!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Short Horror Stories - Phorum Edition

Πεζογραφία, ποίηση, γλώσσα και γραπτός λόγος, βιβλία
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Short Horror Stories - Phorum Edition

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

enaon έγραψε: 30 Ιουν 2024, 00:07
Sid Vicious έγραψε: 29 Ιουν 2024, 21:12 Κορυφαίο νήμα, Εύγε!!
κοίταξε το ρολόι τον τοίχο, 9 παρά. Κλείνουμε σε 15 λεπτά είπε χωρίς να σηκώσει το βλέμμα, αύριο στις 6 πάλι. Αμάν ρε σιντ, τι θα πάθεις αν δουλέψεις λίγες ώρες παραπάνω, ειπε ο Δημήτρης με παράπονο και ενα δισταγμό στην φωνή, σαν να ένοιωσε οτι κακώς μίλησε. Ο σιντ χαμογέλασε με κόπο, φιλε μου δεν ειναι ολα οπως μοιάζουν, λυπάμαι που δεν πρόλαβες, αύριο θα σε περιμένω στις 6. Να δώσεις ενα φιλί στην αδελφή σου απο εμένα.

Το γυράδικο του σιντ δεν έμοιαζε με κανένα αλλο στην πολη. Σε μια απλη γειτονιά, τίποτα στην εμφάνιση του μαγαζιού δεν πρόδιδε την αιτία της επιτυχίας. Άλλοι λέγανε ηταν το μεράκι, η αγάπη που εβαζε, άλλοι το κρέας, άλλοι λέγανε οτι εχει μια μυστική σάλτσα, δεν ειχε σημασια ομως τι ήταν. Καθε μπουκιά ηταν αναμνήσεις οικείες, τα αρώματα, τα χαμόγελα, ο ιδρώτας των κοριτσιών που χόρευαν στα κλαμπ, ηταν η πόλη ολόκληρη.

Κατέβασε το ρολό και έβαλε το λουκετο, στο αλλο χερι κρατούσε το κινητο, κινήσεις που εκανε χρόνια και είχαν γινει πλέον μερος της δουλείας. Άνοιξε τα μηνύματα, συναυλία στο κέντρο τα χαμένα κορμια, μήνυμα απο τον Αντρέα, μερικά απο την τοπική της ΝΔ. Κοίταξε το κινητό σχεδόν θυμωμένος, δεν του άρεσε που εκανε κινήσεις μηχανικές, σημερα ήξερε που θα πάει. Πάτησε τα νούμερα, θελω να σε δω είπε, σε μια ωρα θα σε περιμένω στο μέρος μας.

Σήκωσε το πέτο και άρχισε να περπατά προς το λιμάνι, σταμάτησε για ενα ποτό που τον κέρασε μια παρέα φίλων, μετά ενα ακόμα λιγο πιο κάτω, μετα μπήκε στις σκιές της πολης, το ραντεβού του ηταν σε 20 λεπτά και όλοι ήθελαν να κεράσουν ενα ποτό τον σιντ, δεν ήθελε να αργήσει. Ηταν παντρεμένος χρόνια, αλλά ηταν γνωστό οτι το βράδυ δεν παει σπίτι αμέσως, πρώτα θα κανει μια βολτα, ισως δυο, ίσως παραπάνω.

Την περίμενε περίπου 5 λεπτα αλλά δεν ειχε αγωνιά, ήξερε οτι θα ερθει. Το βήμα της ολοζώντανο, τα μαλια της ταξίδευαν σε κάθε της κίνηση, τα μάτια της ανακλούσαν τα φωτα του δρόμου, υπέροχη. Άφησε λιγο χρόνο να περάσει, να την δει να κοιτάει γύρω της, να νιώσει οτι ισως δεν ηταν εκει, να αμφιβάλει, και με ενα απαλό βήμα βγήκε απο την σκια. Ένοιωσε το ριγος, μύρισε την προσμονή, της χαμογέλασε.

