!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
zteo

Re: Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

hades έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 09:28
zteo έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:29 https://www.gazzetta.gr/football/superl ... nt-section
Ρε Αρειανα για 5-6 αγώνες σας ζητάμε το γηπεδο μέχρι να είναι έτοιμο το Καυτατζογλειο δεν θα σας το φάμε. Στο όνομα των καλών σχέσεων μας :8)
Τζάμπα λίγο δυσκολο Πλερουα τώρα που έχεις και μεγαλομέτοχο Νοίκι να βγάλει ο ΑΣ κάνα 200.000

Αν και δεν το βλέπω
Κάνεις δεν μιλάει για τζάμπα.
200 χιλιάρικα τον αγώνα?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

zteo έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 09:31
zteo έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:29 https://www.gazzetta.gr/football/superl ... nt-section
Ρε Αρειανα για 5-6 αγώνες σας ζητάμε το γηπεδο μέχρι να είναι έτοιμο το Καυτατζογλειο δεν θα σας το φάμε. Στο όνομα των καλών σχέσεων μας :8)
Τζάμπα λίγο δυσκολο Πλερουα τώρα που έχεις και μεγαλομέτοχο Νοίκι να βγάλει ο ΑΣ κάνα 200.000

Αν και δεν το βλέπω
200 χιλιάρικα τον αγώνα?
Όχι ρε σύνολο έλεγα Βέβαια το ποσό από το μυαλό μου το έβγαλα δεν ξέρω κάτι
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Άντε να ανέβει η Τριγλια μπας και αποκτήσει κάναν αντιπαλο στα μέτρα του ο οαρης
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

zteo έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 09:31

Αν και δεν το βλέπω
200 χιλιάρικα τον αγώνα?
Δραχμές ?
Γιατί κάπου εκεί έχει διακοπεί η ιστορία του Ηρακλέους :102:

Άλλη μια πουστια του Ααρών Αβουρη? :smt017
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Για το γήπεδο του αγροτικού σας βλέπω. Και πολύ σας είναι νομίζω.
zteo

https://www.sdna.gr/podosfairo/1222034_ ... -o-iraklis
Να ενημερώσω για μια νέα μεταγραφή του Ηρακλή. Έκλεισε τον Ιταλό τερματοφυλακα Γκάμπριελ Μαρκετζανι που είχε αγωνιστεί και στον Ατρομητο
Είναι γιος του παλιού τερματοφυλακα Λούκα Μαρκετζανι παίκτη των Τορίνο,Λατσιο και εθνικής Ιταλίας
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 19:23
Για το γήπεδο του αγροτικού σας βλέπω. Και πολύ σας είναι νομίζω.
:102:

Ευρύχωρα θα είναι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
zteo

Να ενημερώσω ότι είμαστε κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφή αυτή του Πεδρο Κοντε
https://www.sportdog.gr/podosfairo/supe ... to-gkoltzh

Επίσης είμαστε κοντά στο να πάρουμε έναν από τους αρχηγούς του ΠΑΟ Β και βασικού στελέχους της εθνικής ελπίδων
https://www.google.com/amp/s/www.metros ... is-1019023

Φήμες λένε ότι οι νέοι παράγοντες του Ηρακλή είναι σε επικοινωνία και σε συνεργασία με τον ομοσπονδιακό προπονητή Ιβάν Γιοβανοβιτς ώστε να βοηθήσει προτείνοντας καλά παικτακια από τις εθνικές ακαδημίες.
Όταν ανέβουμε στην ΣΛ ελπίζω να κρατήσουμε το ροστερ ίσα μοιρασμένο μεταξύ ξένων και Ελλήνων ώστε να γίνουμε η ομάδα που δίνει ευκαιρίες στα νέα ελληνικά ταλέντα που δεν θα έχουν στις 4 μεγάλες ομάδες.
Εκεί που οι Έλληνες παίκτες είναι ποδοσφαιριστές υπό εξαφάνιση και β κατηγορίας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo

Ενημέρωση.
Τελικά του Κοντε δεν προχώρησε διότι μπήκε σφήνα ο Βόλος.
Για την επίθεση ακούγεται ότι πάμε για μεγάλο μπαμ με όνομα που έχει παίξει στους 4 μεγάλους.
Τα ονόματα που ακούγονται είναι.
Πριγιοβιτς
Μακέτα
Αραουχο
Ανσαριφαντ
Δεν θα ήθελα τον Πριγιοβιτς δεν μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του.
Συζητήσεις γίνονται και με τον Χριστοδουλοπουλο δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει ένας παίκτης στα 37
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

zteo έγραψε: 18 Αύγ 2024, 07:24 Ενημέρωση.
:lol: Ε ναι, τι να τον κάνεις τον γκολτζή αν έχει παίξει τρία χρόνια ΠΑΟΚ, πάρε τον Μακέντα να γελάνε μαζί σου οι Παναθηναϊκοί.
Συζητήσεις γίνονται και με τον Χριστοδουλοπουλο δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει ένας παίκτης στα 37
Το ίδιο σκέφτονταν και στον Άρη πέρσι και τελικά δεν πήραν τίποτα από τον μόνο παίχτη τους με σοβαρές παραστάσεις πρωταθλητισμού (άντε βαριά και ο Ανσαριφάρντ). Αν έχει κρατήσει φυσική κατάσταση, θα βοηθήσει πολύ έστω και αν μπαίνει ως αλλαγή. Μακάρι να τον πάρετε ώστε η ιστορία να γράψει ότι είναι ο μόνος παίκτης που έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
zteo

