Golden Age έγραψε: 07 Αύγ 2024, 08:20 Η Βρεττανία του Στάρμερ

Εικόνα
Η Βρετανια του "Σταρμερ" (η΄οποιος αλλος ηταν υπευθυνος εκεινο τον καιρο) εχει μια ανεξαρτητη δικαστικη εξουσια και εφαρμοζει τον νομο. Το εαν εσενα σου φαινεται αδικο - κρινοντας απο αυτο το γκεμπελικο μονταζ που δε δινει κανενα αλλο στοιχειο για τις υποθεσεις - , οντας μη ειδικος στον βρετανικο νομο, δεν εχει καμια επιπτωση και σημασια. Φυσικα κακοδικιες γινονται παντου, το θεμα ειναι οτι παρουσιαζεις μια κατασταση οτι δηθεν υπαρχει μαζικο οργανωμενο σχεδιο ποινικοποιησης των καημενων λευκων και αφεσης αμαρτιων για τους σκουρους. Αυτο δεν εμφανιζεται στα υποτιθεται στοιχεια που δινεις.
Άβαταρ μέλους
Navis

Αρίστος έγραψε: 06 Αύγ 2024, 21:16 To οτι η Ρουαντα ειναι κατα πλειοψηφια χριστιανικη χωρα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν Μουσουλμανοι.

Ακομη και αν οι γονεις του συγκεκριμενου ειναι Χριστιανοι τιποτε δεν τον εμποδιζε να προσηλυτιστηκε ο ιδιος στο Ισλαμ αν εκανε παρεες με Μουσουλμανους της ηλικιας του...

κατι απολυτα λογικο δηλαδη για μεταναστη να κανει παρεα με αλλους μεταναστες.

Φυσικα η ερευνα θα αποκρυψει κατι τετοιο ακομη και αν υπαρξουν τα στοιχεια γιατι ειπαμε οτι η Δυση κυβερνιεται απο κυβερνησεις που προτιμησαν τον εξισλαμισμο της σε βαρος της ασφαλειας και των μισθων των γηγενων.

.
"αν η γιαγια μου ειχε καρουλια" και "αν η γιαγια μου ειχε ροδες". Με το ζορι να βγει οτι ο ανηλικος και ψυχικα διαταραγμενος φονιας ηταν μουσουλμανος (*ενω δεν υπαρχει καποιο στοιχειο για αυτο), και οτι οι φονοι γινανε ακριβως και μονο για το οτι ηταν μουσουλμανος (* που δεν γνωριζουμε να ηταν, ουτε γνωριζουμε οτι "εκανε παρεα με αλλους μεταναστες", λες και ολοι οι μεταναστες ειναι ενα τσουβαλι), και οχι γιατι ειχε ψυχιατρικο προβλημα (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ και δημοσιευμενο).
Και κερασακι η συνομωσια οτι η εναξαρτητη αστυνομια και δικαστικη εξουσια θα τα αποκρυψει ολα αυτα (αλλα εσεις οι γατοπουτσες τα "ξερετε" μωρε, τζαμπα τοση αναγνωση προνιουζ..) λογω ανωτερα πιεσης, λες και ζουμε σε καμια δικτατορια της Ουγκαντα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Navis έγραψε: 07 Αύγ 2024, 14:13
Αρίστος έγραψε: 06 Αύγ 2024, 21:16 To οτι η Ρουαντα ειναι κατα πλειοψηφια χριστιανικη χωρα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν Μουσουλμανοι.

Ακομη και αν οι γονεις του συγκεκριμενου ειναι Χριστιανοι τιποτε δεν τον εμποδιζε να προσηλυτιστηκε ο ιδιος στο Ισλαμ αν εκανε παρεες με Μουσουλμανους της ηλικιας του...

κατι απολυτα λογικο δηλαδη για μεταναστη να κανει παρεα με αλλους μεταναστες.

Φυσικα η ερευνα θα αποκρυψει κατι τετοιο ακομη και αν υπαρξουν τα στοιχεια γιατι ειπαμε οτι η Δυση κυβερνιεται απο κυβερνησεις που προτιμησαν τον εξισλαμισμο της σε βαρος της ασφαλειας και των μισθων των γηγενων.