Δεν περίμενα τηλέφωνο, νομιζα οτι ο σπουδαίος σιντ με ξέχασε, του ειπε και τον κοιταξε στα μάτια, σαν να ηξερε οτι κάθε στιγμή θα ηταν θησαυρός. Ποτε δεν ξεχνώ κατι μοναδικό, μια αφορμή αρκει, το ξέρεις αυτο, της απάντησε και η ματιά του πήρε την λογική της και την ταξίδεψε όπως μονο εκείνος μπορούσε. Τον φίλησε με πάθος, έμπηξε τα νυχια της στην πλάτη του απο ανυπομονησία, ένοιωσε οτι αυτο το βραδυ θα μοναδικό. Την αγκάλιασε και χάθηκαν μαζι στις σκιές του δρόμου.

Την επόμενη στις 6 το απόγευμα ακριβώς άνοιξε την πορτα του μαγαζιού, αρωματα πλημυρισαν την γειτονιά για μια ακόμα μερα. Πανω απο 5 φίλοι περίμεναν στην ουρα κιόλας, ηταν και ο Δημηρης εκει, τρίτος. Ο σιντ του εκανε ενα νευμα, μετα ενα ακομα, έλα Δημητρη του ειπε στο τελος, σου εχω κατι σπέσιαλ. Το χαμένο βλεμα του Δημήτρη γέμισε λαχτάρα, κάθισε στο ξύλινο τραπεζάκι και περίμενε σαν μικρό παιδί. Δύο λεπτά αργότερα ο σιντ ακούμπησε την μπύρα του στο τραπέζι, τράβηξε την καρέκλα, και αφησε το πιατο της ημερας με μια σίγουρη περηφάνεια. Κάθισε και είπε, δοκίμασε και πές μου.

Η πρώτη μπουκια έκανε τα μάτια του Δημητρη να ανοιξουν διάπλατα, η επόμενη τα γέμισε με δακρυα χαράς. Σου αρέσει, ρωτησε ο σιντ, απλα για να ακούσει τον θαυμασμό σε λογια. Δεν εχω τι να πώ, δεν εχω. Ηρθα εδώ με εγνοιες στο μυαλό μου, ισως το κατάλαβες. Κάτι καταλαβα, απαντησε ο σιντ, τι εχεις; -Η κατερίνα, με πήρε η μανα μου λίγο πριν έρθω εδώ, δεν γυρισε σπίτι εχθες, την ξερεις τωρα την Κατερίνα, παντα γυρναει, εστω το πρωί. Εισαι μάγος της ψυχής σιντ, αυτο το πιατο ειναι υπέροχο, δεν ξερω πως να το εξηγησω, θα με περάσεις για τρελό. -Χαίρομαι, μην ανησυχείς, κάπου θα διασκεδάζει. Καλή όρεξη.

Η ωρα πέταξε παλι, κοίταξε το ρολόι στον τοιχο, 9 παρα, σε 15 λεπτά κλείνουμε, είπε χωρίς να σηκώσει το βλεμμα, αυριο στις 6 πάλι. Αμαν ρε σιντ, τι θα πάθεις αν δουλεψεις λιγες ώρες παραπάνω, ειπε ο Κώστας απο το βάθος της ουράς καθώς κρατούσε με δύναμη το λουρί του αγαπημένου του λαμπραντόρ, που μύριζε τα αρώματα και έμοιζε χαμένο στις αισθήσεις του. Ο σιντ χαμογέλασε με κόπο, φιλε μου δεν ειναι ολα όπως μοιάζουν, λυπάμαι που δεν πρόλαβες, αύριο θα σε περιμένω στις 6. Να δώσεις ενα φιλί στον σκύλο σου απο εμένα.
:lol:
Άνοιξε τα μηνύματα, μερικά απο την τοπική της ΝΔ
Αυτό το σημείο ήταν πραγματικά τρομακτικό, σκιάχτηκα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

enaon έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:42
Πρετεντέρης έγραψε: 30 Ιουν 2024, 18:29 Περπάτησε προς την κουζίνα και άρχισε να μουρμουρίζει μια μελωδία. Ήταν ο ύμνος του Ολυμπιακού.
:smt005:
Πρετεντέρης έγραψε: 30 Ιουν 2024, 18:29 Πανικόβλητος, πήρε το κινητό του και άρχισε να ψάχνει τα παλιά του μηνύματα και φωτογραφίες. Όλα ήταν εκεί, η ζωή του ως οπαδός της ΑΕΚ.
εδω επρεπε να βαλεις στοιχεία απο το forgoten, μια μυστική υπηρεσία του μαρινάκη να τα εχει αλλάξει ολα, φιλοι, φωτογραφίες, ολοι ολυμπιακοί.
Σατανά! :smt005:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

