Ωραιος χαρτης ειναι αυτοςΣτρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:40
Πες μας λιγο τι απεγιναν ολες αυτες οι μειονοτητες που διχνει ο χαρτης σε περιοχες που σημερα ελεγχει η Ελλαδα
Στην Ηπειρο δεν υπήρχε Ελ ουτε για δειγμα
Ωραιος χαρτης ειναι αυτοςΣτρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:40
Πες μας λιγο τι απεγιναν ολες αυτες οι μειονοτητες που διχνει ο χαρτης σε περιοχες που σημερα ελεγχει η Ελλαδα
εγω βλεπω να εχει ενα δικιο.Πτολεμαίος έγραψε: 01 Αύγ 2024, 15:39Άλλο ένα τέτοιο να πεις και θα πριονισω το καπακι/άνω μέρος του κρανίου μου, θα βγάλω τον εγκέφαλο μου και θα τον κάνω βολέ να τσιμπολογανε τα περιστέρια όσο θα βρίσκεται στον αέρα.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:10 Η Χαμας θελει ανεξαρτητο κρατος, δεν θελει καταστροφη του Ισραηλ.
Beria έγραψε: 01 Αύγ 2024, 17:28Την ώρα που θα κρέμονται οι Μουλάδες στα ικριώματα που έστησαν για τους κομμουνιστές, τους γκέι και τα κορίτσια που δεν συνεμορφώθησαν, θα είναι μεγάλη μέρα για τους Ιρανούς και για όλον τον κόσμοnemo έγραψε: 01 Αύγ 2024, 17:23 αναπτυσουν συνεχως βαρια οπλα οι ιρανοι ..και αντιαεροπορικα στα συνορα
μαλλον θα το πατησουν το κουμπι
Πτάνα Μοσάντ,ποτέ δε συγχωρείς.Beria έγραψε: 01 Αύγ 2024, 20:02Ιρανικές πηγές παραδέχτηκαν ότι δεν ήταν πύραυλος αλλά εκρηκτικός μηχανισμός εν υπνώσει ο οποίος είχε τοποθετηθεί στο δωμάτιο του εδώ και μήνεςstudent έγραψε: 01 Αύγ 2024, 19:58 Axios journalist Barak Ravid: “Two sources with knowledge confirmed to me that Haniyeh was assassinated by the Mossad with an explosive device planted in his bedroom”
Στο κρεβάτι του δηλαδή? Ετσι δεν ειχαν φάει και στα 70s, καποιον εκ των επικεφαλής της επίθεσης στους ΟΑ του Μονάχου?Beria έγραψε: 01 Αύγ 2024, 20:02Ιρανικές πηγές παραδέχτηκαν ότι δεν ήταν πύραυλος αλλά εκρηκτικός μηχανισμός εν υπνώσει ο οποίος είχε τοποθετηθεί στο δωμάτιο του εδώ και μήνεςstudent έγραψε: 01 Αύγ 2024, 19:58 Axios journalist Barak Ravid: “Two sources with knowledge confirmed to me that Haniyeh was assassinated by the Mossad with an explosive device planted in his bedroom”
Σωστός είσαι.Ασέβαστος έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:50εγω βλεπω να εχει ενα δικιο.Πτολεμαίος έγραψε: 01 Αύγ 2024, 15:39Άλλο ένα τέτοιο να πεις και θα πριονισω το καπακι/άνω μέρος του κρανίου μου, θα βγάλω τον εγκέφαλο μου και θα τον κάνω βολέ να τσιμπολογανε τα περιστέρια όσο θα βρίσκεται στον αέρα.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:10 Η Χαμας θελει ανεξαρτητο κρατος, δεν θελει καταστροφη του Ισραηλ.
θελει ανεξαρτητο κρατος, που θα περιλαμβανει τον μισο πλανητη, νταρ αλ ισλαμ η πως διατανο το λενε, οποτε δε θελει καταστροφη μονο του ισραηλ.![]()
Περίμενα να μού πεις για τους Σέρβους στη Βοσνία ρε μπαγάσα, αλλά δεν τσίμπησες.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:40
προχτες ειδα το About Dry Grasses του Μεγαλου Nuri Bilge Ceylan, εκτυλισεται στην ΑνατολιαΠτολεμαίος έγραψε: 01 Αύγ 2024, 15:50Καλά οι τουρκοι μάλλον στ'αρχιδια τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:28Εντάξει και στα τουρκικά παράλια, μουσουλμάνοι είναι αλλά από ποτό και όχι μόνον, του δίνουν και καταλαβαίνει.vantono έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:23
To κερδίζουν στο οτι δεν πινουν αλκοόλ ομως, που για μένα ειναι ο μονος λόγος για να μην τους αποφεύγεις![]()
Ιωνικόν πνεύμα γαρ.![]()
Μου είχαν έρθει σε μια ψησταριά που δούλευα 4 τουρκοι 30ρηδες και παρήγγειλαν πιτογυρα.
"Ρε παιδιά, έχει χοιρινό αυτό μέσα" τους λέω
"Ε και;" μου λένε![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.