!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δολοφονήθηκε ο Χανιγια
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Δολοφονήθηκε ο Χανιγια
Τι λέει το χτύπημα-απάντηση των μουλοάδων? Ακόμη αναμένομεν?
Με τους κόκορες θέλουν να χτυπήσουν, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις?
Με τους κόκορες θέλουν να χτυπήσουν, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις?
Βλαχάρες.
https://vm.tiktok.com/ZGe75R6sj/
https://vm.tiktok.com/ZGe75R6sj/
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Jolly Roger_
Θέλω το πορτοκαλί μούσι του μπάρμπα στη μέση

- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Oσον αφορά το χοιρινό, με όσους μουσουλμανους εχω δουλέψει ανά τις δεκαετίες καθώς και με όσους μετανάστες γνωρίζω στο χωριο (και δεν είναι και λίγοι) ούτε ένας δεν τρώει χοιρινό.Zundapp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:44προχτες ειδα το About Dry Grasses του Μεγαλου Nuri Bilge Ceylan, εκτυλισεται στην ΑνατολιαΠτολεμαίος έγραψε: 01 Αύγ 2024, 15:50Καλά οι τουρκοι μάλλον στ'αρχιδια τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:28
Εντάξει και στα τουρκικά παράλια, μουσουλμάνοι είναι αλλά από ποτό και όχι μόνον, του δίνουν και καταλαβαίνει.
Ιωνικόν πνεύμα γαρ.![]()
Μου είχαν έρθει σε μια ψησταριά που δούλευα 4 τουρκοι 30ρηδες και παρήγγειλαν πιτογυρα.
"Ρε παιδιά, έχει χοιρινό αυτό μέσα" τους λέω
"Ε και;" μου λένε![]()
γουισκακια και κρασια εχει μεσα
βρε κανιβαλοι νομιζετε οτι καθε πολιτης Μουσουλμανικης χωρας ειναι ντε φακτο πιστος?
στα κλαμπς της Τεχερανης τι νομιζετε σερβιρουν? τσαι?
Ιωνικο πνευμα λεει η αλλη, που στην Αλγερια γινεται της πουτανας
Ούτε για αστείο.
Μαροκινοι, Αλγερινοι, πακια, μπαγκλαντεσιανοι, συριοι, ακόμα και με έναν μαύρο μάγειρα (δεν θυμάμαι εθνικότητα) που μου έλεγε ότι όταν έκοβε χοιρινό με το μαχαίρι, το έπλενε 7 (εφτά) φορές πριν κόψει κάτι άλλο.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
ποιο χωριο?Πτολεμαίος έγραψε: 02 Αύγ 2024, 05:47
Oσον αφορά το χοιρινό, με όσους μουσουλμανους εχω δουλέψει ανά τις δεκαετίες καθώς και με όσους μετανάστες γνωρίζω στο χωριο (και δεν είναι και λίγοι) ούτε ένας δεν τρώει χοιρινό.
Ούτε για αστείο.
Μαροκινοι, Αλγερινοι, πακια, μπαγκλαντεσιανοι, συριοι, ακόμα και με έναν μαύρο μάγειρα (δεν θυμάμαι εθνικότητα) που μου έλεγε ότι όταν έκοβε χοιρινό με το μαχαίρι, το έπλενε 7 (εφτά) φορές πριν κόψει κάτι άλλο.
στο δικο μας τα κοτσια τα τρωγαν μια χαρα οι καημενοι
ξαναδιαβασε τι εγραψα, ΔΕΝ ειναι ολοι πιστοι
υπαρχουν αλκοολικοι σε μουσουλμανικες χωρες
υπαρχουν ομοφυλοφιλοι σε μουσουλμανικες χωρες
υπαρχουν κομμουνισται σε μουσουλμανικες χωρες
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Σε περίπτωση πολέμου στην Μ.Ανατολη η Ελλάδα οφείλει να μείνει στην απέξω. Ούτε στρατεύματα να στείλει για οποιοδήποτε λόγο και να γυρίσει η φραγατα που στείλαμε στην Ερυθρά θάλασσα.
Όπως πρέπει να μην δώσει ούτε σπιθαμή από τις βάσεις για να χρησιμοποιηθούν για αυτό τον πόλεμο.
Η υποκρισία των προηγούμενων πολέμων που συμμετέχει η Ελλάδα αλλά κάποιοι λένε ψέματα ότι και καλά δεν συμμετέχει να τελειώνει κάποτε. Όπως και η κλάψα για το μεταναστευτικο που και η Ελλάδα δημιουργεί ως πρόβλημα με την συμμετοχή σε πολέμους.
Τα συμφέροντα του λαού είναι αντίθετα με τα συμφέροντα των εφοπλιστών και αυτό φάνηκε με τον πληθωρισμό
Δεν πρέπει να γίνουμε στόχος κανενος.
Όπως πρέπει να μην δώσει ούτε σπιθαμή από τις βάσεις για να χρησιμοποιηθούν για αυτό τον πόλεμο.
Η υποκρισία των προηγούμενων πολέμων που συμμετέχει η Ελλάδα αλλά κάποιοι λένε ψέματα ότι και καλά δεν συμμετέχει να τελειώνει κάποτε. Όπως και η κλάψα για το μεταναστευτικο που και η Ελλάδα δημιουργεί ως πρόβλημα με την συμμετοχή σε πολέμους.