"Argh....arghhh...πρεζεμπορας....arghhhh...πονατε ζαιοι;...ψεκ..ψεκ..τραμπικοι....Πουτλεεεεεεεεεεερ"
Φωναξε δυνατα και πεταχτηκε απο το κρεβατι.Απλωσε το χερι του μεσα στα σκοταδια επιασε το κινητο και κοιταξε την ωρα.4 ειναι ακομα
μουρμουρησε και αφεθηκε σχεδον στιγμιαια και παλι στην αγκαλια του Μορφεα.
Η διαφορα μεταξυ ημερας και νυχτας ηταν δυσδιακριτη στο βροχερο και σκοτεινο Μαλμε και αυτο τον ειχε αποσυντονισει σε βιολογικο επιπεδο.
Το οτι ξενυχτουσε καποιες φορες παιζοντας starcraft με εναν κομματικο συναδελφο απο το ηνωμενο βασιλειο
εκανε τα πραγματα ακομα χειροτερα αλλα δεν μπορουσε να αντισταθει,το μικροβιο του gamer συνεχιζε να κυλα στο αιμα του παρα την προχωρημενη του ηλικια.

Ο ηχος απο το alarm του κινητου τον ξυπνησε αποτομα,μπορει να βρισκοταν σε υποχρεωτικη αδεια καθως η σουηδικη νομοθεσια δεν του επετρεπε να δουλευει 365 ημερες το χρονο
αλλα αυτο δεν σημαινε σε καμια περιπτωση οτι θα καθοταν και θα κοπροσκυλιαζε.Μεσα σε 15 λεπτα ξεμπερδεψε με την πρωινη του ρουτινα και ανοιξε το λαπτοπ,"χμ οπως
το περιμενα,συντομα θα ξεπερασει τις 5000 μοναδες" ψελλισε και εγειρε το κεφαλι του στο μαξιλαρι της πολυθρονας με ενα πλατυ χαμογελο να διαγραφεται στο προσωπο του,"εχω να πεσω
εξω σε προβλεψη 10 χρονια,im a kind of phenomenon" σκεφτηκε και πεταχτηκε σαν ελλατηριο οταν αντιληφθηκε πως η βροχη ειχε σταματησει."Ευκαιρια για τρεξιμο".Η αληθεια ειναι πως
ειχε μεινει πισω στον τομεα της φυσικης καταστασης,ενδεικτικα η γαμπα δυσκολα ξεχωριζε απο το καλαμι γι αυτο και ειχε σκοπο να επενδυσει μεγαλο μερος του ελευθερου του χρονου πανω στη
βελτιωση της εξωτερικης του εμφανισης.

Δεν του πηρε πολλη ωρα να ετοιμαστει και να βγει απο το σπιτι,η διαδρομη που θα ακολουθουσε ηταν προσχεδιασμενη στον εγκεφαλο του,περιπου 5 χιλιομετρα στο συνολο και με λιγη ανηφορα στο ενδιαμεσο,κατι παραπανω
απο αρκετο για πρωτη μερα.Ξεκινησε χαλαρα,χαιρετοντας το γειτονα που ηταν ετοιμος να βγαλει το σκυλο του βολτα,και πηρε το δρομο προς το παρκο.Ο ρυθμος του ηταν σταθερος,οι ανασες του θυμιζαν 20χρονου,ισως τελικα να
ηταν σε καλυτερο επιπεδο απο οτι πιστευε.Ανεβασε σταδιακα ταχυτητα,"no pain no gain" φωναξε και μια γρια απο απεναντι τον κοιταξε λιγο περιεργα,την αγνοησε και συνεχισε ακαθεκτος,"παμε και ενα σπριντ τωρα στην ευθεια" ειπε
απο μεσα του και ξεχυθηκε σαν εμετος...ξαφνικα ολα θολωσαν,επιασε το πρωτο παγκακι που βρηκε και κοντοσταθηκε,η καρδια του χτυπουσε σαν τρελη,η ολοκληρωτικη καταρρευση δεν αργησε να ερθει,βρεθηκε στο εδαφος...το απολυτο σκοταδι...