.
"αν η γιαγια μου ειχε καρουλια" και "αν η γιαγια μου ειχε ροδες". Με το ζορι να βγει οτι ο ανηλικος και ψυχικα διαταραγμενος φονιας ηταν μουσουλμανος (*ενω δεν υπαρχει καποιο στοιχειο για αυτο), και οτι οι φονοι γινανε ακριβως και μονο για το οτι ηταν μουσουλμανος (* που δεν γνωριζουμε να ηταν, ουτε γνωριζουμε οτι "εκανε παρεα με αλλους μεταναστες", λες και ολοι οι μεταναστες ειναι ενα τσουβαλι), και οχι γιατι ειχε ψυχιατρικο προβλημα (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ και δημοσιευμενο).
Και κερασακι η συνομωσια οτι η εναξαρτητη αστυνομια και δικαστικη εξουσια θα τα αποκρυψει ολα αυτα (αλλα εσεις οι γατοπουτσες τα "ξερετε" μωρε, τζαμπα τοση αναγνωση προνιουζ..) λογω ανωτερα πιεσης, λες και ζουμε σε καμια δικτατορια της Ουγκαντα.

Το μονο ζορι που ειδα εγω απο τη βρετανικη κυβερνηση και τον τυπο ηταν να τον βγαλουν ντε και καλα Χριστιανο προτου συγκεντρωθουν στοιχεια. Οποτε δεν υπαρχει κατι συνωμοσιολογικο, εδω οι τυποι ειναι παθολογικα αρρωστοι υπερ της ισλαμικης μεταναστευσης, θα κανουν τα παντα να μας παρουσιασουν το πιο δακρυβρεχτο σαπουνοπερικο σενεριο για το ποσο καλος Χριστιανος ηταν ωστε να νοιωσουμε και ενοχες που τολμησαμε να σκεφτουμε οτι το παιδι μπορει να εμπλεξε με παρεεες Μουσουλμανων.

.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Εκπρόσωπος του ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Εικόνα
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Υπομονή.

Καλά να είμαστε, να δούμε το τί θα παίζει σε 10 χρόνια...

Θα επικρατήσουν οι ισλαμιστές ή οι ναζιστές;

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Navis

Αρίστος έγραψε: 07 Αύγ 2024, 14:18
Το μονο ζορι που ειδα εγω απο τη βρετανικη κυβερνηση και τον τυπο ηταν να τον βγαλουν ντε και καλα Χριστιανο προτου συγκεντρωθουν στοιχεια. Οποτε δεν υπαρχει κατι συνωμοσιολογικο, εδω οι τυποι ειναι παθολογικα αρρωστοι υπερ της ισλαμικης μεταναστευσης, θα κανουν τα παντα να μας παρουσιασουν το πιο δακρυβρεχτο σαπουνοπερικο σενεριο για το ποσο καλος Χριστιανος ηταν ωστε να νοιωσουμε και ενοχες που τολμησαμε να σκεφτουμε οτι το παιδι μπορει να εμπλεξε με παρεεες Μουσουλμανων.

.
Η ιστορια ειναι οτι οι αρχες εβγαλαν την ταυτοτητα του (ανηλικου) δραστη, κατ'εξαιρεση, γιατι ειχαν ηδη ξεκινησει οι γνωστοι τα παπατζιλικια τους.Η σταση των αρχων ειναι οτι ειναι εντελως συμπτωματικη η ιδιοτητα του χρηστη σαν χριστιανος/μουσουλμανος/αθεος/βουδιστης και τα (ψυχιατρικα κατα τα φαινομενα) αιτια θα τα κρινουν οι ειδικοι, καποια στιγμη τον Οκτωμβριο. Που το ειδες το σαπουνοπερικο σεναριο της κυβερνηση Σταμερ.

Following the stabbing, there was incorrect speculation online about the name of the suspected attacker.[33] Misinformation and disinformation, including false claims about the suspect's identity, nationality, religion and immigration status, were circulated on social media by high-profile far-right accounts,[34] including by Tommy Robinson, a far-right activist who founded the now-disbanded anti-Islam English Defence League (EDL) in 2009. The false claim that the perpetrator was named "Ali Al-Shakati" is believed to have originated from the X (formerly Twitter) account of an anti-lockdown campaigner and gained a greater audience when repeated by the website Channel 3 Now, a Russian-linked site known for spreading fake news.[35] Russia was accused of being behind a deliberate disinformation campaign,[36] and as of 5 August, the National Crime Agency and Department for Science, Innovation and Technology are investigating such claims.[37] Social media personality Andrew Tate also posted on X that the attacker was an "illegal immigrant", and ex-boxer Anthony Fowler shared that it was a "fellow from Syria".[relevant?][38][39] A newly created "Southport-themed" Telegram group became inundated with misinformation, including from the far-right National Front, prior to dissemination on social media platforms,[26] as well as disinformation spread on social media by the neo-Nazi group British Movement.[3]
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”