Rakomelofronas έγραψε: 18 Αύγ 2024, 08:39
:lol: Ε ναι, τι να τον κάνεις τον γκολτζή αν έχει παίξει τρία χρόνια ΠΑΟΚ, πάρε τον Μακέντα να γελάνε μαζί σου οι Παναθηναϊκοί.
Το ίδιο σκέφτονταν και στον Άρη πέρσι και τελικά δεν πήραν τίποτα από τον μόνο παίχτη τους με σοβαρές παραστάσεις πρωταθλητισμού (άντε βαριά και ο Ανσαριφάρντ). Αν έχει κρατήσει φυσική κατάσταση, θα βοηθήσει πολύ έστω και αν μπαίνει ως αλλαγή. Μακάρι να τον πάρετε ώστε η ιστορία να γράψει ότι είναι ο μόνος παίκτης που έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.
Αν μπορει να δωσει 20-30 ποιοτικα λεπτα και εμπειρια καλοδεχουμενος ειναι. Μην δημιουργησει προβλημα στα αποδυτηρια ειναι το θεμα.
Τον Πριγιοβιτς τον θεωρω βαρυ ξεπερασμενο φορ γιαυτο δεν τον θελω. Τον Μακεντα δεν τον εχω παρακολουθησει εγω προτιμω Ανσαριφαρντ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

zteo έγραψε: 18 Αύγ 2024, 08:57 Αν μπορει να δωσει 20-30 ποιοτικα λεπτα και εμπειρια καλοδεχουμενος ειναι. Μην δημιουργησει προβλημα στα αποδυτηρια ειναι το θεμα.
Τον Πριγιοβιτς τον θεωρω βαρυ ξεπερασμενο φορ γιαυτο δεν τον θελω. Τον Μακεντα δεν τον εχω παρακολουθησει εγω προτιμω Ανσαριφαρντ.
Δεν νομίζω, έχει ψιλοηρεμήσει πλέον. Ακόμα και στον Άρη είπε διάφορα αφού τέλειωσε η συνεργασία του. Γι'αυτό ο Αραούχο είναι εκτός συζήτησης.

Ο Πρίγιοβιτς, όπως ήταν στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον, σίγουρα θέλει παίχτες να τον ταΐζουν αλλά θα βοηθήσει πολύ σε παιχνίδια που ο αντίπαλος ταμπουρώνεται. Ανσαριφάρντ ίσως είναι πιο ρεαλιστική επιλογή γιατί ήδη είναι Θεσσαλονίκη.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Για την επίθεση ακούγεται ότι πάμε για μεγάλο μπαμ με όνομα που έχει παίξει στους 4 μεγάλους.
Πριγιοβιτς
Μακέτα
Αραουχο
Ανσαριφαντ
Ηρακλής: Κοντά στη βόμβα με Ελ Καντουρί
Metrosport Team πριν 9 λεπτά

Ο Ηρακλής βρίσκεται μια ανάσα από το να πυροδοτήσει την βόμβα με τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Metrosport.gr οι "κυανόλευκοι" έχουν έρθει σε συμφωνία με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ.

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ελ Καντουρί, προσφέροντας ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Μαροκινό, προσπαθώντας να τον πείσει να επιστρέψει στη χώρα μας και να ηγηθεί της προσπάθειας των "κυανόλευκων" να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Stoiximan Super League.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Metrosport.gr, οι άνθρωποι του Γηραιού έψαχναν το κόπλο-γκρόσο, ώστε να ταράξουν τα νερά και να

Περισσότερα σε λίγο...

Δεν σου άρεσε και ο Πρίγιοβιτς, πάρε Καντουρι να χεις τώρα αλλαγή στο 20
zteo

jason0 έγραψε: 18 Αύγ 2024, 20:36
Πριγιοβιτς
Μακέτα
Αραουχο
Ανσαριφαντ
Ηρακλής: Κοντά στη βόμβα με Ελ Καντουρί
Metrosport Team πριν 9 λεπτά

Ο Ηρακλής βρίσκεται μια ανάσα από το να πυροδοτήσει την βόμβα με τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Metrosport.gr οι "κυανόλευκοι" έχουν έρθει σε συμφωνία με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ.

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ελ Καντουρί, προσφέροντας ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Μαροκινό, προσπαθώντας να τον πείσει να επιστρέψει στη χώρα μας και να ηγηθεί της προσπάθειας των "κυανόλευκων" να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Stoiximan Super League.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Metrosport.gr, οι άνθρωποι του Γηραιού έψαχναν το κόπλο-γκρόσο, ώστε να ταράξουν τα νερά και να

Περισσότερα σε λίγο...

Δεν σου άρεσε και ο Πρίγιοβιτς, πάρε Καντουρι να χεις τώρα αλλαγή στο 20
Δεν ειναι επιθετικος ο Ελ Καντουρι. Ειναι επιθετικο χαφ κυριως.Στον Παοκ ειχε παξει καθολου αριστερα
Με την προυποθεση οτι θα αποκτηθει και ενδεκαδατος επιθετικος καλος ειναι ως χαφ για την κατηγορια
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Καλά βάλτον στα χωράφια να παιξει τον Θλασουρί, καλό Φλεβάρη
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”