"Τι συμβαινει,που βρισκομαι" ειπε καθως ανοιξε τα ματια του και ειδε εναν ασπροφορεμενο μεσηλικα να στεκεται απο πανω του:

-Μην ανησυχειτε κυριε ολα ειναι υπο ελεγχο,ειμαι ο dr Anders Tegnell ολες οι εξετασεις σας ειναι καθαρες,βρισκεστε
εδω γιατι παθατε μια μικρη κριση πανικου τιποτα το σοβαρο

-Κριση πανικου;Μα εγω ημουν παντα βραχος ψυχολογικα

-Οπως ειπα και πριν δεν συντρεχει λογος ανησυχιας κατα πασα πιθανοτητα μιλαμε για μεμονωμενο περιστατικο,πως αισθανεσθε;

-Νομιζω πως εχω μια μικρη απωλεια μνημης,καποιων λεπτων.

-Αυτο ειναι απολυτως φυσιολογικο,υπογραψτε εδω και ειστε ετοιμος να επιστρεψετε στο σπιτι σας,το μονο που θελω απο εσας ειναι να επισκεφθειτε ενα ψυχολογο για τυπικους λογους,ετσι λεει το πρωτοκολλο

-Εχετε να προτεινετε καποιον;

"Φυσικα μισο λεπτο" ειπε και αρχισε να ψαχνει τις τσεπες του,εβγαλε μια καρτα και του την εδωσε."Οριστε,τον γνωριζω προσωπικα ειναι αριστος επαγγελματιας θα μεινετε σιγουρα ικανοποιημενος"
Πηρε την καρτα της εριξε μια φευγαλεα ματια,χωρις να συγκρατησει ονομα και κατευθυνθηκε προς την εξοδο ενω παραλληλα καλουσε το uber.

Ειχε παει πχια μεσημερι και η βροχη εκανε την επανεμφανιση της.Με το που περασε το κατοφλι εβαλε 5 αστερια και αρχισε να μονολογει "κριση πανικου εγω;Δεν το πιστευω,αλλα δεν ειμαι και κανενας ψεκας να αμφισβητησω την επιστημη".Βυθιστηκε ανασκελα στο κρεβατι του πηρε μια ανασα
επιασε την καρτα που του ειχε δωσει ο dr Tegnell
και την εφερε μπροστα στο προσωπο του <<ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΑΡΝΙΑΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ-ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ-LIFE COACH>>.Δεν ενθουσιαστηκε οταν ειδε το ελληνικο ονομα,αυτοι οι μαλακες βγαλαν το ΜΕΡΑ25 στις εκλογες ρεζιλι τον ειχαν κανει
στους φιλους του.Απο την αλλη δεν μπορουσε και να αμφισβητησει την κριση του dr Tegnell ο οποιος ειχε περισσοτερα βραβεια και διακρισεις απ οτι ο παοκ πρωταθληματα.Ανοιξε το λαπτοπ και εκλεισε ραντεβου ηλεκτρονικα για το ιδιο απογευμα,η τυχη ηταν με το μερος του θα ξεμπερδευε
γρηγορα απο την υποχρεωση.