Τα συμφέροντα του λαού είναι αντίθετα με τα συμφέροντα των εφοπλιστών και αυτό φάνηκε με τον πληθωρισμό
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
πολύ αργά.ετοιμάζονται ήδη 2 μεραρχίες με σκυλιά του πολέμου για γάζα.επαγρύπνηση είπαμε σύντροφε και κοιμάστε όρθιοι
εδιτ
ώπα πλάκα κάνω,μη βουτήξεις κανά πανό και τρέχεις στους δρόμους με την τσίμπλα στο μάτι,οκ?
εδιτ
ώπα πλάκα κάνω,μη βουτήξεις κανά πανό και τρέχεις στους δρόμους με την τσίμπλα στο μάτι,οκ?
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τι γράφεις πάλι...zteo έγραψε: 02 Αύγ 2024, 06:39 Σε περίπτωση πολέμου στην Μ.Ανατολη η Ελλάδα οφείλει να μείνει στην απέξω. Ούτε στρατεύματα να στείλει για οποιοδήποτε λόγο και να γυρίσει η φραγατα που στείλαμε στην Ερυθρά θάλασσα.
Η φρεγάτα που έστειλε η Ελλάδα στην Ερυθρά Θάλασσα είναι ομολογία συμμετοχής στην ένταση και στον επερχόμενο πόλεμο.
Η άδεια που δίνουμε να σταθμεύουν αμερικανικά πλοία στην Σούδα για ανεφοδιασμό ενώ αυτά πηγαίνουν να συμμετάσχουν στον επερχόμενο πόλεμο είναι ομολογία συμμετοχής.
Ότι δίνουμε βάσεις να σταθμεύουν Ισραηλινά πολεμικά είναι ομολογία συμμετοχής.
Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για τους ιθαγενεις
Η άδεια που δίνουμε να σταθμεύουν αμερικανικά πλοία στην Σούδα για ανεφοδιασμό ενώ αυτά πηγαίνουν να συμμετάσχουν στον επερχόμενο πόλεμο είναι ομολογία συμμετοχής.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
τζιφος η ειδηση ....θα το κανουν γαργαρα φαινεται
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Οι συμμαχίες έχουν υποχρεώσεις. Είσαι από τους παρανοϊκούς που πιστεύουν ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί μόνη της στο σημείο που βρίσκεται;zteo έγραψε: 02 Αύγ 2024, 07:23 Η φρεγάτα που έστειλε η Ελλάδα στην Ερυθρά Θάλασσα είναι ομολογία συμμετοχής στην ένταση και στον επερχόμενο πόλεμο.
Ρητορικό το ερώτημα. Και πάντα ψάχνεις ηλίθιες αφορμές για να καλοδεχτείς τους λαθρομετανάστες. Πάρε τους σπίτι σου να δεις την γλύκα, πες τους ότι είσαι και κομμουνιστής άθεος να γελάσουμε όταν θα σε σουβλίσουν στην ταράτσα.
-
Εμπεδοκλής
Στην αποκαλούμενη ως συμμαχία μας με το καθεστώς του Ισραήλ (σικ), ποιες είναι οι υποχρεώσεις της άλλης πλευράς;Green Dragon έγραψε: 02 Αύγ 2024, 07:54Οι συμμαχίες έχουν υποχρεώσεις. Είσαι από τους παρανοϊκούς που πιστεύουν ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί μόνη της στο σημείο που βρίσκεται;zteo έγραψε: 02 Αύγ 2024, 07:23 Η φρεγάτα που έστειλε η Ελλάδα στην Ερυθρά Θάλασσα είναι ομολογία συμμετοχής στην ένταση και στον επερχόμενο πόλεμο.
Ρητορικό το ερώτημα. Και πάντα ψάχνεις ηλίθιες αφορμές για να καλοδεχτείς τους λαθρομετανάστες. Πάρε τους σπίτι σου να δεις την γλύκα, πες τους ότι είσαι και κομμουνιστής άθεος να γελάσουμε όταν θα σε σουβλίσουν στην ταράτσα.
- vantono
Πόσο πανέμορφη με ουτε ιχνος μακιγιάζ πανω της. Πόσο ατόφια εβραϊκή ομορφιά
Ο άπλυτος να πάει να κάνει μπανιο, μετά κομμωτήριο να του παρουν λιγο την ψαλίδα και να ανοιξει κανενα παράθυρο σπίτι, να αραιώσει λιγο το ντουμάνι του αλβανικού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Αύγ 2024, 10:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- vantono
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΛΕΣΣΣ ΟΜΟΡΦΕΣΣ ΤΙΙΙ ΕΓΙΝΕΕΕ ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ??? ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕΕΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΕΒΡΑΙΟΥΣΣΣ?
- vantono
Συναγερμός στην Ελλάδα - Υποψήφια χώρα για επίθεση σε στόχο ισραηλινού ενδιαφέροντος
Προειδοποίηση από υπηρεσίες ασφαλείας του εξωτερικού στην Ελλάδα - ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική σε επιφυλακή
Οι ψωροκωσταιναίοι βλέπω να την τρώμε στο τελος, παρά οι Ισραηλινοί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 1 Απαντήσεις