!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Re: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Με τον πόνο μας παίζετε, κύριε Μπερια μας;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Αναρωτιέμαι αν πρέπει να κλείσεις τα 70 για να πήξει λίγο το μυαλόBeria έγραψε: 25 Μαρ 2024, 19:26 Όσο εμείς οι Αρβανίτες χυναμε το αίμα μας για την ελευθερία του Γένους, οι Μωραϊτες έκαναν εμφυλίους για την μοιρασιά των λαφύρων.
Ζήτω η Ελληνική επανάσταση
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Μωραΐτες και οι δύο;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα, ρωτάς τέτοια πράγματα;;;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
xioni έγραψε: 25 Μαρ 2024, 19:16 Εμετός. Σιχαίνομαι τις εθνικές εορτές, σιχαίνομαι τους εθνικιστές, σιχαίνομαι τους ελληναράδες.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Πιο πολύ σιχαίνομαι όσους λένε χρόνια πολλά, χρόνια πολλά πατρίδα μου και όλους αυτούς τους πατριδοκάπηλους.
Σ΄ευχαριστώ πολύ Saturn
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Να χαρώ εγώ ομορφιές,
να σαι καλά φίλη μου Πασιφάη ,να χαίρεσαι την οικογένεια
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- Fata_Morgana
Χρόνια πολλά taliban !!! Να σε χαιρόμαστε, με πολύ υγεία μέλι και με ενα καλό κορίτσι 
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Σε ευχαριστώFata_Morgana έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:46 Χρόνια πολλά taliban !!! Να σε χαιρόμαστε, με πολύ υγεία μέλι και με ενα καλό κορίτσι![]()
Χρόνια σου πολλά, πολύχρωμος αν και αργοπορημένα.taliban έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 23:20Σε ευχαριστώFata_Morgana έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:46 Χρόνια πολλά taliban !!! Να σε χαιρόμαστε, με πολύ υγεία μέλι και με ενα καλό κορίτσι![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ευχαριστώ πολύΠασιφάη έγραψε: 01 Αύγ 2024, 14:37Χρόνια σου πολλά, πολύχρωμος αν και αργοπορημένα.taliban έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 23:20Σε ευχαριστώFata_Morgana έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:46 Χρόνια πολλά taliban !!! Να σε χαιρόμαστε, με πολύ υγεία μέλι και με ενα καλό κορίτσι![]()
![]()
![]()
- Fata_Morgana
Εμ πως να μη το καθυστερήσουμε τα χρόνια πολλά του taliban . Τρώγαμε τα μουστάκια μαςΠασιφάη έγραψε: 01 Αύγ 2024, 14:37Χρόνια σου πολλά, πολύχρωμος αν και αργοπορημένα.taliban έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 23:20Σε ευχαριστώFata_Morgana έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:46 Χρόνια πολλά taliban !!! Να σε χαιρόμαστε, με πολύ υγεία μέλι και με ενα καλό κορίτσι![]()
![]()
![]()
Σαν δε ντρεπόμαστε ρε. Του ασύλου λέμε.Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 15:54Εμ πως να μη το καθυστερήσουμε τα χρόνια πολλά του taliban . Τρώγαμε τα μουστάκια μας![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους εύχομαι!
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 3067 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
-
- 21 Απαντήσεις