Ο χρονος περασε,ισως και να ειχε αποκοιμηθει για λιγο,η ωρα για το ραντεβου του πλησιαζε.Ανοιξε τη ντουλαπα,διαλεξε κατι καζουαλ χωρις να το πολυσκεφτει και κατευθυνθηκε
προς το αυτοκινητο.Οι δρομοι ηταν σχεδον ερημοι,δεν του πηρε πανω απο 10 λεπτα να φτασει στον προορισμο του.Μπηκε στο ασανσερ και πατησε το κουμπι για τον 5ο οροφο,κοιταξε τον εαυτο
του στον καθρεφτη και εβγαλε μια σελφι."Not bad".Περασε στο χωρο υποδοχης και καθισε sτον καναπε.Δεν ηταν κανεις εκει,"μαλλον θα βρισκεται σε αδεια η γραμματεας".Ο τοιχος
απεναντι ηταν γεματος με κορνιζομενα πτυχια,παραδιπλα υπηρχε ενα επιπλο με δεκαδες βραβεια απο αθληματα.Τενις,μπαντμιντον,ελληνορωμαικη,ποδηλασια.Μα ποιος
ηταν τελοσπαντων αυτος ο τυπος.Μετα απο λιγα λεπτα η πορτα του γραφειου ανοιξε και ο Πατροκλος τον υποδεχθηκε με ενα φωτεινο χαμογελο,"Μπορειτε να περασετε κυριε,απο εδω,καθιστε" ειπε.
Ξεκινησαν να μιλανε για τα παντα,δεν εμοιαζε με τυπικη συνεδρια περισσοτερο ενιωθε σαν να ειχε βγει για καφε με ενα φιλο.Συζητησαν για τη δουλεια του στην πολυεθνικη τα χομπι του
τα σχεδια του για το μελλον,τις σχεσεις,τις ιδεες του.Ενιωθε πολυ ανετα,το ολο σκηνικο ειχε μια ευεργετικη επιδραση πανω του.
"Πασχετε απο εντονο στρες" ειπε ο Πατροκλος μετα απο μια παυση λιγων δευτερολεπτων."Μα δεν νιωθω στρεσαρισμενος,ειστε σιγουρος;"
Καπου εκει ο Πατροκλος του εδωσε μια λεπτομερη εξηγηση γυρω απο τον τροπο της διαγνωσης που δεν του αφησε κανενα περιθωριο αμφισβητησης."Θα ξεκινησουμε αμεσα υπνοθεραπεια" κατεληξε.
"Ξαπλωστε εδω" "Ειστε ανετα" "Ναι ολα καλα" Η χαμηλη μουσικη που επαιζε μεχρι τοτε απο τα ηχεια σταματησε και τη θεση της πηρε ενας περιεργος αποκοσμος ηχος που ηταν σαν να προερχοταν απο το
βυθο της θαλλασας.Πριν καλα καλα το καταλαβει ολα ειχαν αρχισει να σκοτεινιαζουν...
Ανοιξε τα ματια του και κοιταξε τριγυρω,ηταν μονος του,λιγα δευτερολεπτα αργοτερα ανοιξε η πορτα της τουαλετας και ο Πατροκλος επεστρεψε στο γραφειο."Πως νιωθουμε" τον ρωτησε."Αctually καλυτερα απο ποτε,σαν να εφυγε
ενα βαρος απο πανω μου,αισθανομαι πολυ πιο χαλαρος" απαντησε."Αψογα αψογα" ειπε ο Πατροκλος "Καπου εδω τελειωσε ο χρονος μας,θα σας ξαναδω την επομενη Παρασκευη".Βγαινοντας προς τον χωρο υποδοχης και καθως
τον συνοδευε προς την εξοδο επεσε και παλι το ματι του στα στα βραβεια.
-Ειστε ιδιαιτερα αθλητικος τυπος ε;Πολλες διακρισεις βλεπω
-Α ναι ειμαι πιο περηφανος γι αυτα παρα για τα πτυχια,ασχολουμαι με παρα πολλα σπορ,καθε λιγους μηνες και κατι καινουργιο.
-Τωρα αυτον τον καιρο με τι ασχολειστε;
"Με την τοξοβολια",ειπε ο Πατροκλος χαμογελωντας ενω τα ματια του γυαλιζαν.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ένεκα της καθυστέρησης και της αποχής από το νήμα θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες 2 + 1 horror stories.

talaipwros και sharp να ετοιμάζονται.

Fata_Morgana θα συνεχιστεί η ιστορία σου (και άρα το μαρτύριό σου)

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Otto Weininger έγραψε: 05 Αύγ 2024, 19:30 ένεκα της καθυστέρησης και της αποχής από το νήμα θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες 2 + 1 horror stories.

Αφου μ έφαγε ο γέροντας. Παν' τα νιάτα μου και η ομορφιά μου.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Otto Weininger έγραψε: 05 Αύγ 2024, 19:30 ένεκα της καθυστέρησης και της αποχής από το νήμα θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες 2 + 1 horror stories.

:a040:

Δεν πιστεύω να πήρες στα σοβαρά όσα λέγαμε στο άλλο νήμα... μια πλάκα κάναμε βρε αδερφέ

Αν είναι πάντως να παίξω με τη φάτα, χαλάλι...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Fata_Morgana έγραψε: 05 Αύγ 2024, 19:34

τίποτα δεν είναι τόσο άσχημο που δεν μπορεί να γίνει χειρότερο.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

sharp έγραψε: 05 Αύγ 2024, 19:44

Δεν πιστεύω να πήρες στα σοβαρά όσα λέγαμε στο άλλο νήμα... μια πλάκα κάναμε βρε αδερφέ

Τουλάχιστον να μη με κάνει μούτα. Ας μένα κάνει τη καλή νεράιδα του ποταμιου που θα σε προειδοποίησει. Ή εστω αν σε φάω να είναι με χαριτωμένο τρόπο. Να σε δαγκώσω πχ.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

έκπληξη.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Otto Weininger έγραψε: 05 Αύγ 2024, 19:51
Fata_Morgana έγραψε: 05 Αύγ 2024, 19:34

τίποτα δεν είναι τόσο άσχημο που δεν μπορεί να γίνει χειρότερο.
:011:
sharp

Fata_Morgana έγραψε: 05 Αύγ 2024, 19:52

Τουλάχιστον να μη με κάνει μούτα. Ας μένα κάνει τη καλή νεράιδα του ποταμιου που θα σε προειδοποίησει. Ή εστω αν σε φάω να είναι με χαριτωμένο τρόπο. Να σε δαγκώσω πχ.
Να με δαγκώσεις; :o

Εντάξει, δεν έχω πρόβλημα... :smt005:
sharp

Otto Weininger έγραψε: 05 Αύγ 2024, 19:52

έκπληξη.
Να σου πω από τώρα, ότι σε τρίο με άντρα δεν παίζω εκ πεποιθήσεως.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Διάβαζα ένα κόμικ τις προάλλες που είχε την εξής πλοκή:

Μια γυναίκα είναι σε ένα κλαμπ και χορεύει. Ενας τύπος, κουστουμαρισμένος, καλογυαλισμένος, της κερνάει ένα ποτό και χορεύουνε μαζί. Μετά φιλιούνται και πάνε στο σπίτι της τύπισσας για να κάνουν σεξ. Βγάζουν τα ρούχα, το κάνουν ωραία και καλά, ωστόσο μετά από τη πράξη, η γυναίκα παρατηρεί κάτι που προηγουμένως δεν είχε προσέξει. Ο τύπος στο μπράτσο του είχε ενσωματωμένο ένα φερμουάρ! Αρχίζει λοιπόν να ανοίγει το φερμουάρ και για καλή της τύχη, αυτός είχε αποκοιμηθεί και δεν το πρόσεξε. Σύντομα, η γυναίκα συνειδητοποιεί ότι το δέρμα και όλη η εμφάνιση του τύπου είναι μια στολή. Από κάτω βρίσκεται ένας βρώμικος, παχύς τύπος, με μακριά μαλλιά και σκονισμένα ρούχα. Προσπαθεί να πνίξει το ουρλιαχτό της, αλλά εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ο τύπος ξυπνάει και αναφωνεί: ΜΕ ΤΣΑΚΩΣΕΣ! ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ!!!!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Η ΓΑΛΗ κάθισε στην ανατομική δερμάτινη πολυθρόνα. Το απαλό τρίξιμο του δέρματος έσπασε για λίγο την σιωπή του σαλονιού.
Ήταν ένα ακόμα ζεστό και υγρό καλοκαιρινό βράδυ, από αυτά που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε κάνουν να παρακαλάς για τον γρήγορο ερχομό του χειμώνα. Και σίγουρα, ένα από αυτά τα βράδια που έκαναν άβολη ακόμα και την ανατομική πολυθρόνα, αφού ο ιδρώτας υπερτερούσε της όποιας άνεσης.

Το μόνο φως προερχόταν από την τρεμοπαίζουσα οθόνη της τηλεόρασης αλλά και την λάμπα του δρόμου που -λες και επίτηδες- ήταν ακριβώς έξω από το παράθυρο του σαλονιού της.

Η Γαλή, χωρίς σκέψη άλλαζε μηχανικά τα κανάλια, ψάχνοντας οτιδήποτε για να της αποσπάσει την προσοχή και, γιατί όχι, να την βοηθήσει να κοιμηθεί. Τελικά, έπεσε πάνω σε ένα κανάλι που δεν αναγνώριζε. Δεν είχε κάποιο όνομα, ενώ το λογότυπο ήταν ένας μαύρος κύκλος στο πάνω αριστερά μέρος της οθόνης. Ο ήχος από τα παράσιτα καθάρισε γρήγορα, αποκαλύπτοντας την έναρξη μιας παλιάς ασπρόμαυρης ταινίας.
Βολεύτηκε όσο καλύτερα μπορούσε, σήκωσε το ποτήρι με το παγωμένο αναψυκτικό πιο κοντά της και έμεινε να παρακολουθεί. Η ταινία θύμιζε βουβό κινηματογράφο.

«Είπαμε να δούμε παλιά ταινία, αλλά εδώ το παράκαναν. Αν κρίνω από το μοντάζ και τα πλάνα, ίσως να μιλάμε και για ταινία 100 ετών», σκέφτηκε, ενώ την αμέσως επόμενη στιγμή χασκογέλασε μόνη της. «Εδώ δεν ξέρεις τι κανάλι βλέπεις, η ταινία σε πείραξε;»

Η ταινία ξεκίνησε, με την αρχική σκηνή να δείχνει μια γυναίκα να περπατά σε έναν δρόμο.
Χρειάστηκε να περάσουν λίγα λεπτά και μια μικρή παρέλαση από εικόνες, για να ενεργοποιήσουν ένα έντομο αίσθημα ανησυχίας στην Γαλή, η οποία ανασηκώθηκε από την πολυθρόνα. Έγειρε μπροστά για να δει καλύτερα.
Όντως, καλά έβλεπε. Ο δρόμος που περπατούσε η γυναίκα στην ταινία, ήταν ο δρόμος της Γαλής. Ίσως δυο ή τρία στενά πιο πίσω αν δεν έκανε λάθος.

Το πλάνο έγινε ξαφνικά πιο κοντινό, και παρότι δεν μπορούσε ακόμα να διακρίνει εντελώς τα χαρακτηριστικά της γυναίκας, τα όσα άρχισε να παρατηρεί έκαναν την ανάσα της να γίνεται έντονη και κοφτή.
Η γυναίκα στην οθόνη είχε τα ίδια μαλλιά και περπατούσε με έναν ανατριχιαστικά οικείο βηματισμό. Η Γαλή πετάχτηκε από την πολυθρόνα και σχεδόν κόλλησε το πρόσωπο της στην τηλεόραση. Ένιωσε ένα αίσθημα ζάλης καθώς η κάμερα εστίασε στο πρόσωπο της γυναίκας. Ήταν η ίδια.
Η σύγχυση της τύλιξε το μυαλό. Πώς ήταν δυνατόν; Η γυναίκα—όχι, η Γαλή—τώρα έμπαινε σε ένα σπίτι. Στο σπίτι της. Μόνο που ήταν κάπως περίεργο. Θύμιζε μια μίξη του τωρινού σπιτιού της με το πατρικό της. Σαν κάποιος αρρωστημένος σκηνοθέτης να είχε ενώσει όλα τα δωμάτια των δύο σπιτιών το ένα πάνω στο άλλο.

Η Γαλή παρακολουθούσε χωρίς να μπορεί να πάρει το βλέμμα της ούτε για μια στιγμή από την ταινία.
Οι σκηνές ξετυλίγονταν σαν αναμνήσεις, ακόμα και αυτές που είχε θάψει για πολύ καιρό. Τα γέλια της παιδικής της ηλικίας αντήχησαν στους διαδρόμους, οι φωνές των γονιών της, η μέρα που πήρε την πρώτη της δουλειά, η νύχτα που παντρεύτηκε. Όλη της η ζωή, ξεδιπλώνονταν στην οθόνη.

Καθώς η ταινία προχωρούσε, οι σκηνές γίνονταν πιο σκοτεινές, σαν κάποιος να αντικατέστησε φωτογραφίες με τα αρνητικά τους.
Τα γέλια έγιναν κλάματα. Οι ευτυχισμένες κουβέντες, γρυλίσματα και κραυγές. Η γυναίκα τώρα ήταν στο παιδικό της δωμάτιο, ή μάλλον μια μοχθηρή εκδοχή του δωματίου. Άνοιξε την πόρτα και σε μια αλλαγή του πλάνου βρέθηκε να στέκεται μεταξύ του αυτοκινήτου της και ενός γκρεμού. Κάτω, μαύρα κύματα έσπαγαν με λύσσα στα βράχια.

Η οθόνη τρεμόπαιξε και μαύρισε για μια στιγμή πριν δείξει το αυτοκίνητό της, άδειο, η πόρτα του ανοιχτή στην άκρη του γκρεμού.
Η αναπνοή της Γαλής πλέον είχε σχεδόν σταματήσει. Θυμήθηκε. Δεν είχε απλά οδηγήσει μακριά εκείνη τη νύχτα· είχε πηδήξει. Μετά από ένα μεγάλο καυγά είχε πάει σε εκείνο το γκρεμό για να ηρεμήσει. Μα τελικά σε μια απελπισία της στιγμής, πήδηξε.

Η συνειδητοποίηση την χτύπησε σαν ρεύμα, και ένιωσε μια κραυγή να ανεβαίνει στον λαιμό της, αλλά κανένας ήχος δεν ξέφυγε από τα χείλη της.
Η ταινία κόπηκε σε μια νέα σκηνή: το σαλόνι της. Καθόταν στην πολυθρόνα, βλέποντας την ταινία. Βλέποντας τον εαυτό της. Η κάμερα περιστράφηκε, και είδε τον εαυτό της στην οθόνη, τα μάτια ορθάνοιχτα από τρόμο, τον ίδιο τρόμο που ένιωθε τώρα. Προσπάθησε να κινηθεί, να σηκωθεί, αλλά ήταν παγωμένη, παγιδευμένη στην πολυθρόνα. Η οθόνη τρεμόπαιξε ξανά, και είδε μια σκιά να κινείται πίσω της στην τηλεόραση. Τη δική της σκιά.

Τα δάκρυα κύλησαν στο πρόσωπό της καθώς η σκιά πλησίαζε. Η φιγούρα μπήκε στο φως, αποκαλύπτοντας μια φρικτή, παραμορφωμένη εκδοχή του εαυτού της, μάτια κενά, στόμα στριμμένο σε ένα σαδιστικό χαμόγελο. Άπλωσε το χέρι, και ένιωσε κρύα δάχτυλα να αγγίζουν τον λαιμό της.
«Όχι!» προσπάθησε να φωνάξει, αλλά η λέξη πνίγηκε καθώς η σκιά έσφιξε το χέρι της γύρω από το λαιμό της. Τα φώτα στο σπίτι τρεμόπαιξαν και η οθόνη της τηλεόρασης γέμισε με παράσιτα. Το τελευταίο πράγμα που είδε πριν όλα σκοτεινιάσουν ήταν το δικό της τρομοκρατημένο πρόσωπο, να την κοιτάζει από το κενό της οθόνης.

Όταν οι γείτονες την βρήκαν μετά από μέρες, η τηλεόραση ήταν κλειστή, και το δωμάτιο σιωπηλό. Το άψυχο σώμα της Γαλής ήταν καθισμένο στην πολυθρόνα, το πρόσωπό της παγωμένο σε μια τελευταία, σιωπηλή κραυγή. Το παλιό τηλεοπτικό κανάλι δεν θα εξέπεμπε ποτέ ξανά, και η ταινία δεν βρέθηκε ποτέ. Αλλά μερικές φορές, αργά τη νύχτα, όταν ο ζεστός άνεμος του καλοκαιριού αγκαλιάζει την γειτονιά και το φεγγάρι είναι ψηλά, κάποιοι λένε ότι μπορούν ακόμα να ακούσουν τον απαλό ήχο από παράσιτα τηλεόρασης και την απελπισμένη, τρομακτική κραυγή μιας γυναίκας να αντηχεί μέσα στο σπίτι.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

:smt005: :smt005: :smt005:

Καλό αλλά καμμία σχέση.

Κάτι πιο horror παίζει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές